10 skäl till varför WordPress är perfekt för småföretag

Anledningar till att WordPress är perfekt för småföretag

Om du kommer ihåg det fanns en tid då affärshanterare och entreprenörer behövde hitta en utvecklare bara för att göra mindre ändringar på deras webbplatser och innehåll. Men med införandet av WordPress blev hanteringen av webbplatser lättare. Det var en välsignelse för alla webbansvariga.

WordPress är välkänt som ett perfekt bloggverktyg, men nu är det bättre att kalla det ett CMS (Content Management System) eftersom det har vuxit enormt under åren. Denna ödmjuka plattform har nu potentialen att bygga en interaktiv webbplats. Enligt nuvarande poster används WordPress över hela världen av tiotals miljoner människor som deras föredragna webbutvecklingsplattform. Det finns olika orsaker som beskriver varför det används i stort för att utveckla webbplatser, men i den här bloggen kommer du att läsa om de viktigaste orsakerna till att WordPress är idealiskt för dina små företag.

Att överleva dagens hårda affärsutmaningar kan vara riktigt tufft. Speciellt för en majoritet av företagsledare och företagare är det ganska skrämmande att ta hand om en företagswebbplats (eftersom den kräver regelbunden optimering) till dina vanliga uppgifter. Det är här WordPress kommer in. Entreprenörer kan inte bara hantera sina webbplatser utan också ha full frihet att förbättra utseendet och känslan i gränssnittet utan att behöva anställa en separat utvecklare.

WordPress är ett öppet källkodsutvecklingsverktyg, men ger fortfarande gott om säkerhets- och anpassningsalternativ till användare tack vare det stora utbudet av tillgängliga plugins. Dessutom finns det massor av gratis (och premium) viktiga verktyg för att släppa loss WordPress-kraften för små och medelstora företag. Även om det inte är nödvändigt att ringa klockan från en professionell utvecklare eller ett företag för att utveckla en WP-baserad webbplats för dig, har du möjligheten att gå ensam eller hitta prisvärd hjälp genom jobbtavlor som Odesk. Oavsett, vilket sätt du väljer, se bara till att du använder WordPress för att förbättra ditt företag.

Detta är bara början på de fördelar som följer med detta verktyg, och det finns mycket att komma med i den här bloggen. Så låt oss granska orsakerna till att WordPress är bra för småföretag.

1. WordPress är helt gratis

ja! Du hörde det rätt. WordPress är helt gratis. Du kan ladda ner den gratis, installera den på din webbplats eller i en lokal sandlådemiljö med lätthet och sedan göra vad du vill med det. Som ägare till ett litet företag, kommer du sannolikt att sätta upp din företagswebbplats med en liten förkostnad. WordPress har framstått som en välsignelse för småföretag eftersom det sparar pengar och tid också.

Om du vill se hur prisvärd WordPress kan vara, titta på det här inlägget som uppräknar de verkliga kostnaderna för att bygga en webbplats med WordPress.

2. Enkel och snabb webbplatsinställning

En annan viktig orsak till att småföretag bör använda WordPress är att det kan installeras med ett enda klick. Det betyder att du inte behöver vara expert med servrar eller värd eftersom det inte kräver hardcore-färdigheter.

Med värdplaner från Bluehost (bara $ 2,95 / mo för delad värd) och Cloudways (fantastiskt hanterad molnvärd) väljer du helt enkelt WordPress när du ställer in ditt konto och de installerar det åt dig. Eller om du väljer en hanterad WordPress-värdplan från välrenommerade företag som WP Engine eller svänghjul, behöver du inte lyfta fingret alls. De är specialiserade på WordPress, så det är redan installerat, konfigurerat, konfigurerat och optimerat innan du slutar registrera dig för en plan. Ännu bättre, hanterade värdar tar hand om din installation för dig så att du kan fokusera på företag, inte din server.

Efter installationen har du ett brett utbud av funktioner och funktioner som hjälper dig med webbplatsutveckling. WordPress ‘rena, informativa och lättanvända instrumentpanel gör webbplatsinställningen enkel för även helt nya användare.

3. Open Source-utvecklingsplattform

Det kallas öppen källkod eftersom vem som helst kan ladda ner och använda den tillgängliga koden i WordPress Codex för att lägga till funktionalitet på deras webbplats (eller om du är avancerad kan du utöka och återanvända koden som du vill). Detta är en av de bästa och viktigaste fördelarna som gör WordPress till ett föredraget val för småföretag. För att hantera källkoden kan företagare anställa en WordPress-utvecklare, men det är helt och hållet deras val eftersom de också kan hantera det på egen hand.

4. Användarvänligt gränssnitt

Noll WordPress Theme Customizer

I princip skapas WordPress på ett sådant sätt att alla tekniska och icke-tekniska personer kan dra nytta av det. Det är detta som gör det mycket krävande över hela världen. Ett annat viktigt faktum är att det är ganska interaktivt och användarvänligt vilket gör det möjligt för användare att enkelt skapa webbsidor, menyer, inlägg, formulär och till och med låta dem hantera media som videor och bilder med lätthet och bekvämlighet.

5. Stor online-supportgemenskap

Det har redan diskuterats att WordPress är en kraftfull webbutvecklingsplattform för en stor användare av användare. WordPress är känt för sitt utmärkta online Stöd systemet. På grund av miljoner aktiva användare, skickliga team av utvecklare, ett brett samhälle och diskussionsforum kan vem som helst enkelt hitta lösningen för sina problem. Dessutom finns det massor av kunniga WordPress-bloggar som delar tips och guider nästan dagligen. Det är så, för de flesta av WordPress-frågorna har redan diskuterats här och det är troligt att någon definitivt vet hur man fixar det. Detta är anledningen till hur WordPress är bäst för nybörjare och små företag.

6. Brett urval av teman

Totalt WordPress-tema

Vilka är de viktigaste funktionerna som behövs för att börja utforma en webbplats? En perfekt design naturligtvis! Det kan vara för dyrt att din webbplats anpassas av en professionell utvecklare. Men med WordPress kan du välja ett förutbestämt tema istället. Det finns tusentals gratis teman tillgängliga på i WordPress.org temakatalog såväl som på välrenommerade webbplatser som WPExplorer gratis teman och vår nya favoritwebbplats Bara gratis teman. Alla dessa teman är vackert utformade och kan integreras för att skapa en interaktiv webbplats.

Förutom gratisalternativ finns det tusentals mer premium WordPress-tema som du kan välja mellan för att bygga din webbplats. Premiumtema har ofta extra funktioner plus stöd från utvecklaren. Om du letar efter ett tema som kan göra allt kan du kolla Total WordPress-temat, som inkluderar en lättanvänd drag-och-släpp-sidbyggare, massor av enkla visuella live-anpassningsalternativ (färger, teckensnitt, etc.) och en massa redo skapade webbmallar som du kan importera med bara några klick. Men det finns också massor av andra nischspecifika teman på webben för välgörenhetsorganisationer, bokföring, restauranger och mer som finns på Themeforest (och naturligtvis även andra marknadsplatser). Av den anledningen väljer små företag WordPress eftersom de kan hitta och använda den design som exakt passar deras märke.

7. Plugins för alla funktioner

För att lägga till lite mer funktionalitet på din webbplats kan du ta hjälp av WordPress-plugins som är tillgängliga gratis (eller mot en liten avgift) över webben. Liksom teman finns det tusentals förutvecklade plugins som lagras i WordPress-plugin-katalog och det finns ännu fler premium-plugins avaialbe från marknadsplatser inklusive CodeCanyon, ThemeIsle, Pippins Plugins och mer. Plugins är i allmänhet enkla att använda och installera, plus de hjälper till att lägga till ytterligare funktioner på din webbplats.

8. SEO optimerad

WordPress SEO

Att ha en webbplats utan sökmotoroptimering är ganska lik att inte ha någon webbplats alls. Idag bygger alla en webbplats genom att ha SEO-perspektiv i åtanke. Det här problemet har lösts med WordPress. Webbplatser utvecklade på WordPress är som standard SEO optimerade eftersom strukturen som följer redan erkänns av sökmotorerna. Men WordPress SEO slutar inte där. Det finns massor av fantastiska guider och plugins som hjälper dig att ytterligare optimera din webbplats på plats för bättre ranking, men här är bara några för att hjälpa dig komma igång:

  • Bästa WordPress SEO-verktyg för 2017 för att förbättra ranking av sökmotorer
  • Yoast SEO Installation & Setup Snabbguide för WordPress
  • Nybörjarguide till WordPress SEO: bakåtlänkar, webbplatshastighet och mer

9. Mycket lyhörda mönster

Begäran om att ha en mobil responsiv webbplats kan enkelt uppfyllas med WordPress. Lyhördhet är något som varje företagare inte bara vill ha för webbplatserna utan också för sina applikationer och e-postmallar. Tur för dig är majoriteten av WordPress-teman utformade för att vara fullt lyhörda så att din webbplats ser bra ut på stationära datorer, surfplattor och mobila enheter. När du är ute på chansen ser ditt tema inte pixel perfekt på telefoner, du kan alltid använda plugins för mobil webbplatsoptimering.

10. Säkert och pålitligt

Det är sant att WordPress är en kraftfull CMS- och webbutvecklingsplattform som tar pågående arbete konsekvent och gör det så säkert som möjligt. När det gäller att tillhandahålla säkerhet är WordPress högst upp. De släpper regelbundna uppdateringar och säkerhetsfixar och därmed skapa en säkrare webbplatsmiljö för dig.

Dessutom finns det ett antal sätt du kan förbättra din WordPress webbplats säkerhet med ett plugin eller grundläggande försiktighetsåtgärder. Om du vill lära dig mer, besök vår blogg för fler säkerhetstips för WordPress.

Avslutande kommentarer

För alla små eller nystartade företag kan det vara tufft att hitta en stark webb-närvaro. Det kan vara en allvarlig fråga eftersom att ha en stor online-närvaro kan komma med kostnader, tid och ansträngning som de inte har råd med. Så den enkla och uppenbara lösningen på alla dessa problem är WordPress. Ta det bara för att utveckla din företagswebbplats.

Förhoppningsvis besvarade detta blogginlägg alla dina frågor angående varför småföretag bör överväga WordPress för deras företagswebbplats. Som affärsmogul eller entreprenör är det ditt ansvar att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt för framgång. Så tänk inte övertänka det, bara installera WordPress och dra fördel av alla funktioner som följer med det!

Har du några frågor eller tips att lägga till? Lämna en kommentar i avsnittet nedan.