Vem vill annars samla in betalningar med WordPress-webbplatser?

Som ett robust innehållshanteringssystem får WordPress företräde av bloggare, frilansare och e-handelsägare.

Förutom att vara en populär och användarvänlig bloggplattform har WordPress många andra fördelar. Det kan användas på många okonventionella sätt. Bara genom att lägga till lite kod eller använda några plugin (er) eller båda kan vi använda WordPress för att skapa en medlemswebbplats, eCommerce-webbplats och mer.

Men om vi startar en medlemssida eller en e-handelswebbplats, måste vi samla in betalning från användaren eller köparen. Är det möjligt att samla in betalningar via WordPress-webbplatser? Svaret är ja. En av de många fördelarna med WordPress är hur enkelt det kan integreras med olika betalningsplattformar, vilket gör det möjligt för köparen eller användaren att betala på webbplatsen. I den här artikeln, låt mig dela några av de bästa sätten att samla in betalningar med WordPress-webbplatser.

Viktig: Det här inlägget går igenom några av de bästa metoderna för att samla in betalningar i den enklaste formen. Om du är intresserad av att skapa en fullständig e-handelswebbplats kan du titta på vårt inlägg angående de 20 bästa e-handel WordPress Plugins.

PayPal

Collect betalning användande-paypal

PayPal är det vanligaste alternativet. Det är en av de äldsta leverantörerna av betalningar online som används av miljoner köpare och säljare. Du kan samla in donation och ställa in en kundvagn med PayPal. Alla betalningar går direkt till ditt konto. Några plugins för att hjälpa till med PayPal och WordPress-integration är:

  • PayPal-donationer: Som namnet antyder kan detta plugin användas för att ta emot donationer. Det är ett enkelt att konfigurera plugin som visar en “Donera” -knapp på webbplatsen, antingen via en widget eller en kortkod.
  • WP Simple PayPal kundvagn: Medan ovanstående plugin är lite komplicerad, är detta en enkel plug-in-typ med ett klick. Det ger webbplatsen en e-handel ansiktslyftning med sina lätt anpassningsbara inställningar.
  • OrderStorm WordPress e-handel: Den här eCommerce-plugin-sviten är en PC-kompatibel kundvagn med en inbyggd CRM för att hantera omfattande onlinebeställningar och frakt. Du kan sälja både digitala och fysiska produkter.

Allt ovanstående är de bästa sätten att samla in betalningar på din WordPress-webbplats via PayPal.

Selz WordPress Plugin

Lägga märke till: Tydligen finns det några kunder där ute som hävdar att den här produkten inte bedriver rätt verksamhet. Titta på Kamils ​​kommentar nedan. Vi uppmuntrar dig att göra ytterligare undersökningar om produkten innan du verkligen överväger att se om saker har förbättrats.

Om du letar efter en metod för att sälja digitala produkter och tjänster rekommenderar jag Selz. Allt du behöver göra är att skapa ett gratis konto och börja sälja. Det finns inga månatliga serviceavgifter. Om du ger bort tjänster gratis kommer Selz inte att debitera dig någonting. Du betalar Selz 5% av varje transaktion plus 25 cent endast när du gör en försäljning. Detta är ett fantastiskt alternativ till PayPal på grund av två skäl:

  • PayPal tar ut höga transaktionsavgifter.
  • PayPal är inoperabelt eller förbjudet i många utvecklingsländer.

Däremot arbetar Selz överallt. För att samla in betalningar på WordPress-webbplatser, installerar och konfigurerar du bara Selz eCommerce-plugin. Med deras enkla skript kan du samla in betalningar direkt från Facebook, Pinterest och Twitter.

Selz-wordpress-plugin

Kassaprocessen på WordPress är super cool. Köparen behöver inte ens lämna sidan under transaktionen. Allt händer på samma sida och köparen tar emot den digitala produkten via e-post så snart transaktionen går igenom. Alla köpinformation är synliga från Selz-kontoens instrumentpanel. Du kan till och med integrera det med Aweber eller MailChimp för att synkronisera kundemails direkt med din e-postlista. Betalningar som erhållits på Selz-kontot kan tas tillbaka direkt till ditt bankkonto eller PayPal.

Google Wallet

google-plånbok

Google Wallet, en Google-tjänst, används främst av amerikanska bankkontoinnehavare och det är acceptabelt i mer än 160 länder. Användare kan göra peer-to-peer-överföringar via smartphones. Google Wallet kan användas av köparen för att betala på WordPress-webbplatser. Liksom PayPal är allt man behöver ett e-post-id och ett Google Wallet-konto. Vissa plugins som hjälper till med Google Wallet och WordPress-integration är:

  • ClassiPress Google Checkout Gateway: Om WordPress-webbplatsen använder ClassiPress-temat, använd detta plugin för att integrera Google Wallet.
  • WP-faktura: En mycket användbar plugin för frilansare. Om du använder WordPress för att bygga klientbas eller om du använder en WordPress-baserad klientportal är detta plugin extremt användbart. Du kan skapa, skicka och ta emot betalningar från WordPress-instrumentpanelen. Det stöder Google Wallet, PayPal och Authorize.net.

Förutom en avgift på 2,9% per transaktion för att skicka pengar med kredit- eller betalkort finns det inga extra avgifter för att ställa in Google Wallet-konto, skicka pengar, bearbeta och ta emot pengar.

Rand

Rand

WordPress-användare kan använda Rand att acceptera betalningar över hela världen men för närvarande stöds endast företag från USA, Storbritannien, Kanada och Irland. Med andra ord, ditt företag bör vara beläget i dessa fyra länder för att använda sig av Stripe. Vissa plugins för att hjälpa till med Stripe och WordPress-integration är:

  • Gravity Forms + Stripe: Om du redan använder Gravity Forms, använd detta plugin istället för att ta emot betalningar via Stripe.
  • Dig Labs Plugin: Detta är ett premium WordPress-plugin. Det är ett enkelt konfigurerbart plugin för att ta emot betalningar med vanliga betalningsformer. Du kan placera betalningsalternativ på flera platser via deras inbyggda krokar.
  • WP Stripe: En plugin kodad speciellt för WordPress-webbplatser som körs på donationer. Donationsknappar läggs till genom antingen en kortkod eller infogar den i mallen.

Med Stripe är det möjligt att samla in både betalkort och kreditkortbetalningar via Visa, American Express, Discover, MasterCard, Diners Club och JCB. Varje framgångsrik transaktion kostar dig 2,9% per transaktion plus 30 cent som avgifter.

EndNote

Det är enkelt och enkelt att använda dessa insticksprogram och omvandla din WordPress-webbplats till en pengar. Prova och testa få av dem och använd dem som passar ditt företag perfekt. Känner du till något WordPress-plugin (gratis eller premium) som kan användas för att samla in betalning? Vänligen dela det med oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me