WordPress Toolkit: WordPress Resurser för användare och utvecklare

Oavsett om du just har upptäckt WordPress eller om du har använt plattformen för eons kommer resurserna vi ska avslöja i det här inlägget göra fantastiska tillägg till din WordPress verktygssats. För att göra inlägget lätt att smälta har vi delat upp det i sju avsnitt, nämligen:

 1. WordPress-bloggar
 2. WordPress Tutorial webbplatser
 3. WordPress Books
 4. WordPress Plugins
 5. WordPress tema resurser
 6. WordPress Hosting
 7. Extra WordPress-resurser

Låt oss lägga några ord till varje avsnitt utan att göra något annat. Njut av och glöm inte att dela din åsikt i kommentaravsnittet nedan!

WordPress-bloggar

Internet är ett hav av WordPress-bloggar som diskuterar ämnen som passar både nybörjare och avancerade WordPress-användare. Följande bloggar är några av de bästa WordPress-bloggarna där ute:

wpexplorer-logoWPExplorer

Du måste väl gissa att vi är en bra WordPress-resurs. Här på WPExplorer gör vi vårt bästa för att förse dig med nytt, högkvalitativt innehåll varje dag. Oavsett om du letar efter kodningstips, rekommenderade plugins eller om du letar efter ett nytt WordPress-tema så har vi täckt.


krossa-maga-logoWordPress Smashing Magazine

Fråga bara om alla WordPress-utvecklare (eller webbdesigner) så kommer de att ha något bra att säga om Smashing Magazine. Tidningen har en separat WordPress-kategori som innehåller massor av användbart WordPress-innehåll. Det är en bra resurs för alla som vill lära sig grunderna i WordPress-utveckling.


codepoet-logoCode Poet

Om du har känt WordPress tillräckligt länge måste du ha stött på frasen (eller citatet) “Code is Poetry”. Nej? Det spelar ingen roll så mycket i det här fallet. Code Poet är en enorm och fantastisk resurs för alla WordPress-utvecklare och användare. En kontrast av Automattic, Code Poet erbjuder många WordPress-relaterade ämnen inklusive WordPress SEO, säkerhet, plugins, temautveckling, skrivning och liknande.


Torque_Facebook_Icon-580x580Moment (WP Daily)

WP Daily (även känd som Torque Mag) är en samling av de senaste händelserna i WordPress värld. Ran av killarna bakom 8bit och Standardtema, WP Daily är din källa till WordPress-nyheter och inspiration. Du får alla slags WordPress-nyheter från experter från gemenskapen och ett omfattande arkivavsnitt.


wp-motor-logoWPEngine Blog

WPEngine, killarna bakom den berömda WPEngine Managed WordPress Hosting, driver en snarrådig blogg som hanteras av Austin Gunter. Bloggen ger informativa artiklar om bland annat optimering av WordPress.


WordPress Tutorial webbplatser

Medan WordPress-bloggar ger tips, artiklar och ibland självstudier på WordPress, finns det andra WordPress-webbplatser som specialiserar sig (eller är något specialiserade) i WordPress-tutorials. Följande webbplatser har handledningssektioner avsedda för WordPress:

wprecipies-logoWPRecipes

Letar du efter att förbättra funktionen på din WordPress-webbplats? Om så är fallet, är WP Recipes den WordPress tutorial webbplats du vill besöka. WP Recipes erbjuder enkla och snabba WordPress-tips och handledning för att förbättra din WordPress-plattforms funktionalitet.


wptuts + -logoWPTuts+

WPTuts + är WordPress-förlängningen av det massiva Tuts + -nätverket. Tutsplus är ett av de många projekten som Envato, Inc. har fått till oss. Hanteras av Japh Thompson – en känd WordPress-entusiast – WPTuts + tillhandahåller förstklassiga WordPress-tutorials, guider, skärmkastningar, artiklar etc..


wpmudev-logoWPMU

WPMU är hem för WordPress-utvecklare och författare som delar mycket om WordPress. Bloggen, som drivs av James Farmer, delar många användbara WordPress-tips och guider. Deras webbplats är också hem för några av de mest fantastiska WordPress-teman och plugins som du kan få full tillgång till via deras premiummedlemskap.


wpbeginner-logoWPBeginner

WPBeginner ägs och förvaltas av en Syed Balkhi och erbjuder ett brett utbud av WordPress-tutorials. Annat än det, känn dig fri att kolla in WPBeginner om du letar efter WordPress-videor och erbjudanden.


Siteground-logoSiteground

De mest kända för sin fantastiska värdtjänst tillhandahåller de hanterade WordPress-värd till ett mycket överkomligt pris men också SiteGround har en dedikerad handledningssektion som täcker WordPress. Några av de saker du kan lära dig på SiteGround, inklusive anpassning av WordPress-teman, förbättring av WordPress-säkerhet och mer förutom gratis WordPress-videotutorials.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening byggde WebsiteSetup.org för att hjälpa alla – från bloggare till företagare – att skapa sin egen webbplats utan att behöva lära sig kod. Guiden är mycket detaljerad men ändå väldigt lätt att följa – även om du inte är särskilt teknisk. Kolla in några av hans guider om hur man bygger en webbplats med WordPress, Drupal och Joomla (Ja, de är gratis!).


WordPress Books

Sedan WordPress föddes för tio (10) år sedan har många författare / utvecklare släppt böcker som täcker allt som rör WordPress. Ämnen sträcker sig från WordPress grundläggande kunskap till avancerade ämnen om WordPress utveckling. Följande WordPress-böcker kom till vår lista av ett uppenbart skäl. Alla är WordPress-resurser av hög kvalitet från respektabla författare ��

wordpress-to-goWordPress To Go: Hur man bygger en WordPress-webbplats på din egen domän, från rep, även om du är en nybörjare

Med tvåhundra (200) positiva recensioner (i skrivande stund) och ett betyg på 4,4 av 5 stjärnor är WordPress To Go av Sarah McHarry den enklaste men praktiska WordPress-boken på webben just nu. Boken förblir klar av “… jargong och gobbledygook av andra internetguider.” Det är förmodligen varför det är en av Amazonas bästa säljare på Kindle.


krossa-wordpressSmashing WordPress: Beyond The Blog

Smashing WordPress: Beyond The Blog av Thord Daniel Hedengren är den bok du vill ha om du letar “… för att bygga nästan vad som helst i WordPress.” Boken hjälper dig att skapa WordPress-projekt för SEO, integrera din WordPress-plattform med sociala medier, skapa e-handelssajter, gallerier, formulär, anpassade teman, inloggningsformulär och mer. Smashing WordPress: Beyond The Blog är den bok du behöver för att få ut mesta möjliga av din WordPress-webbplats.


wordpress-plugin-devProfessionell WordPress Plugin-utveckling

Letar du efter att skriva dina egna WordPress-plugins? Är du en pluginförfattare som vill finslipa dina färdigheter? Om du svarade ja på någon av dessa frågor, visar Professional WordPress Plugin Development hur man utökar WordPress med plugins och visar sedan hur man utvecklar egna WordPress-plugins. Boken, författad av Brad Williams, Ozh Richard och Justin Tadlock, erbjuder läsarna en praktisk metod för att skapa WordPress-plugins. Det gör det enkelt att bygga plugins genom att tillhandahålla kodprover och detaljerade illustrationer.

“Jag skulle rekommendera den här boken till alla som funderar på att skapa sin första [WordPress] plugin.” – Andre J. Bales

Boken har ett betyg på 4,8 av 5 stjärnor och säljer endast till $ 28 dollar.


wordpress-for-dummiesWordPress For Dummies

WordPress For Dummies av Lisa Sabina Wilson och Matt Mullenweg (ja, han från WordPress) är en fantastisk guide för alla, oavsett om du just har börjat din första blogg eller flyttat från en annan bloggplattform till WordPress. Boken är lätt att förstå och låter dig dra full nytta av WordPress flexibilitet och användbarhet. Det är den guide du behöver för att utnyttja den potential som WordPress erbjuder.


wordpress-design-devProfessionell WordPress: Design och utveckling

Med en rating av 4,4 av 5 stjärnor är denna bok av Brad Williams, David Damstra och Hal Stern en mycket berömd resurs för alla som vill utveckla WordPress-webbplatser. Boken täcker ämnen som: HTML5, CSS3, JavaScript, Anpassade inläggstyper, Anpassade taxonomier, Multisite etc. Boken innehåller vidare kodprover, som du kan ladda ner från bokens webbplats.

För mer, se till att kolla in vårt inlägg om alla de bästa WordPress-resurserna när du börjar.

WordPress Plugins

Vi har täckt en hel del både premium- och gratis plugins tidigare. Jag vill på vår WordPress Plugins sida för att hitta alla de bästa pluginsna för nästan allt.

WordPress tema resurser

Det kan vara en ganska uppåtgående uppgift att välja ett kvalitetstema eftersom det finns så många temabutiker på internet. Tidigare har vi skrivit om de bästa WordPress-temmedlemskapen, och alla följande temabutiker är väletablerade, av vilka vi har pratat om tidigare.

Elegant-teman-logoEleganta teman

Eleganta teman är hem för några av de vackraste premium WordPress-teman på webben. Eleganta teman är bäst känd för den fantastiska designen av deras teman, avancerade funktioner och dedikerade support. Deras senaste tema Divi är ett utmärkt val för nästan vilken webbplats som helst, och de arbetar för närvarande med en stor uppdatering för att lägga till ännu fler funktioner till detta omfattande tema. De har åttiosju (87) premiumtema för det allomfattande priset på 69 dollar.


themify-logoThemify

Enligt Themify är deras mål “… att hjälpa icke-kodare att träffa marken.” Themifys standard drag & drop-ramverk tillåter “… för snabba anpassningar till teman utan att behöva beröra koden: justera helt enkelt temainställningar och stilar genom alternativpanelen.” Themify-ramverket är vackert, sakkunnigt kodat och innehåller funktioner som anpassade widgets, Drag & Drop Builder och kortkoder bland andra. Dessutom är det lätt att anpassa och kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vad mer? Themify erbjuder en samling vackra, moderna och prisvärda teman som hjälper dig att snabbt skapa butik. Dessutom har vi en 20% rabatt på Themify-kupongen på vår webbplats som gör detta till ett ännu bättre köp.


genesis-logoGenesis WordPress Theme Framework – StudioPress

På toppen av att tillhandahålla Genesis – en av de bästa ramarna för WordPress-teman på webben – erbjuder StudioPress en enorm samling teman inklusive temat från tredje part. Grabbarna på StudioPress har gett sig ett namn i premium-WordPress-tema nischer, eftersom deras erbjudanden är inget mindre än toppkvalitet. Medan deras prissättning är lite högre än några av de andra temalternativen där ute, får du mycket för dina pengar och en kvalitetsram som du kan bygga vidare på. Genesis är ett bra ställe att börja när man skapar en ny webbplats.


ThemeForest-logoThemeForest

En del av Envato, ThemeForest erbjuder över tretton tusen (13 000) WordPress-teman och mallar med priser från $ 3 dollar. Ja, du läste rätt. $ 3 dollar. Låt det inte vridas, webbplatsen innehåller några av de bästa WordPress-teman på webben. ThemeForest är hem för ett stort antal WordPress-utvecklare, inklusive WPExplorer. Det är en bra resurs för WordPress-användare som söker professionella teman såväl som utvecklare som vill tjäna pengar på att rekommendera / sälja teman.

WPExplorer-teman

Vi har en omfattande samling premiumtema (som vi är mycket stolta över) just här. Ta inte vårt ord för det, känn dig fri att kolla in våra handgjorda WordPress-teman. Vi skapar teman som bygger på kvalitetskod, med funktioner du vill ha, till priser du har råd och med förstklassigt stöd från en Themeforest Elite-författare. Vårt mest sålda WordPress-tema är ett bra exempel på vårt arbete. Detta mycket flexibla tema passar perfekt för företag, frilansare, fotografer, bloggare och allt. Kolla in det!

WordPress Hosting

Som WordPress-användare behöver du en bra värd för din webbplats. En bra webbhotell ger dig den trygghet du behöver för att skapa ett framgångsrikt WordPress-projekt (vi använder WP Engine på Explorer och vi älskar vår värd eftersom de håller våra webbplatser snabba för er alla). Följande är några av de bästa resurserna för att välja den bästa WordPress-värden:

 • WordPress Hosting: Hur man väljer det bästa
 • Vad du behöver veta om hanterad WordPress Hosting
 • Hur man väljer rätt WordPress Hosting
 • WordPress Hosting
 • Är du en värdleverantör? Se dessa Hosting WordPress-teman!

Ytterligare WordPress-resurser

Detta avsnitt sammanfattar andra WordPress-resurser som inte omfattas av detta inlägg.

WordPress informations- och utvecklingsresurser

WordPress Services

 • Sucuri – premium WordPress-säkerhetstjänst
 • ManageWP – ManageWP hjälper dig att hantera flera WordPress-webbplatser från en enda instrumentbräda
 • Vaultpress – WordPress-skydd och säkerhetskopieringslösning från Automattic
 • StackPath CDN – Topp av klassen Content Delivery Network

Beväpnad med ovanstående resurser är du redo att ta världen av WordPress med storm. Ingenting ska stå i vägen, så gå vidare och vara bäst WordPresser där ute. Vi ses!