12 bevisade förtroendesignaler på WordPress-webbplatser

12 bevisade förtroendesignaler på WordPress-webbplatser

Varje affär bygger på förtroende, och ett sätt att förmedla detta på webben är med förtroendesignaler. Såvida inte en användare kan lita på dig och ditt varumärke kommer han knappast att hänvisa till dig för att få specifika tjänster och / eller produkter. Genom att ha en tillförlitlig webb närvaro kan du känna dig säker på en stadig intäktsökning, öka användarengagemanget och en total affärsframgång.

När du funderar på att starta ett webbprojekt kan du lita på din webb närvaro till WordPress helt. Innehållshanteringssystemet har vuxit till en riktig jätte som är betrodd av mer än 25% av alla resurser som finns tillgängliga på webben. Bloggar, personliga och affärsprojekt, e-handelswebbplatser, kreativa portföljer och ett antal andra projekt som körs på WordPress. Om du också har valt detta innehållshanteringssystem för ditt framtida webbprojekt eller för att uppdatera en redan lanserad webbplats, måste du veta vilka specifika förtroendesignaler ett WordPress-baserat tema bör innehålla för att vara efterfrågad bland din målgrupp.

Förtroendesignaler Definition

Som namnet antyder är förtroendesignaler en del av en webbplats som inspirerar tillit hos alla som tittar på den. Förtroende spelar en avgörande roll när en användare bestämmer sig för att hantera ett specifikt företag eller om han bör fortsätta leta efter ett bättre alternativ. I själva verket kommer det att ta en person några sekunder att avgöra om de kan lita på din organisation. Genom att helt enkelt skanna igenom din webbplats hemsida kan de möta ditt varumärke och dra en slutsats om din webbplats är livskraftig eller inte.

Förtroende är exakt vad som gör att en vanlig besökare på din webbplats går med i gemenskapen för dina lojala fans. Det finns tusentals förtroendesignaler som din webbplats kan dra nytta av. Vissa av dem är mer effektiva än andra. En del upptäcks av en genomsnittlig användare när han landar på din sida, medan det kan ta lite tid att definiera andra.

Bevisade tillitssignaler för WordPress

För att kortfatta en lång historia, för denna publikation har vi valt ut de mest effektiva förtroendesignalerna för WordPress-baserade teman, som fångar publikens uppmärksamhet så snart de når ditt online-projekt.

1. Kundrecensioner

Även om ditt marknadsföringsteam tillhandahåller bo-konverteringsorienterade texter, kan ingenting jämföras med en ärlig recension som lämnats av en av dina kunder. Minns bara förra gången du letade efter ett företag / byrå / frilansare att hyra eller beställa något. Har du tittat igenom kundrecensioner på flera webbplatser innan det slutliga beslutet fattades? Jag tror att ditt svar är mer sannolikt att “ja” än “nej”. En ärlig recension som lämnats av ett av företagets kunder ser mer pålitlig och pålitlig i dina potentiella kunders ögon.

Bevist tillitssignal nr 1: Recensioner

När du söker efter de bästa färdiga webbmallarna för företag, se till att det stöder möjligheten för användare att dela sina erfarenheter av att använda specifika lösningar direkt på en webbsida. Om du visar listor med användarrecensioner på hemsidan på din webbplats ökar du chansen att locka en bredare webbpublik till dina erbjudanden, vilket sannolikt kommer att resultera i ett positivt köpbeslut.

Varför är användarrecensioner så effektiva? Studier visar det 88% av kunderna kommer att läsa användarrecensioner innan de fattar det slutliga beslutet. För 72% av webbanvändare, är en ärlig recension skriven av en kollega shoppare en personlig rekommendation. Ett WordPress-tema som stöder möjligheten att visa ett flöde av användarrecensioner förväntas hjälpa dig att skapa en mer tillförlitlig och pålitlig närvaro på webben. Lyckligtvis för ditt mest premiumtema, som vårt Total WordPress-tema, inkluderar vittnesmål eller recensioner inbyggda.

Enkla vittnesmål Gratis WordPress-plugin

Om ditt tema inte redan innehåller en anpassad inlägg av vittnesmål är det superlätt att lägga till med ett gratis plugin. Vi gillar Easy Testimonials plugin eftersom det verkligen är lätt att använda och har ett överraskande antal alternativ för att anpassa visningen av dina vittnesmål.

2. Explicit “About Us” -historia

När en kund kommer till en webbplats för första gången kanske han inte ens vet något om ursprunget och bakgrunden till en organisation som står bakom webbplatsen. “Om” -sidan är det första stället där människor kommer att hänvisa med syftet att lära sig mer om ett varumärke och dess erfarenhet. En ordentligt byggd “Om oss” -sida kan bli en bunnsolid grund för långvariga relationer mellan ett företag och en kund.

Bevist tillitssignal nr 2: Om oss-avsnittet

När du bläddrar i Om sidor kommer en användare att ha mer intresse för att lära sig mer om personligheten / varumärket som står bakom en webbplats. Om du använder videor, bilder, podcast och andra typer av innehåll kommer du att hjälpa dig att leverera ditt budskap till målgruppen mer effektivt. Dela dessutom foton av dina teammedlemmar för att se mer trovärdiga i webbenanvändarnas ögon. Glöm att använda lagerbilder på sådana sidor. En fotografering som låter webbgemenskapen träffa varje person i ditt team personligen kommer att ha en mer kraftfull effekt på dina kunder.

Så när du letar efter ett optimalt WordPress-tema, se till att det är förbelastat med en detaljerad About-sida. Att stödja olika former av visuellt och skriftligt innehåll kommer att vara en stor fördel för dig. Texter kompletterade med videor skapar en informativ, kraftfull och pålitlig berättelse om ditt projekt.

Om oss Widget Gratis WordPress-plugin

Återigen, om ditt tema inte har en om-sida kan du lägga till en med ett plugin. Men vi föredrar verkligen det fria Om oss Widget-plugin istället. På så sätt kan du lägga till en enkel om-sektion till valfri sidfält eller sidfot.

3. Kontaktuppgifter

Ju lättare det är att hitta kontaktinformation på en webbplats desto bättre. Ett perfekt WordPress-tema för att skapa en pålitlig affärsnärvaro bör innehålla en uppsättning tydligt definierade kontaktuppgifter på både framsidan och en separat “Kontakter” -sida. Således, när en person når din webbplats och letar efter din fysiska adressinformation eller telefonnummer, kommer han att hitta den utan problem från alla områden på din webbplats som de har landat på. Här är ett bra exempel på en smart bygga kontaktsida som är förutformad för ett av WordPress-teman från TemplateMonster.

Bevist tillitssignal nr 3: Kontaktuppgifter

Att lägga till kontaktinformation till din webbplats sidor kommer också att vara fördelaktigt i lokala SEO-syften. Låt oss anta att du driver webbdesignbyrå i Texas. Så varje gång en person letar efter en webbdesignbyrå i TX kommer han / hon att få ett förslag att besöka din webbplats.
De fyra grundläggande typerna av information som dina kontaktuppgifter ska innehålla är:

  • adress
  • telefonnummer
  • e-post
  • öppettider

Dessutom kan du komplettera kontaktinformationen med Google Maps. Med sin hjälp kommer det att bli så mycket lättare för dina kunder att nå din fysiska adress medan du hittar den kortaste vägen på den integrerade kartan.

Kontaktformulär 7 Gratis WordPress-plugin

För att lägga till ett kontaktformulär till något WordPress-tema kan du inte gå fel med Kontaktformulär 7. Med över 3 miljoner installationer har det blivit industristandarden (även om vi också rekommenderar Gravity Forms om du behöver något mer anpassningsbart).

4. Länkar till sociala mediekanaler

Användningen av sociala medier bör inte underskattas. Nästan alla samtida webbanvändare har ett socialt mediekonto. För ett antal samtida företag har sociala medieplattformar blivit huvudkällan för att nå nya kunder, hålla dem engagerade och till och med att sälja. De verktyg och tricks som moderna varumärken kan välja är obegränsade. Du kan till exempel köra betalda kampanjer för att nå rätt demografi och visa ditt innehåll för de målgrupper som är mest intresserade av det.

Att länka din webbplats till dina officiella profiler på sociala medier är ett bevisat sätt att förena en bredare gemenskap runt din webbplats. Ju fler är din sociala mediebaserad följare, desto mer pålitliga kommer ditt företag att visas i blivande kunder. Med hjälp av sociala medier-widgetar kan du avslöja respektive information på din webbplats. Ju större ditt sociala mediesamhälle växer, desto mer pålitliga kommer du att visas.

Om du vill fånga dina besökares uppmärksamhet med statistik över sociala medier rekommenderas att du placerar en widget för sociala medier i rubriken på din webbplats. Om du just har skapat en social media-profil och publiken inte är så många, så rekommenderas det att vänta tills den blir större.

Ett annat hack som du kan välja är att lägga till flöden för sociala medier på din webbplats. Till exempel kan du visa en widget med de senaste Instagram- eller Facebook-uppdateringarna längst ner på din webbsida.

JetPack gratis sociala ikoner för WordPress-plugin

Det finns hundratals plugins för sociala medier tillgängliga, men vi gillar verkligen JetPack Social. Chansen är stor att du redan använder JetPack för WordPress för bildoptimering, gallerier, skydd mot brute force eller någon av dess andra fantastiska funktioner. Men visste du att det här praktiska allt i ett plugin också innehåller ikoner på sociala medier? Och de är ganska trevliga om du frågar oss, så varför inte prova dem istället för att installera ett annat plugin.

5. Blogg som ofta uppdateras

Att driva en blogg hjälper dig att skapa en långvarig relation med din publik. Innehållet som du delar på din officiella blogg bör vara relevant för den nisch som ditt företag är relaterat till. Det borde vara användbart för din publik. Du kan dela recensioner av de lösningar du erbjuder, guider, självstudier, roligt innehåll, gratis e-böcker och mycket mer.

En blogg fylld med relevant och användbar information ger värdet för din publik. En ofta uppdaterad blogg visar att du bryr dig om dina kunder, både de befintliga och potentiella. Det avslöjar att du bryr dig om sätten att hjälpa dem i olika företag istället för att bara tvinga dem att göra ett snabbt köp. När du uppdaterar din blogg med bra innehåll demonstrerar du din expertis inom din affärsnisch och avslöjar därmed att dina kunder kan lita på och lita på dig.

Så ytterligare en funktion som du behöver för att söka i WordPress-teman för din pålitliga närvaro är stöd för bloggfunktioner. En funktionell, användarvänlig och lätt att bläddra blogg kan göra underverk för online-företag.

6. Integritetspolicy

Med ett växande antal virtuella attacker som händer på den moderna webben blir människor mer besatta av integritet. Om du bryr dig om din publik och om du vill att de ska lita på dig så mycket som du litar på dig själv, är det avgörande att avslöja vad du gör med varje data som en person skickar in. Till exempel, om en webbplats använder cookies-data, ber användarna om information medan de lämnar en kommentar, innehåller en onlineundersökning som samlar in användardata etc. måste du förklara din publik på vilka sätt sådana data kommer att användas.

Det har till exempel blivit en vanlig praxis för webbplatser att informera människor om användningen av cookies. Varje gång en webbresurs begär en användarplatsdata bör ett respektive popup-fönster visas på en webbplats.

Hur kan du organisera sådan information på din webbplats? Olika företag väljer olika strategier. Vissa av dem delar all information som behandlar sekretesspolicy på en sida, men andra föredrar att lägga till länkar till sidorna som innehåller information om hur du använder sådan information i sidfoten på sina webbplatser. Således, när en användare behöver ta reda på mer information om en sekretesspolicy, kommentarpolicy, kakapolicy etc. kan de hitta respektive information med ett klick på höger länk.

Auto Servicevillkor & Integritetspolicy Gratis WordPress-plugin

Oroa dig inte om du inte är säker på var du ska börja med din integritetspolicy – du kan faktiskt använda ett plugin för detta också! Det fria Auto Servicevillkor och integritetspolicy WordPress-plugin gör allt hårt arbete för dig. Lägg bara till några variabler och använd sedan kortkoden för att lägga till din policy på en sida. Lätt!

7. Säker utcheckning

Med ett växande antal cheats online blir människor mer försiktiga när det gäller att köpa online. WordPress är inte längre ett CMS för att bygga affärssidor och bloggar enbart. De flesta av samtida WordPress-teman som du kan hitta på den moderna webben kommer med WooCommerce-stöd. På grund av detta kan du skapa en fullständig webbutik utifrån ett WordPress-tema.

Bevist tillitssignal nr 7: Säker utcheckning

Som regel stämmer temleverantörerna med att ladda upp sina produkter med flera betalningsmetoder online. För att ditt eget företag ska se mer pålitligt är här de viktigaste punkterna som du måste ta hänsyn till.

  • För att visa att du verkligen bryr dig om varje kund, ge dem flera alternativ för betalningsmetoder. Således kan människor välja ett alternativ som är mest vanligt för dem. Ju fler betalningsmetoder du tillhandahåller, desto mer pålitliga och pålitliga ser du ut i webbsamhället.
  • Att använda vitt kända ikoner och bilder på din webbplats kommer också att öka kundernas förtroende. Vi vet alla hur VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX och andra ikoner ser ut. Så när man når en webbplats med bilder av betalningsmetoder som en användare är bekant med, skapar webbprojektet automatiskt en mer pålitlig och pålitlig presentation, och tar tag i uppmärksamheten hos första gången besökare.

Var uppmärksam på tillgängligheten / supporten för sådana element i ett WordPress-tema som du väljer för ditt företag. Få varje klient att känna sig säker på dig. Få dem att känna sig trygga när de är mer. Detta ger dig fler kunder och en betydande inkomstökning.

McAfee Secure Free WordPress Plugin

Vi gillar McAfee SÄKER gratis WordPress-plugin för att lägga till ett säkerhetsförtroende på dina butiksidor, men det finns massor mer du kan göra för att skärpa säkerheten i din butik. Se till att använda våra tips för att säkra din WooCommerce-butik för att skapa en säker online-upplevelse för dina kunder.

8. Ett SSL-certifikat och indikator

Ett SSL-certifikat tillhandahåller autentisering så att när en kund till dig skickar information till dig vet de att det går till rätt server och inte till en fördrivare (vilket gör det till en av de viktigaste förtroendesignalerna).

Det krävs för e-handelswebbplatser (på grund av transaktionsdata som behandlas) och många bloggar och samhällen (där tillfällig personlig eller transaktionsinformation går igenom) bör också ha detta.

Det finns två element i en SSL. Det första är det faktiska certifikatet, som skyddar kundinformation och vanligtvis måste köpas från en tredje part utanför WordPress. Den andra delen är ett märke som säger dina besökare att din webbplats är skyddad.

Ett SSL-certifikat kan ofta erhållas genom att fråga ditt webbhotell. För det mesta måste du betala för en privat SSL, men många gånger erbjuder värden gratis, delade SSL-certifikat igenom Låt oss kryptera. Du kan också ställa in din egen SSL via Låt oss kryptera eller Google några av de många andra gratis SSL-alternativen.

När du har köpt ett SSL-certifikat är det bästa sättet att installera Riktigt enkelt SSL-plugin. Detta aktiverar SSL-funktionen på din webbplats och omdirigerar alla inkommande webbplatsförfrågningar till https istället för http. Du kommer också att lägga märke till https: // före din URL.

Många kunder märker denna förändring i URL: en, men ett annat sätt att se till att de ser det är genom att bädda in ett SSL-säkerhetsmärke i din kassa, sidofält eller sidfot. Ju oftare du visar märket desto mer troligt är det att människor inser att deras personliga information är säker.

9. Anpassat domännamn

Ett domännamn är webbadressen eller adressen till vilken dina kunder och webbplatsbesökare går till. Det kan till exempel se ut så här: www.mygreatwebsite.com. Merparten av tiden har det ditt företags namn eller ett slags nyckelord som användare ska söka efter.

När du väljer en webbplatsbyggare kan du hamna med ett plattformsspecifikt underdomän som mywebsite.weebly.com eller mywebsite.wix.com. Många av dessa alla i en webbplatsbyggare tillhandahåller dessa domäner gratis, och vissa värdföretag låter dig ha dem på WordPress.

Det största problemet med att ha ett sådant underdomän är att det saknar unikhet. Du annonserar i princip för webbplatsbyggaren och det gör din domän längre än den borde vara. Detta gör det svårare att komma ihåg och sökmotorerna ger vanligtvis inte dessa domäner så mycket exponering.

Dessutom ser det oprofessionellt ut för dina besökare. Faktum är att den första tanken som kommer in i mitt huvud när jag inte ser en anpassad domän är “De spenderade inte tid eller pengar på den här webbplatsen.”

Därför är det bäst att köpa en anpassad domän från ditt värdföretag eller en domänsäljare. Anpassade domäner är så billiga (vanligtvis cirka $ 10 per år) att det är en bra idé.

Sajter som GoDaddy, Namecheap och Register.com har alla sökfält för att hitta tillgängliga anpassade domäner. Men du bör kontrollera ditt värdföretag först, eftersom det är lättare att arbeta genom samma företag.

10. Lita logotyper och symboler (som McAfee Secure)

Detta knyter in sig till SSL-märken vi pratade om tidigare, men det finns flera andra logotyper och symboler som du kanske vill överväga för att göra dina kunder bekvämt.

Många användare litar till exempel inte på en webbplats om det inte finns något slags skydd mot virus och skadlig programvara, till exempel Norton eller McAfee Secure. Uppenbarligen kan användaren inte gå till backend för att se vad du har installerat, så logotyperna är viktiga.

För det mesta ser du en massa logotyper mot botten av e-handelswebbplatser. Detta beror på mängden personlig och transaktionsinformation som flyter fram och tillbaka.

Till exempel är e-handelswebbplatser kända för att visa ”verifierade” logotyper för betalningsportar och processorer. Detta skulle vara för gateways som PayPal, Authorize.net och Stripe.

Det är inte heller en dålig idé att avslöja vilka typer av betalningar du accepterar. Inte alla företag tillåter alla kreditkort – eller alternativa betalningsmetoder som Apple Pay, Bitcoin och PayPal. Så det kan vara en strategisk fördel om du erbjuder fler betalningsalternativ.

Du kan vanligtvis hitta dessa märken (och inbäddningskoderna) från de företag de kommer från. PayPal har en sida för sina logotyper. Så gör McAfee.

11. Skapa en Google Business-profil

Varje webbplats behöver en Google Business-profil – särskilt om du driver en lokal butik. Anledningen till detta är att de flesta lokala sökningar nu görs via Google eller Yelp. Därför vill du ha så mycket information som möjligt listad till toppen av Google.

Ett organiskt sökresultat är bra, men det saknar artiklar som bilder, stjärnbetyg, recensioner, affärsinformation, timmar och andra funktioner som gör en affärsprofil till en av våra bästa förtroendesignaler.

En Google Business-lista visar kunderna att du är aktiv online och är intresserad av att visa människor så mycket information som de behöver, redan från början.

Om ditt företag har höga betyg är det också ett underbart sätt att visa upp det sociala beviset. Slutligen är det bästa sättet att dra nytta av Google Business genom att svara på användarrecensioner. Det är väldigt kraftfullt när andra kunder ser hur du interagerar och svarar på användarförfrågningar och problem.

Allt du behöver göra är att registrera dig Google My Business, gör sedan anspråk på ditt företag och skapa en profil. Det finns fält för att ladda upp bilder, dela öppettider, prata om vad du säljer och mycket mer.

12. Använda en icke-spammy webbplatsdesign

En icke-clunky, snabb webbplatsdesign beror vanligtvis på om du hittade ett tema från en pålitlig temasäljare eller inte. Du har dock full kontroll över hur mycket du vill skräppost till dina besökare.

Tänk på skräppost som allt som kan hindra användarens förmåga att läsa ditt innehåll eller gå vidare på hela din webbplats.

Det finns två primära typer av skräppost som bör undvikas eller begränsas: popups och annonser.

Pop-ups är trevliga för att skapa din e-postlista, men de bästa e-postsamlingsformerna ger dig verktyg för att blockera dessa popup-fönster när en användare redan har sett dem. OptinMonster tillhandahåller till exempel avancerade målinriktningar och anpassade visningsregler. Dessa är viktiga för att bara avslöja popup-fönster när de är minst irriterande.

När det gäller annonser är de bra för att tjäna pengar, men du vill förhindra att de rör på ditt faktiska innehåll.

Tidningar är ökända för att bryta denna regel, eftersom de ofta klämmer in annonser i artiklarna, eller så ser du många duplicerade annonser på samma sida. Oftast långsammar dessa många annonser bara din webbplats och kryssar av för användare.

Avslutar

Nu kör vi. Dessa var 12 populära förtroendesignaler som du bör ta hänsyn till när du bygger en pålitlig webb närvaro av ditt företag. Om du föredrar att bygga en webbplats på egen hand kan du överväga att integrera dessa element i din design. Om du föredrar att arbeta med WordPress-mallar, välj en färdig design som innehåller ovan nämnda kriterier. Glöm aldrig att experimentera. Det är inte nödvändigtvis att hackarna som fungerade på en webbplats kommer att vara så populära på en annan.

Välj förtroendesignaler som är mest tillämpliga för ditt eget företag och låt dem växa din kundbasgrenrör. Har du något att lägga till? Eller några förtroendesignaler du letar efter när du är på webben? Dela dina tankar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me