WordPress med PHP 7 – Varför du ska uppgradera din server

PHP 7 har lanserat i december 2015 och även efter ett helt år från den första lanseringen finns det webbplatser som fortfarande körs under äldre versioner. PHP 7 är en stor förändring till det bättre. Det är en mycket förbättrad version av ett av de mest använda skriptspråken och den grundläggande grunden för WordPress. I den här artikeln kommer jag att täcka varför det är så viktigt att uppgradera till en webbhotell som ordentligt ger stöd för det och varför det skulle gynna din webbplats.

Fördelarna med PHP 7 för WordPress

PHP 7 finns på version 7.1.4 nu men de viktigaste kraven kvarstår, detta är de viktigaste aspekterna som ändrades från PHP 5.6 och äldre versioner till 7

 • Ny Zend Engine heter nu PHP Next Generation (NG)
 • Viktig minskning av minnesanvändningen
 • Abstrakt syntaxträd
 • Konsekvent 64bit support
 • Ett stort antal dödliga fel konverteras nu till undantag
 • Bättre och säkrare nummergenerator
 • Anonyma klasser
 • Kompatibilitet med OpenSSL 1.0.2e och framåt.

Så, vet jag fortfarande inte vad allt det där mumbo-jumboet egentligen betyder? Låt mig förklara allt detta i detalj.

Vänta – Vad hände med 6?!?! Utvecklingscykeln för PHP 6 existerade men det tidigare försöket kom aldrig till allmänheten (oroa dig inte – du missade inte på något sätt). För att förhindra förvirring beslutades att 6 skulle hoppas över. Detta tjänade syftet att ytterligare förbättra utvecklingen av PHP 7 och lansera en mer polerad version med mycket fler funktioner och fördelar.

The New Zend Engine

För er som inte vet är Zend inte nytt för PHP eftersom det var där sedan 1999. Zend är exekveringsmotorn som gör den faktiska tolkningen av PHP-språket. Den var skriven i C och hade flera uppgraderingar genom tiden. Den version som PHP 5.x använder kallas Zend Engine II och lägger till den utvidgbara objektmodellen och prestandaförbättringarna jämfört med äldre versioner men den nya Zend Engine i PHP7, nu kallad Nästa generation är kärnan för det faktiska hastighetsökning av PHP7.

När du hör frasen dubbelt så hög som hastigheten och betydande minskning av minnesförbrukningen av PHP7 vet du att det faktiskt är Zend Next Generation-förbättringar.

Nästa generation uppnår detta genom att ändra dess beteende med att fungera med pekare (som vi tidigare Zend Engine II) till drift med strukturer. Denna förändring minskar minnesförbrukningen, skräpuppsamling och total prestanda.  En mer djupgående förklaring som rekommenderas endast för kodning av krigare finns på PHP wiki.

PHP 7 är vägen snabbare

Förändringarna i Next Generation Zend Engine är det huvudsakliga ansvaret för ökningen av hastigheten, genom att minska minnesförbrukningen minskade de också tiden som skriptspråket tar för att bearbeta informationen och resultatet är att PHP 7 kommer att behöva mindre servrar för att tillhandahålla samma innehåll. Det här är fantastiskt för dig för vem som inte vill påskynda WordPress.

Detta är en graf direkt från PHP PDF:

Antalet begäran per sekund är ett bra mått på prestanda eftersom det i princip säger hur mycket användare kommer att kunna se din webbplats när som helst baserat på din server och programvara. Ju fler förfrågningar servern kan betjäna desto snabbare blir din webbplats. PHP 7 kan duplicera PHP 5.6: s prestanda och konkurrera direkt med HHVM, en annan tolk för manus som skapats av Facebook.

Varför är snabbare? Eftersom den använder mindre CPU-tid för att behandla varje begäran kan den därför fördubbla mängden förfrågningar som kan visas vid en viss tidpunkt.

Förbättrad felhantering och 64 bitars support

En av de mest kritiserade sakerna i PHP var hanteringen av fel. Varför du kanske frågar ?, eftersom föregående till PHP7 var ett dödligt fel något nästan omöjligt att hantera ordentligt eftersom det inte skulle åberopa någon felhanterare och skulle stoppa körningen av skriptet.

Den förbättrade PHP 7-felhanteringen använder kastbara undantag, vilket gör det möjligt för utvecklare en mycket bättre hanteringsmekanism att hantera fel som tidigare inte var tillgängliga. Genom att skapa undantag kan utvecklare få mycket bättre information om det faktiska felet och kan hantera det korrekt.

Tips: det är mycket lättare att koda nu och mindre av huvudvärk.

Å andra sidan konsekvent 64-bitars support betyder att PHP7 nu tillåter 64 bitars heltal och stöds i andra plattformar, som Microsoft Windows som körs med en 64-bitars.

PHP 7 stöder anonyma klasser

Det finns en övning i alla de viktigaste objektorienterade språken att använda anonyma klasser.  Java och C # har överflöd av dessa. Anonyma klasser är inte bara mycket användbara utan korrekt kodade kan påskynda exekvering av kod, det var nödvändigt att lägga till anonyma klasser för att PHP7 skulle kunna komma ikapp med alla större objektorienterade språk.

Avskrivna PHP-funktioner

Det var stora hushållning i PHP7 med föråldrade funktioner. En avskrivad funktion för dem som inte vet är en del av koden som anses vara för gammal eller oanvändbar och kräver avskrivning. När en funktion avskrivs i PHP fungerar den inte längre.

Utvecklarna av PHP7 övervägde noggrant många funktioner som inte längre användes. Det är viktigt att veta att en uttagen funktion kan och kommer att bryta din kod. När du hör om kompatibilitetsproblem med att uppgradera din WordPress till PHP7 är detta den exakta punkten där din webbplats kan bromsa.

De avskrivna funktionerna i PHP 7 är den viktigaste punkten att tänka på när du uppgraderar din webbplats till en webbhotell som tillhandahåller PHP 7

Äldre plugins och teman som kallar för de här deuserade funktionerna kan och kommer att sluta fungera om de körs under PHP7. Det är därför du absolut måste uppgradera alla dina plugins & tema innan du byter till en värd som stöder PHP7.

Avlägsnandet av all den avskrivna koden är delvis ansvarig för prestanda för PHP7 som nu körs i en mycket renare miljö än PHP 5.x

Vad allt detta betyder

PHP7 är snabbare och lättare, kör med mindre minnesanvändning, kör två gånger mängden kod vid en viss tidpunkt än PHP 5.x och hanterar fel på ett mycket renare sätt. Allt detta översätts till en snabbare webbplats, bättre kodning och en mycket bättre användarupplevelse.

Om du bryr dig om prestanda på din webbplats bör din första ordning på dagen vara att uppgradera alla dina plugins och teman och byta till en webbhotell som tillhandahåller PHP7. Och du har tur – de populäraste värdföretagen erbjuder PHP 7 för alla sina planer (eller så erbjuder de uppgraderingen). Här är några PHP 7-kompatibla webbhotell som vi rekommenderar:

 • Bluehost Optimerad WordPress Hosting
 • WP Engine Managed WordPress Hosting (som också är värd för WPExplorer)
 • Media Temple Managed WordPress Hosting
 • Plus andra! Och om du gillar din nuvarande värd, fråga bara om uppgradering.

Naturligtvis finns det andra faktorer som bidrar till ännu mer prestanda som att använda nginx och värdtjänster som stöder någon form av webbserver-cache, men vi kommer att diskutera alla dessa ämnen i en senare artikel.. För tillfället, om du har något att lägga till eller några frågor, meddela oss i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me