Förenkla din närvaro online med WordPress: Hosting

WordPress Hosting
 1. 1. Läser för tillfället: Förenkla din närvaro online med WordPress: Hosting
 2. 2. Förenkla din närvaro online med WordPress: teman, plugins, produkter och tjänster
 3. 3. Förenkla din närvaro online med WordPress: Etablera ditt företag
 4. 4. Förenkla din närvaro online med WordPress: Branding och marknadsföring

Det här inlägget är en del av en serie Förenkla din närvaro online. Vi leder dig igenom stegen för att skapa en användbar webbplats för dig själv eller ditt företag med WordPress. I den här artikeln kommer vi att prata om att lägga grunden för ditt WordPress-baserade företag och välja en WordPress-värd företag baserat på dina individuella behov.

Det enklaste sättet att sätta dig själv på den digitala kartan med WordPress är att registrera dig för ett WordPress.com-konto. Men det enklaste betyder inte nödvändigtvis det bästa sättet, eftersom en egen värd webbplats ger dig många fördelar jämfört med det gratis WordPress.com-alternativet. Med din egen egen värd webbplats kan du:

 • Implementera alla premium WordPress-teman
 • Utför modifieringar på plats med underordnade teman
 • Utöka funktionaliteten med alla insticksprogram
 • Och du har kontroll över webbplatsens innehåll och värde

WordPress har vuxit till en plattform som kan tillgodose många behov; från enkla bloggwebbplatser till stora märken. Med en så kraftfull webbplatsresurs till hands, vad hindrar dig från att komma igång?

Förenkla din närvaro online

Förenkla är att veta vad du vill att din personliga eller affärsmässiga online-närvaro ska vara och hur man kan ta bort detta med den optimala vägen, fokusera på de viktiga sakerna samtidigt som du bär så lite ballast som möjligt under processen. Du behöver inte nödvändigtvis en fraktbåt om du reser lätt eller inte vill spendera för mycket pengar.

Förenkla din närvaro online

Varje online-närvaro börjar med ett värdföretag. När allt kommer omkring, måste du vara värd för att starta din egen webbhotell. Det finns massor av dem som alla påstår sig vara billiga och av hög kvalitet. Dessa två går ofta inte hand i hand, så vi kommer att fokusera på några av de prisvärda WordPress-värdlösningarna som lätt ska tillfredsställa dina nuvarande och framtida behov.

Hosting är grunden för din närvaro online som du bör ta på allvar. De flesta värdföretag låter dig ändra planer eller göra detta automatiskt när du har överskridit en plans gräns. Du bör informeras om deras skalbarhet och WordPress-stöd i förväg, så att du inte lämnar utrymme för några överraskningar.

Vilka är kraven för att köra WordPress

För att köra den senaste versionen av WordPress (v4.0) behöver din värd bara stödja ett par saker nedan. Om du inte hittar informationen på företagets webbplats, se till att skicka en fråga före inköp till ditt webbhotell som du väljer med frågan i din plan stöder:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Om ditt föredragna värdföretag körs på Apache-servrar och Linux kan du fråga om det stöder mod_rewrite, vilket ger dig extra åtkomst för att göra din webbplats säkrare. Observera att WordPress-hanterade värdlösningar inte erbjuder den här funktionen, eftersom de tar hand om den här för dig (vilket är mycket lättare, särskilt om du är ny på att bygga / driva en webbplats).

WordPress värdplaner

Att välja en värdplan

Innan du väljer ett värdföretag ska du veta att de vanligaste planerna som värdarna tillhandahåller inkluderar:

 • Delad värd
 • Virtuell privat server eller VPS
 • Dedikerad servervärd
 • WordPress Managed Hosting

Om du ser allvar med din online-närvaro, skulle jag inte överväga gratis värdlösningar, eftersom “inte är något sådant som en gratis lunch”. Använd en av de betalda hostingtjänsterna, även om priset är symboliskt, kommer du fortfarande att få grundläggande support som behövs, lita på mig.

Delad WordPress Hosting

En av de mer populära planerna för nystartade och bloggare är WordPress delad hosting alltid prisvärd. Om du vill börja din online-närvaro och inte vill ägna mycket resurser är detta ett sätt att gå. Du kommer att dela servern som din webbplats är värd på med andra webbplatser. Delade värdpriser är för massorna och planerna börjar från $ 3 till $ 10 per månad. Om du vill starta din första WordPress-webbplats är delad hosting ett bra alternativ. Jag rekommenderar att du försöker BlueHosts delade webbhotell, vilket är ett av de WordPress.org-föredragna valen när det gäller värdföretag.

Det finns två stora nackdelar med delade värdtjänster: tvivelaktiga säkerhets- och serverbelastningsproblem. Båda problemen beror på andra webbplatser som du delar ditt utrymme med. Du kan inte veta om de är säkra eller förväntar sig stor trafik när som helst snart. WordPress är en säker plattform, men att dela en tandborste är aldrig en bra praxis, ja åtminstone när det gäller säkerhet. Förutom BlueHost är ytterligare en bra leverantör för delad hosting BlueHost och HostMonster.

WordPress VPS (Virtual Private Server) Hosting

VPS är förkortningen för Virtual Private Server. VPS ger dig tillgång till en fysisk server, indelad i flera virtuella. Om du är ett WordPressorienterat företag och har många kunder bör du använda VPS. På det här sättet skapar du en ny kontrollpanel för var och en av dina klienter och de fungerar som flera fysiskt separata datorer. VPS Hosting kan vara kostsamt, men för vad du får är det mycket prisvärd. Om du planerar att driva en temabutik, förväntar dig mycket trafik eller om du underhåller många av dina kunders webbplatser är VPS ett bra val.

En nackdel med VPS-värd är att du måste ha kunskap om att köra servrar. Vissa värdar tillhandahåller hanterad VPS-värd för de mindre tekniska kunniga administratörerna, men du tittar på en högre nivå inom 20-1000 + dollar. De bästa VPS-värdföretagen för att driva dina WordPress-webbplatser är Media Temple eller BlueHost.

WordPress Managed Hosting

Denna värdplan gör att du kan fokusera på det du gör bäst: innehållsskapande, marknadsföring, skrivning, försäljning och byggande av ditt varumärke. Utan att behöva oroa dig för tekniska egenskaper kommer du att vara mest produktiv. Detta är den bästa gåvan du kan ge dig själv – du behöver inte installera cache-plugins, justera prestandamoduler eller oroa dig för säkerheten. Med WordPress hanterad webbhotell kommer vanligtvis bra stöd, om du någonsin behöver det.

Bästa WordPress-värdleverantörer

Några av de bästa WordPress-hanterade värdföretagen är WPEngine, BlueHost, GoDaddy och MediaTemple. En leverantör som exklusivt arbetar med WordPress är SiteGround. Prissättningen går från $ 30 till $ 100 per månad.

Dedikerad servervärd

Den bästa gåvan du kan köpa till din nya WordPress-webbplats kommer inlindad i en låda som säger – Dedicated Server. Din webbplats kommer att innehålla en hel server. Du har kontroll över vilket operativsystem servern kör på, dess hårdvara och du har full tillgång till det. Detta är en överdödelse för alla som inte har mycket trafik.

Dedikerad servervärd är avsedd för mycket stora företag som inte vill ha någon stillestånd på grund av överbelastning av servern eller säkerhetsbrott. Planerna börjar på 100 $ och går upp till 2000 $ varje månad på MediaTemple för premiumfunktioner, till exempel root-åtkomst, val av operativsystem, avancerad hårdvara, etc. Och du kan också få en anpassad Enterprise-plan från WPEngine som innehåller en dedikerad server, så får du fördelarna med hanterad WordPress-värd med en server som är helt din egen. På den prisvärda sidan kan du också gå igenom BlueHost för att hålla din budget i schack.

Slutsats

Att förenkla din online-närvaro genom att fokusera på de saker som är viktigast kommer att spara dig mycket tid på lång sikt. Genom att sätta en stabil, säker och snabb miljö för din online-närvaro lägger du en solid grund som ditt varumärke kan växa ovanpå.

HostGator och BlueHost är utmärkta för delad värd, men också stora domäner, inte nödvändigtvis byggda ovanpå WordPress. Media Temple-planerna börjar till något högre pris, men du kommer säkert att få fantastisk kundsupport. Om du inte vill tänka på värd alls och du är beredd att betala lite mer, är båda värdefulla val från SiteGround och WPEngine.

Att ta reda på vilken värdlösning som fungerar bäst för dig är den första delen av att förenkla; ta hand om det väsentliga och växa ditt företag (och de nödvändiga resurserna) när du känner behov, men inte förut. I nästa del talar vi om att hitta de perfekta WordPress-produkterna, teman och plugins som hjälper dig att driva din online-närvaro med väldigt lite underhåll och distraktioner, så håll dig uppdaterad.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me