Hur man accepterar Bitcoin-betalningar med WordPress

Hur man accepterar Bitcoin-betalningar med WordPress

I takt med att kryptokursvalutor blir mer och mer populära är idén att acceptera Bitcoin (och andra digitala valutor) på din WordPress-webbplats som ett sätt att betala något som är värt att överväga. Men hur kommer du igång med cryptocurrency? Och hur bearbetar du Bitcoin-betalningar med WordPress?

I den här artikeln diskuterar vi vad Bitcoin är och överväga fördelarna med att acceptera den här digitala valutan och andra altcoins på din webbplats. Vi tittar sedan på vilka verktyg du behöver för att börja ta emot Bitcoin som betalning, inklusive Bitcoin plånböcker, digitala betalningsprocessortjänster och cryptocurrency WordPress-plugins (om du är ute efter ett tema, kolla in vår sammanfattning av de bästa cryptocurrency WordPress-teman ).

I slutet av behandlingen vet du hur du ställer in betalning av Bitcoin med WordPress. Och du kommer att ha en god förståelse för tillgängliga tjänster och plugins för att hjälpa dig.

En introduktion till Bitcoin

Acceptera Bitcoin-betalningar med WordPress

På grund av den senaste pressens uppmärksamhet är det tveksamt att du inte har hört talas om denna populära cryptocurrency. Bitcoin är en decentraliserad digital valuta som fungerar utan en centralbank eller en enda administratör. Det skapades ursprungligen av en person eller grupp människor 2009 och släpptes under namnet Satoshi Nakamato.

Värdet på Bitcoin har snabbt vuxit under de senaste åren och det är nu den mest kända cryptocurrency av alla. Men det finns faktiskt över 1000 kryptokurser för närvarande i omlopp. Andra populära kryptokurser inkluderar …

 • Ethereum
 • litecoin
 • Zcash
 • Krusning
 • Rusa

Gruvdrift och direktköp i Bitcoin är två metoder som investerare använder för att odla sitt Bitcoin-lager. Att ta betalningar online i Bitcoin blir emellertid mer och mer vanligt. Så om du driver en e-handel butik, eller accepterar betalningar online av tjänster eller av andra skäl, är det bra att erbjuda betalningsalternativ för Bitcoin (och andra cryptocurrency).

Vilka är fördelarna med att acceptera Bitcoin-betalningar??

Det finns många fördelar med att ta Bitcoin-betalningar på din WordPress-webbplats. Låt oss titta på några av dem …

 • Bitcoin kan accepteras från vem som helst, var som helst i hela världen. Så du utesluter inte de som inte har kreditkort eller ett PayPal-konto från att köpa på din webbplats.
 • Bitcoin kommer med en kappa av anonymitet, eftersom de som betalar inte behöver dela med någon personlig information. Detta kommer att tilltala många köpare som är osäkra på att dela känslig information online.
 • Bitcoin är en peer-to-peer digital valuta, så en tredjeparts banktjänst är inte nödvändig för att genomföra en transaktion. Detta håller Bitcoin transaktionsavgifter låga.

Så nu vet vi lite om Bitcoin och varför du bör överväga att acceptera det på din WordPress-webbplats. Låt oss nästa titta på vad du behöver för att komma igång …

Vad du behöver för att komma igång

Innan du kan acceptera Bitcoin-betalningar med WordPress måste du …

 • Skapa en Bitcoin-plånbok
 • Registrera dig med en digital betalningsprocessortjänst
 • Installera ett Cryptocurrency WordPress-plugin

Låt oss titta på var och en av dessa i detalj …

1. Skapa en Bitcoin-plånbok

Bitcoin plånbok

EN Bitcoin plånbok är det där du säkert kan lagra dina Bitcoins en gång. (Detta är inte tekniskt korrekt – en Bitcoin plånbok är faktiskt ett program som innehåller dina privata Bitcoin-data / nycklar).

Plånböcker kan lagras på ditt skrivbord, på hårdvara, på din mobil eller på webben. Och för varje plattform finns det många plånbokalternativ, så gör din forskning innan du fattar ett beslut om vilken som är bäst för dig.

Det är värt att tänka på att vissa digitala betalningsprocessortjänster faktiskt tillhandahåller en online plånbokstjänst (Bitpay och CoinBase). Medan andra betalningsportar helt enkelt sätter in Bitcoin-medel som motsvarande valuta i din bank (Mollie), vilket resulterar i att du inte behöver en Bitcoin plånbok alls.

2. Registrera dig med en digital betalningsprocessortjänst

Med en digital betalningsprocessortjänst kan du ta Bitcoin-betalningar på din WordPress-webbplats. Även om det inte är avgörande, är det det enklaste sättet att acceptera Bitcoin och andra altcoins.

När du har accepterat en Bitcoin-betalning på din webbplats kommer en betalningsprocessor automatiskt att sätta in Bitcoin i din plånbok. Det ger också möjligheten att överföra din Bitcoin till din lokala valuta och sätta in den på ditt bankkonto.

Här är bara några digitala betalningsprocessortjänster som du kan registrera dig med …

Bitpay

Bitpay

Bitpay erbjuder en populär Bitcoin plånbok och betalningsprocessortjänst. Denna lösning fungerar genom att möjliggöra att Bitcoin-betalningar med WordPress skickas direkt till din Bitcoin plånbok och / eller bankkonto i valutan du väljer.

Bitpay kan skicka medel till banker i över 38 länder och i många valutor. Det är också integrerat med över 40 e-handelsplattformar och -lösningar, support, WooCommerce, Gravity Forms, Shopify och många fler.

CoinBase

Coinbase

Ett alternativ till Bitpay är CoinBase. Denna digitala plattform och online plånbokstjänst kan hantera betalningar från din WordPress-webbplats i Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Dessa kryptokurser kan sedan skickas till din altcoin plånbok. Eller byts ut med CoinBase i din lokala valuta och skickas till ditt bankkonto.

CoinGate

CoinGate

CoinGate är en digital betalningsprocessortjänst som accepterar över 45 kryptokurser. Med ett Coingate WooCommerce-plugin kan du snabbt integrera din onlinebutik med Coingates tjänst.

När den har installerats fungerar CoinGate i en liknande stil som de två tidigare betalningsprocessorerna som nämnts och överför medel från din webbplats till ditt bankkonto eller din digitala plånbok. (Även om CoinGate inte tillhandahåller sin egen online-plånbokstjänst rekommenderar vi att du använder Digital plånbok Electrum).

3. Installera ett WordPress-plugin

När du har valt en digital plånbok och registrerat dig med en betalningsprocessortjänst är det dags att lägga till Bitcoin-betalningsintegration på din WordPress-webbplats. Det finns ett antal plugins tillgängliga som tillhandahåller den här funktionen. Låt oss titta på några av de bästa …

Blockonomics

Blockonomics plugin

Med Blockonomics kan du acceptera Bitcoin-betalningar, liksom Ethereum och Litecoin. Och med deras WordPress Bitcoin Payments-plugin Du kan acceptera dessa som betalningsformer via WooCommerce. Men det är inte ens den bästa delen – Blockonomics skickar betalningar till din plånbok snarare än till en betalningsport. Så du får dina pengar snabbare, säkrare och du sparar till och med avgifter vid uttag. Observera – du behöver ett Blockonomics-konto, men för köpmän är det bara en avgift på 1% – så det är super överkomligt.

TripleA

TripleA Ladda ner Bitcoin Payment Gateway för WooCommerce

Ett annat bra alternativ är TripleA Bitcoin betalningsport för WooCommerce. Med detta plugin kan du acceptera betalningar via Bitcoin direkt, utan avgift och inget anpassat konto behövs. Kunder behöver bara skanna QR-koden för att betala. Men TripleA underlättar inte bara saker och ting för kunden – som säljare kommer du också att dra nytta av meddelanden om transaktion via e-post, spara pengar eftersom det inte finns några återkrav och du kan ta ut dina pengar i din lokala valuta (19 stöds för närvarande) med växelkurser i realtid (med en låg 0,8% avdragsavgift).

Bitbetalning för WooCommerce

Bitcoin Bitpay-plugin

Om du använder WooCommerce på din webbplats och Bitpay låter som rätt betalningsprocessortjänst för dig, då Bitbetalning för WooCommerce plugin är ett bra alternativ. För att komma igång med Bitpay, registrera dig helt enkelt med ett “Business Account”.

Bitpay Registrera dig

Därefter installerar du Bitpay-plugin på din WordPress-webbplats. Följ sedan Bitbetalningsinstruktioner för att ansluta din WooCommerce-butik till ditt Bitpay-konto. När din webbutik är klar kan du ta betalningar i Bitcoin.

För support för hur du ansluter din WP eCommerce eller Shopify butik, eller andra open source plugins eller integrerade lösningar, kolla in Bitpay-dokumentation.

Coingate för WooCommerce

CoinGate kanske passar bättre än Bitpay för din WooCommerce-webbplats, eftersom det gör att du kan få betalning för produkter i många kryptokurser. För att få Bitcoin-betalningar med WordPress i din onlinebutik via Coingate, måste du installera CoinGate för WooCommerce plugin.

Coingate WooCommerce-plugin

Därefter måste du registrera dig med CoinGate genom att klicka på “Skapa ett konto” i det övre hörnet på hemsidan.

Coingate-register

Följ sedan CoinGate instruktioner för att ansluta de två lösningarna. Detta är en snabb och enkel process och när du är klar kan du ta emot Bitcoin och andra altcoin-betalningar på din WooCommerce-webbplats.

Enkla digitala nedladdningar – Coinbase Payment Gateway

Enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads är ett populärt gratis WordPress-plugin för dem som säljer digitala produkter på sin WordPress-webbplats. Coinbase Payment Gateway erbjuds som ett premiumtillägg för webbplatser som använder Easy Digital Downloads. Det låter dig acceptera Bitcoin-betalningar på din webbplats med Coinbase som betalningsprocessor.

Coinbase-förlängning

För att komma igång måste du köpa Coinbase Payment Gateway från webbplatsen Easy Digital Downloads. Installera sedan det på din WordPress-webbplats.

Registrera dig nu med Coinbase. Följ sedan Coinbase Payment Gateway-installationsdokumentation för att ansluta Coinbase till din webbplats. När du har installerat det kommer du att kunna få Bitcoin-betalningar med WordPress för de digitala produkterna på din webbplats.

Digital betallåda

Digital betallåda

Digital Paybox är ett annat premium-plugin som gör att du kan ta Bitcoin i utbyte av digitala nedladdningar. Denna lösning integreras med många betalningsportar, men använder Bitpay för att acceptera Bitcoin.

Lätt att installera och installera, Digital Paybox gör det möjligt för kunderna att bestämma hur mycket de vill betala för en digital produkt. Du kan ställa in en lägsta betalning (eller ett fast pris om du föredrar det) så det här pluginet är ett bra alternativ om du vill få donationer för dina digitala nedladdningar. När en betalning har skett skickar Digital Paybox automatiskt en tillfällig krypterad länk till köparen via e-post, så att de kan ta emot den digitala produkten.

Mollie-betalningar för WooCommerce

Mollie

Mollie är en betalningsportalösning som har åtagit sig att underlätta betalningar online. Ett av deras många betalningsalternativ är Bitcoin. Mollie-betalningarna för WooCommerce är ett av deras gratis plugins som gör att du snabbt kan integrera alla större betalningssystem, inklusive Bitcoin, med din WooCommerce-webbplats.

För att komma igång, registrera dig med Mollie och installera Mollie Betalningar för WooCommerce-plugin på din webbplats. När en kund har betalat i Bitcoin får du motsvarande belopp i euro. Och när Mollie bearbetar alla dina Bitcoin-betalningar med WordPress och skickar det direkt till din bank behöver du inte ens en Bitcoin plånbok.

GoUrl – Bitcoin Payment Gateway, betalda nedladdningar och medlemskap

GoUrl

GoUrl är en betalningsport för cryptocurrency. GoUrl WordPress-plugin, GoUrl – Bitcoin Payment Gateway, betalda nedladdningar och medlemskap, gör att du kan acceptera Bitcoin-betalningar med WordPress. GoUrl kommer dock inte att överföra Bitcoin till kontanter, det kommer endast att vidarebefordra betalningar till din Bitcoin plånbok. Denna plugin accepterar också andra kryptokurser på din WordPress-webbplats inklusive Litecoin, Dash, BitcoinCash och många fler.

GoUrl-plugin gör det möjligt för dina besökare att betala altcoin för produkter, digitala nedladdningar, sidvisningar och medlemsabonnemang. GoUrl tillhandahåller också ett antal andra tilläggsplugins, inklusive GoUrl för WooCommerce och GoUrl Bitcoin-donationer.

Sista tankar om hur man bearbetar Bitcoin-betalningar med WordPress

Som du kan se finns det en mängd olika plugins och metoder tillgängliga för att du kan bearbeta och acceptera Bitcoin-betalningar med WordPress. De verktyg du väljer bör endast bero på din webbplats och dina publikers behov. Och kom ihåg att du alltid kan testa några olika lösningar för att se vad som fungerar och se till att du hittar den bästa passande Bitcoin-lösningen för din webbplats.

Vilket Cryptocurrency-plugin väljer du för att hjälpa dig acceptera Bitcoin-betalningar med WordPress? Dela gärna dina tankar i kommentarerna nedan …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me