Temabutiker eller Themeforest: Var ska du köpa dina WordPress-teman från?

Så du söker efter ett nytt WordPress-tema. Chansen är stor att du har blivit frustrerad av det stora antalet webbplatser på marknaden och det förvirrande utbudet av teman att välja mellan. Var ska man starta?

Vila lätt eftersom vi har tagit det hårda arbetet på att begränsa dina val för att hjälpa dig att fatta ett utbildat beslut om var du ska köpa ditt WordPress-tema. Det finns många faktorer som spelas här och vi guidar dig igenom dem alla.

Orolig för vilken marknadsplats eller temabutik som har den bästa kundsupporten? Var är de bästa priserna? Vilka webbplatser är specialiserade på branschspecifika teman? Vi täcker allt detta och mer med vår resa genom de populäraste marknadsplatserna och temabutikerna för WordPress. Nu går vi!

Tema Marknadsplatser och Themeforest

Temamarknader som Themeforest från Envato ger en plats för temautvecklare att sälja sina varor online. Med över 20 000 teman tillgängliga på Theme Forest hittar du produkterbjudanden för varje projekt, webbplatsformat och stil.

På den ljusa sidan kontrollerar Envato kvalitet varje tema. De berättar om framtida uppdateringar ingår i inköpspriset, och om temaförfattaren aktivt stöder temat online (mycket viktigt för nybörjare till mellanliggande WordPress-användare!) Förvänta sig att högre priser teman inkluderar väsentligt bättre stöd än billigare teman.

Det är enkelt att söka efter teman. Webbplatsen innehåller ett antal filter som låter dig visa WordPress-teman:

  • I en viss kategori
  • I ett specifikt prisintervall
  • Baserat på kundbetyg
  • Baserat på dollar i försäljning
  • och mycket mer
Themforest-filteralternativ

Filteralternativ på Theme Forest

Teman resultat eller listor har också en stillbild på hover, samt en kort sammanfattning berättar om temat är högupplöst och widget redo, vilka webbläsarversioner det är kompatibelt med och vilka ramar stöds. Om du planerar att använda ditt tema med en specifik lösning som streck, WPML eller bootstrap, den här informationen är ganska praktisk.

totalt-demos

Några av de hjälpsamma Total Theme-demos

Themeforest har också blivit ledande för allt-i-ett, mångsidig WordPress-tema. Visst har du sett tema som nämns på en eller annan blogg, och även om dessa typer av teman inte är varje kopp te kan du inte agera med alternativen och flexibiliteten som de ger. Titta bara på något av de mest sålda teman, som Total WordPress Theme, så ser du att även om ett mångsidigt tema har ett överväldigande antal alternativ (vilket är bra!) Kommer de ofta också med enkla att använda provdemos med alla alternativ som redan har valts för dig.

Att gå bortom branschledaren är andra marknadsplatser också användbara för att spåra det perfekta temat. Medan mindre marknadsplatser har färre teman tillgängliga utgör de det för en rad andra tilltalande funktioner. Ett av våra bästa val är Creative Market. Eftersom författare kan ställa in sina egna priser på denna marknad kan du hitta ett prisvärt tema för valfri budget. Dessutom har de fantastiska freebies varje vecka, så glöm inte att registrera dig för deras nyhetsbrev!

StudioPress & eleganta teman

Inom temabutikerna på internet finns det kanske två utmärkelser som verkligen har gjort ett namn för sig själva. Den första var StudioPress, skapare av Genesis-ramverket. Ren gjorde en bra Genesis-ramöversikt, men vi kommer bara att träffa de viktigaste punkterna här för nu: snabba belastningstider, utmärkt support, SEO, överkomliga priser och säkerhet är bara några av dem.

Genesis-ramverket från StudioPress.

Genesis-ramverket från StudioPress.

Om du använder Genesis-ramverket för att driva din WordPress-webbplats rekommenderar vi StudioPress eftersom de är den ledande leverantören av Genesis-teman. Varför? Tja, för de tillverkad Genesis. Att använda ett Genesis-barntema skriven av en annan utvecklare kan orsaka kompatibilitetsproblem eftersom till och med experttemautvecklare inte alltid vet alla detaljer om ramverket. Författarna till programvaran har en naturlig fördel i detta avseende. Dessutom är deras rena och professionella mönster värdefulla.

StudioPress-teman

Cafe och Daily Dish-teman från StudioPress

StudioPress erbjuder också Genesis Pro Framework-paket som ger dig tillgång till alla barnteman som är tillgängliga för ett lågt pris. Om du använder Genesis är att köpa ditt barntema från StudioPress ett förnuftigt val men de är inte det enda spelet i stan – Creative Market, ZigZagPress och Web Savvy Marketing erbjuder också alla Genesis-baserade alternativ.

Den andra temabutiken är eleganta teman, vilket inte bör överraska, eftersom deras Divi-tema är en tydlig hit. Denna temabutik har skurit ut en fantastisk plats för sig själva på WordPress-marknaden och erbjuder massor av fantastiska teman för ett lågt paketpris.

divi-wordpress-tema

Det massivt populära Divi-temat

Nischtemaaffärer och skräddarsydda mönster

Om du letar efter ett tema som riktar sig till en specifik bransch är Templatic ett bra ställe att börja din sökning. De erbjuder över 80 teman för specifika branscher som hotell, bilbutiker, restauranger, frisörsalonger och mer. De är särskilt användbara för katalogteman för företagsinformation. Ett exempel på deras mest användbara teman finns nedan och Templatic Showcase är också värt en titt.

Tematiska teman

Teman från Templatic

Teman som erbjuds på Templatic sträcker sig från $ 29 till $ 79 och de har också en Premium Theme Club som ger dig tillgång till alla mallar för $ 299. Oavsett om du väljer ett enda tema eller klubbalternativ, erbjuder Templatic obegränsat stöd och temainformationer under ett år. Du får också tillgång till temaguider och ett communityforum.

themeisle-knippe

ThemeIsles toppsäljare

En annan webbplats som är värd att nämna är ThemeIsle. De skapade det mest populära gratis temat på WordPress.com, och de har några ganska fantastiska premiumtema också. På den här webbplatsen hittar du teman perfekta för företag, fotografering, bokrecensioner, konstruktion och mer. Du kan bara välja ett tema, eller så kan du få tillgång till alla för bara $ 99 (som inkluderar två års prioriterat stöd).

Och det finns bokstavligen hundratals fler temabutiker där ute – det är bara några som vi har använt och litar på.

Anpassade (eller anpassade) teman

Anpassade temabutiker tenderar att vara tunnare på marken eftersom de flesta utvecklare väljer att arbeta direkt med kunder på anpassade webbplatser. Det finns några professionella webbplatser som är villiga att tillhandahålla helt anpassat arbete men om det är ett alternativ du vill sträva efter. Tänk bara på att anpassade teman kommer att kosta mer än mallar eftersom de är skapade just för dig, och du kommer att spendera god tid med utvecklaren så se till att välja någon du gillar.


Brist på val är inte problemet när det gäller att välja ett WordPress-tema. Även med bara de få marknadsplatserna och temabutikerna som vi nämnt här har du tusentals alternativ tillgängliga.

Varje företag och webbplats är i slutändan unik så vi kan inte välja en lösning som passar alla behov. Det tema du väljer måste baseras på dina preferenser, din kunskapsnivå i att arbeta med PHP, WordPress, CSS och andra ramverk, liksom din budget. Förhoppningsvis kommer vår uppdelning av de mest populära temakällorna att peka dig i rätt riktning. Det slutliga beslutet är naturligtvis ditt.

Vi önskar dig väl med att hitta det perfekta temat för din webbplats och vill gärna veta vilken marknadsplats eller temabutik du slutade välja och varför. Ta kontakt via kommentarerna och meddela oss!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me