Hur du ökar följden av sociala medier från din WordPress-webbplats

Hur du ökar dina sociala medier från din WordPress-webbplats

Att skapa ett socialt mediafölj bör nu vara ett mål för alla onlinebutiker, bloggar och affärssidor. Om du vill ha nya och återkommande läsare, kunder och klienter, är det ett måste att ha en community av följare på sociala medier.

Men att bygga denna fanbas på sociala medier är lättare sagt än gjort. Sociala medier kan vara tidskrävande och arbetskrävande. Mest frustrerande, det finns inga definitiva vinnstrategier, så avkastning kan inte garanteras.

I den här artikeln kommer vi att titta på hur du kan öka dina sociala medier följer från din WordPress-webbplats. Från automatisering av ditt sociala medieinnehåll, till att lägga till popup-fönster, hejfält och innehållsskåp, vi kommer att diskutera de bästa strategierna för att få dina webbplatsbesökare att följa dig på sociala medier.

Vad du bör göra på din WordPress-webbplats

Det finns några mycket grundläggande grundläggande strategier som alla WordPress-webbplatser bör anta, och som om du inte redan gör det borde du snabbt ställa in idag. Dessa kommer inte bara att hjälpa dig att spara tid, utan kommer långsamt att växa ditt efterföljande med tiden.

Lägg till sociala följeknappar

Följ knapparna

Sociala följeknappar bör innehålla en framträdande position på din webbplats. Att placera dem i sidofält är ett bra sätt att se till att de ständigt är synliga och enkla för din publik att komma åt.

Följ knappar av AddThis är ett gratis WordPress-plugin som låter dig lägga till sociala knappar vertikalt eller horisontellt i sidfältet eller rubriken. Kan användas med många populära sociala nätverk och du kan visa ikonerna för de sociala mediekanalerna du väljer.

Visa knappar för social delning

Flytande sociala bar

Din WordPress-webbplats bör ha sociala delningsknappar över eller under varje innehåll som du vill dela. Detta uppmuntrar dina besökare att dela ditt innehåll på sociala medier. Att dela ditt innehåll delat av dina läsare innebär att det kommer att ses av en bredare publik. Detta är ett utmärkt sätt att öka medvetenheten om din webbplats, öka trafiken och få nya följare på sociala medier.

Flytande sociala bar från WPBeginner kan du lägga till en flytande social bar till alla sidor eller inlägg på din webbplats. Detta gratis WordPress-plugin är snabbt att installera, ser bra ut och hjälper dig att dela ditt innehåll. Om du inte redan använder det, ladda ner det nu.

Gör innehåll Tweetable

Bättre klicka för att Tweeta

Ju lättare du gör det för din publik att dela ditt innehåll, desto mer kommer de att uppfylla denna önskan. Bättre klicka för att Tweeta är ett annat gratis WordPress-plugin som låter dig infoga klick för att tweeta rutor i dina inlägg. Välj framstående citat från dina bloggar för att göra dem tweetbara. Att göra ditt bästa innehåll superlätt att Tweeta på detta sätt kommer att hjälpa dig att dela din blogg på Twitter och få dig nya Twitter-följare.

Visa sociala feeds

WordPress Social Stream

Att visa sociala flöden på din WordPress-webbplats är ett annat sätt att hjälpa till att öka sociala medier följer. Genom att demonstrera allt bra innehåll, diskussioner och kommentarer som delas på dina sociala mediekanaler kommer dina webbplatsbesökare snart att vara intresserade av att gå med i din community av sociala följare.

WordPress Social Stream är ett premium-plugin som kan köpas på CodeCanyon. Det låter dig skapa sociala flöden för vart och ett av dina sociala nätverk. Eller kombinera alla dina sociala nätverksflöden i en social ström. Med olika layoutformat tillgängliga låter det här insticksprogrammet visa dina senaste sociala medienyheter med stil. Detta i sin tur skulle hjälpa till att imponera på din WordPress-publik och uppmuntra dem att följa dig.

Så nu har vi övervägt grunderna för att öka dina sociala medier följer från din WordPress-webbplats, låt oss titta på vad du annars kan göra.

Automatisera ditt sociala medieinnehåll

CoScedule

Att konsekvent dela ditt högkvalitativa innehåll från din WordPress-webbplats på dina sociala mediekanaler är mycket viktigt. Det håller dina sociala medienätverk aktiva och intressanta, vilket hjälper till att leda till följande.

Det kan dock vara mycket tidskrävande att regelbundet posta till olika sociala mediekanaler. Använder sig av verktyg för sociala medier tycka om CoSchedule gör att du kan automatisera alla dina sociala inlägg. CoSchedule låter dig planera, organisera och hantera alla dina inlägg från din WordPress-instrumentpanel. Du kan till och med skapa meddelanden på sociala medier och schemalägga dem för att publiceras, allt utan att behöva lämna din WordPress-webbplats.

Om du automatiserar dina sociala medier på detta sätt kommer du inte bara att spara tid utan också hålla dina sociala medienätverk uppdaterade. När man väljer vem att följa väljer människor de sociala profiler som ständigt finns och som kontinuerligt publicerar nytt innehåll. Så automatisering av din delning kommer att gå långt i att öka följande.

Lägga till popup-fönster för sociala medier på din WordPress-webbplats

Att använda popup-fönster på sociala medier på din WordPress-webbplats för att öka dina sociala medier följer kan vara mycket effektivt. Pop-ups fångar besökarens uppmärksamhet och uppmuntrar dem att agera på ett specifikt sätt. I stort sett används popup-fönster för att samla in e-postmeddelanden. Men om ditt mål är att växa dina sociala medier efter, är det vettigt att använda dina popup-fönster för att göra just det.

Skapa popup-fönster med OptinMonster

Som oss

OptinMonster är en blygenerationsprogramvara som kan hjälpa dig att växa dina sociala medier efter med hjälp av popup-fönster på din WordPress-webbplats. Genom att använda Canvas kan du designa anpassade popup-fönster, specifikt för din webbplats behov. Skapa enkelt en Twitter-följoptin, en Facebook-liknande pop-up eller en pop-up för en annan social media-kanal.

Tänk alltid noga över var och när du ska visa en pop-up. Människor kommer att följa en webbplats eftersom innehållet ger ett mervärde till sina liv på något sätt. Besökare behöver tid att engagera sig på din webbplats och ansluta till den, så när de ges möjlighet att följa dig på sociala medier kommer de att hoppa till den.

Följaktligen är det vanligtvis inte det bästa sättet att få följare att visa en pop-up när besökare anländer till din webbplats. Vänta helst tills de har varit på din webbplats ett tag, eller läs ett visst belopp. Du kan sedan visa en snabbt popup-popup, eller den som visas efter att en läsare har rullat ner en sida till en viss punkt. Alternativt kan du använda en popup-popup.

Använda Exit Intent Technology

Avsluta avsikt

En annan pop-up-stil som du kan implementera på din WordPress-webbplats är en popup-popup. Denna typ av pop-up använder exit-avsiktsteknologi för att upptäcka när en användare håller på att lämna din webbplats. En popup visas sedan innan besökaren går förlorad.

En popup-popup kan vara särskilt användbar för att samla sociala medier följer. När en besökare är redo att lämna din webbplats kommer de att ha en god förståelse för vad du erbjuder. Därför, genom att visa en exit-pop-up strax innan de lämnar, har du en stor chans att förvandla dem till en social media-följare.

Var alltid försiktig så att du inte använder för många popup-fönster. Många pop-ups kommer att uppröra din publik och kan också påverka din ranking hos Google. Testa olika popup-fönster och övervaka analysen för att se vad din publik bäst svarar på. Kör sedan popup-fönstret med de högsta konverteringarna.

Visar en Hello Bar

Smart Bar

Att visa en hejfält på din WordPress-webbplats är ett annat enkelt automatiserat sätt att marknadsföra dina sociala mediekanaler och uppmuntra till följande. En hejstång fastnar på toppen eller botten av en webbsida, eller kan röra sig när en användare rullar ner på sidan. Eftersom det ständigt är synligt för din publik är det ett bra ställe att visa ett viktigt meddelande, som en påminnelse om att gå med dig på sociala medier.

SumoMe är ett gratis WordPress-plugin som gör att du kan lägga till en hejbar eller smart bar som SumoMe kallar det till din webbplats. SumoMe-smartfältet kan anpassas för att visa ett meddelande för att uppmuntra antingen till en Twitter-följning eller en Facebook-liknande.

Du har kontroll över när och var smartfältet visas, och om du uppgraderar till SumoMe Pro kan du lägga till både spårnings- och konverteringspixlar till din bar. Detta gör att du kan spåra hur framgångsrik din smarta bar är att konvertera dina WordPress-besökare till följare av sociala medier.

En hejbar fungerar på samma sätt som en pop-up men är mindre påträngande. Men det är mer synligt eftersom det ständigt är synligt för dina besökare. Följaktligen kan det vara ett mycket effektivt sätt att öka dina följare på sociala medier från din WordPress-webbplats.

Innehållskåp och sociala medier

Innehållsskåp

Att använda innehållskåp på din WordPress-webbplats kan hjälpa dig att öka dina sociala medier. Ett innehållsskåp håller innehåll doldt från din publik tills de utför en åtgärd efter ditt val, vilket i detta fall skulle vara att följa dig på ett av dina sociala medienätverk.

Ninja Popups är en premium WordPress popup-plugin som, bland många andra funktioner, låter dig lägga till skåp för sociala medier på din webbplats. Ninja Popups har en dra-och-släpp-visuell redigerare, vilket gör det enkelt att anpassa dina skåp för socialt innehåll för att passa din webbplats specifika behov och visa de sociala mediekanalerna du väljer.

Nyckeln till ett framgångsrikt innehållsskåp är att dölja information som din publik vill ha. Lås bort dina mest populära och bäst resultat blogginlägg, skandalösa bilder, intressanta videor eller rabattkoder. Ju mer eftertraktat doldt innehåll är, desto fler människor följer dig på sociala medier för att få åtkomst till det.

Slutgiltiga tankar

Att övervaka webbplatsens analys är ett viktigt sätt att veta vad som fungerar och vad som behöver omprövas. Testa olika strategier och spåra sedan resultaten så att du kan se vilka som får flest omvandlingar. Även om alla metoder i denna artikel kan vara effektiva sätt att öka dina sociala medier följer, måste du i slutändan hitta vad som fungerar för din publik.

Vilka strategier ska du implementera på din WordPress-webbplats för att öka dina sociala medier följer? Vänligen dela i kommentaren nedan …