Hur man väljer rätt WordPress Hosting

WordPress utvecklas kontinuerligt till en Content Management Solution (CMS) som är funktionsfylld för den mest avancerade användaren, samtidigt som den är dödlätt för nybörjare att installera och använda. Om du har använt WordPress ett par månader är jag säker på att du har börjat föreställa dig dess många applikationer. Att driva en självhostad WordPress-blogg kan vara enkelt och svårt samtidigt. Om du har betydande investeringar skulle en hanterad WordPress-värdplattform som WPEngine vara perfekt. Men om du bara lanserar en webbplats eller en blogg, kan du gå för hanterad WordPress-värd “kanske” betraktas som slöseri med pengar. I sådana fall skulle ett delat webbhotell vara perfekt – främst för att de är billiga och pålitliga samtidigt. Men det innebär vissa risker. Om du är helt ny i webbhotell-scenariot ökar chanserna för att du tar en tur (eller blir lurad på enkla villkor) avsevärt.

I dagens artikel kommer vi att prata om delad WordPress-värd – hur man väljer ett bra delat webbhotell och några rekommendationer. Jag antar att du kommer att köra WordPress, så vi diskuterar funktionerna / kraven för en bra värd när det gäller WordPress. Låt oss börja.

Bandbredd & Diskutrymme

HDDOm du startar en webbplats, 5 GB månatlig överföring skulle vara tillräckligt. Vad gäller diskutrymme räcker det med 5 GB. Men om du kommer att vara värd för mycket nedladdningsbart innehåll på din webbplats, behöver du mer bandbredd och diskutrymme i enlighet med innehållets totala storlek. De mest populära värdleverantörerna tillåter obegränsad bandbredd och / eller diskutrymme.

Antal webbplatser eller tilläggsdomäner

TilläggsdomänEn bra leverantör av delad webbhotell låter dig vara värd minst 10 olika webbplatser. Populära låter dig vara värd för obegränsade webbplatser. Du kanske tänker – varför skulle jag behöva vara värd för mer än en webbplats? Så här är:

Oftast är det alltid ekonomiskt att köpa ett delat värdkonto i minst ett år. Om du vill köpa det på månadsbasis skulle det kosta dig mycket mer. Så föreställ dig att om sex månader från och med nu beslutar du dig för att öppna din helt egen portföljwebbplats och webbhotellen du har köpt tillåter inte mer än en domän. Vad skulle du göra då? Köpa ett annat värdkonto? Därför är det alltid klokare att gå efter en webbhotell som tillåter att vara värd för mer än en domän.

Antal underdomäner

Sub-domäner

En underdomän är en andra webbplats med sitt eget unika innehåll, men det finns inget nytt domännamn. Istället använder du ett befintligt domännamn och ändrar www till ett annat namn. Underdomännamnet ser ut som forums.domain.com. De flesta värdleverantörer tillåter obegränsade underdomäner – din borde också. Här är några möjliga användningar av en underdomän:

  • Testa din WordPress-webbplats för att utföra tematecken och plugin-tester och uppföranden
  • Värd för en nedladdning endast under domän: http://download.domain.com/site-stats.pdf
  • Värd för en portföljsida: http://author.domain.com/
  • Värd för ett forum: http://forum.domain.com/

Antal MySQL-databaser

DatabasVarje installation av WordPress kräver en MySQL-databas. Därför måste din webbhotell ha det minst 1 MySQL-databas att vara värd för din WordPress-webbplats. Det rekommenderas dock att din värd har en gräns på ~ 10 databaser, helst obegränsat. Du kanske behöver en extra databas för att vara värd för ditt forum, eller för att installera en testmiljö för din WordPress-webbplats eller installera annan webbplatsprogramvara.

Kontrollpanel

cPanel

cPanel är världens ledande värdkontrollpanel, som används av de flesta delade webbhotellleverantörer. Det har funktioner och videohandböcker för den absoluta nybörjaren och den hårdkunniga proffsen. För en nybörjare skulle jag rekommendera att använda en webbhotell som tillhandahåller cPanel. Om detta inte är din första gång är du fritt att välja någon kontrollpanel!

Kundsupport

Stöd

Kundsupport är en av de avgörande aspekterna av ett webbhotellföretag. Det finns anledning till att de välkända webbhotellleverantörerna som HostGator har årliga planer som börjar på $ 5,56 USD per månad (för ett års kontrakt), och andra börjar så lågt som $ 2 USD. Allt handlar om kvalitetsservice.

Gammal eller ny – Vilken värd ska jag gå efter?

Gammal eller ny

Detta är en annan mycket viktig faktor som de flesta av oss tenderar att förbise. Åldern för ett webbhotellföretag ska tas i vederbörlig hänsyn innan man går till det. Om det har funnits på marknaden bara ett par månader – är det bättre att inte gå för det, såvida du inte är helt säker på vad du gör och vad du ska göra om saker inte fungerar. Detta betyder inte att alla nya värdföretag är dåliga. Jag säger inte det.

Början på alla stora saker är liten.

Vi alla vet det. Här är lite eftertänksamt:

Tid är den största läraren.

Människor får erfarenhet och visdom när åren går. Därför rekommenderas det alltid att gå till ett företag som har funnits i minst 1-2 år.

E-posthotell

webbNär du har en egen webbplats är det bara en tidsfråga innan du behöver webbhotell via e-post. Mitt råd – hålla webbhotell och e-posthotell helt separat. Varför? Eftersom inställning av e-posthotell är ganska rörigt (och komplicerat) och du sitter fast med PHP + MySQL-baserade e-postklienter som erbjuder lite eller inget mobilstöd och har otillräckliga motåtgärder mot e-bombattacker, etc..

Tack vare Google-appar – e-postscenariot har revolutionerats till enhetlig, enkel och effektiv inkorg. Tyvärr avslutade Google från och med december 2012 den kostnadsfria versionen av deras webbhotell. Men oroa dig inte – kolla in Zoho eller Microsoft Outlook för gratis webbhotell via e-post. Men jag rekommenderar starkt att du byter till en separat e-postleverantör – redan från början för att undvika framtida problem.

Priser och återbetalningspolicy

Prissättningen på ett företags produkt kan hanteras logiskt. I genomsnitt 4-6 USD är anständiga priser för en delad värd. Mindre än 2,5 USD bör undvikas. Naturligtvis om du utnyttjar en rabatt på 50% kommer du förmodligen att få dina första sex månader till mindre än 2 USD per månad, men det är ett annat scenario. I ett nötskal:

Om det är för bra för att vara sant, är det antagligen.

När det gäller återbetalningspolicyn är kända värdar kända för att vara riktiga mot sitt ord. De flesta företag erbjuder 15 till 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Åtminstone a 7 dagars pengarna tillbaka-garanti måste erbjudas av din värd.

Säkerhetskopior

Säkerhetskopiering

Digitala varor kan gå kaput när som helst var som helst – det inkluderar en $ 15 digital klocka eller en $ 6000 Supermicro-server. Det är därför folk använder mycket pengar på att säkerhetskopiera sina uppgifter. Det är här som en av de största fördelarna med molnhotell ligger – om en server går ner serveras ditt innehåll från den andra. HostGators delade värd säkerhetskopiering är lite snyggt, men de tar säkerhetskopior varje vecka. CrocWeb å andra sidan tar dagliga säkerhetskopior av dina data via R1Soft, med 30 dagars återställningspoäng.

Online recensioner

Online recensioner

WebHostingTalk är den största resursen för att upptäcka stora nya värdföretag och erbjudanden. Jag rekommenderar starkt att du använder den. Var noga med användarkommentarerna och se om de påverkar dina krav på något sätt. Vissa människor älskar att kritisera andra och andra går till och med så långt att de säger osanna saker. Så se till att använda det “Kontaktformuläret” innan du säger nej. ��

Slutsats:

Det finns bokstavligen tiotusentals delade webbhotell där ute. Alla med en investering på 10 dollar kan starta en – ja – det är så enkelt. Naturligtvis kan du föreställa dig konsekvenserna av att vara värd för din webbplats i ett sådant företag – låt oss inte gå in på det.

Som lovat, här är ett par webbhotell som vi rekommenderar att ha i åtanke alla tidigare nämnda faktorer. Du kan också besöka vår hemsida för att upptäcka fler märken! Och kassan VentureHarbours detaljerade granskning av bästa webbhotellföretag.

  • HostGator: Årsplaner börjar på $ 5,56 / mo, värdar över 9 000 000 domäner
  • BlueHost: Planerna börjar på $ 4,95 / mo, inklusive 50% rabatt under den första månaden
  • CrocWeb: LiteSpeed-driven hosting, från $ 4,95 / mo, är värd över 30 000 webbplatser
  • HostMonster: Ett annat märke som vi stöder, med obegränsade värdplaner från 4 $ .95 / mo
  • WPEngine: Om du startar en företagsblogg eller en webbplats med stora investeringar är WPEngine det bästa alternativet. Kolla in vår WPEngine-recension för att ta reda på mer.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me