10 WordPress-resurser du behöver för att bokmärka just nu

Kryddade WordPress-utvecklare har vanligtvis en samling webbplatser som de ofta för att få de senaste nyheterna, produktrecensioner och handledning relaterade till design, utveckling och kodning. Det är spelets namn. Ju längre du har varit i den här verksamheten, desto mer kännedom om befintliga resurser och vad var och en erbjuder är det unika.

Att sortera igenom vad som finns där ute kan dock vara tidskrävande, särskilt när du bara vill komma till de goda sakerna.

Oavsett om du är en proffs sedan länge eller bara kommer igång, måste du ibland referera till ett faktum, en hur man gör eller ett kodavsnitt för att få ditt projekt att gå vidare enligt schema. Med tanke på detta kommer följande tio resurser sannolikt att vara till hjälp för att få dina webbplatser igång och kör snabbare och mer effektivt.

WordPress Codex

wordpress-kodex

En no-brainer, eller hur? Det måste fortfarande nämnas – särskilt för nybörjare. De WordPress Codex är en robust resurs som täcker praktiskt taget alla aspekter av CMS. Om du följer artiklarna här kommer du att hjälpa dig att få din första webbplats slutförd. Det leder dig genom allt från installation till installation av teman till att skriva dina egna plugins.

Nämnde jag att det är omfattande?

Några viktiga resurser som du bör uppmärksamma här inkluderar WordPress.tv och Skapa WordPress. WordPress.tv har officiella videor från WordPress-teamet, intervjuer från olika WordCamp-evenemang som äger rum runt om i världen och mer. Skapa WordPress ger användarna en fullständig åtkomstblick på utvecklingen av olika aspekter av WordPress, inklusive Core, UI, Accessibility och mer. Du kan till och med engagera dig och bidra till utvecklingen av framtida inkarnationer av WordPress, om du vill.

WPExplorer

Vi är uppenbarligen en stor resurs som du borde ha bokmärkt redan. Med användbara handledning, bra plugin- och temaanbefalinger och viktiga nyheter om WordPress är WPExplorer en fantastisk plats att leta efter den information du behöver. Vi har ägnat flera år på att arbeta med vår blogg, hitta kvalitetsförfattare för att dela deras kunskap och samla hundratals teman och plugins att rekommendera. Dessutom har vi skapat våra helt egna gratis WordPress-teman som du kan ladda ner och använda när du vill.

Vridmoment

Vridmoment

Vridmoment är en stor nyhet och community-webbplats för WordPress som innehåller aktuell information och artiklar skriven av samhällsexperter. Jag besöker denna webbplats mycket eftersom jag tycker om den unika vinkeln som berättas här. Författarna tänker utanför rutan och lämnar ofta mig att säga “Hmm”, vilket definitivt uppskattas. Med så många WordPress-webbplatser online nu är det sällsynt att du hittar en som får dig att tänka, men vridmoment passar räkningen.

Det finns en affärsvinkel på många av artiklarna också, så om du vill förvandla din WordPress-webbplats till en online-verksamhet hittar du vad du behöver här och sedan några.

CSS-Tricks

CSS-tricks

En riktig resurs om det någonsin fanns en sådan, CSS-Tricks ger besökare enkla CSS-utdrag, tips och trick att implementera på sina webbplatser. Det finns flera andra webbplatser som erbjuder liknande resurser men jag tycker särskilt om den här på grund av dess intuitiva design och enkla strategi. Låt inte någon någonsin säga att en attraktiv design spelar ingen roll – det gör det säkert och CSS-Tricks är ett relevant exempel på just det.

Dessutom, om du någonsin behöver några CSS-utdrag utanför WordPress, har den här webbplatsen också täckt med tillräckligt med PHP-, JavaScript- och jQuery-knep för att hålla dig upptagen under lång tid.

WP Jedi

Du måste uppskatta en webbplats som hanterar dagliga uppdateringar utan att offra kvaliteten och det är precis vad WP Jedi åstadkommer. Du kan förvänta dig plugin- och temainformationer, säkerhetslösningar, SEO-tips och mer. Det är på samma sätt som innehållet på många olika WordPress-webbplatser som alla rullas till en. Och allt som minskar antalet saker jag behöver klicka på en given dag är bra. Det kanske låter lat, men när det gäller att arbeta online är effektivitet nyckeln.

Pippins plugins

Pippins plugins

Pippin Williamson har ett solidt (och förtjänat) rykte som utvecklare av plugins av hög kvalitet, och Pippins plugins är hans webbplats. Det finns massor av tutorials gratis här för att hålla spirande utvecklaren upptagen. Men om det inte räcker för dig, finns det ett betalt medlemsalternativ som också öppnar dig för ännu fler tutorials. Glöm inte att läsa en recension eller två och kolla supportforum också.

Den här webbplatsen är en tidssug på bästa sätt. På allvar vågar jag dig inte att lära sig något.

WP Hub

Även om de uppdaterades mindre ofta än några av de andra bloggarna som jag har nämnt här hittills, WP Hub kompenserar för bristen på kvantitet med kvalitet. Du kan förvänta dig långa listor med plugins och teman, djupgående handledning och en mängd resurser som är utformade för att vara relevanta under lång tid. Åh, och det är värt att nämna att de också säljer teman och plugins. Med nästan 700 teman och massor av plugins att sortera genom, skulle du bättre hoppa till det. Väl värt bokmärket om du frågar mig och väl värt en regelbunden titt.

WPKube

Letar du efter en annan bra läsning att lägga till i din lista? Kolla upp WPKube. Devesh Sharma startade WPKube redan 2010 och det har blivit en bra källa till guider, resurser och rekommendationer relaterade till WordPress. Och deras inlägg är bra för alla tekniska nivåer av WordPress-användare. Om du är en nybörjare eller en hardcore-utvecklare kan du fortfarande uppskatta inlägg om Irriterande saker om WordPress (och hur man fixar dem), eller 25 kvinnor att titta på i WordPress.

ManageWP

managewp-blogg-sida

Förlåt den uppenbara självpromoteringen (som jag är redaktör), men ManageWP blogg är i själva verket en riktigt användbar resurs. Vi delar de senaste WordPress-nyheterna, erbjuder ett urval av de bästa teman och plugins i månaden och ger en djupgående analys av de senaste trenderna kring WordPress-utveckling.

Det finns också handledning och massor av tips och tricks för att hålla dig upptagen med att optimera din senaste webbplats under överskådlig framtid.

Speckyboy Design Magazine

Även om ägnas åt design i allmänhet, Speckyboy Design Magazine har ett WordPress-avsnitt som jag inte kan låta bli att älska. Webbplatsen täcker också mobilutveckling, UX, grafisk design, frilansning och till och med fotografering. Och eftersom webbplatsens övergripande täckning är bred, fungerar den som ett trevligt segment till nästa avsnitt. Du trodde att du bara fick 8 resurser, men jag har satt ihop några “bonusar” för att hjälpa till att utöka utvecklarens verktygslåda ytterligare.

Bonusresurser för att hålla dina utvecklingsfärdigheter skarpa

När du fortskrider i din utvecklingskarriär kommer du att ständigt vilja prova nya saker för att förbättra dina färdigheter och utöka din kunskapsbas. Följande “bonus” resurser borde hjälpa dig att hålla dig på rätt spår:

  • Tuts + Handledning för kod: Täcker allt från WordPress till mobilutveckling till PHP, kodavsnittet i Tuts + omfattar allt du behöver för att förfina dina kodnings- och designfärdigheter och sedan några. En riktig resurs som har visat sig vara användbar inom branschen under en god tid nu.
  • Grafpapper av Konigi: Det är exakt hur det låter och är helt ovärderligt för designers inom flera olika discipliner. I grund och botten är det 8,5 x 11 tum grafpapper som är speciellt utformat för interaktionsdesigners, visuella designers och informationsarkitekter för att utveckla trådramar för webbplatser som är vettiga. Ladda ner den så ser du vad jag menar.
  • En lista förutom: Var skulle vi vara utan den här webbplatsen? Det finns allt på webbplatsens taglinje, “För människor som skapar webbplatser”, och det är bevisat gång på gång genom dess unika uppgift om webbdesign, kodning, skapande av innehåll, UX och mer. Tidningsstilen har verklig appell också. Vad kan jag säga? Jag är en sucker för bra design.

Även om inte alla kommer att hitta alla webbplatser som jag har listat här användbara, har de vädjan i en mängd olika branscher och har visat sig vara användbara i mina egna webbplatsutvecklingsuppgifter, så jag kunde inte motstå att dela dem med dig här.

Över till dig. Vilka är några av dina favoritresurser som gör att utforma och utveckla WordPress-webbplatser bara lite lättare eller intuitivt? Vilken webbplats kan du bara inte leva utan? Jag skulle verkligen älska att höra din feedback, så avbryt dina förslag i kommentarerna nedan. Och vem vet? Kanske kommer de att inkluderas i ett framtida inlägg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me