Vad du behöver veta om hanterad WordPress Hosting

Under de senaste tio åren har WordPress spelat en stor roll i att demokratisera webben. Idag kan nästan vem som helst skapa en blogg på några minuter med världens favoritinnehållssystem utan att behöva oroa sig för potentiellt förvirrande tekniska frågor.

Men det är många viktiga saker som händer “under huven”, så att säga. Dessa problem på baksidan påverkar många webbplatser. Andra tycker att det är en besvär att uppdatera WordPress och dess plugins. Medan WordPress är ett fantastiskt innehållshanteringssystem, kan hanteringen av chefen vara en besvär.

Lyckligtvis har en marknad dykt upp som kommer att ta hand om det ansvaret för dig – hanterad WordPress-värd. I det här inlägget kommer jag att förklara vad det är, vem som kan behöva det och varför. Jag kommer också att innehålla några få företag som ingår i den hanterade WordPress-värdverksamheten.

Vad hanteras WordPress Hosting?

Sammanfattningsvis hanteras WordPress-webbhotell alla backend-uppgifter relaterade till att driva en WordPress-blogg så att du inte behöver göra det. På så sätt kan du fokusera på det som verkligen betyder: att sälja dina produkter och / eller tjänster till kunder.

De är naturligtvis värd för din webbplats. Utöver det ger de också specifika WordPress-upplevelser och arbetar för att optimera din webbplats på många områden: hastighet, säkerhet, drifttid, uppdateringar av WordPress-kärnan och plugin-kompatibilitet. Sean O’Brien, marknadschef på Pagely, sammanfattar vad han ser som de viktigaste fördelarna med hanterad WordPress-värd:

Säkerhet, hastighet (SEO) och uppdateringar. Vi arbetar exklusivt och strävar efter att maximera alla tre.

Vem ska hanteras WordPress Hosting?

Hanterade WordPress-värdar hjälper på olika fronter. Men alternativet är inte för alla. Till exempel börjar Pagelys planer på 24 USD, med dyrare alternativ som erbjuder fler funktioner. Kostnaden är inte lamslagen, men det är inte heller något att sniffa på. Personliga bloggare skulle förmodligen ha det bättre utan hanterad hosting.

Å andra sidan bör småföretag och stora företag definitivt överväga det. Kostnaden för hanterad värd blek i jämförelse med att anställa en systemadministratör. Att köpa en hanterad WordPress-värdplan blir billigare än att betala någon för att arbeta för ditt företag och lösa problemen.

Kom också ihåg att hanterad hosting är inriktad specifikt på WordPress. Om du vill att din webbplats ska vara i framkant kan det vara lönsamt att ha en leverantör fokuserad på ditt innehållshanteringssystem.

Hur svårt är det att växla?

Vid normal värd kan det vara frustrerande att migrera en webbplats från en leverantör till en annan. Hanterade WordPress-värdar syftar till att ta den smärtsamma processen och göra det ontmindre. Resultaten är bra. Du kan i allmänhet förvänta dig att ha en migrering med minimal driftstopp – de flesta hanterade WordPress-leverantörer testar din webbplats på sina servrar och låter dig se en förhandsgranskning innan de byter DNS-information.

Jerod förklarar:

Nyckeln är att ge människor möjlighet att förhandsgranska sina webbplatser innan de ändrar DNS-inställningar. Detta gör att migrationen kan inträffa “i mörkret” utan att livewebbplatsen påverkas … alltså ingen driftstopp.

Detaljerna varierar från leverantör till leverantör – vissa förvaltade WordPress-företag flyttar alla webbplatser gratis, medan andra tar ut en extra avgift.

Du bör naturligtvis alltid undersöka hur olika företag hanterar (och tar betalt för) webbplatsmigreringar. Sean O’Brien sammanfattar Pagelys policy:

… vi hjälper till med migrering gratis på Professional- och Enterprise-konton, och vi erbjuder migrering mot en avgift för de andra planerna. Kostnaderna varierar beroende på komplexitet. Vi flyttar webbplatser hela tiden så det finns sällan några problem.

Vad får jag från hanterad WordPress Hosting?

Medan det kostar, har hanterad WordPress-värd några viktiga fördelar, och många av dessa är orsaker till att WPExplorer är värd på WP Engine.

  • Ökad webbplatshastighet
  • Förstärkt säkerhet
  • Pålitlig drifttid
  • Uppdateringar till WordPress-kärnan
  • Kontrollerar om plugin-kompatibilitet.

säkerhet

Säkerhet är nyckeln. Med WordPress som driver cirka 18% av webben idag är det ett stort mål för spammare och hackare. Hanterade värdtjänster tar säkerheten mycket på allvar. Jerod specificerar syntesmetoden:

Vi tillhandahåller dagliga skanningar från skadlig kod från Sucuri för varje WordPress-installation vi är värd. Och i händelse av brott tar vi det fulla ansvaret för att städa upp det och låsa webbplatsen igen. Dessutom har vi varit bland de mest proaktiva i branschen när det gäller att förhindra plötsel av WordPress: inloggningsförsök med brute force … Vi tar också dagliga säkerhetskopior av alla WordPress-installationer också, så ingen syntesplats är någonsin mer än 24 timmar bort från en komplett återställning.

Andra tjänster erbjuder liknande säkerhetsfunktioner för att skydda din webbplats.

Fart

Dessa företag tar också snabbare hastigheter som en stolthet. En sak att notera är dock att hastighetsökningen varierar beroende på var din webbplats befinner sig just nu. Chris Piepho skriver:

Det finns inget riktigt sätt att ange ett genomsnitt – jag har sett några annonser angående detta och tycker att det är oerhört vilseledande … för webbplatser som redan är snabba kan det ske en liten förändring, men du kan inte förbättra mycket på riktigt bra … För webbplatser som upplever långsamhet, det finns en mycket verklig chans att de kan se en stor förbättring.

Hur är det med alternativen??

Det finns alltid andra alternativ, så vilket du väljer beror på dina behov. WordPress-underhållsföretag påstår sig ha överlägsen service, men det kommer till ett pris. Jag utforskade detta i ett tidigare inlägg här på WPExplorer. Virtuella privata servrar och dedikerade servrar är ett annat alternativ, men du bör komma ihåg att de inte är specialiserade på WordPress. Chris Piepho väger in:

Jämfört med en mindre VPS är våra tjänster i allmänhet priskonkurrenskraftiga samtidigt som de tar hand om all ledningens huvudvärk. Jämfört med en dedikerad server kommer Lightning Base att bli dyrare, men kunderna drar nytta av vår erfarenhet av att driva ett stort antal WordPress-webbplatser – om de behöver anställa någon för att få liknande expertis, kommer det att bli mycket dyrare än vår tjänst.

Som alltid, förvaltade WordPress-värdar betonar sin expertis. Sean O’Brien fortsätter:

Vår tjänst är mycket överlägsen om du kör WordPress. Våra tekniker är välkända i alla detaljer om WordPress inklusive plugins, teman och uppgraderingar, medan en typisk teknik hos ett standardhotellföretag kanske inte vet något om WordPress.

Är hanterad WordPress värd för en bra investering?

Ska du i slutändan välja förvaltad WordPress-värd? Du känner din individuella situation bäst, så bara du kan bestämma. Förhoppningsvis kommer informationen som jag presenterade här att hjälpa dig med ditt val.

Prissättningen på hanterad WordPress-värd verkar ganska rimlig, särskilt för företag som normalt skulle behöva betala någon för att hantera dessa problem. Vissa människor känner att de kan hantera sina egna WordPress-problem på baksidan. Om du är en av dessa människor kan det vara en bra idé att hålla sig till det du gör för närvarande.

Oavsett om du får hanterad WordPress-hosting slutligen kommer det till en logisk analys av kostnader och fördelar – kommer den tid du sparar och funktionerna du får i slutändan att spara mer pengar än du spenderar på hanterad WordPress-värd? Om svaret är ja, är det svårt att motivera att inte byta. Om svaret är nej kan du ta en sida från Dory’s book och bara fortsätta simma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me