Hur man skapar en granskningswebbplats med WordPress, 4 viktiga element

Hur man skapar en granskningswebbplats med WordPress, 4 viktiga element

Att starta en recensionswebbplats är ett populärt sätt att integrera affiliate-marknadsföring i din affärsplan. Dessutom finns det många andra möjligheter i granskningswebbplatsnisch som är lönsam om du helt enkelt vet hur man implementerar dem korrekt. Men du kanske inte är säker på hur du börjar bygga denna typ av webbplats.

Nyckeln är att börja med en solid plan och att veta vilka funktioner och funktionalitet din webbplats kommer att kräva. Vissa viktiga element, sådana jämförelsetabeller och ett betygssystem, kommer nästan säkert att spela en roll. Det finns också många plugins och verktyg som du kan implementera som hjälper dig att skapa en framgångsrik granskningswebbplats.

I det här inlägget kommer vi att prata om varför du kanske vill skapa en granskningswebbplats och sedan diskutera de avgörande elementen du vill inkludera. På vägen visar vi dig hur du kan integrera några användbara verktyg med WordPress så att du kan börja på rätt spår. Låt oss börja!

Varför du kanske vill skapa en recensionssida

Nerdwallet granskningswebbplats

Nerdwallet är en webbplats med hög trafik som ger recensioner för kreditkort och finansiella tjänster.

Konsumenter använder granskningssidor för att ta reda på information om specifika produkter eller tjänster. Dessa webbplatser innehåller vanligtvis produktlistor, kundrecensioner och betyg baserat på dessa recensioner. Det finns många orsaker till att du vill skapa din egen recensionssida, till exempel:

  • Skapa en affiliate-webbplats eller generera intäkter från annonser: Om ditt mål är att generera intäkter från annonser eller dotterbolag kan en översynssida göra det medan du ger en användbar tjänst till konsumenterna.
  • Locka till en större publik för ditt företag eller blogg: Om du för närvarande driver en blogg eller företagswebbplats kan introduktion av recensioner öka antalet träffar din webbplats får genom sökningar och ge användbar information till din publik.
  • Upprätta dig själv som en myndighet: Att få myndighet inom en nisch eller bransch är lätt att göra med en granskningswebbplats.
  • Dela dina tankar och åsikter: Om du har något att säga om vissa produkter eller tjänster kan en recensionssida dela dina åsikter med andra.

Naturligtvis bör du alltid göra dina läxor innan du startar någon ny typ av webbplats. Oavsett syftet med din granskningswebbplats finns det några viktiga element som du nästan säkert vill inkludera.

4 avgörande delar av en webbplats med hög trafiköversikt

Din webbplats utseende och användarvänlighet är viktigt för dina slutanvändare, medan du antagligen är intresserad av en webbplats som är lätt att underhålla och genererar mycket trafik eller potentiella kunder. Följande fyra delar av webbplatser med granskning av hög trafik hjälper dig att uppnå dessa mål och är relativt enkla att genomföra.

1. Den perfekta recensionens webbplatsmall

Din mall ger läsarna sitt första intryck av din webbplats, och att välja rätt förbättrar deras upplevelse och uppmuntrar dem att återvända till mer. Dessutom hjälper din recensionsajtmall att avgöra hur lätt det är att implementera de funktioner du behöver (inklusive de som listas i de kommande avsnitten).

Här är några viktiga saker att leta efter i en granskningswebbmall:

  • Design flexibilitet. När du skapar din webbplats vill du tänka på lång sikt. Du vill inte ha en mall som låser dig i samma design för alltid.
  • Plugin-integration. När din webbplats växer upptäcker du nya plugins som hjälper dig att hantera och förbättra den. Du vill välja en mall som möjliggör enkel plugin-integration.
  • Mobil lyhördhet. De flesta konsumenter har tillgång till internet via mobila enheter. Att se till att din mall är lyhörd från början sätter dig framför kurvan.

Du kan lägga till de flesta av dessa element till din webbplats genom att betygsätta och granska WordPress-plugins. Vi rekommenderar särskilt den budgetvänliga Recensent:

Granskaren plugin.Med granskaren kan du infoga recensioner och jämförelsetabeller i dina blogginlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Det finns inga gränser för vilka typer av recensioner du kan skapa och dina besökare kan lämna sina recensioner enkelt. Dessutom har varje mall från detta plugin en responsiv layout.

För att komma igång med Reviewer måste du registrera din licens efter installation av plugin. Gå till Recensent i instrumentpanelen och välj sedan Licens. Du måste fylla i formuläret med ditt användarnamn och köpkod. Efter det kan du börja lägga till recensioner, poäng och betyg.

2. Ett konsekvent betygssystem

Konsumenter brukar lita på verifierade recensioner online, men bara om de är konsekventa och pålitliga. När du väljer ett plugin för betygssystem vill du leta efter specifika funktioner som gör att du enkelt kan implementera betyg på din webbplats. Du vill också se till att själva pluginet har solida recensioner, är flexibelt och enkelt att använda och integreras väl med din mall. Låt oss granska uppfyller alla dessa kriterier och sedan några:

Låt oss granska plugin

Låt oss granska är ett premium-plugin som fungerar sömlöst med WordPress back end, och gör att du kan lägga till obegränsade kriterier, unika knappar och till och med en för- och nackdel-lista till dina recensioner. Den har också en responsiv design och erbjuder flera anpassningsbara format. Att komma igång med det här insticksprogrammet är enkelt och fullständig dokumentation finns tillgänglig på admin-menyn när den har installerats.

3. Rika utdrag

När du söker efter något på internet inkluderar de resultat du ser vanligtvis en länk och beskrivande text. Den texten, eller det “rika utdraget”, beskriver sidan för både användare och sökmotorer. Därför, inklusive rika utdrag hjälper till att förbättra sökmotorens ranking och klickfrekvens.

För att implementera den här funktionen föreslår vi att du ger Allt i ett Schema.org Rich-utdrag ett försök:

All-in-schema-plugin.

Förutom att tillhandahålla flera innehållstyper är det enkelt att installera och har ett lättanvänt gränssnitt. Det innehåller alla vanliga schematyper, till exempel foton, betyg och priser, och är helt anpassningsbara genom WordPress-administrationsområdet. Detta plugin gör det också möjligt för dig att konfigurera inlägg för att lägga till mer information för sökmotorer. Om du har några frågor efter installationen kan du använda utvecklarens vänliga community forum.

4. Jämförelsetabeller

När du kör en granskningswebbplats vill du ofta jämföra flera produkter på en överblick. Det är här jämförelsetabellerna är praktiska. Lyckligtvis, TablePress gör att du kan lägga till tabeller med så många rader och kolumner som du behöver och anpassa deras stilar utan att använda någon HTML:

TablePress-insticksprogrammet.Med det här insticksprogrammet kan du enkelt hantera dina tabeller genom WordPress admin-området och lägga till dem var som helst inom ditt tema. Detta är ett perfekt sätt att jämföra olika produkter baserade på pris, viktiga funktioner, prestanda och mer – för att ge din publik viktig information som de inte behöver söka efter. Det bästa är att även nybörjare inte har några problem med att komma igång med TablePress.


Att bygga en recensionsajt är ett smart sätt att öka din publik, trafik och till och med marknadsföringsintäkter för affiliate. Lyckligtvis gör WordPress-communityn processen enklare genom att tillhandahålla många användbara och enkla att implementera plugins som erbjuder nödvändig funktionalitet.

Har du några frågor om hur man bygger en webbplats med hög trafiköversikt? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me