Vad man ska leta efter i WordPress Hosting

Vad man ska leta efter i WordPress Hosting

Det finns många värdalternativ för WordPress från grundläggande delad värd till VPS och även dedikerade servrar men för de allra flesta är det för mycket arbete att vara värd för en WordPress-webbplats och använda Linux för att designa bättre webbplatser och arbeta med fler kunder. För den typen av användare finns det i princip två val

  • En general delad värdtjänst
  • Hanterad WordPress Hosting eller WordPress Dedicated Hosting

Men de är båda delade!

Ja, det stämmer, men det finns vissa missuppfattningar om detta som måste tas upp för att bättre förstå var och en.

En allmän delad webbhotell är mycket billigt och grunden är att vara värd för flera kunder per server och fördela få resurser för varje. Dessa tjänster finns över hela webben och är lätta att få. Det största problemet är att dessa tjänster inte tillåter dig enorma massor av besök och accepterar inte höga CPU-användningsmönster. De grundläggande allmänna värdtjänsterna begränsas sedan till små webbplatser, bloggar, mikrositer och företagssidor som har mycket få besök per månad och inte behöver högre krav.

Men hur är det med medelstora till stora webbplatser? Vad sägs om webbansvariga som vill ha snabba prestanda? De allmänna delade värdtjänsterna hjälper inte i den frågan, det var det WordPress Hosting tjänster kommer in.

WordPress-värdtjänster möjliggör mer resursallokering per kund, färre kunder per server, stora mängder besök och högre CPU-användningsmönster än allmän hosting och kommer att göra det genom att också tillhandahålla en enkel att använda kontrollpanelen och säkerhetskopior men de är dyrare.

Eftersom du läser en artikel på en WordPress-fokuserad blogg och jag är säker på att du vill att din blogg ska lyckas kommer jag inte att rekommendera att du använder en billig webbhotell och den här artikeln ska inte täck de, idag ska jag visa dig vilken typ av funktioner vill du ha i en WordPress Hosting-tjänsteleverantör.

Lätt att använda kontrollpanelen

Att använda en WordPress Hosting-tjänst betyder inte att du inte kommer att “dela” resurser med andra användare, det betyder att du har mycket mer CPU-tid, snabbare resurser och lägre latens. Det är därför de ibland delar gemensamma kontrollpaneler.

En av de enklaste att använda är cPanel och det är ganska vanligt att hitta den här kontrollpanelen överallt. Även om du köper en WordPress-värdtjänst kan du ta reda på att de använder cPanel. Det här är inte dåligt eftersom de vanligtvis har en mycket bättre webbserverbunt att hantera och färre användare som delas per server så att responstiden blir bättre även om de använder samma kontrollpanel som du ser på andra billiga delade värdtjänster.

cPanel är en bra utgångspunkt som nu stöder Låt oss kryptera och cPanel-certifikat och ger dig fullständig kontroll över dina filer, databaser och e-post. Det finns flera WordPress Hosting-tjänster som använder anpassade gränssnitt och de allra flesta är tillräckligt bra. Se bara till att inte köpa en WordPress-webbhotell som använder föråldrade kontrollpaneler eftersom du kan ha säkerhetsproblem och mindre än förväntat prestanda.

PHP7

PHP7 introducerades förra året och växte snabbt i antagande varje månad. WordPress är helt kompatibelt med PHP 7 och jag råder dig att uppgradera din installation till den senaste versionen för att stödja den. Om du letar efter en bra WordPress-värd, se till att de stöder PHP 7 eftersom det allvarligt kommer att minska latens och responstid på din webbplats.

Det finns några WordPress Hosting-tjänster som gör att du enkelt kan välja en PHP-version som du väljer och du rekommenderas att hålla dig till PHP 7 och se till att din webbplats stöder den. I min nästa artikel kommer jag att analysera vad som gör en bra webbserver stack och varför PHP7 är så viktigt.

En bra webbserver stack

Respekterade WordPress Hosting-tjänster har vanligtvis en mycket bra webbserver-stack med alla typer av cachemekanismer inbyggda i den, detta är som tjänstens själ. Det finns några som använder Lack och det finns andra som använder nginx som proxy med apache och jämnt Redis. Som en tumregel, leta efter WordPress-värdstjänster som inte bara förlitar sig på Apache eftersom det kan skada din webbplatsprestanda.

Fler funktioner och säkerhetskopiering

Att ha en automatiserad säkerhetskopia är nästan ett måste och nästan alla där ute har det i någon form och de bästa tjänsterna kommer till och med att erbjuda iscenesättningswebbplatser som är gudomlig om du på allvar utvecklar för WordPress. Detta är en typisk funktionsdisplay för en WordPress Hosting-tjänst och närmare bestämt är det vad Flywheel erbjuder sina kunder.

Prestanda

Sist men inte minst en av de mest grundläggande och viktiga funktionerna i något bra WordPress Hosting är prestanda.

Detta är en typisk delad värd. Du kan se servern tog 4.39s för att svara på den första frågan så att webbplatsen kommer att visas långsamt på nästan alla omständigheter. Detta är en produkt av en mycket trångt delad webbhotell. Det kommer att vara billigt men prestandan lider följaktligen. Du kan bara inte köpa en billig webbhotell och förvänta dig bra prestanda, det är verkligheten för dig.

Däremot kan du se två olika staplar, en för min webbplats värd på mitt eget WordPress Hosting med nginx med den första frågan svarade på mindre än 700ms och samma sida som körs bakom CloudFlare med nginx. Som en tumregel anses varje webbplats som svarar på den första frågan på mindre än 700 ms vara värd för en bra tjänst. Om du planerar att vara värd på en WordPress-värdstjänst måste du be om en testsida innan du fortsätter.

Vi använder WP Engine för att vara värd för WPExplorer och om du inte märker att vår webbplats fungerar fantastiskt. Vi har en enorm mängd inlägg, webbplatser, temademonos plus fler som är värda på samma plan och våra belastningstider är fortfarande supersnabba.

Bra stöd

Att ha bra stöd bakom varje biljett är viktigare än mycket snabba responstider. Jag hör för mycket klagar över långsamma responstider på biljetter på vissa tjänster när det faktiskt inte är om biljetten svaras på mindre än 5 minuter utan om personen bakom den biljetten är en professionell som vet vad den gör.

Vad är syftet med att få svar på din biljett på mindre än 2 minuter när personen på den andra webbplatsen ber om förtydligande och inte kommer att ge ett acceptabelt svar? En smart professionell är avgörande för att lösa problem. Att ha någon på den andra webbplatsen garanterar inte att ditt problem åtgärdas i rätt tid.

Ett bra stöd beror på professionell personal. Ta lite tid och läs vilken typ av stöd ett företag erbjuder. Det finns vissa WordPress Hosting-tjänster som kommer att erbjuda delvis hjälp om din webbplats har problem medan det finns andra som inte hjälper dig alls om ditt problem inte är relaterat till själva värden. Det är här du kan söka efter hanterade WordPress-hosting vs oförändrade. Att ha en hanterad tjänst representerar mer sinnesfrid men priset kommer att öka i enlighet därmed. Välj noga.

Slutsats

Att bestämma vilken typ av WordPress Hosting-tjänst du vill ha är inte en enkel uppgift, men som en tumregel bör de viktigaste faktorerna vara: Prestanda, support och enkelt av Använda sig av. Kom bara ihåg, bestäm aldrig enbart om priset.

Om du redan har provat flera WordPress Hosting-tjänster, låt mig veta dina erfarenheter med dem i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me