WordPress Bucket List: 30 saker att göra med WordPress innan du dör

WordPress Bucket List: 30 saker att göra med WordPress innan du dör

Överst på min hinklista besöker Filippinerna eftersom en liter vin går för 195 pesos ($ 3 dollar) och enligt Matt flyger fladdermöss från hotell i dagsljus. Nästa skulle gå upp i en varmluftsballong. Vad finns på din hinklista? Hoppas att du har bättre föremål på dina än jag har på mina. Har du också sett Hinklistan med Morgan Freeman? Du vet att det kommer att bli bra om Morgan är i det ��

Bedrövning är den känsla du får när du kommer ihåg en dag ska du säkert dö. Men vi hoppas att den dagen inte är inom en snar framtid eftersom här är en uppmuntrande lista med 30 saker du kan göra med WordPress innan du sparkar i hinken. Jag kan försäkra er, det fanns inget annat sätt att komma runt detta så mycket tabuämne, men jag är glad att vi är över med det.

Nu till den saftiga delen. Ta ut din hinklista (om du har en) och lägg till ett par av dessa saker du kan göra med bra ole WordPress innan ditt datum med den dystra reaperen. Cheesy nog? Pojke, det är som att gå på äggskal här med allt detta prat om – okej, jag kommer att sluta. Låt oss tango min vän, livet är för kort.

1. Starta en WordPress-blogg

Kanske är du inte redo att skapa en WordPress-webbplats ännu. Vad sägs om en liten blogg för att testa vattnet? Du kan skriva om alla ämnen under solen. En blogg är ett bra sätt att bryta sig in i den uppslukande världen av WordPress. Det är också fantastiskt att visa upp dina färdigheter – något som en portfölj. Du kan till och med börja med en gratis blogg på WordPress.com, och när tiden är mogen, gå över till självhostad WordPress.

2. Skapa en WordPress-webbplats

Riktigt snabbt. Om du inte har en WordPress-webbplats, vad väntar du på? Det har aldrig varit en bättre tid att bygga en webbplats med WordPress. Det är inte längre bara en bloggplattform – WordPress-id för företag ger ett stort antal webbplatser inklusive världskända varumärken. Ett företag utan närvaro online saknar många möjligheter.

3. Skicka dagligen under en månad

Lättare sagt än gjort, att publicera en artikel dagligen till din WordPress-blogg under en månad är ingen enkel uppgift. Samtidigt är det mycket genomförbart. Du behöver bara en redaktionskalender och tid att skriva. Vi beundrar alla bloggar med färskt innehåll, så skriv och fortsätt efter en månad. Detta lägger jag till i min hinklista.

4. Skapa ett viralt WordPress-inlägg

Du vet aldrig att ett inlägg kommer att bli viralt förrän det gör det. Att bli viral kan betyda olika saker för olika människor, men i slutändan kommer det att skapa nya trafikkällor för din webbplats. Bäst är att koncentrera sig på att tillhandahålla så mycket värde som möjligt med dina inlägg och läsarna kommer gärna att dela.

Ett WordPress-relaterat inlägg jag skrev fick om 4K Facebook-aktier, och det är lika nära ett viralt inlägg som jag någonsin har fått. Jag arbetar fortfarande med formeln till virilitet (och kanske delar resultaten i ett framtida inlägg) för att jag ärligt talat har ingen aning om hur det blev.

5. Optimera dina WordPress-sidhastighetshastigheter

Långsamma webbplatser stinker. Jag är ständigt besatt över mina webbplatsers hastighet eftersom den typen av saker är bra för användarbevarande och Googles sökrankning. Du måste också göra något åt ​​dina belastningshastigheter eftersom snabba platser vaggar. Men oroa dig inte, den här guiden om hur du påskyndar WordPress ger dig många tips om hur du optimerar din webbplats.

6. Kör 1000 besökare till en WordPress-webbplats på två veckor

Vi drömmer alla om att äga webbplatser som lockar till sig ett stort följande. Mer riktad trafik innebär fler möjligheter för dig. Men hur i helvete driver du fler läsare till din WordPress-webbplats? Allt handlar om bra innehåll, WordPress SEO och rätt typ av marknadsföring.

7. Skapa en e-postlista med WordPress

Otroligt lätt att hacka, att få människor att registrera sig på din e-postlista bör vara högsta prioritet för ditt företag. Och tack vare e-postmarknadsföringsplugins för WordPress och en mängd tjänster till ditt förfogande behöver du inte ens betala ett mynt för att skapa en e-postlista.

8. Svara på en supportbiljett i WordPress-forumet

Den enorma gemenskapen bakom WordPress är plattformens största styrka, och du kan också vara en del av detta. På vilket sätt? Genom att helt enkelt erbjuda hjälp i supportforum. Varje dag lägger användare in alla frågor på WordPress-forumet. Gör livet bättre för någon där ute och låna ut din expertis och erfarenhet.

9. Testa en WordPress BETA-version

Innan någon version av WordPress släpps går mycket arbete in i testprocessen. Naturligtvis säkerställer detta att buggar fångas och tas bort långt innan den nyare versionen landar. Det bästa är att du inte behöver vara en hårdkärnig WordPress-utvecklare för att delta i testning av BETA-versioner.

10. Bidra till WordPress Core

WordPress är ett öppen källkodsprojekt som möjliggörs av bidrag från utvecklare över hela världen. Om dina webbutvecklingsfärdigheter är något att skriva hem om, ger WordPress dig chansen att förändra världen, en kodrad i taget. WordPress behöver var och en av oss, så håll inte tillbaka – använd bara deras guide för bidrar till WordPress-kärnan.

11. Bygg en WordPress-webbplats gratis

Om du tar och tar lite mer utan att ge tillbaka, är du helt enkelt självisk. Om du bygger webbplatser för kunder tjänar du förmodligen tillräckligt med pengar redan, så varför inte ge tillbaka? Bygg en gratis WordPress-webbplats för en vän, en välgörenhetsorganisation eller din lokala kyrka / moské / etc. Det kommer inte att döda, jag lovar. I själva verket kommer det att fungera till din fördel.

12. Insamling med WordPress

Många bloggare har gjort det många gånger tidigare. WordPress-användare är ett entusiastiskt parti, och du kommer inte att blöda för att skaffa lite pengar och crowdfund för orsaker du bryr dig om. Mot bakgrund av detta skulle jag gärna få fler böcker till barn i Afrika eftersom analfabetismen här är genom taket. Kan du donera en bok eller två? Kanske kan vi räkna ut något.

13. Skapa en WordPress-kurs

Kommer du ihåg den saken vi nämnde om att starta en blogg? Om du bloggar ett tag inom något område får du mycket kunskap och blir expert på ditt område. Många bloggare fortsätter att bli myndighetsfigurer i sina nischer och skapar sedan en WordPress-kurs eller en e-bok. Ge bort det gratis eller ladda bort – det spelar ingen roll.

14. Gå med i en WordPress Community

Vilket bättre sätt att lära sig mer om plattformen än att umgås med likasinnade individer? Det finns en miljon och ett WordPress-samhälle över hela webben där du kan lära dig om de senaste händelserna, ansluta till andra WordPress-användare och helt enkelt vara fantastisk – bara kolla in WordPress meetup för att se vad som är nära dig.

15. Delta i / organisera en WordCamp

Bara förra dagen tänkte jag på att organisera en Wordcamp i min hemstad att se så många som inte vet om WordPress här. Ja jag vet. Men mina människor vet inte ens (och tror inte) att du kan tjäna pengar online. Och som land har vi bara ett WordCamp-evenemang per år.

Känner folk till WordPress i din hemstad? Kanske är det så du förändrar livet för människor nära dig. Om du inte bryr dig om att organisera en WordCamp kan du kanske delta i nästa i din stad, stad eller land.

16. Skaffa WordPress Swag

När du deltar i nästa WordPress-evenemang i din region kan du ta hand om vackra WordPress-swag. Ja, ge den WordPress-märkta t-shirten varje dag i en månad om du måste eller få en WordPress-tatuering (permanent eller tillfällig). Du kan till och med skapa din egen WP-swag (hejskulptörer och 3D-tryckfans), så himlen är gränsen här.

17. Ta en Selfie med Matt Mullenweg

Matt Mullenweg är grundaren av WordPress. Han reser mycket för att delta i WordCamps och toppmöten runt om i världen. Kommer han till en stad nära dig? Delta redan i den jävla saken och be Matt att sätta på ett leende för din kamera. Det kan också vara början på ett bra samtal.

18. Lär dig WordPress-utveckling

Köp böcker, kurser och läs WordPress-bloggar. Lär dig något om WordPress varje ny dag, och du blir förvånad över hur mycket kunskap du kan samla på kort tid. Särskilt WordPress-utvecklingsfärdigheter är oerhört värdefulla i denna tid och era.

19. Skapa ett WordPress-tema

Ett område som du kan känna igen är WordPress-teman. Det finns teman som säljer som hotcakes, och eftersom fler tar med sig till WordPress finns det en enorm potential att skapa ett företag kring teman. Även om du skapar ett gratis WordPress-tema som är fantastiskt, öppnar det dörrar till en värld av möjligheter.

Vi delar våra egna gratis WordPress-teman här på WPExplorer, men du kan också skicka dina freebies till WordPress.org såväl som andra freebie-webbplatser. Dessutom finns det massor av bra marknadsplatser för premium WordPress-teman som Themeforest, Creative Market, Mall Monster och mer!

20. Skapa ett WordPress-plugin

Att skapa ett WordPress-plugin är ett annat sätt att bygga vidare på din kärlek till WordPress, förutsatt att du känner dig igenom koden. Dessutom finns det många tutorials som visar dig exakt hur du piskar upp fantastiska plugins som proffsen. Behöver du en funktion för din WordPress-webbplats? Att skapa ett plugin kan bara vara ditt svar. Vem vet, någon annan kan hitta din skapelse användbar.

21. Starta ett WordPress-tema eller Plugin-butik

Om du är en utvecklare som skapar teman och / eller plugins kanske du vill sälja dem själv. Varför inte öppna butiken? Det lönar sig att känna dig runt WordPress-teman och plugins, och med hjälp av några få nyckelpersoner (eller till och med ett team om du väljer) kan du starta din egen marknad som Pippin gjorde med Easy Digital Downloads. Passion är allt i branschen.

22. Gör dina första $ 1000

Oavsett om det är WordPress-blogging, webbdesign, konsultation, teman eller något annat så kan du tjäna 1000 dollar med WordPress utan att böja dig bakåt. Många företagare tjänar miljoner med WordPress, så bara fortsätt med det.

23. Vinn på WordPress SEO

Om du redan äger en WordPress-webbplats eller blogg, skulle du inte älska att rangordna bra för dina SEO-nyckelord? Det är spännande att se ditt innehåll komma upp på den första sidan på Google. Dessutom betyder det mer trafik för dig, så det är en win-win situation. Det kan verka som en utmaning, denna SEO-verksamhet, men bara gå till jobbet och dag för dag (med lite armbågsfett) kan du förbättra din WordPress SEO.

24. Granska ditt favorit WordPress-tema

Ett område som jag gärna skulle täcka i framtiden, att granska WordPress-teman (och det finns tusentals på toppen av tusentals) är ett bra sätt att ge tillbaka till samhället. Gör det enkelt för både nybörjare och erfarna användare att hitta det bästa WordPress-temat för deras behov.

25. Gästblogg på en större WordPress-publikation

Du bör inte gästblogg enbart för personlig vinst, dvs att få bakåtlänkar. Gästbloggning är ett bra sätt att utbilda och nå din publik var de än är. Att bli med på en populär WordPress-blogg ger dig den exponering du behöver. Det stärker också ditt varumärke och håller lederna att komma, så koncentrera dig inte bara på din blogg.

26. Följ berömda WordPress-experter

För att bygga upp det föregående objektet om WordPress-gemenskaper kan du ligga före kurvan genom att följa WordPress-experter på sociala medier. Dessa killar delar vanligtvis de senaste nyheterna, tips och en hel del råd som kommer att vara praktiska varje dag.

27. Dekorera ditt arbetsutrymme med ditt favorit WordPress-tema

Vilket är ditt favorit WordPress-tema? Jag har många favoriter men det är bara jag. Jag har en sak för en viss nyans av färgen röd, så mitt arbetsutrymme har en löjlig mängd röda toner. Min fru tycker att jag är galen, men jag behövde mitt arbetsutrymme för att återspegla min nästa WordPress-baserade webbplats – som innehåller stora mängder röda och guldtoner.

Kanske kan du, även om det är en vecka, dekorera ditt kontor för att återspegla ditt favorit WordPress-tema – eller ännu bättre – din WordPress-webbplats.

28. Gör en WordPress-vän

Jag träffar fler människor som arbetar med WordPress än jag gör offline. Jag vet att du antagligen tror att den här killen har ett icke-existerande socialt liv. Tja, jag tillbringar större delen av min tid online på att skriva, undersöka och tänka på det här och det. Även om jag inte är exakt vad du skulle kalla en riktig nörd, har jag gjort så många vänner online tack vare WordPress. Jag har träffat några av dem personligen men det är fortfarande ett pågående arbete.

29. Bli expert på WordPress

Var killen eller flickorna folk går till när de behöver en WordPress-expert. Allt du behöver göra är att dyka in just nu och göra vad som helst med WordPress. På något sätt kan du fortsätta lära dig mer om vilken vertikal du väljer. Var det blogg, utveckling, prestanda, migration – bliv en expert inom ett WordPress-fält. Belöningarna är fantastiska.

30. Dela detta WordPress-inlägg!

Det är viktigt att dela, så läs inte bara det här inlägget och lämna som vanligt. Gör något annat åtminstone en gång och dela det här inlägget med vänner och familj. Du vet aldrig vem som behöver se detta inspirerande stycke om jag kan säga det själv. Kanske kan vi göra detta till ett viralt inlägg och prata om det i det framtida inlägg som jag nämnde tidigare.

Slutliga kommentarer

Verkligen, gå inte utan att slå den delningsknappen. Det är det minsta du kan göra med WordPress �� Men det här är bara en lista med 30 saker att göra med WordPress – det finns så mycket mer! Vilka andra saker gör du med WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me