WordPress SEO Best Practices za leto 2020 in naprej

WordPress SEO Best Practices

SEO krajina prihodnosti je nestanoviten kraj. In veste, zakaj? Pooblastila (aka Google) se trudijo, da bi ustvarila boljši, hitrejši in varen splet za vse nas. Seveda jim koristi desetkrat več, a koga briga? Zato bi morali, zato so najboljše prakse WordPress SEO tako pomembne.

Vsaj, če ste lastnik mesta WordPress in še vedno želite (ali dobro) uvrstiti svoje pogoje. Če želite ponuditi izboljšano iskalno izkušnjo (in ustvariti milijarde dolarjev dobička na neki prihodnji datum), mora Google nenehno posodabljati svoje algoritme iskanja, kar je zelo hudo za strokovnjake za SEO (ja, to vključuje tudi vas).

V nedavni preteklosti sem zlahka dosegel najvišje položaje v Googlu (SERPs – strani z rezultati iskalnika), tako da sem dobesedno “črpal” ključne besede v svojo vsebino. Kaj? To se je zgodilo – tako so strokovnjaki za SEO to počeli levo, desno in sredinsko. Nisem se niti dotaknil povezave, a moja uvrstitev je bila tako visoka kot orli na steroidih.

Nato je Google počil bič in vrata so prikazali nadevi s ključnimi besedami. Brez dvoma je moja uvrstitev upadla tako kot Icarus, vendar to ni poanta. Rodilo se je novo obdobje v SEO: doba ustrezne in dragocene vsebine, alt oznak, naslovov in kaj drugega.

Kljub temu je Google sprožil posodobitve algoritmov in zanikal SEO-jem in spletnim mojstrom vse sočne informacije, ki bi zagotovo pomagale vaši SEO kampanji. Danes morate le malo stopiti iz rok in Google vas ne bo okleval, če bi vas izsušili.

Vendar še vedno upamo, da boste videli, da vam Google pokaže točno tisto, kar morate storiti, da dosežete najboljše uvrstitve. V tej objavi bomo opisali te najboljše prakse programa WordPress SEO, zato se pripravite na zabavo in ustvarite začuten SEO profil, ki bo vzdržal naslednji preplet algoritmov. Tukaj gremo …

Katere so najboljše prakse za WordPress SEO?

Preden se lotimo najboljših praks za WordPress SEO, mi dovolite, da omenim nekaj stvari, ki jih morda želite vedeti o s kot popolnem začetniku.

Prvič, SEO vključuje dve strategiji, in sicer optimizacijo na strani in zunaj strani. Optimizacija na strani je sestavljena iz vseh optimizacijskih dejavnosti, ki jih izvajate na svojem spletnem mestu (ali spletnih straneh). To vključuje ustvarjanje vsebine, dodajanje ključnih besed in optimizacijo naslova in meta oznak. Optimizacija zunaj strani je vsaka druga SEO dejavnost, ki vključuje spletna mesta tretjih oseb, kot so komentarji na blogu, bloganje gostov, predložitev imenikov, izgradnja povezav in družabne zaznamke.

Drugič, imamo belo in črno kapo SEO. Prva je SEO strategija, ki se drži pravil SEO, ki jih je vzpostavil Google in drugi iskalniki. Po drugi strani pa blackhat SEO vključuje igralne iskalnike, ki vas bodo priskrbeli le v vroči juhi. Prizadevati si morate za izdelavo SEO strategije z belim klobukom in nikoli ne pomislite na manipulacijo iskalnikov s tehnikami črnega klobuka. Preprosteje povedano, ne poskusite z drugimi umazanimi triki, ki niso vključeni v, recimo, to iznajdljivo Google Vodnik za SEO.

S tem ne gremo naprej, preidimo na najboljše prakse WordPress SEO, ki jih morate imeti v mislih in izvajati v letu 2020 naprej..

1. Izvedite raziskovanje ključnih besed

Polnjenje s ključnimi besedami je v preteklih dneh delovalo kot SEO tehnika, danes pa se Google zgrozi nad to prakso. Hkrati ključna beseda kot dejavnik razvrščanja ni mrtva. Google in drugi iskalniki se še vedno zanašajo na ključne besede za razvrščanje spletnih mest, kar pomeni, da mora vaša strategija SEO voditi natančne raziskave.

WordPress SEO Best Practices Raziskovanje ključnih besed

Ali bi se radi visoko uvrstili v Google za besedno zvezo „WordPress teme“ ali „WordPress plugins“? Orodje, kot je Načrtovalnik ključnih besed Google AdWords lahko vam pomagajo določiti konkurenčnost pogojev in pridobiti druge ključne besede, ki jih lahko uporabite v svoji vsebini. Lahko tudi uporabite Google Analytics da preverite ključne besede, ki jih ljudje uporabljajo za iskanje vašega spletnega mesta. Vaša statistika spletnega mesta WordPress je še en vir idej za ključne besede.

Pri vsaki ključni besedi si prizadevajte za deset (10) možnosti. Na primer, če je izbrana ključna beseda ali besedna zveza „WordPress teme“, lahko najdete druge možnosti, kot so „odzivne teme WordPress“, „večnamenske teme WordPress“, „premium teme WordPress“ in tako naprej.

Ubersuggest orodje za ključne besede

Potrebujete pomoč pri odločanju o svojih ključnih besedah? Poskusite Ubersuggest. To brezplačno orodje enega najboljših svetovnih strokovnjakov za SEO pomaga pri sorodnih idejah za ključne besede in ponuja koristne vpoglede. Če kliknete na Ideje za ključne besede povezava, boste videli ocenjeno stopnjo uspešnosti za ciljno ključno besedo in trenutno konkurenco za uvrstitev. Na zgornjem posnetku zaslona lahko vidite, da je razvrstitev za ključno besedo “WordPress” težka – še posebej, ker imajo trenutno najboljša spletna mesta za ta izraz odlične ocene domene in solidno družbeno prisotnost.

Medtem ko raziskujete, razmišljajte o ključnih besedah. Raztegnite ključno besedno zvezo na največ štiri (4) besede in imeli boste večje možnosti za dobro uvrstitev za svoje besedne besede z eno besedo. Na primer, „WordPress teme“ so bolj konkurenčne kot „odzivne večnamenske WordPress teme“, kar pomeni, da bo težje uvrstiti na prvo mesto, namesto na slednje..

Nekaj ​​teh ključnih besed posipajte znotraj svoje vsebine in v približno enem mesecu začnete uživati ​​boljše uvrstitve. Ja, tako je, SEO traja nekaj časa – ne boste uživali v rezultatih čez noč. Vsak strokovnjak za SEO, ki vam v nekaj dneh obljubi zlati numero uno položaj na Googlu, vas popelje v vožnjo. SEO je dolgoročen in stalen postopek, ki traja skozi celotno življenjsko dobo vaše spletne strani.

Nazaj k škropljenju ključnih besed v vaši vsebini, bomo v trenutku spregovorili o gostoti ključnih besed kot del najboljših praks v programu WordPress SEO, zato je ne prekrivajte.

2. Osredotočite se na vsebino – kralj SEO

Vsebina še vedno obstaja. Edinstvena, dragocena in ustrezna vsebina, ki je. Poleg tega, da je največji od vseh SEO signalov, je kakovostna vsebina predvsem življenjska pot vašega spletnega mesta.

Spletno mesto brez vsebine pa ni spletno mesto. V istem smislu je spletno mesto s slabo kakovostno vsebino podobno tupemu nožu – to bi lahko opravilo delo, vendar morate vložiti več sile. Spletno mesto z ustaljeno vsebino je mrtvo tako za iskalnike kot za človeške obiskovalce. To razumem iz prve roke, ker sem večkrat šel dolga obdobja, ne da bi objavljal na svojem blogu. Rezultati? Manjša udeležba uporabnikov in izgubljena SEO lestvica.

Pravkar smo omenili, da morajo biti vaše vsebine edinstvene, koristne in ustrezne. Kaj to pomeni? Najprej bi morala biti vaša vsebina edinstvena, saj iskalniki, bolj kot Google, ne zabavajo plagiatorstva – niti podvajajo vsebine. Vaša vsebina naj na mizo prinese nekaj svežega – mora biti edinstvena, če se želite dobro uvrstiti.

Brez dvoma lahko izvlečete ponudbe od koder koli na internetu, vendar bo kopiranje celotne strani le prišlo v težave.

Z drugimi besedami, odpravite podvojeno vsebino na svojem spletnem mestu, vključno z URL-ji. Google ne vidi http://yoursite.com in http://www.yoursite.com kot isto entiteto, kar pomeni, da so vaše uvrstitve razdeljene med dva URL-ja. Morda boste celo kaznovani za isto.

Enkrat sem se soočil s tem izzivom in ga enostavno rešil. Če poznate svoje poti okoli mape strežnika in WordPressa, morate narediti trik v datoteko .htaccess:

Vnovično zapisovanje jezika vklopljeno
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [nocase, ALI] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [nazadnje, preusmeritev = 301]

Zamenjajte example.com z imenom vaše domene. Zgornja koda bo vse zahteve vaše strani.com in www.yoursite.com preusmerila na http://www.yoursite.com, kar pomeni, da iskalniki ne bodo zmedeni. Uporabite lahko tudi tehniko, znano kot Kanilizacija URL-jev, kot je razložil Matt Cutts.

Unikatna vsebina, ki jo ustvarite, bi morala biti dragocena, ne le puhasta ali polnilna vsebina, ki bi zamikala pajke iskalnika. Počakajte … kateri pajki? Google in drugi iskalniki za iskanje in indeksiranje vsebine uporabljajo posebno vrsto programske opreme (skripte), znane kot pajki ali pajki.

Ker pa je naš cilj višje in višje uvrščanje v Google (ter Bing in Yahoo!), kako lahko ustvarimo edinstveno in dragoceno vsebino, ki ni namenjena privabljanju ali »prevaranju« zdaj pametnejših pajkov iskalnih mehanizmov? Preprost odgovor je, da se nikoli ne bi morali ukvarjati z ustvarjanjem vsebin za iskalnike. Namesto tega ustvarite vsebino za svoje človeške bralce in sledili bodo iskalniki. Trhrefy po svojih najboljših močeh zagotoviti dragoceno vsebino, ker …

Iskalniki hitro razvijajo inteligenco, da bi razkrili spletna mesta, ki ponujajo vrednost na spletnih mestih, ki ustvarjajo iluzijo vrednosti. – James McDonald, svetovalna skupina Lyons.

Ne razumite me narobe. Ne bi smeli ustvarjati dragocene vsebine, ker iskalniki postajajo pametnejši. Ustvarite dragoceno vsebino, da pomagate svojim resničnim človeškim obiskovalcem. To so odlične blagovne znamke.

Ko govorimo o pisanju za človeške obiskovalce (in druge iskalnike), bi morala biti vsebina primerna za vaše ciljno občinstvo. To je eden od razlogov, zakaj morate določiti ciljno publiko iz besede go. Ustvarite edinstveno in dragoceno spletno vsebino, ki je primerna za vaše ciljno občinstvo. Pišite v njihovem jeziku, uporabite terminologijo, ki jo razumejo, in če ste dobro raziskali ključne besede, ne bi smeli imeti težav z dodajanjem ključnih besed v svojo vsebino..

Če je vaša vsebina dobro napisana in dragocena, bodo vaši bralci isto delili z družino in prijatelji, s čimer boste v spletu omenili svoje blagovne znamke, kar je, če se sprašujete, še en signal za SEO razvrstitev.

Ko dodate ključne besede v svojo vsebino, morate to storiti po naravni poti – ne vsiljujte ključnih besed v svojo vsebino. Zato je tako pomembno imeti deset (10) alternativnih ključnih besed. Če ena ključna beseda ne ustreza, imate devet (9) drugih možnosti ��

Toda zaradi tega se SEO sliši togo, ko pa je nasprotno, zelo prilagodljiv. Potem ko sem izgubil uvrstitev zahvaljujoč polnjenju ključnih besed, sem zasnoval nov pristop, ki od takrat nikoli ni uspel prinesti želenih rezultatov.

WordPress SEO Best Practices Vsebina je King

Začnem z nekaj raziskovanja ključnih besed, pri čemer pridobim več možnosti za svojo osnovno ključno besedo. Toda namesto, da najprej pišem vsebino in kasneje dodajam ključne besede, naredim oboje hkrati. Kako? Zavzemam svojo osnovno ključno besedo in nekaj alternativ spomina, nato pa zapišem. Pod pogojem, da ste raziskali svoje ključne besede in tudi svojo vsebino, bodo prve spadale prav v druge. Ključne besede se bodo dobro prilegale. O ključnih besedah ​​ne razmišljam, ko pa pišem, je objava SEO pripravljena. Seveda je to moja osebna tehnika in v vašem primeru morda ne bo delovalo. In tehniko sem sčasoma izpopolnjeval, zato lahko razmislite o svoji lastni tehniki – le prepričajte se, da se ključne besede naravno prikazujejo v vaši vsebini.

Kolikokrat bi morali v svoji vsebini omeniti ključno besedo, da bi jo pripravili za iskalnike? 2,5% je standardna gostota ključnih besed, vendar jo lahko kadar koli povzamete do približno 4%. To pomeni, da če je vaša objava dolga 2000 besed, se mora vaša osnovna ključna beseda (fraza) pojaviti petdeset (50) krat. Seveda.

Poleg tega dodajte svojo ključno besedo v naslove objav / strani, ki hitro sporočijo iskalnikom (pa tudi človeškim obiskovalcem), kaj sploh predstavlja objava / stran. Kot ponazoritev se v naslovu te objave izstopa izraz „WordPress SEO“, ki vam pove, da ima ta objava povezavo z WordPressom in SEO. Če ima vaša objava / stran naslove in / ali podštevilke, jim dodajte tudi ključne besede. Samo ohranite naravne stvari in v redu vam bo.

Pri ustvarjanju privlačne in skupne vsebine ne pozabite zmešati z dodajanjem medijev, kot so videoposnetki, slike, predstavitve, infografike, podcasti itd. Ti desetkrat izboljšajo sodelovanje uporabnikov in dodajo vrednost vaši vsebini, ki sta pomembni za SEO.

Google obožuje WordPress bloge – redno posodabljajo blogi – zato ohranite svež blog. Poskusite posodobiti statično spletno vsebino, npr. o straneh in straneh izdelkov. Nekateri spletni skrbniki se bodo z Mesijem vrnili, da posodobijo vsebino svojih statičnih strani, spletna funkcija WordPressa pa omogoča, da spletno mesto redno hranite s svežo vsebino. Izkoristite blog!

Objavljanje enkrat ali dvakrat na teden bi moralo biti dovolj, da bi v približno dveh mesecih zaslužili dostojno mesto v SERP-jih. Lahko objavljate tudi vsak dan, le prepričajte se, da ne boste ogrožali kakovosti v imenu količine, saj slednja ne šteje toliko kot prva v novem svetu SEO.

Ko ustvarjate svoje objave, dodajte SEO prijazne oznake in jih v skladu s tem razvrstite. Če uporabljate SEO vtičnike, kot so Yoast SEO, dobite polja za dodajanje meta opisa, naslova SEO in ključne besede s poudarkom na vaši objavi. Uporabite te funkcije za SEO-up vašo objavo. Če optimizirate svojo vsebino, vam vtičnik Yoast SEO pomaga tudi določiti oceno SEO vašega članka, preden pritisnete gumb za objavo..

Dodajte meta naslove, ključne besede in opise na druge strani, ne le v objave. Te vrste informacij so na voljo v odsek vašega spletnega mesta, kjer ga pajki iskalniki zlahka poberejo za indeksiranje.

Opomba: Meta ključne besede, opisi in naslovi ne popuščajo kraju in vrednosti dodajanja ključnih besed vaši vsebini.

Napišite edinstveno in dragoceno (deljivo) vsebino, ki je primerna za vaše ciljno občinstvo. Če potrebujete več napotkov, si oglejte te objave:

In kot opomnik, nikoli ne pišite za iskalnike; namesto tega pišite za svoje človeške bralce – z njimi se pogovarjajte prek svoje vsebine, kot da stojijo pred vami. Bi potem spustili nenaravne ključne besede? dvomim.

SEO na strani vključuje kreativno in tehnično znanje. Kot tržnik morate za svojo spletno stran ustvariti fantastične vsebine, ki jih bo občinstvo vzljubilo. In želite zagotoviti, da vaše spletno mesto pomaga Googlu (in uporabnikom ljudi), da to vsebino zlahka najdejo in delijo z njimi. – Justin Deaville, poslovodni direktor v podjetjuReceptions.

Image in Video SEO

Preden preidemo na naslednji razdelek, bi rad omenil nekaj o slikah in videoposnetkih, ki jih boste uporabili v svoji vsebini za okrepitev svojega SEO.

Za začetek je dodajanje slik in videoposnetkov v vašo vsebino ena najboljših praks SEO, ki jih mnogi redko uporabljajo. In to je samo žalostno, ker vam bodo optimizirane slike prinesle veliko prometa iz Google Images in všečkov. Videoposnetki vam lahko prinesejo promet, povezave, omembe in še več s spletnih mest, kot so YouTube, Vimeo, Tumblr in več.

Prej smo govorili o optimizaciji slik za WordPress, kako pa optimizirate slike za iskalnike? To je najlažji del. Za začetek bi morali optimizirati slike za hitro nalaganje. Ne uporabljajte težkih slik, ki bodo samo upočasnile vaše spletno mesto. Če za naslednjo objavo potrebujete predstavljeno sliko velikosti 650 x 300, naložite fotografijo velikosti 650 x 300 in ne več slikovnih pik.

Drugič, poskrbite, da bodo vaše slike ustrezne vaši vsebini. Poleg doseganja boljših uvrstitev bi slike morale izboljšati vašo vsebino – njihov prvotni namen.

Tretjič, dajte slikam ustrezna imena datotek. Ali je slika o WordPress SEO? Poimenujte sliko kot tako – ne puščajte slik v obliki IMAGE001_2020.jpg. Zakaj? Slaba je za uporabniško izkušnjo in SEO, saj iskalniki ne vidijo podob kot človeški bralci. Poleg tega poskusite v ime slikovne datoteke stisniti ključno besedo.

Ko govorimo o tem, da iskalniki “vidijo” vaše slike, morate svojim slikam dodati oznako ALT, da boste pajkom olajšali. Besedilo ALT predstavlja nadomestno (nadomestno) besedilo, ki se prikaže, če se slika iz katerega koli razloga ne bo mogla naložiti. Oznaka ALT ima drug namen. Namenjen je bil bralcem zaslona, ​​da “vidijo” vaše slike. Bralniki zaslona vizualno ovirani ljudje uporabljajo za uživanje vsebine na vašem spletnem mestu. Pajki iskalnikov uporabljajo informacije, ki jih vsebuje oznaka ALT, da “vidijo” tudi vaše slike.

Optimizacija slik v WordPressu je rahlo delo. V urejevalniku objav preprosto kliknite »Dodaj medij« in na zaslonu, ki se prikaže, izberite svojo sliko. Ko je slika izbrana, boste na desni strani opazili območja, ki vam omogočajo dodajanje naslova, napisa, alt in opisa. Osredotočite se le na polje “alt”, vendar lahko, če imate čas, izpolnite ostale podrobnosti.

Besedilo ALT je super za SEO, omogoča uporabo veljavnega HTML-ja in pri tem pomaga bralcem, ki jim težave z vizualnimi izzivi pomagajo, da v celoti uskladijo vašo vsebino. Besedilo ALT naj bo tako opisno (in ustreza sliki in objavi), vendar kratko.

3. Uporabite SEO-Ready WordPress teme in vtičnike

Skupni tematski okvir Premium WordPress

WordPress je danes tako priljubljen, ker lahko spletno mesto postavite v položaj, ko je potrebno, da popijete vročo skodelico kave. Zahvaljujoč temam in vtičnicam WordPress, lahko vsak (in mislim kdorkoli) v nobenem trenutku izdela profesionalno spletno mesto. To pa velja le, če izberete popolno temo in vtičnike. Glede WordPress SEO naj bodo teme in vtičniki, ki jih izberete, od začetka SEO prijazni.

Očitno lahko začnete s katero koli temo in katerim koli nizom vtičnikov, toda SEO-pripravljeni so tisti, ki jih morate sprejeti z nevihto. Na kaj morate biti pozorni pri izbiri WordPress-a in vtičnikov?

Prvič, vašo izbiro je treba uporabiti čist in veljaven HTML. Če je struktura vaše teme povsod, boste imeli težave ne samo s svojim WordPress SEO, temveč tudi z vašim dizajnom. Poiščite teme, ki uporabljajo kanonično metaoznako URL. Kanonična meta URL kaj? To je samo domišljen izraz za določeno vrsto metaoznake, ki shrani zgornji URL vaše strani. Če je to vaša domača stran, bo kanonična metaoznaka URL shranila ime vaše domene. Če gre za objavo, bo oznaka shranila URL objave.

Tema bi morala podpirati tudi pravilna uporaba naslovov (h1, h2, h3… h6) in naslovov. Pojdite tudi po WordPress teme, ki vključujejo Odprite metaoznako Graf izboljšati deljenje družbenih medijev.

Kako določite vse te dejavnike? Lahko preberete promocijske materiale razvijalca, jih neposredno kontaktirate ali pregledate predstavitev. Kaj iskati? Z desno miškino tipko kliknite prikaz in izberite »Ogled vira strani« ali nekaj enakovrednega. Osredotočiti se morate na prvi del kode – območje med in oznake. Najti oznake, npr. ali.

Ne zamerite, če vaša najljubša tema nima teh področij. Vedno jih lahko pozneje dodate z uporabo vtičnikov SEO ali ročno z urejanjem kode. Vsak dan bi šel po vtičnike. Tema, ki ne podpira naslovov in naslovov strani, je popolno ne, ne, veste, če taka tema sploh obstaja.

4. SEO-prijazni URL-ji

SEO-prijazni URL-ji so tudi WordPress znani kot Pretty Permalinks in so ključna sestavina najboljših praks WordPress SEO in uporabniške izkušnje. Na primer, kateri URL si je lažje zapomniti:

  • https://www.yoursite.com/article300152
  • https://www.yoursite.com/?p=3424
  • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

Od treh, po vašem mnenju, kateri URL bo “vznemiril” pajke iskalnika? Tretji URL na seznamu je absolutni zmagovalec. Grozljivo je videti spletne skrbnike z URL-ji, kot je http://www.example.com/?p=123, ko WordPress tako enostavno ustvari SEO-prijazne URL-je (in kjer obstajajo odlični vtičniki, npr. Precej povezava ki jih lahko uporabite za ustvarjanje enostavnih zapomljivih zunanjih povezav).

Samo pojdi Nastavitve> Povezave in izberite Ime objave ali Mesec in ime. To storite dolgo, preden dodate vsebino v svoj blog, da se izognete pretrganim povezavam. Če niste imeli pojma, so prekinjene povezave slab posel za SEO in če želite izvedeti več, so Elegantne teme objavile veliko objavo o tem, zakaj bi morale nikoli ne uporabljajte privzete nastavitve stalnih povezav.

5. Spletno mesto za mobilne naprave

Morda me je hrošček ugriznil, ker vsakič, ko sem na odličnem spletnem mestu, vedno spremenim velikost svojega brskalnika, da preverim, ali je spletno mesto odzivno. Isti hrošč mora imeti tudi koga v Googlu, saj če tega še niste opazili, so v rezultate iskanja že uvedli prijazne mobilne etikete.

Kaj to pomeni? Če vaše spletno mesto ni prijazno za mobilne naprave, boste uživali v slabših razvrstitvah kot mobilna spletna mesta. Vaši bralci bodo tudi vedeli, da vaše spletno mesto ni prijazno za mobilne naprave, preden pridejo na vašo domačo stran, kar zmanjša vašo stopnjo klikov.

Google priporoča sprejetje odzivnega spletnega oblikovanja (RWD) – tehnike spletnega oblikovanja, ki razvijalcem omogoča izdelavo spletnega mesta po mobilnem načinu. Spletna mesta, zgrajena okoli tehnik RWD, bodo vedno videti in odlično delujejo na vseh napravah.

Če RWD ne bo ustrezal vašemu poslovnemu modelu, kar je malo verjetno, lahko poiščete hibridno mobilno rešitev. Prepričajte se le, da bodo obiskovalci mobilnih telefonov prišli na vaše spletno mesto za mobilne naprave in da ni nobenih konfliktov glede vsebine (ali URL-jev), ki bi na koncu zmedli vaše WordPress SEO. Tole Google SEO Guidebook ima celoten odsek, ki razlaga, kako to storiti.

V nasprotnem primeru preprosto izberite odzivno temo WordPress in vtičnike od začetka. Ne veste, kje začeti? Skupna odzivna večnamenska tema WordPress je odlična izbira za številne podjetnike, kot ste vi.

Nasveti za mobilno optimizacijo

6. Signali družbenih medijev

Rast družbenih medijev v zadnjih letih je ustvarila nov in donosen kanal za WordPress SEO. Tudi brez truda lahko vidite velik prometni potencial družbenih medijev. Prav tako vam daje možnost, da zgradite skupnost okoli svoje blagovne znamke in / ali izdelkov.

Iskalni mehanizmi za določitev uvrstitve uporabljajo omembe blagovnih znamk in vsebin. Razlog za ta pristop je preprost: če več ljudi všečka, retvitira, prilepi, posrka itd itd svojo vsebino, mora biti dragocena in obratno.

Bodite previdni pri družbenih medijih. Želite odpreti dvosmerno komunikacijo v nasprotju s pogovorom po svojih možnostih. Potrebujejo ljudi, da sodelujejo z vašo blagovno znamko, da “… izboljšajo vrednost prenosa in spletno besedo.”

Uporabite socialne medije za ustvarjanje lastne publike in trdo delajte, da spodbudite pogovor in sodelovanje uporabnikov. Več ko omenja, bolje.

7. Premagajte svojo konkurenco

Ko v Googlovo ključno besedo vnesete ključno besedo, je prvih deset (10) spletnih mest, ki se pojavljajo, najbolj ostri konkurenti. Če želite doseči tisti nedostopni prvi položaj, jih morate premagati.

Se spomnite tistega modrega izreka, ki bi bil podoben temu, da bi bili prijatelji blizu in sovražniki bližje? Vzemite si čas za študij svoje konkurence. Najdite odgovore na vprašanja, kot so: Zakaj me ena številka premaga? V čem se razlikujejo? Ali izvajajo SEO tehnike z belim klobukom, ki jih morda pogrešam?

Morda niso tako dobri, kot si predstavljate – morda je na primer njihova vsebina zastarela. To bi lahko bilo vaše priložnost za uvrstitev, ki si jo zaslužite. Preučite konkurenco in jih premagajte pri svoji igri. Majhna konkurenčnost je super. Če je nagrada boljša uvrstitev, več prometa in na koncu boljše konverzije, bom vsak dan pripravljen na izziv. Ali si?

8. Izboljšajte hitrost nalaganja strani

Če se vaše spletno mesto naloži tisočletjem, izgubljate možnosti levo, desno in sredino. Poleg tega SEO točke spuščate v odtok in težko pridete mimo.

Počasne strani vodijo do višjih stopenj obiskov ene strani, izgube prometa in zaupanja strank, zato že skrajšajte čas nalaganja strani. Objava, ki sem jo povezala v zgornji izjavi, vam bo pokazala vse, kar morate storiti za izboljšanje hitrosti svojega spletnega mesta WordPress. Če želite hitro preveriti hitrost spletnega mesta in preverite, kako hitro je, lahko uporabite Orodje Google Vpogled v stran da preverite svojo spletno stran in si ogledate, kakšna priporočila ima Google za povečanje hitrosti spletnega mesta (pomembno je upoštevati, da so vpogledi na strani osredotočeni na številne mikro-optimizacije, ki včasih nimajo veliko smisla za vaše spletno mesto oz. ne bo vplivalo na vašo spletno stran toliko, kot preprosto na boljši načrt gostovanja, najpomembnejši dejavnik je vaš dejanski čas nalaganja, zato primerjajte čas nalaganja z vašimi najboljšimi konkurenti in poskrbite, da bo vaše spletno mesto hitrejše).

9. HTTPS kot uvrstitveni signal

V uvodu smo omenili, da Google naredi vse za izgradnjo boljšega, hitrejšega in varnejšega spleta za vse. Z nadgradnjo svojih algoritmov iskanja izboljšajo izkušnjo iskanja. Z njihovo vsestranskostjo Graf znanja, iskalnik hitreje raste. Zdaj bi radi, da vsak spletni skrbnik sprejme HTTPS za izboljšanje varnosti spletnih znamk.

Čeprav HTTPS ni glavni signal za razvrstitev, Google še vedno izvaja teste in se bo morda odločil, da ga bo v bližnji prihodnosti okrepil. Šele drugi dan so objavili članek o zavarovanje vaše spletne strani s HTTPS. V objavi je poudarjen pomen varnosti spletnega mesta, najboljše prakse pri nastavitvi HTTPS in kako nastaviti HTTPS na svojem spletnem mestu HTTP. Moral bi biti v dobrih rokah.

10. Lokalni SEO

Lokalni SEO je tako kot običajno (organsko) SEO. Edina razlika je, da morate z lokalno SEO kampanjo storiti korak naprej. Na primer, ne pozabite dodati svojega mesta / države v naslove oznake, naslove, vsebino, URL in besedilo alt. Poleg tega ne pozabite zahtevati Google My Business stran za vašo obleko. Brezplačno je, zato ne čakajte.

WordPress SEO Best Practices Lokalni SEO

Več o lokalnem SEO lahko izveste na Moz ali Zemljišče iskalnika.

11. Odprite svoje spletno mesto iskalnikom

Kot smo že ugotovili, pajki iskalnikov iskajo splet in iščejo vsebino. Nato vsebino indeksirajo glede na različne SEO signali razvrstitve. Ročno pošiljanje spletnega mesta v iskalnike poveča vaše možnosti za hitrejšo uvrstitev. Ročno pošiljanje spletnega mesta zmanjšuje tudi vaše možnosti, da boste označeni kot neželena pošta.

Najboljši del je, da je postopek hiter in enostaven. Če želite spletno mesto predložiti Googlu, lahko uporabite Dodaj stran URL ali Orodja za spletne skrbnike. Če želite spletno mesto predložiti Yahoo! in Bing, ne pozabite uporabljati Stran za oddajo spletnega mesta Bing. Ne bodite prestrašeni, Yahoo! iskanje poganja iskalnik Bing. Pomeni, da se boste v rezultatih iskanja Yahooja prikazali, ko svoje spletno mesto oddate v Bing.

12. Zemljevidi zemljevidov

Zemljevid strani je dobesedno zemljevid vašega spletnega mesta – na njem so prikazane vse strani, kategorije in več. Ustvariti morate zemljevid spletnega mesta tako za človeške obiskovalce kot iskalnike. Objavite zemljevid spletnega mesta na svojem spletnem mestu, tako da bodo bralci našli vsebino, ko se izgubite. Lahko se celo povežete s spletnim mestom na strani 404 z napakami. Zemljevid spletnega mesta lahko ustvarite ročno ali uporabite vtičnik kot Google XML Sitemaps.

Medtem ko iskalniki lahko najdejo zemljevid spletnega mesta na vašem spletnem mestu, ga pošljite prek Google Orodja za spletne skrbnike izboljšati svoje možnosti. To je pametno storiti, zlasti z novim spletnim mestom.

Ne glede na to, kaj pravijo ljudje, je vzpostavitev povezav pomemben del najboljših praks WordPress SEO. Tako deluje povezava stavbe. Objavite visoko kakovostno vsebino in spletno mesto A povezave do vas v postopku skupne rabe soka z vami. Če gre za verodostojno spletno mesto, vas Google označi z višjim profilom povezav in vaša uvrstitev se poveča. Potem, če greste naprej in se povežete na spletno mesto B, delite tudi sok povezave. Če pa je spletno mesto B popolnoma izven vaše niše (neželena pošta) ali vsebuje nizko kakovostno vsebino, boste le ukrotili uvrstitev in verjetno dobili kazen.

Sprejmite povezave samo s kakovostnih spletnih mest v svoji niši ali z verodostojnih spletnih mest. Povezava samo na visoko kakovostna spletna mesta (vsebine), ki dodajo vrednost vašemu spletnemu mestu.

Prihodnost SEO bo pomembna kakovost povezav. Spletno mesto, ki povezuje, mora biti družabno aktivno, uporabniško in interaktivno uporabniško bazo. Pomembnost povezave bo vrednost spletnega mesta, ki pripisuje socialni plati interneta. – Nick Anderson, ustanovitelj podjetja Hostoople.

Naučite se graditi povezave po naravni poti. Če kupite povezave, vas bo Google ugotovil in kaznoval. Prizadevati si morate za ustvarjanje odlične vsebine, ki bi seveda pridobila povezave. Povezavno kmetovanje (sejanje številnih povezav hkrati ali v kratkem času) vas bo le spravilo v težave.

Poleg tega v svojih povezavah uporabite naravno sidrno besedilo. Preklopite všečke »Kliknite tukaj« in namesto tega uporabite besedilo, ki daje pomen. Potrebujete primer? Poglejte si vzorec povezovanja, ki smo ga uporabili v našem spletnem dnevniku. Na koncu, če se želite povezati na spletno mesto, vendar ne želite deliti povezave, lahko uporabite atribut rel = “nofollow” v svojih povezavah.

Primer: Smiselno besedilo sidra

WordPress SEO orodja in viri

Zdaj, ko imamo najboljše načine za WordPress SEO, kakšna so orodja, ki jih lahko WordPress SEO spodbudi naprej?

Tu je kratek seznam:

Na koncu dneva…

… Ne pozabite, da WordPress SEO potrebuje čas. Po uveljavitvi teh najboljših praks za WordPress SEO morate zagotoviti dovolj časa za ogled rezultatov. Škoda, da še nimamo nastavitve in zapustimo SEO rešitve. Poleg tega morate stalno posodabljati svojo strategijo za WordPress SEO v skladu s spremembami v industriji. Ne pozabite upoštevati uveljavljenih smernic za SEO, da se izognete kazni. Če povzamemo, ustvarite visoko kakovostno vsebino in svoje spletno mesto promovirajte kot nor človek.

Upamo, da smo vam dali dovolj krme; žoga je zdaj na vašem igrišču. Ali smo izpustili pomembne najboljše prakse WordPress SEO? Katere najboljše prakse WordPress SEO uporabljate? Prosimo, delite z nami v komentarjih. Vse najboljše in naj Bog blagoslovi delo vaših rok!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me