Olika sätt att integrera sociala medier med WordPress

Att bli för beroende av sökmotorerna för trafik är aldrig en bra idé – en algoritmuppdatering kan potentiellt minska översvämningarna av trafik till ett trick. Med detta i åtanke är att dra nytta av andra trafikkällor, i synnerhet sociala medier, en viktig del av att skydda din webbplats långsiktiga framgångar: med ett starkt socialt följande och mycket delbart innehåll kan du driva din egen trafik till din webbplats. Med andra ord, om din webbplats gör uppleva en minskning av SERP: erna, effekten kommer inte att vara katastrofal.

Nu är jag villig att satsa på att de flesta av er redan har installerat sociala delningsknappar på din webbplats, eller hur? Men det är inte det enda sättet du kan göra din webbplats mer social. Idag vill jag presentera sju WordPress-sociala media-plugins. Varje plugin lägger till en lite annan funktion på din webbplats, vilket hjälper dig att verkligen få ut det mesta av sociala medier.

Social Media Feather Gratis WordPress-plugin

Social_Media_Feather

Social Media Feather är ett gratis plugin för social delningsknappar. Plugin kan du lägga till en snygg uppsättning sociala delningsknappar på din webbplats – du kan också lägga till sociala medier Följ knappar – som gör det möjligt för besökare att dela ditt innehåll med vänner på deras sociala kanal du väljer.

Plugin stöder alla stora sociala nätverk: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest och tumblr. Du får en ren, modern uppsättning knappar, som kan placeras före eller efter varje inlägg. Du kan också placera följande knappar var som helst på din webbplats genom att använda en dedikerad widget.

Trots den starka betoningen på stil är plugin otroligt lätt. Social Media Feather använder inget Javascript alls, vilket betyder att det är supersnabbt att ladda! Det finns ett antal premiumförlängningar tillgängliga, inklusive extra Ikonuppsättningar, och en snygg gråskale effekt.

Social Share & Locker Pro Premium WordPress-plugin

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro är ett fantastiskt två-i-ett premium-plugin, tillgängligt för $ 14 från CodeCanyon. För dina pengar får du både snygga sociala delningsknappar, plus social locker-funktionalitet.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

De viktigaste 20 sociala mediekanalerna stöds av plugin-programmet och dina delningsknappar kan placeras var som helst på din sida – överst, nedre, vänster eller höger. De kan fixas i ett absolut position eller svävade så att de visas på skärmen hela tiden. Du kan också placera delningsknapparna direkt i ditt innehåll med en enkel kortkod.

Knapparna laddas snabbt och finns i tio olika skinn. Varje hud ser ren och elegant ut och har valet mellan att visa den sociala logotypen och det fulla namnet – du kan se de många skinnen här. Du kan också välja att visa räknare bredvid dina knappar.

Det bästa med detta plugin är den extra sociala skåpfunktionen. Detta låter dig låsa ditt premiuminnehåll, som en besökare endast kan visa efter att ha delat innehållet på Twitter eller Facebook.

NextScripts: Social Network Auto-Poster Gratis WordPress-plugin

NextScripts

En annan imponerande gratis plugin, Socialt nätverk-auto-affisch gör exakt vad det står på plåt: det skickar ditt innehåll till alla konfigurerade sociala nätverk så snart du trycker på “publicera.”

Vi vet alla att regelbundet att posta dina artiklar på sociala medier är ett utmärkt sätt att locka trafik till din webbplats, och detta plugin kommer att spara betydande tid med det: du behöver inte längre lägga till varje inlägg manuellt till varje social kanal du använder . Du kan också lägga till mer än ett konto för varje socialt nätverk, vilket gör det enkelt att integrera personliga konton och företagskonton samtidigt.

Plugin-programmet stöder 27 olika sociala nätverk för närvarande – uppenbarligen ingår alla större i listan. Du kan också konfigurera plugin för att lägga till artikelns taggar / kategorier i sociala inlägg som hashtags, vilket gör ditt innehåll lättare att hitta.

Pinterest Automatisk Pin Premium WordPress-plugin

Pinterest_Automatic_Pin

Om bilder är en viktig funktion på din webbplats är du utan tvekan redan aktiv på Pinterest. Tillgängligt för $ 15 kan Pinterest Automatic Pin WordPress-plugin avsevärt förbättra hur snabbt och effektivt du kan ladda upp dina bilder. Pluginet synkroniserar sömlöst med ditt Pinterest-konto, vilket gör att du snabbt kan fästa ett obegränsat antal bilder. Den hämtar också brädorna du följer, vilket kan hjälpa dig att välja var du vill att dina bilder ska publiceras.

När du skapar ett inlägg upptäcker Automatic Pin automatiskt alla bilder, som sedan läggs direkt på Pinterest när inlägget publiceras – om du schemaläggar ditt inlägg för publicering vid ett senare datum kommer dina bilder endast att fästas när inlägget startas. Du har också möjlighet att avmarkera de bilder du inte vill publicera. Du ser en ny metabox till höger om textredigeraren, som låter dig välja brädet att fästa dina bilder till från en listruta..

Utöver detta kan du gå tillbaka och fästa bilder från redan publicerade inlägg. Klicka bara på dina befintliga inlägg Alla inlägg från din WordPress-instrumentbräda och välj sedan det nya tillgängliga alternativet för bulkhandling: Fäst dem. För att undvika problem med massuppladdning kan plugin-talet förvränga dina stift, vilket innebär att endast en bild är fäst per minut.

SocialFans Responsive Social Counter Premium WordPress Plugin

SocialFans

SocialFans är en fantastisk premium-plugin, som låter dig lägga till visuellt fantastiska sociala följeknappar på din webbplats, så att du kan bygga dina fans, följare och prenumeranter. Den stöder imponerande 30+ sociala medienätverk och kan laddas ner för $ 16 från CodeCanyon. Det finns ett antal olika skinn att välja mellan för dina knappar, inklusive färgade, ljusa, mörka och transparenta. Det finns också ett antal övergångsanimationer och klickanimationer tillgängliga för varje hud.

SocialFans skärmdump

Knapparna svarar och passar alla widgetar. Du kan välja mellan att visa knapparna i en listform eller i en snygg, sammanlåst pussellayout. Båda ser bra ut. Plugin erbjuder också möjligheten att visa en räknare för dina sociala följningar, som visar antingen hela tiden siffror eller antalet följare under en viss tidsperiod, beroende på dina önskemål.

Twitter Widgets Gratis WordPress-plugin

TwitterWidget

Även om det inte är tekniskt ett plugin, är att integrera en Twitter-widget ett bra sätt att lägga till ett annat socialt element på din webbplats. Med en Twitter-widget kan du lägga till ett live Twitter-flöde till sidans sidfält. Du kan välja att visa dina egna inlägg och konversationer, eller att visa alla inlägg med en specificerad hashtag (helst din egen dedikerade hashtag). Det här är bra för att visa besökarna hur du interagerar med dina fans eller för att förmedla vad den sociala medievärlden tycker om din webbplats – om feedbacken är positiv är det ett riktigt bra socialt bevis! Besökare kan lättare interagera med dig genom att klicka på länken i widgeten.

Lägga till widgeten är supersnabb: gå bara till inställningarna för ditt Twitter-konto och välj widget. Därifrån kan du leka med inställningarna och ett antal anpassningsalternativ innan du genererar en kod för att klistra in i en HTML-widget på din WordPress-webbplats.

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

CoSchedule

CoSchedule är främst en allt-i-ett-redaktionskalender, men har också några imponerande sociala mediefunktioner. Priset för tjänsten är $ 10 per månad, men du kan få en 14-dagars gratis provperiod.

CoSchedule låter dig synkronisera valfritt antal sociala mediekonton i alla större nätverk. Den låter dig sedan skapa och schemalägga meddelanden från en metabox placerad direkt under WordPress-textredigeraren – det här betyder att du kan skriva dina sociala medie-inlägg när du bloggar. Du kan schemalägga dina inlägg i förhållande till när ditt inlägg publiceras, till exempel två, fyra och sex timmar efter det att inlägget går live. Om du ändrar publiceringsdatum förändras de tillhörande sociala inläggen automatiskt med det.

Plugin skapar också en imponerande dra-och-släpp-kalender som innehåller allt ditt schemalagda innehåll och schemalagda sociala inlägg. Detta gör att du kan visualisera alla aspekter av ditt bloggschema, så att du kan se vilka dagar som är lätta på innehåll, och detta kan hjälpa dig att skapa ett mer konsekvent publicerings- och socialt schema.

Slutgiltiga tankar

När sociala mediers betydelse växer, ökar också antalet sociala WordPress-plugins. Detta kan göra det oerhört svårt att hitta ett lämpligt plugin för din webbplats, med alla olika plugins att välja mellan.

Den här artikeln syftar till att introducera dig till ett antal olika sociala media-plugins – var och en med en annan funktion – för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av sociala mediekanaler. Du kan också kolla in vårt inlägg på 20 av de bästa sociala mediaplugin för WordPress för att se fler gratis & premiumalternativ för att lägga till sociala länkar till din webbplats.  Om du känner till ett fantastiskt plugin för sociala medier som inte ingår i denna lista, låt oss veta om det i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me