20+ bästa WordPress-podcast att lyssna på 2020

Bästa WordPress-podcast för att lyssna

Oavsett vilken roll du spelar i WordPress-communityn måste du hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, verktygen och mer. Designare, utvecklare och användare måste hitta sätt att lära sig och följa WordPress-nyheter.

Att lyssna på podcast är ett bra sätt att hålla jämna steg med vad som händer i WordPress-världen. Lär dig mer om nya produkter eller WordPress-releaser. Eller helt enkelt att höra från andra i samhället. Speciellt för oss som har begränsad tid att läsa kan ljud absorberas under träning eller körning.

På bara några år har podcastlandskapet förändrats, med nya deltagare och några shower avbrutna. Den här artikeln kommer att dela en lista över några av de bästa WordPress-podcast som du borde lyssna på 2019.

För att hitta podcast att rekommendera tittade vi på några saker. Först innehållets natur, eftersom det naturligtvis måste vara WordPress-fokuserat. För det andra, kvaliteten på innehållet som presenteras. Och till sist tillgänglighet – eftersom vanliga och lättillgängliga avsnitt är bara roligare..

Det är ingen tvekan om att valet av en lista som denna är något subjektivt. Vi behövde också hålla listan hanterbar, så det är fullt möjligt att du kan ha några andra användbara podcast som du tycker borde ha inkluderats. Vilket om du gör det – dela dem i kommentarerna nedan! Vi skulle gärna kolla in dem.

Tillräckligt för att prata – här är vår lista, i ingen särskild ordning.

1. Matt Report

Matt rapport

Matt rapport

Efter att ha gjort sin lilla frilansbutik till en byrå, startade Matt Medeiros Matt Report för att få kontakt med samhället och hjälpa andra digitala företagare att starta och driva sina WordPress-företag. I Matt Report intervjuar Matt webbkonsulter och företagare om hur de driver sina företag.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler-podcasten är en mild “edutainment” -show, där Jason Tucker samlar olika medlemmar i WordPress-samhället för att prata om hur WordPress förändrar företag och liv. WPblab är en offshoot-show, tillsammans med Bridget Willard, som tar ett Q- och A-format med frågor från tittarna.

3. Hej, WP!

Hej, WP!

Hej WP

Hello WP-podcast som märker sig själv som “En podcast som påminner dig om hur det är att bli en ny WordPress-användare.” Det är verkligen just det. Täcker alla grunderna om teman, plugins och WordPress i allmänhet är det ett bra lyssnande särskilt när du bekantar dig med det populära CMS.

4. Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal (även känd som WordPress Chick) driver en självtitlad podcast är fokuserad på att hjälpa andra företagare att bygga upp sina affärer med WordPress. Definitivt en icke-teknisk show, hon pratar om allmänna WordPress- och online-affärsämnen med sina erfarna gäster.

5. WPTavern WordPress Weekly

WPTavern WordPress Weekly

WordPress Weekly

WordPress Weekly kommer till dig från folket över kl WP Tavern, ledd av Jeff Chandler (WP Tavern-grundaren) och Marcus Couch – megamarknadsförare och WordPress-guiden. De tar på sig alla WordPress, med de senaste communitynyheterna och intervjuerna, med några smarta WordPress-personer.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

För WordPress-proffsen har vi WPcast, värd av mannen bakom EfficientWP-hanterade värd, Doug Yuen och David Hehenberger, som driver Fatcat Apps (skapare av plugin för Easy Pricing Tables). Ämnen som behandlas är avsedda att vara användbara för designers, konsulter, utvecklare och slutanvändare och dra nytta av erfarenheterna från både värdar och gästpersonal..

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Troy Dean är skaparen av WP Elevation-utbildningsprogrammet för WordPress-konsulter, så det är inte förvånande att hans WP Elevation-podcast ger affärsrådgivning för WordPress-konsulter som vill “höja” sin verksamhet. Du får intervjuer med WordPress-företagare och andra onlineföretag som täcker ämnen som digital marknadsföring och tillväxt.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver är en fotograf som blev WordPress-professional som skapade KitchenSinkWP för att dela allt han lärt sig om WordPress under de senaste åren. Han pratar om allt WordPress, inklusive hosting och de senaste WordPress-nyheterna och -händelserna, plus han intervjuar några intressanta medlemmar i WordPress-communityn.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Om du kommer att ha en podcast om att bygga och driva ett WordPress-företag, Jean Galea (grundare av WP borgmästare, och skapare av WP RSS Aggregator och EDD Bookings plugins) och James Laws (medstifter av WP Ninjas) är fantastiska värdar. En relativt ny aktör till podcastutrymmet, Mastermind täcker djupgående ämnen som WordPress affärsmodeller.

10. WP Roundtable

WP Roundtable

WP Roundtable

Som namnet antyder presenterar WP Roundtable en panel med WordPress-experter och gäster som täcker olika WordPress-ämnen som utveckling, värd, teman, prestanda och affärer. Det är värd av Jason Crawford (grundare av Mobility Enabled), plugin-utvecklaren Kyle Maurer och Operations Manager för ServerPress, Mark Benzakein.

11. Utkast till poststatus

Utkast till poststatus

Utkast till podcast

Post-statusutkastet podcast är värd av Brian Krogsgard – skapare och redaktör för Poststatus – och Joe Hoyle, medgrundare och CTO på Human Made. Podcasten omfattar nyheter och information för WordPress-proffs, mer specifikt intervjuer, konversationer och redaktionella artiklar för WordPress och webbgemenskapen.

12. Gör Woo

Gör Woo

Gör Woo

Skapa en egen nisch i rymden är Do the Woo från Bob Dunn – skapare av BobWP och en dedikerad WordPress-lärare. Denna podcast fokuserar på WooCommerce, den ledande e-handelsplugin för WordPress, och försöker ge användbar information för WooCommerce butiksägare.

13. Fantastiskt

Fantastisk Podcast

Fantastisk Podcast

För de oinvigde är Imagely ett företag som fokuserar på att skapa teman och plugins specifikt för fotografering. Du kanske har hört talas om deras Nästa generation plugin som är super populärt. Så det bör vara meningsfullt att deras podcast fokuserar på tips och råd för att skapa och hantera din fotograferingssida med WordPress.

14. Din webbplatsingenjör

Din webbplatsingenjör

Din webbplatsingenjör

Förmodligen en av de längsta WordPress-podcasterna, Din webbplatsingenjör (tidigare din WordPress Engineer) erbjuder praktisk praktisk instruktion för att driva och underhålla din egen WordPress-webbplats. Varje avsnitt fokuserar på hur man använder en specifik WordPress-funktion eller en WordPress-relaterad plugin eller produkt.

15. WP-Tonic

WP-Tonic

WP-Tonic

Värd dina egna onlinekurser med WordPress? Eller vill du lära dig hur? WP-Tonic är en användbar veckopodcast som fokuserar på LMS (learning management systems) för WordPress. Kom in för intervjuer med speciella gäster plus tips om kursbyggande, marknadsföring och mer.

16. WP-plugin A till Z

WP-plugin A till Z

WP-plugin A till Z

Om du använder WordPress är du förmodligen bekant med plugins. Men du kan lära dig massor mer genom att lista till WP Plugins A till Z podcast. Täcker alla saker relaterade till plugins, intervjuar denna podcast topputvecklare, täcker nuvarande plugin-sårbarheter som du bör vara medveten om, nya utgivningar och mer.

17. Kvinnor i WP

Kvinnor i WP

Kvinnor i WP Podcast

Två gånger i månaden kan du anpassa dig till Women in WP-podcast. Podcasten är värd av Amy Masson, Tracy Apps och Angela Bowman – alla experter inom olika aspekter av WordPress. Varje avsnitt innehåller presenterade gäster och täcker ämnen som design, utveckling, bloggning och marknadsföring i WordPress-nisch.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Du har antagligen hört talas om LifterLMS tidigare, eftersom det är ett av de bästa WordPress LMS- och kurshanteringssystemen för WordPress. Men visste du att de också har en podcast? Lär dig hur du kan bygga och växa ditt kursbaserade företag med hjälp av LifterLMS-teamet när de täcker ämnen om hur du kan öka dina odds för framgång, bygga en medlemskapssida, marknadsföra dina kurser och så mycket mer.

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) podcast är skapad av folk på WP Buffs och syftar direkt till att hjälpa dig växa och öka intäkterna från din WordPress-verksamhet. De presenterar avsnitt om tidshantering, frilansrådgivning, tips om försäljning och marknadsföring, vikten av en bra portfölj och mer.

20. Praktisk WordPress-utveckling av Tom McFarlin

Tom McFarlin Podcast

Praktisk WordPress-utveckling

En annan stor upptäckt är Tom McFarlins nya podcast. I den praktiska podcast-podcast-utvecklingen svarar Tom på dina frågor och ger råd relaterade till att driva din WordPress-verksamhet, tips för utveckling, uppdateringar om hans eget liv och hantering av WordPress plus mer (som hans resa till Memphis – roliga grejer!).

21. Kontortider

Kontortider FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils är ett välkänt namn i WordPress community, och hennes OfficeHours-podcast är definitivt ett måste lyssna. Hon intervjuar en rad människor från WordPress-communityn som har hittat affärsframgångar med WordPress. Andra ämnen som omfattas inkluderar hennes kärlek till Genesis Framework. Även om det ser ut som det har varit ett tag, är hennes arkiverade avsnitt alla en bra lyssnande!


Att hålla jämna steg med vad som händer i WordPress-världen är viktigt för både användare, webbplatsägare och utvecklare. Att följa de senaste nyheterna om branschen och dess spelare är ett bra sätt att förstå vad som händer och hur det kan påverka dig och ditt företag.

Vi har delat vår lista över de bästa podcasten för att hålla dig uppdaterad, så att du kan välja några att börja följa idag. Det finns podcast för att täcka olika intresseområden, från utveckling till att driva ett företag.

Vad ser du ut eller i en podcast, och kommer du att lägga till något av dessa i din spellista? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me