Använd Push Notifications för att bygga upprepad trafik

Använd Push Notifications för att bygga upprepad trafik

För att engagera din publik måste du kunna fånga deras uppmärksamhet på meningsfulla sätt. Detta är dock inte alltid en lätt uppgift, särskilt när det finns så många distraktioner på deras mobila enheter.

Lyckligtvis erbjuder push-aviseringar en effektiv lösning. Push-aviseringar är ett sätt för utgivare och andra företag att leverera direkta meddelanden i realtid till deras publik för att hjälpa till att främja engagemang och driva trafik.

I det här inlägget kommer vi att diskutera vad push-meddelanden är och förklara fördelarna med att använda dem. Vi kommer också att leda dig genom fyra tips för hur du använder push-aviseringar för att bygga upprepad trafik och diskutera hur du installerar dem på din WordPress-webbplats. Låt oss börja!

Fördelarna med att använda Push-meddelanden

Push-aviseringar är klickbara popupmeddelanden som kan användas i webbläsare eller mobila enheter och appar. De är en form av direkt kommunikation i realtid.

Genom att använda push-aviseringar kan utgivare:

 • Nå sina läsare där de tillbringar större delen av sin tid, på sina mobila enheter
 • Lägg till en ny kanal som de kontrollerar direkt, vilket liknar ett nyhetsbrev, men med högre öppna och klickfrekvenser
 • Kör engagemang och återvändande besök, hjälpa till att förvandla tillfälliga besökare till lojala läsare och skapa vanor

Särskilt nyhets- och innehållsutgivare kan dra nytta av push-aviseringar. När allt kommer omkring erbjuder de ett effektivt sätt att leverera tidskänsligt innehåll, berättelser och uppdateringar till läsarna. Push-aviseringar kan också fylla samma roll som ett nyhetsbrev när det gäller att bygga en bas av lojala läsare.

En annan fördel med push-aviseringar är enkelheten i opt-in-processen. Till exempel behöver första gången besökare på din webbplats eller mobilapp endast välja Tillåta när du uppmanas och kan sedan läggas till din abonnentlista.

Push Notification Opt-in

Meddelanden om push-app för mobilappar har särskilt höga opt-in-priser. Enligt forskning, nästan 60 procent av internettrafik kommer från mobila enheter, med opt-in rate för mobilapp push-meddelanden 43,9 procent för iOS-användare och 91,1 procent för Android-användare (eftersom processen är automatisk på den senare plattformen).

Nu när vi har täckt användbarheten med push-aviseringar, låt oss titta på fyra tips för att använda dem för att skapa upprepad trafik till din blogg eller nyhetssajt.

1. Skapa tydliga, koncisa meddelanden och använd emojis

Push-aviseringar är korta. Du har vanligtvis bara cirka 40 tecken för att få användarnas uppmärksamhet och få ditt meddelande. Därför rekommenderas det att du använder ett enkelt, direkt språk.

Var noga med att välja ämnen som är relevanta för dina läsare. Det är också bra att rama in ditt meddelande på ett sätt som ger en känsla av brådska och inspirerar till handling. För nyhetsförlag kan ett sätt att fånga uppmärksamhet vara att inkludera ett begrepp som ”BREAKING NEWS” i en push-meddelande för en snabb och viktig historia.

Dessutom vill du prova att använda fängslande linjer och Calls to Action (CTA). Forskning har också funnit att användning av emojis i push-meddelanden kan öka engagemanget betydligt.

Push Notification Emojis

Emojis kan hjälpa till att förmedla en viss känsla eller ton i ditt meddelande. Dessutom kan de förbättra meddelandets övergripande utseende.

Det är också viktigt att skapa ett lockande opt-in-meddelande. Till skillnad från webbaviseringar som bara använder “tillåt” eller “blockerar” opt-in meddelanden, med mobila push-aviseringar kan du anpassa meddelandet du skickar.

När du skapar ditt opt-in-meddelande kan du överväga att berätta för läsaren värdet av att anmäla sig och förklara vad de kommer att få (att bryta nyheter, de senaste uppdateringarna, specialerbjudanden osv.) Du kan också anpassa “Tillåt” och “Don “Låt inte” -knapparna vara lite mer personliga, med termer som “Ja!” eller “Kanske senare”.

2. Segmentera din målgrupp

Människor vill inte ständigt bombarderas med meddelanden, särskilt de som inte är relevanta för dem. Genom att använda en generaliserad, sändningsstrategi för push-aviseringar kan det leda till att dina prenumeranter blir irriterade och väljer bort.

Enligt forskning kan segmentering av din publik för pushmeddelanden öka CTR med 218 procent. Genom att identifiera dina prenumeranter baserat på deras intressen kan du leverera meddelanden som anpassas till varje individ. I sin tur bör detta öka chansen att de öppnar meddelandena.

Det finns ett antal sätt du kan kategorisera dina prenumeranter på. Nyhetsförlag kan till exempel segmentera användare baserat på vilka kategorier av innehåll läsaren är intresserad av att få. Andra segmenteringsalternativ inkluderar tidszon, plats och enhetstyp.

Mobilappar gör det också möjligt för innehållsutgivare att låta sina prenumeranter välja vilken typ av aviseringar de vill få och när. Detta låter användaren känna sig mer kontrollerad och mindre bombarderad med onödiga meddelanden.

Ett exempel på denna teknik i aktion kan ses i The New York Times pushinställningsinställningar för sin mobilapp.

Push Notification Segment Settings

Innehålls- och nyhetsförlag kan använda dessa inställningar för att skapa värdefulla meddelanden för deras publik. Du kan lära dig vilka berättelser din publik är intresserad av att få pushmeddelanden för och anpassa dem i enlighet därmed.

3. Var medveten om meddelandetid och frekvens

En studie fann det nästan 40 procent av användare säger att de väljer bort push-aviseringar eftersom de stör dem vid fel tidpunkt. Dessutom sade mer än hälften att de valt bort eftersom de tyckte att anmälningarna om push var irriterande.

Forskning har visat att de högsta klickfrekvenserna för push-meddelanden förekommer på tisdagar och under icke-arbetstid. Men detta är naturligtvis en generalisering. Att bestämma de mest effektiva tiderna och frekvensen för dina push-meddelanden kan ta några experiment.

Detta är en annan anledning till att segmentering är nyckeln; Det kan hjälpa dig att avgöra när du ska skicka meddelanden till varje kategori av prenumeranter. Till exempel kan e-handelssajter använda push-aviseringar för att adressera kundvagnens övergivande.

e-handel Push-meddelande

Genom att segmentera din publik kan du skräddarsy meddelanden baserat på deras tidszoner och platser. Om hälften av din publik befinner sig i en annan tidszon än du är, vill du inte skicka meddelanden som de kommer att få mitt på natten.

Nyheter, bloggar och andra innehållsförlag kan ofta dra nytta av att skicka meddelanden först på morgonen. Exempelvis skickar The New York Times en pushmeddelande om ”Morning Briefing” varje dag.

4. Spåra rätt mått

Som med alla marknadsföringsstrategier är det viktigt att spåra prestanda för dina push-aviseringar om du vill se vad som fungerar och inte fungerar. Det kan ta lite tid att fastställa vilken typ av meddelanden och timing din publik svarar på.

Det finns vissa mätvärden att uppmärksamma på som kan hjälpa dig att utvärdera prestanda för pushnotifiering, inklusive:

 • CTR
 • Opt-in och opt-out priser
 • Öppna priser
 • Hållningsgrader

De bästa metoderna för att fånga in och analysera data varierar beroende på plattformar och system du använder för att skicka aviseringar. Det viktiga är dock att din spårningsstrategi förblir konsekvent, så att du kontinuerligt kan optimera och förbättra dina push-aviseringar.

Hur man skickar pushmeddelanden med WordPress

Det är viktigt att förstå att det finns några skillnader mellan webb- och mobil push-aviseringar. Webbaviseringar erbjuder inte anpassningsalternativ för opt-in meddelanden som mobilaviseringar till exempel gör. De låter dig inte heller nå iOS-användare. Dessutom har forskning funnit att push-aviseringar för mobilappar har högre öppna och klickfrekvenser.

Det finns flera sätt du kan skicka pushmeddelanden av antingen typ med WordPress. För att skicka webbaviseringar, till exempel, kan du använda ett verktyg som t.ex. OneSignal.

OneSignal Free Web Push Notifications Plugin

För att installera detta WordPress-plugin går du till din WordPress-instrumentpanel och navigerar till Plugins> Lägg till nytt. Sök efter OneSignal-insticksprogrammet och installera och aktivera det sedan. Därifrån kan du hänvisa till vår praktiska guide för att lägga till push-aviseringar till WordPress för ytterligare instruktioner.

Om du vill skicka mobil push-aviseringar kan du å andra sidan skapa en mobilappversion av din webbplats med en tjänst som MobiLoud.

MobiLoud WordPress Mobile Apps

deras gratis plugin hjälper till helt enkelt processen att förvandla din WordPress-webbplats till en app som du sedan kan använda för att skicka aviseringar. Med MobiLoud skapar du och skickar automatiskt pushmeddelanden direkt från din WordPress-instrumentpanel. Det ger också ett alternativ för läsarna att bestämma vilka ämnen de vill få pushmeddelanden för. Detta är perfekt för bloggar, nyhetswebbplatser och andra innehållsutgivare som vill öka engagemanget.


I denna fullsatta digitala miljö har du bara så många möjligheter att engagera besökare och övertyga dem att återvända. Push-aviseringar erbjuder ett effektivt sätt att göra just det.

Lyckligtvis är det enkelt att skapa webb- och mobil push-meddelanden via WordPress. Tänk på dessa fyra tips när du gör det:

 1. Skapa tydliga, fängslande och kortfattade meddelanden med emojis för att öka engagemanget.
 2. Använd en mobilapp för att segmentera din målgrupp och skapa riktade meddelanden.
 3. Tänk på tidpunkten och frekvensen för leverans av meddelanden.
 4. Spåra de statistik som är viktigast för ditt företag för att optimera och förbättra din push-meddelandestrategi.

Har du några frågor om hur du använder push-aviseringar? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me