Utöka ditt WordPress-företag med nyhetsbrev

Utöka ditt WordPress-företag med nyhetsbrev

Nyhetsbrev är bland de mest effektiva sätten för varumärken att få kontakt med sina kunder och kunder. De låter dig kommunicera på ett enkelt men prisvärt sätt. Som marknadsförare känner jag att nyhetsbrev sticker ut som otroliga alternativ till andra kanaler på grund av förtroendefaktorn. Nyhetsbrev är effektiva för företag i alla storlekar och domäner. De fungerar som ditt personliga fönster för dina kunder, anställda, leverantörer, människor som är intresserade av ditt företag i allmänhet.

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du använder nyhetsbrev för att växa din WordPress-verksamhet. Jag kommer också att täcka en 7-stegs guide för att skapa nyhetsbrev för ditt företag. Spänn upp dig för att utforska ämnet i detalj.

Varför nyhetsbrev 2020

Det enkla svaret är “returnerar.” E-postmarknadsföring genererar en ROI på 4200%. Naturligtvis blir marknadsföring på sociala medier mer populärt i dag, men det finns mer med det. Både Social Media Marketing (SMM) och SEM-landskap blir både överfulla och mättade. Du måste tävla mot tiotusentals konkurrenter och att bli märkt är tufft, även om du använder de bästa WordPress SEO-verktygen på marknaden. Också en undersökning säger att 80% av nordamerikanerna använder inte mindre än en adblockerare. Det minskar effektiviteten för dessa plattformar.

Tillsammans med detta vill jag också lyfta fram att alla dessa aktiviteter är avsedda att generera “leads”. För att samla dessa leads måste du skapa övertygande innehåll och övertyga läsarna att dela sin kontaktinformation. E-postadresser tillhör de möjligheter som redan har prenumererat på dig. Det innebär att de redan är intresserade och halvvägs ner i försäljningstratten. Att tappa chansen att nå ut till dem är ett allvarligt misstag och du bör undvika det med alla medel.

Det enklaste sättet att växa din e-postlista med WordPress är att implementera ett plugin eller två. Detta kan inkludera att använda ett plugin för att lägga till formulär för nyhetsbrev via ett popup-formulär, optin-hjul (spinn för att vinna) eller en dedikerad målsida.

Vad ska jag göra efter att ha fått dina Leads e-postadresser? Du kan inte skicka dem marknadsföringsmeddelanden hela tiden, annars kommer de att markera dig som skräppost. Att inte kommunicera tillräckligt är också lika otillräckligt. Nyhetsbrev överbryggar klyftan mellan innehållsmarknadsföring och värdedriven kommunikation med dina kunder och klienter att vara.

2020 är rätt tid för dig att öka dina e-postmarknadsföringskampanjer eller starta en om du inte gör det för närvarande. Detta hjälper till att hantera din budget och nå ut till dina befintliga kunder och utsikter effektivt. Så, som marknadsförare, vad borde vara det första du kommer att tänka på? Låt oss se det i avsnittet nedan:

Ställ in agendan och rensa upp din e-postlista

Som tumregel startas all aktivitet först efter att dess syfte har definierats. Jag föreslår att du börjar med att ställa in önskat resultat. Vad vill du att människor ska göra efter att ha läst ditt meddelande? Vill du att de ska använda en hänvisningskod, rabattkupong eller berätta för dem om ett kommande evenemang? Om du anger en tydlig dagordning hjälper du att ta reda på i vilken riktning du behöver gå.

Ett av de viktigaste råd som jag har för dig är också att rensa upp din e-postlista. Ta bort prenumeranter som är inaktiva, resulterar i studsade e-postmeddelanden eller på annat sätt är oberoende. Detta är särskilt fördelaktigt så att du kan ge dina nyhetsbrev beroende på vad din publik gillar. Du kan utöka mottagarna gradvis för att få mer engagemang ur det.

Här listar jag ner 7 steg för att skapa fantastiska nyhetsbrev för ditt företag. Du kan använda dessa principer för nästan alla typer av nyhetsbrev.

7 Stegguide för att skapa felfria nyhetsbrev varje gång

Skapa felfri nyhetsbrev

Innan vi går vidare bör du veta att tidningar skiljer sig mycket från andra innehållsformer. De är beroende av det textuella innehållet för att förmedla värde medan man använder sig av visualiseringar för estetik. De bör leda läsarna till att klicka på CTA-knappen så snart som möjligt. På ett sätt är det konsten att samla in flera element med litet innehåll för att snabbt utlösa en önskad åtgärd. Låt oss börja med designprocessen:

Steg 1: Börja med CTA

Ja, du läste rätt. Din Call To Action-knapp (CTA) bör stå i centrum för dina ansträngningar. Det kan vara gratis kuponger, hänvisningskoder, länkar för att köpa objekt / tjänster eller RSVP till evenemang i deras stad. Du kan också be om rekommendationer och samla in feedback. Att veta vad publiken behöver göra hjälper till att utforma de uppgifter som kommer att tvinga dem att göra det.

Det är lätt att lägga till en uppmaning till WordPress. Med hjälp av en sidbyggare, kortkod, form eller plugin-plugin kan du ha en CTA på din webbplats på några minuter.

Steg 2: Skapa en skarp ämnesrad

Det här är det första mottagarna ser. Du måste göra det som den du vill läsa personligen. De flesta av oss bestämmer om vi ska öppna en e-post eller inte inom några millisekunder. Därför finns det några sätt att säkerställa att din ämnesrad förblir relevant:

 • Undvik generiska ämnesrader.
 • Håll den begränsad till 5-7 ord. Detta förbättrar också upplevelsen för personer som använder mobiltelefoner.
 • Det ska inte se ut så: HUR JAG INSTÄLLAR ARBETSPLATSER OCH HÖR GÖR DU DÖLJANDE WiTH CoVID’19. Håll alltid bokstäverna normala.
 • Undvik att använda för många emojis.
 • Försök inte använda utropstecken såvida du inte erbjuder priser eller giveaways. Detta leder till att de flesta markeras som skräppost.

Kort sagt, ge inte dina prenumeranter en anledning att hoppa över ditt nyhetsbrev. Gör det värt att klicka och ställa förväntningar där.

Steg 3: Lägg till en visuell sida av berättelsen

Grafik ligger bara näst efter ämnesraden när det gäller att fånga din publik. Jag rekommenderar att du använder antingen gratis stockfoton eller royaltyfria bilder för att undvika problem med upphovsrättsintrång. Bilden måste vara relevant och tilltalande. Överväg att använda bildtexter för att både berätta historien och spara utrymme för textinnehåll. Du kan också använda relevanta färger för att matcha syftet med att skicka nyheterna eller helt enkelt matcha din märkesfärg. Det finns gott om gratis online-taggar du kan använda för att skapa bilder för din WordPress-blogg och för dina nyhetsbrev.

Kom ihåg att vår hjärna bearbetar grafik 60 tusen gånger snabbare än textdata. Ett bra exempel ges nedan:

Lägg till en visuell sida av berättelsen

Steg 4: Skriv e-postkroppen som en kroppsbyggare

Jag skojar inte alls här. Klassisk kroppsbyggnad handlade om estetik som var väl proportionerad. Ditt nyhetsbrev måste också se proportionellt och behagligt ut för ögonen. Några egenskaper du behöver inkludera är:

 • Korta rader och korta stycken.
 • Lämplig användning av rubriker.
 • Distribuera innehållet i block om möjligt.
 • Markera tips, användbar information och meddelanden.
 • Rikta åt höger om det är för långt för bättre synlighet.
 • Håll koherens med tidigare kommunikation om tillämpligt.
 • Optimera för alla enheter och skärmstorlekar.

Detta resulterar i en ren, kortfattad och övertygande vädjan till strukturen. Naturligtvis är det bara nödvändigt att lägga till relevant information, men det är lika nödvändigt att använda rätt språkton. Försök att vara artig, lite avslappnad men inte oprofessionell. Organet ska innehålla all relevant information om varför man behöver klicka på CTA. Att hålla det värdefullt och lärorikt kommer att gå miles för dig. Verktyg är praktiska i form av plugins för e-postmarknadsföring som för WP-webbplatser medan CRM för andra. De hjälper till att bygga visuellt tilltalande e-postmallar ansträngning.

Steg 5: Skär fettet

När du har samlat nyhetsbrevet hittar du alltid några delar som inte ger tillräckligt med värde. Du kan parafrasera dem eller utelämna de delar som krävs. Att skära fettet är viktigt för att hålla ditt slutliga innehåll skarpt och läsbart. Gå igenom det flera gånger när du läser och redigerar. Detta kommer bara att resultera i en bättre, fängslande kopia.

Steg 6: Välj rätt sändtid och frekvens

Detta är den tekniska delen av att nå ut till massorna. De hjälper till att definiera rätt strategi. Du måste bestämma rätt frekvens och skicka bort tid om du vill ha maximal CTR. Liksom många marknadsförare håller jag också med om att det bästa timingen är att skicka nyhetsbrevet på en måndag eller tisdag morgon. Prenumeranter kommer förmodligen att läsa det när de går igenom e-postmeddelanden.

Återigen är detta subjektivt. Om du är restaurang eller biografhallägare kan fredagar vara mer gynnsamma för dig. Du kan gå till alla frekvenser som dagligen, veckovis, månatligt eller till och med årligen i extrema fall. Allt du behöver se till är att inte övervälda läsarna till den punkt de avslutar prenumerationen.

Steg 7: Mät och nivå upp

Det finns inget universalmedel för att skriva nyhetsbrev. Du måste lära dig av dina tidigare kampanjer om vad som lockar din publik och vad som inte gör det. Om du kör en WordPress-webbplats kan du enkelt installera en A / B-split-testplugin. Eller beroende på nyhetsbrevstjänsten du använder kan delade test- och analysverktyg vara inbyggda i din plan.

Du kan också använda Google Analytics-verktyg som är lätta att installera med Google Site Kit-insticksprogrammet. Mätning av engagemang är en kontinuerlig process eftersom människor ändrar sina intressen under ett tag och trenderna fortsätter att förändras. Att ha rätt verktyg hjälper dock att jämna upp ditt spel och förbli relevant.

Hur nyhetsbrev hjälper till att skapa en stark rapport

Först, när abonnenterna klickar, tas de direkt till ditt innehåll utan några konkurrenter att dela uppmärksamheten med. Tillägg till det läser fler människor e-post så länge som 18 sekunder vilket är högre än tidigare. Du kan dela tips, branschenyheter eller utbildningsinnehåll; oavsett vad dina kunder skulle älska att se men inte regelbundet kommer från andra företag. Jag har alltid känt behovet av att anpassa kommunikationen till en strategi för att bygga rapport. Mer än hälften (61%) av konsumenterna föredrar varumärken som kontaktar dem över e-postmeddelanden. Du kan skapa en kampanj genom att dela innehållet i dina nyhetsbrev eller skicka de utlovade gåvor / kuponger enligt schemat.

Det finns alltid ett visst förtroende mellan dig och dina läsare eftersom de gav dig sina e-postadresser. Detta är överlägset den största faktorn som sparkar igång en serie av personliga interaktioner. Personliga e-postmeddelanden ta emot 6X de normala transaktionskurserna. Du kan gradvis öka engagemanget när du fortsätter med analysverktyg och skapa en intim kontakt med dina prenumeranter.

SEO-påverkan av nyhetsbrev

Nyhetsbrev är spelbytare för din SEO. Dina prenumeranter kan rädda dem och detta är en av de största fördelarna för dina marknadsföringsinsatser. Detta kommer indirekt att öka din SEO-ranking eftersom det driver regelbunden trafik till din webbplats och uppmuntrar människor att engagera sig med ditt varumärke på andra plattformar. Att tillhandahålla “delningsknappar” till sociala mediesajter är ett bra sätt att få SEO-juice, som nämns på dessa plattformar överför positiva signaler till sökmotorer som Google. Alla dessa kommer till ett mycket överkomligt pris och det är något du inte kan ignorera med säkerhet.

Över till dig

Vi kan dra slutsatsen att det blir enkelt att engagera sig med din konsumentbas genom nyhetsbrev utan att låta för påträngande. Kostnadsöverväganden agerar också i dess fördel. Att bygga engagemang över tid är inte mindre än en tillgång eftersom du inte behöver lita på att spendera stora pengar för att få synlighet. De driver också återkommande intäkter mycket bättre än andra kanaler på lång sikt. Med det sagt är det din personliga plattform. Du har full frihet över dess utseende och innehåll utan att konkurrenterna svävar runt det. Det här är tillräckligt med skäl för dig att utnyttja nyhetsbrev för att växa ditt företag under 2020 och därefter.