Videotrender 2020 för att öka WordPress-videomarknadsföring

2017 Videotrender för att växa din WordPress-videomarknadsföring

Om du letar efter de senaste videotrenderna för att öka dina marknadsföringsinsatser, ta en andningskompis eftersom du är på rätt plats. Vi vet att videomarknadsföring skrämmer levande dagsljus från dig – pokker, det skrämmer oss också.

Vad ska man göra? Var ska jag börja? Hur hittar du de bästa verktygen för att skapa och marknadsföra videor för maximal avkastning på investeringen (ROI)? Vilka videotrender kan öka effekten av din videomarknadsföring? Det är verkligen fantastiska frågor att ställa dig själv.

Visar sig att marknadsföring av video är ganska lätt att hacka nuförtiden. Även om företagets ägare i Yore var tvungna att investera mycket tid och pengar, är det relativt billigt och enkelt att inse konkreta resultat med din videomarknadsföring i dag. Och det är supereffektivt – Brednbeyond’s Video Marketing Statistics guide visar att 93% av företagen får en ny kund genom att publicera en video på sociala medier ensam. Det räknar inte ens alla andra sätt du kan utnyttja videor på!

Och i detta inlägg lyser vi ljus över videotrender du kan använda för att växa din affärssida under 2019 och därefter. Dessa videotrender är billiga och enkla att hacka men ger fantastiska resultat så långt som videomarknadsföring går. Mot slutet släpper vi ett par statistik för att driva punkten hem, så att du bäst håller dig around

Utan vidare, låt oss dyka rätt in.

Videotrender för att växa din videomarknadsföring under 2019 och därefter

Något att tänka på: Om du vill få ut mer av din videomarknadsföringskampanj, läs vår detaljerade video-SEO-guide och få mer söktrafik till din webbplats (med videoklipp) utan att spendera en krona.

Slutligen, om du har fastnat eller behöver mer information om dessa videotrender eller något annat relaterat till videomarknadsföring, tryck bara på kommentarsektionen eller vår inkorg så kommer vi tillbaka till dig omedelbart.

Live streaming

Live streaming

Av alla videotrender som vi täcker här idag, visar livevideo mycket löfte när det gäller att bygga varumärkesmedvetenhet, gynnsamhet och förtroende. Live video fungerar underverk för produktdemonstrationer och kampanjer också. Dessa skäl är exakt varför liveströmning väljer ånga mer än någon annan videotrend där ute.

Kände du människor spendera 3x mer tid tittar du på livevideo på Facebook jämfört med videor som inte längre är live? Det är en svår figur att argumentera med, och med ingången till många andra live streaming-tjänster och appar, bör ingenting hålla dig tillbaka från att vinna stort med livevideo.

Liveströmning inkluderar även webbhotell, och vi är alla överens om att webbseminarier är ren magi så länge engagemang går. Många onlineföretagare vet redan detta, varför du bjuds in till webbseminarier då och då. Chansen är att du brukar delta och – ännu viktigare – ha en trevlig tid.

Live video är relativt billig och i de flesta fall gratis. Periscope och Facebook livevideor är gratis och så är YouTube live streaming. Allt du behöver är internetuppkoppling och du är bra att gå. Facebook kommer till och med att skicka aviseringar till dina följare vilket innebär att du kan slå marken igång de kommande fem minuterna.

Du kan bli kreativ och använda dem för sneak-tittar, demonstrationer, Q & A-sessioner eller helt enkelt låta folk titta på din process som en kreativ byrå, frilansare eller tillverkare. – Brenda Stokes Barron, Envato

Hur man lägger till liveströmning till WordPress

Lägg till liveströmning till WordPress

Vill du lägga till en liveström på din WordPress-webbplats? Prova ett plugin! Till exempel med det fria YouTube Bädda in plugin kan du enkelt skapa en inbäddningskod automatiskt varje gång du är aktiv på YouTube live. Eller så kan du ge Livestreaming / Broadcast-plugin ett försök och värd för din egen livestream!

Videor på landningssidor

Videor på landningssidor

För närvarande är det vanligt att hitta gratis videor på försäljningssidor, hemsidor och andra målsidor. Om du testar videotrender i din nästa marknadsföring bör du överväga att lägga till videor till dina målsidor.

Det är mer troligt att dina besökare håller sig längre om du har en trevlig video på din hemsida eller försäljningssida. De är också mer benägna att engagera sig i ditt varumärke vilket innebär bättre konverteringar för ditt företag.

Faktum är att en video på dina sidor ökar dina konverteringsgrader med hela 34% enligt Blå Corona-blogg. Bäst är att kombinera video och text, har motsatt sig att fokusera på en på bekostnad av den andra.

Videor på försäljningssidor är ganska effektiva helt enkelt för att detta medium engagerar mer av våra sinnen. Explainer-videor på din hemsida skapar fantastiska introduktionsbitar eftersom kunder kan känna din personlighet. Detta skapar snabbt en relation och skapar förtroende för dina kunder.

Och med tjänster som Wistia blir det enklare och enklare att inkludera videor på dina försäljningssidor och få detaljerad analys av hur dina potentiella kunder faktiskt interagerar med dessa videor. Den kombinationen är det som är väsentligt. – Collin nykomling, Eleganta teman

Hur man lägger till videor till WordPress

Vill du bädda in en video i ett av dina WordPress-inlägg eller sidor? Det är förvånansvärt enkelt! WordPress har en bädda in stöd för över 30 videokällor. Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in videolänken och WordPress kommer automatiskt att formatera / visa videon.

Du kan ha ytterligare videoalternativ beroende på dina temainställningar. Till exempel innehåller Total WordPress-temat enkla alternativ i metaställningarna för sid / post för att lägga till en video i stället för en presenterad bild, en enkel att använda dra & släpp video-sidbyggare-modul, alternativ för videobakgrunder och en premiumreglage som inkluderar stöd för videor!

Virtuell verklighet

Virtual Reality Video

Välkommen till framtida killar, där du kan ha uppslukande 3D-videoupplevelser tack vare virtual reality-teknik. Inte så länge sedan, virtuell verklighet var synonymt med IMVU och Simarna där du kan bygga ett slags virtuellt liv. Men i verkligheten var det långt ifrån den virtuella verkligheten vi har idag.

Idag kan du dyka in i videospel och känna att du är med i spelet. Denna trend har gått över till videomarknadsföring och utifrån saker och ting kan vi bara förvänta oss att den ska växa och kanske överträffa många andra videotrender. Jej, det är också på bio och det är fantastiskt.

Du är förmodligen intresserad av VR-utrustning som Oculus Rift och Google Cardboard bland andra. Som videomarknadsförare kan du dra nytta av denna teknik för att driva dina produkter vidare in i dina kunder. Du kan erbjuda uppslukande produktdemonstrationer som får kunden att känna att de faktiskt finns i din butik.

Den virtuella verkligheten blir mer tillgänglig för konsumenterna, vilket innebär att det finns en ny och spännande reklambarn i blocket. Den stora frågan går från “Är virtuell verklighet ens möjlig?” till “Är du villig att hoppa in och utnyttja denna trend?” Ditt svar är bättre ett stort “HELL YEAH!”

360-graders video

360-graders video

Jag älskar absolut 360-graders videor men det är bara jag. Men visste du att 360-graders videor fick cirka 30% fler visningar än vanliga videor? Det är dock inte slutet på det. Samma rapport från Magnifyre visar att dubbelt så många människor tittar på 360-graders videor till slutet.

Om du frågar mig, det är mycket videofastigheter att marknadsföra dina erbjudanden. Vad är bättre än en video som tittarna inte släpper mittströmmen? Det stämmer, en 360-graders video som är billig och enkel att göra. Verkligen, allt du behöver är en 360-graders kamera, som är relativt billig att skaffa.

Medan många andra videotrender kommer och går, har vi en känsla av att 360-graders videoklipp är här för att stanna. Kan du gissa varför? För att spara besväret växer 360-filmer i popularitet eftersom de får verkliga resultat. Och om det är användbart, försvinner det inte snart snart, åtminstone inte 2019.

360-graders video är ett bra alternativ till virtuell verklighet i den meningen att du kan ge en liknande 3D-upplevelse för tittarna utan kostsamma VR-redskap. Dessutom kan tittarna titta på 360-graders videor på mobila enheter helt enkelt genom att svepa eller vrida sina enheter. Vilken fantastisk tid att leva.

Hur man lägger till 360 videor till WordPress

WP VR - 360 Panorama och virtuell turneringsskapare för WordPress

Du kan lägga till egna 360-graders videor och fotosfärebilder med WP VR – en 360 panorama- och virtuell turneringsskapare för WordPress. Installera bara plugin och använd de medföljande funktionerna för att anpassa hur din 360-video sätts in. Plugin innehåller också alternativ för att bygga in och anpassa hotspots för en interaktiv effekt, samt Gutenberg- och Elementor-support för att enkelt lägga till dina videor i inlägg eller sidor.

Mobiloptimerade videor

Mobiloptimerade videor

Eftersom vi bara berörde mobilvideoupplevelser, är det viktigt att lägga till ett par ord till den nya videotrenden. Mycket av webbsökningen har flyttats till mobila enheter. Titta bara runt var du än är och låt denna punkt sjunka in.

Du har antagligen noterat att mobila enheter kommer att vara mänsklighetens död. Nästan alla i din närhet tittar ner på en mobil enhet av något slag. Som många andra läser du antagligen det här inlägget på en mobil enhet.

Vart ska vi med det här? Det är så enkelt. Precis som vi rusade för att optimera våra webbplatser för mobilanvändare, kan du inte lämna dina videor bakom. Tiden är mogen för att optimera dina videor för mobila enheter. Vad betyder det ens?

Skapa helt enkelt kortare videoklipp (mer än 5 minuter är för mycket) som är lätt att dela på sociala medier. Titta bara runt på olika sociala mediesajter så ser du att de mest populära videorna är mindre än 3 minuter långa. 30-sekunders videor blir virala nästan omedelbart.

Håll dina videor korta och lätta för mobilanvändare och utnyttja den ständigt växande mobiltrafiken. Behöver du en stat för att följa det? Google rapporterar mobil sökvolym överträffade skrivbordssökningar 2015. Mer än 55% av sökningarna kommer från mobila enheter nu, så optimera redan eller studsa.

Om jag inte använder obegränsad Wi-Fi och har tid kommer jag förmodligen inte att se en 15-minuters lång video med dataplanen från min mobiloperatör. Nej, jag kommer inte. En 5-minuters lång video? Förmodligen. En 30 sekunder lång video? Räkna mig när som helst. Följer du?

Dessutom är denna mobilvideotrend det fodret som driver populära videoappar som Snapchat och Instagram. Och dessa appar trivs och trivs bra på mobilvideor. Ja, Snapchat körde 10 miljarder videovisningar per dag under 3rd kvartalet 2016 och gissa vem deras största rival är? Instagram Berättelser.

Videor med märkesvaror

Videor med märkesvaror

Du prenumererar antagligen på ett par YouTube-kanaler från dina favoritmärken och personligheter. Varje gång de lägger ut en ny video får du ett meddelande och kommer antagligen att titta på den nämnda videon. En majoritet av millennials (slutligen använder jag den här termen) kommer att släppa allt när deras favorit YouTube personlighet publicerar en video.

Videorna är inte nödvändigtvis allt det, men strategin fungerar som magi. Det är kraften i märkesvideo på jobbet och du kan inte argumentera med siffror. Min fru Chelsea (yay! Jag är gift haha) följer en hel del YouTube-tittar, och hon kommer att släppa allt för att titta på varje video de publicerar – på hennes smartphone!

Man lägger aldrig ner den saken, vilket bevisar vår tidigare trend om mobilvideor. Hon laddar upp massor av videor (via smarttelefonen) till sin kanal också och har börjat växa en hel del efter sig själv. Hon arbetar på sitt märke, precis som du kan göra.

Du kan sätta den här videotrenden som fungerar för dig. Hur kan du använda videor för att marknadsföra ditt varumärke? Endast du kan svara på den här frågan. För att något ska fungera kan du kanske demonstrera dina produkter eller visa upp din process som Brenda föreslog tidigare. De Dollar Shave Club är ett bra exempel på märkesfilmer på jobbet.

Behöver du ett annat exempel? Vi publicerar självstudievideo på vår WPExplorer YouTube-kanal. “Tutorial” är det operativa ordet här. Du kan till och med återanvända ditt befintliga innehåll till video, vilket innebär att du är sorterad så långt innehållet går. Vad annars? En bra video fungerar alltid till din fördel så investera tid eller pengar om du vill. Sikta efter fånga och unika.

Video i e-postmarknadsföring

Video i e-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring har sin del av för- och nackdelar – allt har det. Det är skrämmande för nybörjaren eller någon som trycks in i tid. Ändå är den genomsnittliga klickfrekvensen (CTR) mycket bättre än många former av marknadsföring. Ändå kan din kampanj floppa, som många gör.

Hur förbättrar du dina chanser? Du tänker stort; du tror multimedia. Vi har redan konstaterat att placering av videor på sidor ökar konverteringsgraden och CTR. Par som skickar e-postmarknadsföring och du har ett kraftfullt vapen på dina händer. Att få prenumeranter är lätt jag tänker dig inte. Vilken hård proklamation?!

Använd en video på dina registreringssidor om du vill, bara vet att du kommer att få fantastiska resultat. Erbjud också något (en e-bok, en videoserie (glödlampa pågår) eller något annat) som belöning för att registrera dig. Inkludera termen “Video” i din e-postrader och fler kommer att öppna dina nyhetsbrev, det är en garanti.

Är inte så bra?

Om du kan, inkludera en video i dina nyhetsbrev för adrenalinrushen. Om du funderar på vittnesmål, träningsfilmer, produktdemos och så vidare, är du på rätt väg. Lägg i princip relevanta videor i dina nyhetsbrev. Värd videor på YouTube (för delbarhet och synlighet baby) och länka, bädda in eller göra vad som helst. Det är enkla grejer.

Vad tycker du om att inkludera video i din e-postmarknadsföring? Låt mig veta i kommentaravsnittet nedan. Åh ja, använd korta videor för din e-postmarknadsföring. 30 sekunders långa videor eller animerade GIF är perfekta för e-postmarknadsföring. Fortsätt snabbt.

Bonus: Animerade GIF

Du måste leva under en sten om du inte vet vad GIF är eller inte har sett hur populära de är. Din Facebook-tidslinje är förmodligen översvämmad av GIF-skivor om detta och det och de är allmänt delade. Visst, av alla videotrender som vi berör idag kan du tydligt se GIF på jobbet även utan att försöka.

Resultaten är där för alla att se; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Översättning: ute i öppen utrymme som en skördseldammar). Dra fördel av GIF för att skapa aktiviteter på dina sociala mediesidor. Omdirigera trafiken hur du än vill och le för mig. Dessutom kan de vara GIF om allt, så ja.

För närvarande hittar animerade GIF-platser en plats bland videotrender att följa eftersom de är ultralätt, kort och lätt att göra. De är det perfekta mediet för virilitet på webbplatser på sociala medier och de sprider sig vida och breda. Okej, jag kommer att sluta där. Vi ses? Jej, ingen slutsats. Precis som en chef.

Skojar bara. Vi lovade dig ett par video-marknadsföringsstatistik för att hålla dig igång när det blir tufft. Du vet, den typen.

Svimlande videomarknadsstatistik

Det finns några intressanta fakta här. Jag slår vad om att du inte hade någon aning om att:

  1. Enbart förra månaden laddade användare upp mer video än innehåll som skapats för TV sedan 70-talet.
  2. Mer än 50% av människor online tittar på videor varje dag utan misslyckande.
  3. Lägga till termen “video” på din e-post ämnesrad ökar dina öppna priser med 19%.
  4. YouTube har över 1 miljard användare och ja, det är miljarder med en B.
  5. ‘See You Again’ överträffade Gangnam Style som den mest sågade YouTube-videon med över 2,9 miljarder visningar i skrivande stund (ja, kanske du visste detta).
  6. Facebook överträffade 8 miljarder videovisningar per dag i november 2015. Det är mer än 11 ​​415 års video per dag!
  7. 60% av YouTube-användare skulle följa köpsråd från sin favoritkanal.
  8. Video kring ett live-evenemang ökar din varumärkesförmåga med 63%.
  9. 80% av konsumenterna tror att demofilmer är användbara.
  10. Du kan använda GIF i Facebook-annonser för att ladda användarengagemang.

Sista ord

Vi har slutat. Vilka videotrender använder du för att öka din WordPress-videomarknadsföring? Låt oss veta i kommentarerna. Skål och glad videomarknadsföring ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me