12 fantastiska WordPress-resurser att besöka idag

I ett ständigt utvecklande ekosystem, oavsett om du är en WordPress-nybörjare eller erfaren utvecklare, är det viktigt att hålla sig à jour med den senaste utvecklingen för att förbli konkurrenskraftig.

En av de största orsakerna till den utbredda framgången för WordPress som plattform har varit dess omfamning av open source-principer. Men som med öppen källkod, lider WordPress av problemet med överbelastning av information. Det finns så många platser där ute som är trovärdiga resurser för allt WordPress, det är svårt att veta var man ska börja och vem man ska lita på.

I den här artikeln har vi samlat 12 av våra favoritresurser för WordPress för 2015 (ja, 13 verkligen sedan WPExplorer.com bör vara överst eller din lista). Varje webbplats innehåller en mängd material för att hjälpa nybörjare att få viktiga färdigheter och erfarna användare tar saker till nästa nivå. Vi har delat upp vår lista i tre avsnitt:

  1. Premiumtema och plugins.
  2. Professionell WordPress-hjälp.
  3. Lärande och utbildningsresurser.

Eftersom du (förhoppningsvis) redan känner oss och antagligen har sett vår WordPress-blogg och våra fantastiska gratis WordPress-teman, låt oss komma igång med de andra 12 resurserna du borde bli bekant med!

Bästa resurser för premiumtema och plugins

1. ThemeForest

Temaskog

Om du letar efter ett tema för att bygga din senaste WordPress-webbplats, var är det bättre att starta än den största marknaden för WordPress-teman som är känd för mänskligheten? ThemeForest erbjuder ett stort utbud av teman kategoriserade efter funktionalitet, tillsammans med omfattande support. Produkter på marknaden kommer från tredjepartsutvecklare och genomgår en omfattande granskningsprocess för att säkerställa att standarderna förblir höga.

2. CodeCanyon

Codecanyon

CodeCanyon är en av de största källorna till premium WordPress-plugins runtom. Med 3 877 WordPress-plugins (och fler läggs till varje dag) är det ett potentiellt viktigt verktyg i all seriös WordPress-webbplatsägare eller -chef.

Det är värt att notera att det finns andra fantastiska källor till premium-plugins (vi älskar FooPlugins, WPMU DEV och Pippins-plugins). Men CodeCanyon har en variation som du helt enkelt inte hittar någon annanstans.

3. Pro Plugin Directory

Pro Plugins Directory

Alla som har spenderat tid på att bygga eller hantera WordPress-webbplatser vet hur svårt det är att skaffa anständiga premium-plugins. Det har funnits ett behov av en kvalitetsdatabas med premium-plugins under en tid nu, och det ser ut som om vi äntligen kan ha en lösning i form av Pro Plugins Directory.

Katalogen startade för bara några månader sedan och har redan mer än 150 plugins. Användarupplevelsen är imponerande och ger en enkel övergång för dem som används till den officiella WordPress-katalogen. Inlämningsprocessen för utvecklare är enkel och möjliggör snabb och enkel användargranskning. Detta är definitivt en att hålla ett öga på för framtiden.

Bästa resurser för professionell hjälp med WordPress

4. Kodningsbar

Codeable

Kommer du ihåg när du ville göra den lilla finjusteringen till hur din startsida ser ut men inte visste hur du skulle redigera temakoden eller inte var tillräckligt säker på att göra det? Väl, Codeable är där för att få dig ur just dessa förutsättningar.

Det är en marknad där du kan anställa frilansande WordPress-utvecklare för uppgifter av alla storlekar. Med en robust granskningsprocess för entreprenörer är Codeable en av de mest pålitliga outsourcingtjänsterna för WordPress och 98,9% av avslutade projekt får femstjärniga recensioner från kunder.

5. WP-kurva

WP-kurva
WP Curve är en annan outsourcingtjänst för att hantera WordPress-uppgifter. Till skillnad från Codeable, drivs WP Curve inte via tredje part utan driver sitt eget interna team av utvecklare. För så lite som $ 79 per månad kommer WP Curve att ta hand om hela din uppsättning WordPress supportbehov (för en webbplats). Det finns en bra översikt över vilken typ av uppgifter du kan tilldela WP Curve i vittnesmålen på deras webbplats.

6. Envato Studio

Envato Studio
Envato Studio är ett annat alternativ du kan banka på för professionell hjälp. Till skillnad från våra tidigare två poster här, är Envato Studio inte bara en WordPress-specifik marknadsplats. Du kan också använda den för att anställa proffs för en rad olika kodnings-, innehåll-, grafik-, video- eller marknadsföringsuppgifter. Tjänster som erbjuds på plattformen granskas individuellt av Envato Studio-teamet.

En av de slående funktionerna med denna plattform är det faktum att detaljer såsom väntetider och antalet tillåtna revisioner är förutbestämda mellan köpare och säljare. Detta är en stor skillnad från andra plattformar där det kan vara svårare att spika ned sådana föremål.

Bästa resurser för lärande och utbildning

7. WP 101

WP 101
WP 101 är en av pionjärerna inom WordPress-färdighetsträning och erbjuder bra tempo videor om alla grundläggande aspekter av WordPress ekosystem. Det är dock inte en resurs som är inriktad på att lära dig hur du anpassar en WordPress-webbplats men det är mer för bloggare och innehållsskapare som är nya på WordPress-plattformen.

Det finns tre typer av paket tillgängliga: 30 dagars tillgång, årlig tillgång och ett livstidsalternativ. Tillsammans med dem som vill finjustera sina egna WordPress-färdigheter är WP 101 också användbart för professionella webbplatsdesigners eller chefer som har möjlighet att vitmärka sina videor och erbjuda dem som tillägg till klienter via ett enkelt plugin.

8. WP-nybörjarvideor

WP-nybörjarvideor
WP-nybörjare är en bra resurs för människor som just börjar med WordPress. I likhet med WP 101 är det troligt att innehållet du hittar här inte kommer att vara mellannivå. Även om webbplatsen erbjuder användbart innehåll i olika format – skrivna artiklar, guider och ordlistor – är det videosektionen som verkligen sticker ut. Videosektionen är endast medlemmar men medlemskapet är lyckligtvis gratis.

9. Trädhus

Trähus

Treehouse vänder sig till en bredare publik än våra tidigare två poster och är en utmärkt lösning för människor av alla erfarenhetsnivåer som vill uppgradera deras kodningsspel. Det finns en enorm mängd ämnen att utforska på webbplatsen inklusive WordPress, PHP, Ruby och App-utveckling.

Treehouse-moduler är imponerande interaktiva med frågesporter och uppdrag inbyggda som standard, tillsammans med videor, utskrifter och forumtavlor. Med planer som börjar på bara $ 25 per månad – och det stora antalet tillgängliga utbildningsresurser – är Treehouse lätt ett av de ledande namnen på detta utrymme.

Bästa resurser för utvecklare

10. Frågeställningar

Frågeställningar

Frågeställningar är ett bättre organiserat och vänligare alternativ till tjänstemannen WordPress Codex. Utvecklare kommer att hitta de kronologiska och alfabetiskt ordnade listorna över WordPress-funktioner mycket lättare att navigera och använda än deras officiella motsvarighet.

11. WP-sökning

WP-sökning

WP-sökning är som en WordPress-specifik Google. Det är skräddarsytt för att hjälpa utvecklare att söka efter WordPress-funktioner, malltaggar, åtgärder och mer. På liknande sätt som i vanliga sökmotorer, innehåller WP Seek auto-suggestion och gör det också möjligt för användare att söka efter flera nyckelord – massivt användbart när man skriver anpassad kod eller gör ändringar i temaelement.

12. 10up Engineering Best Practices

10up bästa tekniska metoder

10up är ett känt namn i världen av webbdesign, teknik och digital strategi. 10up Best Engineering Practices är en viktig läsning för utvecklare av alla erfarenhetsnivåer.

Detta projekt innehåller riktlinjer för bästa praxis att följa för alla aspekter av kodning, från att skapa en lokal miljö till kämpar med PHP, designelement, WordPress-specifika funktioner och mer.


Vi hoppas att vår lista med resurser hjälper dig i rätt riktning när det gäller att utöka din WordPress-kompetensuppsättning och få hjälp med dina webbplatser. Det har aldrig varit en bättre tid att vara involverad med WordPress och det finns många andra utmärkta webbplatser där ute som vi var tvungna att otrevligt lämna denna lista.

Vi är nyfiken på att höra dina tankar. Använder du redan några av de resurser som vi nämnde? Eller har du dina egna val som borde ha varit med på listan? Ta kontakt via kommentarerna och meddela oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me