Hur man bygger en affiliate-webbplats med WordPress

Vill du tjäna lite pengar? Självklart gör du det. Vem gör inte det? Och vet du vad det bästa är? Du kan göra ett dödande med WordPress som vi redan har sett i det senaste. Idag kommer vi att bygga dig en ansluten webbplats så att du kan gå vidare med att göra några moolah och köpa strandhus, Ferraris och verk. Allt detta åt dig, bara så att du kan lära dig något nytt och leva stort eftersom du förtjänar det.

Världen är din. – Scarface

Mer exakt kommer vi att bygga en produktgranskningsplats med den plattform vi så älskar och vårdar. Det beror på att det finns olika typer av anslutna webbplatser som vi kommer att se på ett ögonblick. Vi kommer att beväpna dig; ge dig alla verktyg och resurser du behöver för att överföra din dröm till verklighet.

Du kommer att tjäna pengar med din anslutna webbplats, förutsatt att du är beredd att lägga in den ansträngning som krävs. Naturligtvis kan du inte få något för ingenting. Så wow oss i kommentarsektionen i slutet. Det ur vägen, ta din säkerhetsbälte, det är pedalen till metallen hela vägen.

Typ av anslutna webbplatser

Du kan följa ett antal vägar med ditt WordPress-baserade affiliate-företag. Även om jag kommer att försöka hålla detta inlägg allmänt, avser detta avsnitt att hjälpa dig att välja den bästa anslutna webbplatsen för dig. Nu kör vi.

Dagliga erbjudanden

Om du kan göra affärer med lokala företag för att få dina användare stora rabatter kan du få en enorm förmögenhet i provisioner. Internet är fullt av dagliga erbjudanden webbplatser eftersom de är betydligt lätta att installera och affärsmodellen är ganska enkel. Ju fler erbjudanden du delar ut, desto större är affiliate-kommissionen. Du kan visa annonser på sidan för att komplettera din inkomst.

En stor del av arbetet handlar om att samla in erbjudanden från företag och tillverkare som kan ge enorma rabatter som stimulerar användare att köpa saker de inte ens behöver. Du kan komma mellan 30% och 50% av varje försäljning du går igenom. Ett bra exempel är Groupon,även om det finns massor mer.

kupon-erbjudanden-wordpress-tema

Ett enkelt sätt att få din kupongsajt igång så snart som möjligt är med ett förutformat kupongtema som Kupon WordPress-tema. Detta tema har allt du behöver för din dagliga erbjudandesida som inlämning av front-end-erbjudanden, enkla temalternativ, nedräkning av kuponger, social integration och mer.

woocommerce-kupong-nedräkning-plugin

Om du redan har ett tema du älskar kan ett plugin vara det bästa alternativet. Lägg till kuponger för din WooCommerce-butik med WooCommerce-kuponger Countdown WordPress-plugin. Det är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till anpassade kuponger till varje WooCommerce e-handelswebbplats.

magic-wp-kuponger

Vill du börja med ett gratis alternativ? Magiska WP-kuponger Lite är ett gratis WordPress-plugin som ger dig möjlighet att lägga till grundläggande kuponger med ett klickräknarsystem, gillar och ogillar och alternativet att ladda upp nya kupongmallar.

Prisjämförelse webbplatser

Prisjämförelser webbplatser visar vanligtvis en produkt och dess pris i olika butiker. De har vanligtvis produktrecensioner som skickats in av användare, vilket utgör huvuddelen av deras innehåll. Hur tjänar en webbplats för prisjämförelse? Du tjänar en provision när en användare klickar på en länk och besöker återförsäljarens webbplats. Du kan också sälja reklamutrymme.

wp-jämföra-prisjämförelse-wordpress-tema

Lägg till dina recensioner (och associerade länkar) med hjälp av Price Compare WordPress Theme. Det är ett utmärkt alternativ för att dela dina favoritprodukter och tjänster med dina läsare genom att använda läsbara jämförelsetabeller med logotyper, datum, priser och mer.

Go-prissättning-jämförelse-table-plugin

Go Responsive Pricing & Compare WordPress Plugin är perfekt för att skapa jämförelsetabeller för nästan vad som helst. Lägg till bilder, videor, funktionslistor, ikoner och massor mer för att hjälpa dina läsare att avgöra vilket alternativ som är bäst för dem. Prissättningstabeller är ett fantastiskt sätt att jämföra och kontrastera liknande erbjudanden (som värd eller temapaket).

woocommerce-compare-produkter

Om de två premiumalternativen inte finns i din budget, kommer WooCommerce Jämför produkter gratis WordPress-plugin är ett enkelt sätt att lägga till produktjämförelser till din WooCommerce-butik.

Produktgranskningssidor

Vi lyser ljus på detta område idag. Produktgranskningswebbplatser innehåller expertrecensioner om produkter du har använt eller testat. Du kan också välkomna recensioner från användare som tidigare använt den nämnda produkten för att berika ditt innehåll. Du tjänar en filialprovision när användaren du hänvisar till återförsäljaren gör ett köp eller genomför någon annan önskad åtgärd.

thereview-betyg-recensioner-wordpress-tema

Granskningen WordPress-temat är ett snyggt tema för recensionstidsskrifter med lätta granskningsalternativ för läsarna att lämna sina betyg utöver ditt. På så sätt kan besökare på din webbplats vara säkra på betyg och förhoppningsvis klicka på dessa länkade anknytningar.

taqyeem-betyg-recensioner-plugin

Om du vill lägga till recensioner till din nuvarande webbplats ska du kolla Taqyeem-betyg & recensioner WordPress-plugin. Det finns till synes ingenting detta betygs-plugin inte kan göra med sina obegränsade färger, obegränsade kriterier för granskning, anpassade teckensnitt och flera granskningsstilar.

wp-produkt-review

Ett fantastiskt gratisalternativ är WP Product Review gratis WordPress-plugin som har solida alternativ för en gratis plugin. Du kan lägga till anpassade granskningsikoner, anpassningsbara färger, pro & con-funktioner och till och med en pre-loader-funktionalitet.

* * *

I slutet av dagen handlar affiliate-marknadsföring om att marknadsföra någon annans produkter och tjäna en provision genom att göra det. Med alla medel eliminerar det den tråkiga produktutvecklingen, vilket innebär att du enkelt kan ställa in din webbplats och börja tjäna på ett par månader. Det betyder också att du har mer tid att koncentrera dig på innehållsutveckling och marknadsföring.

Om du istället vill skapa ett affiliate-program, vet du, för att marknadsföra dina produkter, kolla in vår guide till de bästa pluginprogrammen för affiliateprogram.

Varför använda WordPress

Naturligtvis är WordPress vackert, men det finns många andra skäl till att även de stora varumärkena använder och älskar WordPress. Vi kommer bara att beröra några av orsakerna till att du bör använda WordPress för att driva din affiliate-webbplats.

Enkelt och mångsidigt

För det första är WordPress lätt att installera, lära sig och använda. Även om kodfärdigheterna kan komma till nytta en gång i taget, behöver du inte någon kodningskunskap för att bygga en anslutande webbplats med WordPress. Du behöver bara rätt WordPress-tema och plugins och du är inställd. Dessutom, lättillgängliga WordPress-teman, plugins, tillägg, skript och tillägg gör WordPress till en mycket mångsidig plattform.

Sökmotorvänlig

WordPress är sökmotorvänligt, byggt på ren kod och följer de bästa webbstandarderna – allt tänkt att locka sökmotorer. Jag menar, Google och liknande gillar WordPress-bloggar, och om du kan integrera ett bloggsnitt till din recensionssida kan du enkelt få bättre ranking och öka konverteringarna.

En värdefull blogg kommer också att främja användarnas förtroende, exakt den kvalitet du behöver för att hålla uppdragen igång, upp och upp. Du kan stärka din SEO ytterligare genom att skicka din webbplats till Google och använda sådana plugins Yoast SEO.

Integrera annonser enkelt

Med hjälp av widgetar kan du enkelt integrera annonser i din WordPress-baserade affiliate-webbplats och maximera din intjäningspotential. Klistra bara in HTML-koden för annonserna i Text widget och placera den var som helst beroende på ditt tema. Vissa teman har specialiserade annonsområden i rubriken bland andra platser.

stort stöd

Få (om några) innehållshanteringssystem kan jämföra med WordPress när det gäller gemenskapen. WordPress har en stor community kring sig. Den här gruppen är en bra källa till gratis och optimalt stöd du behöver när du bygger upp ditt affiliate-företag.

Från bloggare, konsulter, medarbetare, utvecklare och experter bland andra har du det bästa stödet du någonsin kan drömma om.

Det här gjort med, låt oss bygga en anslutande webbplats med WordPress. Första saker först, vad behöver du?

Vad du behöver

migrera till en ny-wordpress-värd

 • Den bästa WordPress-värden – Din anslutande webbplats måste vara supersnabb för god användarupplevelse. Du behöver inte drifttider vid upprepning och du vill definitivt inte förlora din webbplats till en hacker. Dessutom behöver du tillräckligt med serverresurser för när din webbplats växer. Hur du väljer det bästa WordPress Hosting har ryggen täckt. Om du behöver en snabbkorrigering rekommenderar vi WPEngine bland dessa andra bästa WordPress-värdar.
 • Ett domännamn – Gör det kort (max 3 ord) och minnesvärt. Tänk stort och djupt in i framtiden. Gör det smidigt om du kan, bara gå inte överbord. Bli kreativ och när du är redo köper jag alla mina domäner från Namecheap.
 • Fantastiskt WordPress-tema – Gå med ett mångsidigt, helst flerfunktionstema som gör att dina recensioner sticker ut. Om du tänker Total WordPress-tema är du på rätt väg.
 • Nisch – Välj en trevlig du brinner för eller är kunnig i. Du kommer att spendera mycket tid på att arbeta i denna nisch så att det bättre ska vara angenäm. Du kommer att marknadsföra produkter inom denna nisch och killarna du kommer att sälja för att uppskatta lite passion.
 • Tillräckligt bra innehåll – Vad är egentligen tillräckligt med innehåll? Publicera recensioner och blogginnehåll konsekvent utan fel. [Lättare sagt än gjort]
 • Tålamod – Det är en dygd

Hur man skapar en affiliate-webbplats med WordPress

Nu när vi har täckt rekvisita, låt oss faktiskt bygg den affiliate-webbplatsen som vi har sladdat sedan första stycket. Låt oss börja med den mest uppenbara punkten.

1. Ställa in en WordPress-anknuten webbplats

Att inrätta en anslutande webbplats är precis som att inrätta en typisk WordPress-webbplats. Eftersom du behöver dina användare att lita på dina recensioner så att du kan fortsätta tjäna dem provisioner måste du lägga lite tanke och tid på din produktgranskningswebbplats. Du kan helt enkelt inte smälla en webbplats på ett slumpmässigt sätt och förvänta dig att vinna.

Det spelar ingen roll vilka produkter du kommer att granska och marknadsföra, WordPress kommer med ett brett utbud av teman och plugins som hjälper dig att bygga en professionell recensionssida på nolltid. Och eftersom WordPress-teman är enkla att anpassa, behöver du inte ens gå med ett specialiserat recensionstema, även om det skulle vara ett stort hopp i rätt riktning.

Dessutom innebär att du installerar din recension webbplats att välja rätt WordPress-värd, installera samt konfigurera WordPress, teman och plugins. Så enkelt som A, B, C.

Det är enkelt att installera WordPress; många webbhotell erbjuder installatörer med ett klick som gör ditt jobb lyckligt. Gå vidare och köpa bonafide-värd från vår välkuraterade lista över webbhotell och installera WordPress på din domän. Lägg till ett tema (t.ex. Total eller ett gratis) och konfigurera dina plugins (mer om detta på ett ögonblick).

Det finns ett par utmärkta WordPress-granskningstema där ute också, så håll inte tillbaka; känn dig fri att gå med en lösning som fungerar för dig. Vi har delat några bra exempel ovan, men det finns verkligen massor av andra runt på nätet. Efter att ha installerat din WordPress-webbplats är det dags att börja skapa fantastiskt innehåll. Men först några tips.

2. Välj dina produkter och partnerpartners klokt

Om ditt hjärta är i det, finns det inget fel med att marknadsföra smuts billiga produkter. Den enda nackdelen är att du kommer att behöva konvertera mycket fler människor för att få en betydande inkomst från ditt affiliate-företag.

Tänk på det, om du får 10% av varje $ 10-försäljning du gör måste du konvertera 1000 personer för att tjäna $ 1000 per månad. Om du å andra sidan får 10% av varje 1000-dollar-försäljning behöver du bara 10 konverteringar för att tjäna 1 000 dollar per månad. Se vart jag ska med det här?

Samma fall gäller för de partnerpartners aka program du går för. Jag kommer att stänga av ett affiliate-program som erbjuder, säger, 10% av varje försäljning till förmån för killarna som erbjuder 50% och håller alla andra faktorer, inklusive pris, konstant.

Vill du marknadsföra kameror via din fotograferingsblogg / recension webbplats? Kolla först in ett par kamerahandlare och välj bara de bästa programmen. Är deras villkor gynnsamma? Är utbetalningen stor nog för att upprätthålla ditt dotterbolag? Erbjuder de ett brett utbud av produkter? Har de ett gott rykte på marknaden? Är deras partnerprogram lyckat? Hur behandlar de sina befintliga dotterbolag? Detta är bara några av de faktorer som man bör tänka på när man väljer produkter och partners att marknadsföra.

Kom ihåg att om du marknadsför smutsiga produkter bara för att mjölka en provision från dina användare, kommer din varumärkesbild att drabbas av din olycksfall. Du kommer att vara ute i ett företag snabbare än du kan bygga ett företag.

Uppenbarligen, och vi har redan nämnt detta, måste du följa din passion, särskilt om du ska skriva innehållet själv. Om du behöver påminna kommer du att skriva för personer som är intresserade av de produkter du marknadsför – andra nischentusiaster som Shaun Quarton uttrycker det. Om du inte brinner för de produkter du marknadsför, men är i biz eftersom nischan är lukrativ, entusiaster ”…kommer att se rakt igenom livlöst, oinspirerat innehåll.”

Fortfarande på denna passion och innehållsbransch måste produkterna du slutligen marknadsföra med ditt innehåll. Du kan helt enkelt inte prata om tv-apparater och sedan vända dig och marknadsföra gödselmedel. Det är en styggedom i världen av innehållsmarknadsföring.

Gå vidare och ignorera inte återkommande provisioner sådana prenumerationer som betalar provisioner när abonnenten trycker på förnyelseknappen. De kan vara en stor källa till återkommande passiva inkomster som kräver liten ansträngning för att skapa.

3. Lägg till gott innehåll av hög kvalitet

laptop-blogger-typning

Innehållet är, och du har antagligen hört detta en miljon gånger tidigare, kung. Du kan marknadsföra helvetet från din recension webbplats som Galna män, men om du inte har den typ av innehåll som får användare att klicka på länkarna och faktiskt köp, du kommer ingenstans.

För att driva mer trafik till din WordPress-webbplats diskuterade vi varför hög kvalitet är av avgörande betydelse. Oavsett om du skriver recensioner eller blogginlägg måste ditt innehåll vara av högsta kaliber – eller åtminstone bättre än din konkurrent. Du bör se till att lägga till värde till användarens beslutsprocess.

Ditt innehåll ska ge alla svar som läsaren behöver för att köpa. Titta på vad din tävling gör och gå en mil längre. Din anslutna webbplats bör vara den sista resursen som köparen besöker innan han spenderar det gröna.

Gör din sökordsundersökning för att avgöra vad användare letar efter. Använd ditt innehåll för att adressera användarens smärtapunkter, och du har själv en grund för en hållbar verksamhet. När allt kommer omkring tjänar du bara när du löser ett problem för dina användare. Och med en ansluten webbplats visar du dem helt enkelt varför produkten du rekommenderar är den lösning de behöver. Kan inte bli enklare än så.

Proffstips: Kvalitet (värdefullt, relevant, färskt) innehåll skapar förtroende för dina läsare.

Håll ditt innehåll färskt eftersom – gammalt är bara dåligt. Håll koll på trenderna i din nisch så kommer du alltid att cykla i stället för att följa den. Finns det semestererbjudanden? Bra nischcentriska nyheter som kan ge en bra blogginlägg? Utnyttja det och håll dig före tävlingen. Verktyg som Google-varningar och Google Trender bland andra kan vara användbara i denna strävan.

Lägg till mycket innehåll – tio blogginlägg och fem recensioner kommer inte att köpa dig en resa till Disneyland. Du behöver massor av trafik och bättre SEO-ranking, och det enda sättet att få båda är att publicera innehåll av hög kvalitet konsekvent. Obs: Ju mer innehållet är, desto fler möjligheter har du att placera dina affiliate-länkar. Det stämmer, du kan placera dina länkar i blogginlägg, sidor, recensioner, fallstudier, intervjuer, podcast och videor bland andra.

Sammantaget bör du sträva efter att publicera professionellt presenterade recensioner. Tryck på att sätta kvalitetsinnehåll konsekvent. Åh förresten, glöm inte att lägga alla dessa detaljer i din affärsplan. Ledsen att jag inte nämnde detta tidigare. Du behöver en affärsplan; varje företag behöver en strategi.

4. Marknadsför din WordPress-anslutna webbplats

Förutom att publicera innehåll av hög kvalitet måste du göra en medveten insats för att marknadsföra din webbplats. Gör allt i din makt för att locka besökare, se bara till att din taktik är legitim eller att du kommer att ilska sådana som Google och få ett dåligt rep. Marknadsför din webbplats både online och offline – marknadsföra helvetet ur den. Så här driver du mer trafik till din WordPress-webbplats för att komma igång.

5. Övervaka din prestanda

Även med den bästa planen måste du förbli flexibel och anpassa dig efter det du bygger din WordPress-affiliate-verksamhet. Du utvecklas kontinuerligt innan du slår guld. Innan du hittar den perfekta formeln måste du ändra taktik och strategier ett par gånger. Det är oundvikligt.

Som sådan måste du övervaka och hantera webbplatsens prestanda. Du måste experimentera med olika typer av innehåll och eliminera de produkter som presterar dåligt. Verktyg som ahrefs och Google Analytics bland andra ger dig mycket insikt i ditt företag.

Verktyg och resurser för din WordPress-webbplats

Verktygen du slutar använda för att bygga din WordPress-anslutna webbplats beror helt på dina affärsbehov. Men här är en lista med generalistverktyg du behöver när du bygger nästa stora affiliate-webbplats:

 • iThemes Security – Förankra din säkerhet tio gånger. Överväg också att använda HTTPS. Läs andra WordPress-säkerhetsåtgärder
 • WordPress Backup Solutions – Ger dig sinnesfrid att veta att du lätt kan återställa din webbplats om något skulle gå fel
 • Yoast SEO – Den bästa WordPress SEO-plugin enligt min mening
 • Google Analytics för WordPress – Du måste spåra din statistik så att du kan göra förbättringar
 • Adjö Captcha – Fånga skräppostböcker automatiskt innan de smutsar dina recensioner. Ingen irriterande captcha också!
 • Akismet – Det här är ett populärt och kraftfullt plugin för skräppostbekämpning
 • De bästa plugins för sociala medier för WordPress
 • Ganska länk eftersom du behöver förkorta och täcka utgående affiliate-länkar
 • WP Review – Skapa fantastiska recensioner och sammanfattningar
 • AzonPress – Hej Amazon Affiliates
 • W3 Total Cache – Webbplatshastighet är en Google-rankningsfaktor för närvarande. Ditt WordPress-filial bör laddas supersnabbt, så säg ja till ett cache-plugin redan

Populära partnerprogram

Slutgiltiga tankar

Att bygga en lönsam WordPress-anslutningsplats tar tid och ansträngning, så förvänta dig inte att döda över en natt. Detta är inte ett bli-snabb-snabbt schema, det är ett företag som kommer att dra nytta av all affärsskicklighet du har.

Sammantaget är det möjligt att bygga en WordPress-anknuten webbplats och göra en god vinst. Många webbplatser på internet är beroende av och trivs med provisioner, så ja, det är en livskraftig affärsmodell. Spela bara dina kort rätt och utöva lite tålamod. Bli en haj och investera dina resurser klokt. Tills nästa gång, kom ihåg sparring är träning. Här är din framgång: Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me