De bästa WordPress-verktygen och resurserna för frilansare

De bästa WordPress-verktygen och resurserna för frilansare

Handla om 40% av den amerikanska arbetskraften kommer att bestå av frilansare år 2020, vilket innebär att plattformar som WordPress blir mer och mer tillgodoses till dessa självförsörjande människor som vill ta entreprenörsvägen för att tjäna pengar för sig själva.

Freelancing är en tråkig affär som tvingar dig att vara din egen chef och faktiskt sitta ner och arbeta utan några distraktioner. Det enda problemet är att det varje dag finns en ny distraktion som dansar framför våra ögon som tar oss bort från produktivitet och ner en väg som stavar dåliga nyheter för ditt frilansande företag.

Bra att det finns också många WordPress-verktyg för frilansare och WordPress-proffs för att bekämpa dessa distraktioner, göra dig mer produktiv och till och med spåra din tid som du kan göra i ett vanligt kontorjobb. Även om många av oss frilansare kan lura på några av de tekniker och troper du kan hitta i företagsvärlden, finns det en anledning till att några av verktygen är implementerade.

Låt oss titta på hur du kan använda några av dessa WordPress-verktyg för frilansare för att ta en av de mest anmärkningsvärda blogg- och webbplatsplattformarna i vår tid och få det till att fungera för dig.

Panorama Project Management

Panorama Project Management

Panorama är ett enkelt och gratis plugin som samlar dina projekt- och uppgiftshanteringsverktyg direkt på WordPress-instrumentpanelen. Jag har använt en hel del alternativ för att hantera projekt, men det finns alltid något lättare med att inte behöva öppna upp ett helt nytt program när jag ändå tillbringar större delen av min tid i WordPress.

Du kan logga in din tid, redigera och lägga till projekt, delegera uppgifter till teammedlemmar och till och med ge kunder sin egen instrumentpanel för att följa projektet.

LastPass Password Management

Lastpass

Oavsett om du är frilansblogger eller webbdesigner måste du hantera flera WordPress-konton och komma ihåg alla användarnamn och lösenord för att hålla din information säker och helt enkelt få gjort arbete varje dag. Det är där LastPass kommer in. Det fungerar på nästan alla enheter så att du snabbt och säkert kan spara alla dina lösenord på alla WordPress-webbplatser.

Den stora nyckeln här är säkerhet. Min Chrome-webbläsare sparar automatiskt mina lösenord, men detta är inte exakt det bästa sättet att hålla ut hackare som helt kan förstöra din webbplats eller göra den farlig för besökare.

Redaktionell kalender

WordPress-plugin för redaktionskalender

Redaktionskalender är perfekt för alla som driver en blogg på WordPress, eftersom du kan se en idékalender du har för blogginlägg och automatiskt integreras i postsystemet som ingår i instrumentpanelen. Flytta runt på dina datum, kom ihåg när du behöver publicera och upprätthålla ett konstant flöde av artiklar om du driver en webbplats där flera författare skriver.

G-svit

G Suite av Google

G Suite är inte ett direkt WordPress-verktyg, men det är ett måste för människor som arbetar i WordPress. Bladen, dokumenten, e-posttjänster och mer gör att du kan bli av med klumpiga ordbehandlare och säkerhetskopiera din information snabbt. Du kan till och med arbeta offline och synkronisera ditt innehåll när du hittar en hotspot.

Använd ytterligare verktyg som UpdraftPlus för att snabbt säkerhetskopiera ditt innehåll i Google Drive. Eller till och med skjuta dina dokument till WordPress-systemet utan att behöva kopiera och klistra in.

Asana Task Manager

asana

Asana är ett av de mest populära teamsamarbetsverktygen på marknaden. Det coolaste är att Asana har en app som låter dig synkronisera med din WordPress-webbplats och se ditt arbetsflöde på WordPress-instrumentpanelen. Det tar bara några få klick för att börja arbeta med ditt team eller för att se när ditt nästa uppdrag förfaller.

WP Flat Estimate & Payment Forms

WP-uppskattnings- och betalningsformulär

Att prissätta en tjänst är mycket mindre svartvit än att prissätta en produkt – det finns mycket mer flexibilitet, och inga två jobb är någonsin samma. För att kringgå denna fråga utvecklades WP Flat Estimate & Payment Forms, vilket tillhandahöll en av de bästa lösningarna för prissättningstjänster. Plugin låter dig skapa helt interaktiva, snygga prissättningsformulär, som leder en blivande kund genom alla olika alternativ som finns tillgängliga för dem, och prissätter jobbet när de fortskrider.

WP-uppskattnings- och betalningsformer Skärmdump

Formen är helt anpassningsbar: du kan välja typsnitt, färger och antal fält. Du kan visa tillgängliga alternativ som en bild eller text, och du kan också använda kryssrutor när flera alternativ är tillgängliga. Varje vald artikel kan lägga till / ta bort en fast kostnad till det totala priset eller en procentandel. Om objektet kräver det kan du tillåta besökare att välja mängder, med rabatter konfigurerade för större mängder (efter eget gottfinnande). Det finns också en elegant framstegsfält i mitten, som kan användas för att visa den aktuella totala kostnaden eller stegnumret.

Om du vill ta betalningar direkt kan du integrera ett PayPal-betalningsalternativ i slutet av formuläret. Om du använder WooCommerce kan den slutliga produkten / tjänsten automatiskt läggas till i en besökares vagn, där de kan göra betalningar med någon av de betalningshandlare som din webbplats stöder. Plugin kan också integreras med Gravity Forms.

WP-projektledare

WP-projektledare

Att arbeta med ett team via WordPress blir smutsigt med e-post, så överväg att använda ett plugin som det här för att hantera en kalender, skapa milstolpar och till och med posta filer som ditt team kan se. Sekretess är ett enormt problem när du kör webbplatser, så detta tar också hand om ditt skydd.

WP-faktura

WP-faktura - webbfaktura och fakturering

Jag gillar att använda ett tredjepartsfaktureringssystem, men om du vill spara tid och skicka ut dina fakturor från WordPress är det här sättet att göra. Skapa några snabbfakturor, integrera ett betalningssystem och skicka fakturor och räkningar till dina kunder.

MonsterInsights

MonsterInsights Analytics för WordPress

Detta är ett måste-har verktyg så att du kan se exakt vilka typer av människor som kommer till din WordPress-webbplats. Om du inte förstår din klient- och läsardemografi hindrar du allvarligt dina chanser att skapa bra innehåll. Se klickfrekvenser, var folk kommer ifrån och vilka blogginlägg som presterar bäst. Jag gillar särskilt att se var folk kommer ifrån för att se min portfölj.

Canva Image Editor

canva

Canva är ett tredjepartsverktyg som hjälper dig att snabbt utforma bilder som du kan lägga på din blogg, sociala mediesidor och mer. Om du inte är en grafisk formgivare är detta ditt bästa alternativ för att göra fantastiska bilder för att öka engagemanget på din webbplats.

MailChimp

MailChimp för WordPress

Bygg upp din e-postlista genom att skapa ett enkelt registreringsformulär och ge bort något. Det spelar ingen roll vad du säljer eller skriver om på din WordPress-webbplats, att skicka kunder, läsare och klienter e-post är det bästa sättet att hålla kontakten. Använd MailChimp för WordPress-plugin för bästa integrering.

Buffert Social Media Management

Buffert

Om du alltid hamnar i håret när du lägger ut på sociala medier, är du inte ensam. Om du driver ett frilansföretag har du antagligen hört att det är trevligt att nå ut till kunder via sociala nätverk, men det kan vara svårt att se om sociala medier verkligen hjälper ditt företag. För att inte tala, det tar anmärkningsvärt lång tid.

En snabb lösning är Buffer. Använd buffert för att snabbt hitta innehåll som är intressant och engagerande. Dela sedan innehållet till alla dina sociala medier inom några sekunder. Du kan till och med schemalägga inlägg så att du inte behöver tänka på din sociala mediestrategi varje dag.

Smart före efter tittaren

Smart före efter tittaren

Om du vill lyckas med designvärlden behöver du en fantastisk portfölj. Problemet är att de flesta portföljer presenteras på samma sätt, med mycket lite att skilja dem. Även om ditt arbete är bra, är det knappast ett kreativt individs framställning av det på vardagligt sätt. Om du vill ha ett unikt sätt att visa upp ditt arbete kan du överväga att kolla in Smart Before After Viewer.

Smart Before After Viewer låter dig presentera ditt arbete som innan och efter bilder. Detta gör att potentiella kunder kan se hela omfattningen av ditt arbete och det roliga, interaktiva tillvägagångssättet skapar ett bra första intryck.

Skjutbild av skjutreglaget

Plugin kan du visa två bilder med en interaktiv skjutreglage. Skjutreglaget kan flyttas vertikalt eller horisontellt genom att dra eller helt enkelt flytta över bilden. Om du vill ge information om varje bild kan du också lägga till en etikett på varje sida av skjutreglaget – färgen på dessa etiketter är helt anpassningsbar, liksom färgen på den interaktiva reglaget, som låter dig bygga något för matcha stilen på resten av din webbplats.

Du kan lägga till ett skjutreglage till valfritt inlägg, sida eller widgetområde – det är lika enkelt som att lägga in två bilder mellan två kortkoder. För en mer komplett portfölj kan du också lägga till flera reglage på en sida. För besökare på mobila enheter svarar reglagen helt och kan aktiveras med pekskärmar.

Trello och skördsfakturering

Trello skörd

Detta är en intressant integration som involverar två verktyg som faktiskt inte länkar direkt till WordPress. Som sagt, jag skulle känna mig dålig att lämna dem från listan eftersom alla som arbetar i WordPress som frilansare bör överväga att använda både Trello och Harvest.

Trello är ett enkelt projekthanteringsverktyg med ett elegant gränssnitt för enkelhet och förmåga att snabbt kommunicera med människor i ditt team. Harvest är ett kraftfullt tidspårnings- och faktureringsverktyg där du snabbt kan göra dig själv mer produktiv genom att se vilka områden i din frilansverksamhet tar för mycket tid.

Separat är dessa två verktyg bara underbara, men du får också en fin liten Google Chrome-förlängning som förenar dem. Du kan skapa ett uppgiftskort i Trello och sedan klicka på en tidspårningsknapp när du kommer igång. Den registrerar automatiskt tiden i Harvest och du behöver aldrig lämna Trello när du tittar på dina projekt.


Låt mig veta i kommentarsavsnittet om du har några frågor om dessa WordPress-verktyg för frilansare. Frilanserns liv är ofta hektiskt och stressande, men du har också chansen att verkligen känna dig självständig och lyckas i processen. Med hjälp av dessa verktyg kan du slå ihop med WordPress och leva ett tillfredsställande arbetsliv utanför den företagssektorn. Ha kul, och låt mig veta om du kan tänka på andra verktyg du inte kan leva utan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me