Så här lösenordsskyddar du hela WordPress-webbplatsen

Så här lösenordsskyddar du hela WordPress-webbplatsen

Till skillnad från WordPress-medlemskapsplugins kräver inte användarnamn eller inloggning att lägga till lösenordsskydd på din WordPress-webbplats, vilket visar sig vara användbart i många fall. Du kan blockera åtkomst till vissa privata WordPress-sidor och inlägg med ett enkelt lösenord. Ibland, när du ställer in en privat webbplats för intern diskussion och kommunikation eller medan din webbplats är under utveckling, kanske du vill lösenordsskydda hela WordPress-webbplatsen. På så sätt kan alla med lösenordet komma åt det utan att behöva registrera sig.

Det finns olika plugins för att lösenordsskydda hela WordPress-webbplatsen där ute. I det här inlägget kommer vi att diskutera de tre bästa lösenordsskyddade WordPress-plugins som är värda din övervägande.

1. Lösenord skyddat

Lösenordsskyddat WordPress-plugin

Lösenordsskyddat plugin skyddar hela WordPress-webbplatsen med ett enda lösenord. Allt du behöver göra är att bara starta inställningsalternativet och sedan ange lösenordet. Din hemsida och resten av dina webbplatser kommer att blockeras mot allmänheten som ett resultat.

Detta plugin gör det möjligt för administratörer och inloggade användare att komma åt hela WordPress-webbplatsen utan att behöva ange ett lösenord. Det finns ett alternativ att hålla dina RSS-flöden offentliga även om din webbplats är skyddad. Lösenordsskyddad är enkelt och okomplicerat och är rankat som ett lösenordsskyddat plugin på WordPress-pluginförvaret som har fått många 5-stjärniga recensioner.

Lösenordsskyddade inställningar för WordPress-plugin

På minussidan ger inte plugin-enheten några extra funktioner när det gäller lösenordsskydd. Det kommer också med ett ganska föråldrat användargränssnitt.

Fördelar

 • Enkel och enkel att använda
 • Ge automatisk åtkomst till administratörer eller inloggade användare

Nackdelar

 • Skydda WordPress-innehåll endast med begränsade alternativ och inga andra funktioner
 • Kom med en föråldrad användargränssnitt

2. Dölj min webbplats

Dölj min webbplats WordPress-plugin

Hide My Site erbjuder en mer avancerad lösning för att lösenordsskydda din webbplats mot allmänheten eller sökmotorer.

Även om du kan aktivera lösenordsskydd över hela webbplatsen genom att helt enkelt markera en kryssruta för inställningar, stoppar inte plugin bara där. Det gör att dina användare kan hålla sig inloggade under en tid. Det vill säga, användare kan komma åt sidan igen utan att ange lösenordet tills den förinställda tiden går.

Dessutom kan du ställa in ett lösenordstips som påminner dina besökare om lösenordet. Det kan vara en enkel fråga eller ledtråd med högst 53 tecken som bara dina behöriga användare skulle veta. Om du är rädd för att oönskade användare kan gissa lösenordet baserat på antydan kan du lämna det tomt.

Din webbplats kan ställas in tillgänglig för användare som loggar in som administratörer eller kommer från specifika IP-adresser. Det senare är en användbar funktion som inte finns i liknande plugins. På samma sätt ger Hide My Site alternativet Brute Force Protection som hjälper till att förhindra hackare att gissa ditt lösenord med “Brute Force” -metoden.

Sist men inte minst finns det ett alternativ att visa ett meddelande på inloggningssidan för att låta användare veta att det här är en privat webbplats eller att webbplatsen är under utveckling. Genom att uppgradera till Premium-versionen kan du visa ett anpassat meddelandemeddelande högst upp på din inloggningssida. Premiumversionen av Hide My Site erbjuder också olika iögonfallande inloggningssidor som du kan välja mellan beroende på din webbplatsdesign.

Dölj min webbplats WordPress-stilalternativ

Trots dessa avancerade funktioner finns det fortfarande rum för förbättring, särskilt när det gäller UI. Inställningsalternativen kan till exempel grupperas i sektioner för att göra det lättare för användare att bläddra bland dem.

Vad mer är, liknande andra lösenordsskyddade insticksprogram, Dölj min webbplats skyddar inte bilder eller andra filbilagor. Om människor på något sätt kunde hitta den exakta webbadressen för en mediefil kan de helt enkelt komma åt och ladda ner den.

Fördelar

 • Ange olika inloggningssidor
 • Anpassa meddelanden
 • Tillåt åtkomst från specifika IP-adresser

Nackdelar

 • UI kan förbättras
 • Skyddar inte bilagor

3. Lösenordsskydda WordPress

Lösenordsskydda WordPress-plugin

Password Protect WordPress-plugin ger en annan intressant lösning för att lösenordsskydda hela WordPress-webbplatsen. Allt ditt webbplatsinnehåll inklusive sidor, inlägg och andra anpassade inläggstyper, utom mediefiler, är skyddade. Av säkerhetsskäl är lösenordet krypterat. Det är att säga, det är inte synligt för någon inklusive administratörerna. Nackdelen är att du måste återställa lösenordet om du glömmer det.

När du skyddar hela webbplatsen kan du utesluta en eller ett antal specifika sidor. Istället för att visa inloggningssidan direkt, kanske du vill visa en kommande snart eller målsida för att låta besökarna veta att det här är en privat webbplats.

I likhet med funktionen Varaktighet på Dölj min webbplats, lösenordsskydd WordPress befriar användare från att behöva ange samma lösenord igen tills lösenordskakorna löper ut. Du kan ändra utgångstiden på inställningssidan för insticksprogrammet.

Förutom skyddsfunktioner som omfattar hela webbplatsen, innehåller Password Protect WordPress många andra avancerade funktioner. Plugin kan du ställa in flera lösenord per sida och post. Dessutom kan varje användarroll också ha ett annat lösenord, dvs ett för prenumeranter, ett för redaktörer.

Caching-plugins och caching på serversidan kan orsaka konflikter med lösenordsskyddsfunktioner. Lösenordsskydd WordPress löser det med mindre konfigurationer.

Lösenordsskydd WordPress Pro

De Lösenordsskydd Pro version går ännu längre och låter dig inte bara hantera alla lösenord under en vänlig popup men också skapa obegränsade lösenord per användarroll eller samma lösenord för flera sidor. Du kan också anpassa felmeddelandena.

Även om detta plugin inte skyddar bilder och uppladdade filer kan det integreras med Förhindra direktåtkomstguld för att blockera direkt URL: er åtkomst till alla mediefiler inklusive bilder, videor eller PDF-filer.

Lösenordsskydd WordPress är relativt nytt för de flesta användare. Med det sagt ger dess moderna användargränssnitt en orättvis fördel gentemot de två ovanstående plugins. Olika sektioner, rullgardinsalternativ och switchknappar är enkla och enkla att använda.

Fördelar

 • Förmåga att utesluta specifika sidor från det hela webbplatsskyddet
 • Tillhandahålla andra lösenordsskyddade funktioner
 • Integrera med Prevent Direct Access Gold för att skydda filuppladdningar
 • Kom med ett modernt användargränssnitt och enkelt att använda

Nackdelar

 • Inga alternativ för att anpassa inloggningssidan
 • Relativt nytt för de flesta användare

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är alla tre nämnda plugins utmärkta alternativ för att lösenordsskydda hela WordPress-webbplatsen. Password Protected är kanske det mest populära plugin-programmet för lösenordsskydd, men har ett föråldrat användargränssnitt och begränsade alternativ. Dölj min webbplats å andra sidan ger en mer omfattande lösning för att lösenordsskydda hela WordPress-webbplatsen inklusive att ge åtkomst till specifika IP-adresser. Slutligen, med lösenordsskydd WordPress kan du inte bara utesluta vissa specifika sidor från lösenordsskyddet på hela webbplatsen utan också lösenordsskydda sidor och inlägg efter användarroller.

Så vilket är den mest lämpliga plugin för att lösenordsskydda hela WordPress-webbplatsen? Låt oss i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me