Hur man lägger till Instagram-foton till WordPress

Nu har du antagligen ett Instagram-konto eller så har du sett ett på webben vid någon eller annan punkt. Från och med juni 2016 hade Instagram 500 miljoner aktiva användare vilket gör det till ett av de mest populära sociala medienätverk idag. Och eftersom det har blivit en sådan mediekraftverk är det inte konstigt att du vill lägga till ditt flöde på din webbplats.

Genom att integrera ditt Instagram-konto i din WordPress-blogg kommer du att kunna tränga en del av trafiken som din blogg får till din Instagram-profil (och visa versa om du lägger till en länk till din blogg i din Instagram-profil). Detta är ett bra sätt att ansluta till din bloggpublik och det öppnar upp fler möjligheter för dig att bygga ditt varumärke online. Redo att komma igång?

Det finns tre sätt att lägga till Instagram i din blogg – bädda in ett inlägg, använda en widget eller installera ett plugin. Var och en av dessa är ett alternativ för att lägga till dina Instagram-inlägg eller ditt flöde på din webbplats, men estetiskt är alla mycket olika.

1. Bädda in Instagram-inlägg

Om du bara vill lägga till ett Instagram-foto i ett av dina inlägg är det lika enkelt som att klistra in ditt foto-url i ditt innehåll. WordPress stöder ett stort utbud av url-inbäddningar som standard (du kan se hela sammanlagd lista i kodxen). Så för att lägga till ett foto tar du bara url: n (från https fram till?). Här är en visual så att du vet vilken del av webbadressen du ska kopiera:

WordPress Instagram inbäddar

Sedan klistrar du bara in den kopierade webbadressen i ditt innehåll. Is bör se ut så här:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Och om du vill kan du också ta bort bildtexten och justera skärmbredden genom att ange Instagram-url som en del av en kortkod. Så om vi anger url med följande parametrar (ange dem med och öppna [ och en avslutning ] för att koden ska fungera):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = sann bredd = 320

Instagram-inlägget som vi delade ovan kommer att se ut så här istället:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = sann bredd = 320]

Men om du vill lägga till ditt flöde till din WordPress-webbplats bör du överväga att använda ett Instagram-klara tema eller plugin.

2. Använda en Instagram-widget för Instagram

Det fantastiska med Instagram är att det används så mycket att många WordPress-temautvecklare har börjat inkludera Instagram-widgetar som standard. Det här är bra för dig eftersom du kanske redan kan använda Instagram med ditt aktuella tema, eller om du funderar på att byta design kan du prova en av dessa. Alla tre innehåller widgetar för din sidfält och sidfot.

Redwood Responsive WordPress Blog Theme

Redwood WordPress-tema med Instagram-widget

Redwood-temat från SoloPines har en Instagram-feed-widget för din sidofält samt en sidfot-widget som ger dig dubbla alternativ för att visa ditt flöde. Lägg bara till ditt användarnamn så kan du gå. Dessutom kan du också lägga till länkar till alla dina andra sociala medieprofiler i sidfoten.

Skaffa Redwood

Status Responsive News & Magazine Blog Theme

Status WordPress-tema med Instagram-widget

Status innehåller en härlig Instagram-flödeswidget såväl som en anpassad sidfodringswidget. Dessa inkluderar slumpmässiga färger som visas som en bottenkant för dina foton. Detta roliga tema för tidskriftsstil inkluderar också inbyggd social integration, en extra social widget och massor av inbyggda annonsutrymmen. Så tjäna pengar på din blogg enkelt!

Få status

Fbird livsstil WordPress blogg tema

Fbird WordPress-tema med Instagram-widget

Fbird är ett rent bloggstiltema som också har en sidospel och sidfot och widget för Instagram. Medan sidfältwidgeten är ett enkelt rutnät visas sidfot-widgeten snyggt åt sidan av ett prenumerationsruta för nyhetsbrev. På så sätt har dina läsare möjlighet att följa dig och gå med i ditt nyhetsbrev på varje sida.

Skaffa Fbird

3. Installera ett Instagram-plugin

Ditt sista alternativ är att använda ett plugin eftersom det bokstavligen finns ett plugin för allt, inklusive Instagram. När du väljer ett plugin måste du läsa informationen så att du vet att du har alla funktioner eller layouter du vill ha. Här är några av de mest nedladdade gratis Instagram-insticksprogrammen från WordPress.org.

Grace Instagram Feed

Grace Instagram Gallery Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Grace Instagram Feed Gallery är ett mångsidigt verktyg för social streaming och delning. Fyra olika typer av strömlayouter, 5 möjliga att ansluta flödetyper, den öppna möjligheten för obegränsad strömning av privat och offentlig innehåll. Det här är bara några få fantastiska funktioner i Grace.

Lägg till rutnät, murverk, motiverade gallerier eller skjutreglage. Dessutom kan du anpassa din Instagram sociala vägg inte bara genom att välja en lämplig layout. Massor av stylingfunktioner finns tillgängliga genom den bekväma visuella byggaren. Som inte kräver någon webbutveckling eller professionell designfärdighet. Färger, former, marginaler, paddningar, höjd och vikt på alla element och andra finjusterande verktyg är öppna för din kreativitet.

Strömma praktiskt taget alla typer av Instagram-innehåll. Och låt användaren sortera innehåll via sidflöden eller social vägg. Tänk på att du kan strömma allt öppet offentligt innehåll från Instagram. Så du behöver inte ens ditt personliga aktiva Instagram-konto.

Och om du strömmar ditt eget Instagram-konto på WordPress-webbplatsen eller bloggen, kan Grace ge en vacker rubrik. Visa den viktigaste kontoinformationen där: avatar, antal följare och följande data.

Andra funktioner inkluderar förmoderering, manuella eller automatiska filter för att utesluta och inkludera bestämt innehåll med ett ord, fras, användar-ID, URL och annan information finns tillgängliga. Den här funktionen är exklusiv för Grace Instagram Feed Gallery och du hittar den inte i någon annan social streaming WordPress-plugin.

Grace Instagram Feed Gallery ger också den enklaste API-anslutningen bland konkurrenterna. Bara en knapp på fliken Autorisation i plugin – och du är fri att gå med alla fantastiska möjligheter med öppet offentligt Instagram-innehåll! Grace levererar också en sömlös tillägg av olika sociala delningsknappar för varje inlägg i din sociala ström. Nu skulle du inte tappa några användare som vill dela innehåll direkt!

WP Instagram-widget

WP Instagram Widget Plugin

WP Instagram Widget är en enkel integration av Instagram med din WordPress-webbplats. Med det här insticksprogrammet kan du lägga till dina senaste Instagram-foton till valfri sidfält eller sidfot med plugin-widgeten. Plugin håller saker rena och enkla men du kan anpassa det med CSS så att det matchar resten av din webbplats.

Ladda ner WP Instagram Widget

Instagram Slider Widget

Instagram Slider Widget Plugin

Om du vill lägga till ditt Instagram-flöde som ett skjutreglage istället för ett galleri, kan du överväga det gratis Instagram-reglaget för widget-reglage Med detta plugin importeras dina bilder som bilagor. De kan sedan visas i widgeten som ett skjutreglage eller som ett galleri. Dessutom finns det alternativ för bildlänk, sortering och mer.

Ladda ner Instagram Slider Widget

Njut av Plugin för Instagram

Njut av WordPress Plugin för Instagram

Du kan också lägga till dina Instagram-bilder som en karusell med Enjoy WordPress Plugin för Instagram. Med detta plugin aktiverar du helt enkelt, lägger till profilen eller hashtaggen du vill visa, väljer ett rutnät eller karuselllayout och välj sedan dina kolumner och voila! Omedelbar Instagram på din webbplats för alla sidor, inlägg eller widgetiserade områden!

Ladda ner Enjoy för Instagram

DsgnWrks Instagram-importör

DsgnWrks Instagram Importer Plugin

För dig som vill ha något kan du skräddarsy DsgnWrks Instagram Importer kan vara rätt för dig. Med det här pluginet importeras dina Instagram-foton till din WordPress-webbplats. Därifrån kan du helt anpassa deras visning via en anpassad inläggstyp, taxonomi eller anpassat inläggsformat.

Ladda ner DsgnWks Instagram Importerad

Instagram-märken

Instagram-märken Plugin

Slutligen, om allt du vill ha är en enkel Instagram-knapp så att dina läsare kan följa dig, så håll det enkelt med det grundläggande insticksprogrammet för Instagram Badges. Detta plugin lägger till en enkel widget så att du kan lägga till en länk till din Instagram-profil till valfri sidfält eller sidfot. Lätt rätt?

Ladda ner Instagram-märken

InstaShow Instagram Feed Plugin för WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin för WordPress

InstaShow är ett premium-Instagram-flöde WordPress-plugins som gör det enkelt att integrera dina Instagram-foton med din WordPress-webbplats. Det flexibla fotoflödet har massor av alternativ för att göra det enkelt att lägga till dina Instagram-bilder. Med detta praktiska plugin kan du enkelt sätta in ett anpassningsbart Instagram-flöde nästan var som helst. Använd plugin-alternativen för att ange en källa med ett användarnamn, hashtag eller länk. Välj sedan dina anpassade färger, lyhördhet, navigering, räknare och mer. Använd sedan kortkodgeneratorn för att sätta in ditt Instagram-flöde var du än vill. Andra fantastiska plugin-funktioner inkluderar Visual Composer-kompatibilitet, stöd för 16 olika språk, autorotation och mer

Skaffa InstaShow

Går framåt

När du har lagt till din Instagram på din webbplats kan du dra nytta av alla de unika möjligheterna det öppnar upp för dig. Instagram är ett utmärkt sätt att få kontakt med dina läsare på en personlig nivå genom att dela bakom kulisserna foton, ta bilder av nya och kommande projekt, uppmuntra dina följare att dela sina egna bilder relaterade till ditt företag, tagga kollegor eller dina största fans i bilder , eller till och med starta dina egna # trender.

Ta ett tema eller plugin (eller bädda in några foton på egen hand) och börja bygga upp en relation med dina läsare! Om du har ett annat tema eller plugin rekommenderar du för Instagram, eller om du har några tips eller frågor för att dela foton med WordPress lämnar du bara en kommentar nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me