10 verktyg för att göra det lättare att arbeta med WordPress

Fantastiska verktyg för att göra arbetet med WordPress enklare

Jag slår vad om att vi är överens när jag säger att livet redan är svårt som det är. Det är alldeles för kort och med begränsad tid att göra allt på din WordPress-hinklista och vara allt du någonsin velat. Att ha ett par fantastiska verktyg för att hjälpa till med bördan är verkligen en livräddare.

Dessa 10 fantastiska verktyg kommer att göra dig vansinnigt produktiv och ditt WordPress-liv mycket enklare. Du får mer arbete på mindre tid. Vilket innebär att du har fler minuter på dagen att spendera med din familj eller njuta av de saker du arbetar så hårt för.

10 fantastiska verktyg för att göra ditt WordPress-liv lättare

Skaffa en penna och lite papper när vi ska göra ditt WordPress-liv 10X enklare. Vi blandar gratis och premiumverktyg, för ibland är stora saker i livet inte gratis. Premiumverktygen är dock relativt billiga (och om du inte ser ditt favoritverktyg på den här listan eller har en fråga eller förslag, tveka inte att kommentera i slutet av inlägget).

1. Yoast SEO

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare yoast seo

WordPress SEO och SEO i allmänhet är inget barns lek. Ett misstag och Google tvekar inte att hänga dig för att torka. Fortfarande är det bra att rangordna dina sökord i Google (de andra sökmotorerna följer helt enkelt IMHO) är lika enkelt som paj, mer med ett plugin som Yoast SEO.

Sedan jag hoppade på WordPress bandwagon för ett par år sedan har Yoast SEO varit min go-to SEO-lösning. Tack vare detta plugin och massor av noggrant skrivet SEO-innehåll har vi rankat först på Google för ett par sökord.

Men vad gör att Yoast SEO sticker ut bland många andra WordPress SEO-plugins? Till att börja med hjälper Yoast SEO dig att skapa läsbart innehåll som är optimalt optimerat för att söka efter sökmotorer direkt från din inläggsredaktör.!

Andra funktioner inkluderar brödsmulor, kanoniska URL: er, interna länkarförslag, innehållsinblick, omdirigeringshanterare och 24/7 support bland andra. Detta verktyg levereras i två smaker, en gratisversion och en premiumversion som kostar 89 dollar.

Läs mer om Yoast SEO

2. Fantastisk skärmdump

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare fantastisk skärmdump

Se skärmdumparna i det här inlägget? Tja, jag tar dem med hjälp av Awesome Screenshot allt tack vare Dev Sharma från WPKube som introducerade mig det här fina verktyget.

Det har gjort mitt WordPress-bloggliv mycket enklare eftersom jag tidigare var tvungen att använda prt sc (Print Screen), MS Paint och Photoshop som involverade många steg.

Verktyget har många funktioner som gör att kommentera, fånga och redigera skärmdumpar / lokala bilder till en promenad i parken. Det finns en uppladdning med ett klick som gör att du delar din fångst till en bris.

Du kan ta tag i hela sidan, skrivbordet, en synlig del av ett webbläsarfönster, ett urval av sidan, fördröja en inspelning och redigera dina bilder till ditt hjärta. Dessutom erbjuder de en skärminspelare som kostar $ 19,99 dollar per år.

Awesome Screenshot har tillägg för Mozilla Firefox och Chrome och en fristående Chrome-app som är ett mirakel att använda.

Läs mer om Awesome Screenshot

3. FileZilla

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare filezilla

Utan rätt verktyg orsakar flyttning av filer från hårddisken till en fjärrserver migrän. I FTP-kategorin bär FileZilla dagen för er verkligen men det är bara jag.

Men kan du skylla på mig för att älska ett FTP-verktyg som är oerhört lätt att använda? Så länge du har rätt inloggningsuppgifter kan du komma åt din webbserver och flytta filer som en chef.

Till exempel kan du ladda ner filer / mappar från din webbserver helt enkelt genom att dra och släppa. För att inte tala, FileZilla kommer med fantastiska säkerhetsinställningar som erbjuder dig säker åtkomst till din WordPress-webbplats för att göra som du vill.

Du kan skapa filer på din server direkt från skrivbordet, enkelt ändra filbehörigheter och göra så mycket mer. FileZilla är en gratis opensource FTP-klient, som sötar affären.

Läs mer om FileZilla

4. RegistreringMagic

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare att registrera

Som WordPress-användare kommer du självklart att behöva skapa formulär vid någon tidpunkt. I detta avseende kommer du att märka att WordPress användarregistreringssystem är begränsat i funktionalitet.

Det är just därför du behöver RegistrationMagic, ett användarregistrerings- och hanteringsplugin på steroider.

I ett nötskal hjälper RegistrationMagic att “… skapa anpassade användarregistreringsformulär, acceptera betalningar, spåra inlämningar, hantera användare, analysera statistik, tilldela användarroller och mycket mer!” Från den enskilda offerten kan du säga att det här pluginet gör något tungt.

För att ge dig en bättre bild, låt oss se några av de saker den här dåliga pojken kan göra. För det första kan du skapa ett obegränsat antal användarregistreringsformulärer med olika fält. Detta innebär att du till och med kan acceptera filbilagor på dina formulär bland annat.

RegistrationMagic skickas med en front-end-användarsida som låter dina användare registrera sig på din webbplats, logga in, ladda ner inlämningar, kontrollera transaktioner och återställa lösenord bland annat.

Denna plugin lyser i användarhantering, vad med en intuitiv instrumentbräda som hjälper dig att spåra formulärinsändningar, inställningsbetalningar för betalda användare, filterformulär beroende på datum / tid och så mycket mer.

Det finns en gratis smak av RegistrationMagic tillgänglig på WordPress, men de bästa funktionerna finns i den proversionen som finns tillgänglig på RegistrationMagic.com.

Läs mer om RegistrationMagic

5. Pretty Links

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare vackra länkar

Istället för att använda en otäck länk som https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, Du kan använda plugin-programmet Pretty Links för att skapa en mer användarvänligare länk, t.ex. https://yoursite.com/product-name. Denna andra länk är vackrare och lättare att sprida.

Med andra ord hjälper Pretty Links dig att förkorta länkar med din egen domän istället för att förlita dig på tredjepartslänkarförkortningstjänster som bit.ly eller tinyurl.com. Du kan sedan omdirigera vilken länk du skapar till någon annan URL du väljer.

Dessutom kommer Pretty Links med en länkspårningsmotor som visar dig hur många klick dina länkar får, var klick kommer från, värd, webbläsare och operativsystem.

Detta verktyg är fantastiskt för WordPress-användare som vill spåra länkar i e-postmeddelanden, rensa upp affiliate-länkar och dela länkar på sociala medier, kommentarer och forum.

Läs mer om Pretty Links

6. trivas leder

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare blomstrar leder

Oavsett om du har ett litet eller stort onlineföretag är e-postmarknadsföring ett av de bästa sätten att nå din målgrupp och öka dina omvandlingsfrekvenser. Tänk på det som att ha ett direkt sätt att kontakta dina kunder.

Men innan du börjar skicka marknadsföringsmeddelanden till dina kunder, måste du samla relevant publikinformation som förnamn, e-postadress och allt annat du behöver. Och vilket bättre sätt att fånga denna information än att använda Thrive Leads?

Detta listbyggnadsverktyg har fina funktioner som SmartExit för att fånga besökare innan de överger din webbplats, A / B-test, exakt inriktning, vackra animationer, triggeralternativ, obegränsade opt-in-formulär, integration med flera e-postmarknadsföringsplattformar och detaljerade rapporter bland andra.

Thrive Leads är ett premiumverktyg. En enda webbplatslicens ger dig en engångsavgift på $ 67 dollar. Andra planer inkluderar $ 97-paketet för 5 webbplatser, det 15 platslicenspaketet som kostar $ 147 dollar och $ 19 / månad Thrive Membership-paket för obegränsade webbplatser.

Läs mer om Thrive Leads

7. WAMP

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare

Ju mer du lär dig om WordPress, desto lättare blir ditt liv så långt det går att arbeta med plattformen. Det bästa sättet att lära sig om WordPress är att dyka rätt in och testa saker på egen hand.

Ändå behöver du en webbserver för att köra alla instanser av WordPress. Samtidigt skulle det inte vara vettigt att köpa ett domännamn och registrera sig för ett webbhotellkonto om det bara är att testa WordPress-vattnet..

Vad ska en WordPress-användare göra? Glad att du frågade. Du kan installera WordPress på din dator med ett verktyg som WAMP. WAMP är en förkortning för Windows Apache MySQL och PHP. På lekmänsspråk installerar WAMP en webbserver på din dator.

Med en webbserver kan du sedan installera så många instanser av WordPress som du vill testa vad du än kommer. Om du har en Mac kan du använda MAMP eller XAMPP.

Läs mer om WAMP

8. Chrome Developer Tools

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare apparater

Vilken livräddare detta har varit. Chrome Developer Tools (DevTools) är en viktig del av webbläsaren Google Chrome som de flesta nybörjare av WordPress inte vet om.

För att spara spänningen lägger Chrome Developer Tools mycket webbtjänst och felsökningskraft i dina händer.

Tack vare DevTools kan du ha djup tillgång till internalen på din WordPress-webbplats direkt från webbläsarfönstret. Varför är det viktigt att ha så mycket tillgång?

Tja, du kan redigera din webbplats tillfälligt utan att faktiskt ändra din kod, se layoutproblem, spåra problemkod, kontrollera din webbplats laddningstid och leka med JavaScript bland annat.

Chrome Developer Tools är inbyggda i Google Chrome, vilket innebär att du får all denna awesomeness gratis. För att komma åt DevTools, högerklicka bara på vilket sidelement som helst och välj Inspektera elementet. Nedan kan du se hur jag ändrade WordPress.org: s hemsida:

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare för ändringar i WP

Och bara för att vara rättvis, här är en Tillägg för webbutvecklare för Mozilla Firefox.

Läs mer om Chrome DevTools

9. NotePad++

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare anteckningsblock plus plus

När du arbetar med WordPress kanske du vill bli smutsig och skriva kod på egen hand. Du kanske vill skapa ditt eget barntema, lägga till en kod i din .htaccess-fil, redigera wp-config.php eller lägg till funktioner till din functions.php arkivera bland annat.

Och eftersom kod snabbt kan komma ur hand, behöver du en fantastisk kodredigerare som hjälper dig att hålla dig uppdaterad utan att bli berserk. NotePad ++ gör det oerhört enkelt att skriva kod på ett antal programmeringsspråk.

Med funktioner som syntaxmarkering och -fällning, sökning och ersättning av funktionalitet, dokumentkarta, ett attraktivt GUI, automatisk komplettering och så mycket mer har skrivkod aldrig varit enklare.

Läs mer om NotePad++

10. Googles nyckelplanerare

10 fantastiska verktyg för att göra ditt wordpressliv enklare med Google sökordplanerare

Innehållsmarknadsföring och SEO går hand i hand när det gäller att generera riktad trafik. För att vinna så mycket som innehållsmarknadsföring och SEO går, kräver du skarp sökordsundersökning. Hur annars kommer du att berätta vilka ämnen som intresserar dina läsare?

Kanske har du slut på ämnesidéer. Hur får du nya idéer för att hålla dina maskiner för innehållsmarknadsföring igång? Återigen behöver du ordentlig sökordsundersökning för att avgöra vilka ämnen dina läsare vill läsa.

Du förstår, dina läsare använder nyckelord för att hitta ämnen och produkter. Om du kan hitta dessa sökord är du halvvägs genom dörren. Om du har läst hittills kommer du gärna att lära dig att hitta nyckelord är lika enkelt som att arbeta med Googles sökordsplanerare.

Det är ett gratis verktyg från Google som låter dig generera nyckelordsidéer kring ditt huvudämne.

Läs mer om Googles sökordsplanerare

Nu över till dig

Vilka verktyg gör ditt WordPress-liv enklare? Har vi lämnat dina favoritverktyg för WordPress? Kolla in fler WordPress-verktyg för affärer på vår blogg, eller dela med oss ​​i kommentaravsnittet nedan. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me