Förenkla din närvaro online med WordPress: Etablera ditt företag

 1. 1. Förenkla din närvaro online med WordPress: Hosting
 2. 2. Förenkla din närvaro online med WordPress: teman, plugins, produkter och tjänster
 3. 3. Läser för tillfället: Förenkla din närvaro online med WordPress: Etablera ditt företag
 4. 4. Förenkla din närvaro online med WordPress: Branding och marknadsföring

Att etablera alla typer av onlineföretag kräver en grundlig förberedelse och en plan för genomförbarhet. Om du är på väg att starta ett företag måste du fastställa några mål:

 • Kortsiktig (skapa produkter och tjänster, få mer trafik, fler leads och anmälningar genom marknadsföring och varumärke)
 • Långsiktig (uppnå en hållbar affärsmodell genom att visa upp expertis och upprätta anslutningar)

Att vara smidig att anpassa sig till nya trender representerar en av de viktigaste affärsfärdigheterna i dag. Det har alltid varit viktigt att stanna framför konkurrensen, men idag är det mer uppenbart än någonsin tidigare, mest på grund av snabba förändringar i IT-världen. Den virtuella världen överträffar affärstronen från verkliga verkliga företag. Och det finns knappast ett bättre sätt att starta ditt online-närvaro än att starta din egen WordPress-verksamhet.

Att skriva en blogg

Ett WordPress-företag kan handla om att skapa nya plugins, teman, anpassade designlösningar eller ge support, men det kan också hänvisa till att starta din egen blogg som skulle använda WordPress som huvudämne och hjälpa andra att få ut det mesta av det.

Om du vill skriva en pålitlig och informationsrik blogg ska du alltid hålla dig till det du vet bäst. Det är bäst om bloggen och ditt företag är relaterade och anslutna till din webbplats. Ibland ser jag en blogg som finns på ett underdomän, vilket är bra, men det använder inte samma varumärke som webbplatsen.

När du tänker affärsmässigt ska du alltid vara en pålitlig källa. Besökare och läsare kommer att ägna mer uppmärksamhet åt en lärares blogg skriven av en lärare än av någon annan. Så du bör skriva så mycket som möjligt om din förstahandsupplevelse. Andra människors berättelser kan läggas till som länkar och dessa personer kan komma i kontakt med dig senare. Oavsett hur världen kommer att förändras kommer äkta verkliga och praktiska berättelser alltid att delas mest.

Det är därför original och kunnigt blogginnehåll är viktigare än något annat. Det är mycket lättare och bättre att skriva om dina egna upplevelser än att skriva om “heta” ämnen du vet lite om. Du kommer att lära känna de människor som verkligen är intresserade av det du brinner för och det är lika mer målgrupp.

Att bli en WordPress-professional innebär att du måste specialisera dig i det du brinner för och att hela tiden utbilda dig själv och andra.

Personlig touch

skräddarsy-wordpress-tema

Varje framgångsrik bloggare och företagare vet att deras kunder eller publik uppskattar när de avslöjar sig. Genom att göra det visar du din publik att du är uppriktig och uppriktig mot dem. Folk kommer att ägna mer uppmärksamhet åt din åsikt och påminnelser om du markerar den med en personlig stämpel.

I alla typer av företag finns det människor som gör det bara för att det inte finns något bättre i horisonten och sedan finns det de andra som verkligen tycker om sitt arbete och alltid försöker förbättra sina färdigheter.

Att använda WordPress för att skriva om ditt företag kommer att få mycket bättre effekter och du kommer att njuta av det så mycket mer om du tillhör det senare. Precis som när du går till en spelning och känner om bandet har det svårt och känner vad de spelar eller om de helt enkelt gör det på ett rutinmässigt sätt, kommer din publik att känna dina vibber. Att vara äkta och transparent i ditt arbete ger dig mer stöd och feedback från människor som besöker din blogg eller använder dina WordPress-verktyg.

Förutom att lägga till din personlighet i din blogg, bör du visa upp den genom din bloggdesign. Det finns massor av fantastiska verktyg du kan använda för att anpassa ditt WordPress-tema och göra din WordPress-webbplats framstående. Detta är ett enkelt sätt att bygga ditt varumärke och ditt företag utan mycket ansträngning.

Skönhet att dela

Även om människor i företagslivet fortfarande kör råttracen skriver internet ofta en annan historia. Inte bara på grund av populariteten hos sociala medier, är nyckelordet på Internet idag att dela. Tusentals webbplatser och bloggar ger bort information och kunskap. Internet har verkligen antänt en global revolution när det gäller kulturen för informationsdelning.

Människor laddar upp sina självgjorda gratisundervisningar för att lära sig olika språk, öka datorkunskaperna och göra många andra saker. Så när du skriver för eller om ditt företag på WordPress, dela några av dina framgångsrika strategier som har fungerat bra för dig och ditt företag.

På den andra sidan, känn dig fri att berätta för din publik om vissa misslyckanden eller misstag också. Det hjälper dem i deras framtida arbete och du kommer också att få deras förtroende. Genom att få kontakt med olika människor och deras bloggar lär du dig också något av deras vinster och nederlag. Lägg till länkar till de evenemang eller webbplatser där ditt arbete har publicerats eller uppskattats.

Hela idén bakom att det finns tjänster som WordPress är att binda människor till att skapa en enorm gemenskap som kommer att dela sina tankar och färdigheter, och samtidigt fortsätta att lära av varandra.

Essensen av kommunikation

Vi har redan nämnt problemet i affärssynpunkt. Många av oss har provat olika saker och insett att vi borde följa något annat helt. När vi pratar om sammanhanget för internetkommunikation kan det förbättras på många sätt, men kärnan i god kommunikation ligger i en individ.

Det kan vara svårt för dig i början att skapa innehåll och delta i konstruktiva diskussioner, men du kommer att lära dig så mycket om dig själv och din WordPress-verksamhet genom att göra det. Det är som att prata med en vän, det blir lättare att se rätt väg när du delar dina bekymmer med andra.

Prova så många former av innehållsskapande som du kan:

 • Skrivet (text, how-toos, reklam & kritiska, WordPress.org-forum)
 • Visuellt (infografik, videoövningar, whiteboards)

Fin kommunikation betyder beredskapen att svara till dina läsare eller användare av dina produkter och tjänster. Om du har skapat ett tema för WordPress och får feedback från användare bör du vara där för dem för att hjälpa dem att lösa eventuella problem eller alltid tacka dem för beröm eller kritik. Använd sociala medier för att marknadsföra ditt arbete och framsteg i din nisch, men förvänta dig inte ett mirakel från Facebook eller Twitter. De är precis som eld – bra tjänare, men dåliga mästare. Låt dem arbeta för dig och inte tvärtom. Här kan du hitta verktygen för att öka engagemangen på din WordPress-webbplats.

Gå upprätta ditt online-företag

affärskvinna med laptop i office

WordPress är bra för att förenkla din online-verksamhet. Om du vill skriva om hur dina produkter och tjänster är till nytta för människor, måste du definitivt ha en bra blogg med verkliga historier och fallstudier. De viktigaste egenskaperna som din WordPress-verksamhet måste ha är:

 • Trovärdighet och auktoritet genom att visa upp din expertis via fantastiska produkter, tjänster och en blogg
 • Att vara vänlig och uppriktig i kommunikationen med dina kunder och besökare
 • Ge snabbt stöd

Att skapa vanliga frågor och dokumentation baserat på dina användares feedback är ett annat bra sätt att få mer innehåll och göra deras (och ditt) liv enklare. För verktyg som kan hjälpa dig att etablera din WordPress-verksamhet kan du hänvisa till WPExplorer-bloggen och hitta allt du kan behöva.

Håll dig öppen för nya idéer så ser du att du lyssnar på dina kunder och gör ditt företag till en bättre plats för alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me