40 Velike WordPress vadnice

Ne glede na to, ali ste začinjen spletni razvijalec ali samo radoveden brskalnik, ki želi izvedeti več o uspešnem projektu, ki je WordPress, vam bodo tečaji pomagali izostriti svoje spretnosti, da vas v nobenem trenutku ne bodo spremenili iz novice WordPress v Sensei.

Če želite povečati svoje znanje o WordPressu, bo ta objava osvetlila štirideset (40) neverjetnih vaj o WordPressu. Medtem ko je na tisoče vadnic za WordPress, smo naredili najboljše, da bi vam prinesli štirideset (40) najboljših. Vse vaje v današnji objavi so precej nad pregibom; posegajo po nasvetih za WordPress in ustvarili so jih ugledni avtorji in razvijalci.

Zato si priskrbite skodelico kave (ali karkoli lebdi v vaši barki) in se pripravite na učenje in zabavo!


1Vodič za WordPress – Uvod
Ta video tutorial Jesseja Boyerja iz Udemyja vas bo seznanil z osnovami WordPress-a. Vadnica vam bo pomagala enostavno in hitro namestiti, konfigurirati in uporabljati WordPress na vašem spletnem mestu. Prav tako lahko na našem WPExplorerju preberete vodnik za začetnike o WordPress videoposnetkih.


2Kako se naučiti WordPress v enem tednu (brezplačno!)
Kako bi se radi naučili WordPressa in začeli spletno podjetje v enem tednu? Če to zveni kot nekaj, kar bi radi poskusili, ima Raelene Wilson, nagrajena novinarka in pisateljica na WPMU DEV, samo vaje za vas. The Kako se naučiti WordPress v enem tednu vadnica je razdeljena na sedem delov, po enega za vsak dan v tednu. Tako kot danes, naslednji teden, boste pripravljeni za začetek lastnega podjetja ��


3Kako vzpostaviti brezplačen mini tečaj v WordPressu
Kdo ne bi želel svojim spletnim obiskovalcem dati dodatne vrednosti? Ponudba brezplačnega mini tečaja je odličen način za dodatno vrednost in povečanje vašega poštnega seznama. Ta vadnica Joea Foleyja vam natančno prikazuje, kaj morate storiti, da ustvarite uspešen mini tečaj.


4Kako odstraniti prekinjene povezave s svojega spletnega mesta WordPress za vedno
Zlomljene povezave so bolečina v vratu. Svoje spletne obiskovalce bodo poslali proč in omamili vaše SEO lestvice. Iz prekinjenih povezav ni nič dobrega, ne glede na to, kako privlačna je vaša stran 404. Najboljši in edini način, kako se spopasti s prekinjenimi vezmi, je, da se jih enkrat za vselej znebimo. Tom Ewer vam bo pokazal, kako odstraniti pokvarjene povezave s svojega mesta WordPress – za vedno.


5WordPress Kratke kode: Celoten vodič
Ali si vedel:

  • WordPress kratke kode so bile predstavljene v različici 2.5? (O ja, že nekaj časa sta že naokoli.)
  • Povprečni urejevalnik brez programskih spretnosti lahko preprosto objavi dinamično vsebino z uporabo kratkih kod?

Vodič za WordPress kratke kode Konstantinos Kouratoras iz revije Smashing vam bo razložil vse, kar morate vedeti o kodah WP. Če imate kratke kode (in kdo jih ni), boste na koncu vadnice za Konstantinosa peli pohvale..


6Kako se znebiti / wordpress / iz URL-ja spletnega mesta WordPress
Ta odlična vadnica dobrih fantov na WPBeginner je vaša varčna milost, če ste “… pomotoma namestili WordPress v podmap in ga želite premakniti v korenski imenik.” Vadnica vam bo pomagala, da se znebite imena domene / wordpress / priponke, kar vam bo omogočilo dostopnejši in nepozaben URL.


7Vodič za WordPress: Kako ustvariti WordPress temo iz HTML-ja
Če se želite naučiti, kako ustvariti teme WordPress iz statičnega HTML-ja, je to vadnica, ki jo potrebujete. Avtor Freddy (oh, to sem jaz) vam bo pomagalo pretvoriti predloge HTML v popolnoma delujoče teme WordPress.


wordpress-dashicons

8Uporaba ikon pisave (Pozorišča) za vrste objav po meri v WordPressu 3.8
AJ Clarke f * cking ljubi novo skrbniško obliko WordPress 3.8. Ena od značilnosti, ki ga zanima, so ikone pisave (ali Dashicons), ki so bile najmanj videti neverjetni dodatki. Če bi radi vedeli, zakaj AJ nadleguje Dashicons, preberite njegovo vadnico o uporabi ikon pisave za vrste objav po meri. Vadnica je kratka in dobro podana, zaradi česar je zabavna.


9WordPress Varnost: Ali je vaše spletno mesto WordPress res varno?
Če bi radi vojno vzeli hekerjem, vam bo ta vadnica pomagala na dva glavna načina. Prvi del vadnice vam bo pokazal, kako zavarovati svoje WordPress spletno mesto, drugi del pa bo razkril deset (10) najboljših varnostnih vtičnikov WordPress, ki vam bodo dali dvorezen meč, ki ga potrebujete za ubijanje hekerjev in drugi izmeček internet. Ne čakajte okoli vojaka, pojdite prebrati vadbo, vaš sovražnik je trdo delo!


10Vodnik po korakih za selitev spletnega mesta WordPress na novega spletnega gostitelja
Tom Ewer vam natančno pokaže, kako lahko spletno mesto WordPress enostavno in varno prestavite iz enega spletnega gostitelja v drugega. Res ni treba zastrašujoče ali stresno premikati svojega spletnega mesta in Tom je tu, da vas vodi skozi postopek..


11Kako razdeliti WordPress objave na več strani
Če imate radi dolge objave na spletnem dnevniku, vendar bralcev nočete podrediti drsanju, vam bo ta priročnik WPMU DEV prišel prav. Razdelitev objav je vseeno v vaše dobro. Povečal bo ogled strani na vašem spletnem mestu in bralcem olajšal uživanje vsebine.


12WordPress SEO – Vodnik za začetnike
Joost de Valk z spletnega mesta Yoast.com vas bo v tem priročniku za začetnike naučil vsega, kar morate vedeti o WordPress SEO. Izvedeli boste nekaj stvari, na primer izboljšanje naslovov, meta, strukture stalne povezave, drobtin in drugih funkcij. Pred enim mesecem je objavil mega objavo z naslovom Dokončni priročnik za višje uvrstitve za WordPress spletna mesta. To bi morali preveriti tudi ��


13Kako narediti predstavljen vrtiljak za WordPress
Predstavljeni prispevki povečajo sodelovanje uporabnikov in opozarjajo na druge objave. Ta vadnica Jamesa Laoa iz Tuts + vas vodi skozi postopek ustvarjanja predstavljenega vrtiljaka. Uživajte!


14Celoten vodnik po vrstah objav po meri
Vrste objav po meri vam omogočajo ustvarjanje najrazličnejših vsebin. Ta vadnica Daniela Patakija iz revije Smashing vam bo pokazala pot okoli vrst po meri po meri, ki vam omogoča, da v celoti izkoristite ta mehanizem.


15Kako v prihodnosti zaščititi vaše odzivno spletno mesto WordPress
Odzivna spletna mesta so pot danes in jutri. Togo spletno mesto v prihodnosti ne bo videlo, da mobilne naprave hitro prevzamejo. Prihodnost ljubi tekočnost. Da se vaše odzivno mesto WordPress ne bo zlomilo, boste morali prebrati to vadnico Jesseja Friedmana.


16Kako dodati gumbe za skupno rabo kot prekrivanje videoposnetkov YouTube v WordPressu
Videoposnetki pritegnejo aktivnost uporabnikov in lahko ob dobri uporabi vbrizgajo življenje v dolgočasno spletno mesto. Če združite video z deljenjem v družabnih medijih, lahko znatno povečate uporabniško sodelovanje na svojem spletnem mestu. Ta vadnica vam prikazuje, kako dodate gumbe za skupno rabo kot prekrivanje videoposnetkov za lažjo skupno rabo.


woocommerce-order-notes-notes-to-e-poštna sporočila

17Kako zgraditi spletno trgovino in prodati svoje izdelke z WordPress in WooCommerce
Spletna trgovina je lahko odlično domače podjetje. Pomislite na svobodo, ki jo prinaša takšno poslovanje, nizke režijske stroške, svetovni doseg, avtomatizacijo in številne druge prednosti. Če želite ustanoviti spletno trgovino, vas bo ta vadnica Toma Ewerja zagotovo usmerila v pravo smer.


18Obnovitev skrbniškega gesla za WordPress
Pozabljenost je zanič. Gesla pozabim večkrat, kot si jih želim zapomniti. Pozabljate tudi vi; vsi pozabljamo – neizogibno je Obnovitev skrbniškega gesla za WordPress je enostavno delo, če se spomnite svojega uporabniškega imena ali e-poštnega naslova. Če pa se ne morete več spomniti, vam bo ta vadnica pomagala obnoviti skrbniško geslo.


19Kako onemogočiti samodejne posodobitve v programu WordPress
Od WordPressa 3.7 je platforma pridobila možnost samodejnega posodabljanja brez človeškega prispevka. Če ste bili navdušeni, ste morali vedeti, da se je WP 3.8 posodobil na WP 3.8.1. Čeprav je to z vidika varnosti dobro, lahko te posodobitve povzročijo težave z nezdružljivostjo vtičnikov. Če želite onemogočiti samodejne posodobitve, vam bo to vodilo v pomoč.


20Kako samodejno prekiniti zunanje povezave v WordPressu
Ne želite deliti povezave s sokom? No in dobro, ta vadnica Sourav K. vam bo pokazala, kako preprečiti pajkom v iskalnikih sledenje (neželenih) zunanjih povezav.


21Kako kodirati WordPress temo iz nič
Ta vadnica Keenan Payne vam bo pomagala kodirati WordPress temo iz nič. Medtem ko je vadnica na spletnem mestu onextrapixel.com (OXP) pred tremi leti zaživela, je polna nasvetov in modrosti, ki so primerni za prizadevnega WordPressovega razvijalca.


22Kako dodati avtorjeve slike v svoj WordPress blog
Če želite na svojevrsten način prikazati avtorske avatarje, želite prebrati to vadnico Joe Foleyja iz WPMU DEV. Če vaše spletno mesto hrani vsebina različnih avtorjev, vam bo ta vadnica pomagala prikazovati njihove fotografije, kamor koli želite, ne da bi pri tem prelomili znoj.


23Zmogljivi nasveti in triki za WordPress
Ta vadnica je zbirka enaindvajsetih (21) pametnih nasvetov, ki bodo še kako koristni, ko uporabljate WordPress. Avtor Daniel Pataki, avtor Zmogljivi nasveti in triki za WordPress vadnica je nekaj, kar želite imeti v svojem orodju za orodja za WordPress.


Ustvarite WordPress vtičnik

24Kako ustvariti pripomoček WordPress po meri
Če ste že nekaj časa okoli WordPressa, ste si verjetno želeli sestaviti svoj vtičnik ali pripomoček. Ne zaznavajte, da vtičniki in pripomočki niso enaki. Medtem ko vtičniki dodajo dodatno funkcionalnost, pripomočki olajšajo dodajanje različnih elementov na vaše spletno mesto. Ta vadnica vam bo pokazala, kako ustvariti pripomočke po meri. Oglejte si tudi, da je Remi v dveh delih, kako ustvariti vtičnik za widget za WordPress.


25Nasveti in triki za preizkušanje tem WordPress
Kot razvijalec WordPress-a mora biti testiranje tem najpomembnejši korak pri razvoju tem. Testiranje vam lahko pomaga ujeti hrošče in varnostne luknje, ki bi sicer med drugim uničile vaš ugled. Daniel Pataki razkriva nekaj nasvetov in trikov, s pomočjo katerih boste lahko preizkusili svoje WordPress teme, preden jih boste objavili v javnosti.


26Visual Composer: Vodnik za vlečenje in spuščanje strani
Tisti, ki so preizkusili Visual Composer, morajo vedeti nekaj ali dve o radostih uporabe tega posebnega ustvarjalca strani. Vtičnik ponuja izkušnjo kot nobena druga; je enostaven za uporabo in ne zahteva spretnosti programiranja. V tej vadbi vam Kyla daje navodila po korakih za uporabo strani za pripravo strani.


27Kako izboljšati in izpopolniti postopek razvoja teme WordPress
Ne glede na to, ali ste šele začeli razvijati teme WordPress ali ste se že leta ukvarjali z njim, vedno obstaja prostor za izboljšave. V tej zelo podrobni vadnici Siobhan McKeown ponuja nasvete, ki vam bodo omogočili, da izboljšate svojo igro v smislu razvoja teme.


28Kako postati vrhunski strokovnjak za WordPress
V tej vadnici Siobhan natančno določa nekaj stvari in vam pokaže, kako postati najboljši razvijalci WordPress-a, kar jih lahko kadarkoli. Ta vadnica se dobro ujema z Kako postati vrhunski razvijalec WordPress-a vadnica Jonathana Wolda.


29Kako ustvariti dnevno in tedensko e-poštno glasilo v WordPressu
Trženje po e-pošti je vodilna oblika spletnega trženja. Vaše sporočilo se pošlje naravnost nameravanemu občinstvu, ki je bolj verjetno, da ga bo prejelo in ustrezno (pozitivno) odgovorilo. Z drugimi besedami, marketinško sporočilo ni razredčeno in proračun je v primerjavi z drugimi oblikami spletnega trženja nizek, ta vadnica uredništva WPBeginner vam bo pomagala pri nastavitvi e-poštnih novic v WordPressu.


3040 obveznih WordPress vtičnikov za leto 2014
Internet je poln odličnih in uporabnih vtičnikov WordPress. Izbiranje najboljšega je torej težavna naloga. V tej vadnici vam Freddy predstavi štirideset (40) obveznih WordPress vtičnikov za leto 2014.


31Skrivnosti spletnih dnevnikov z veliko prometa WordPress
Bi radi vedeli, kako veliki fantje WordPressa počnejo to, kar počnejo? Kako ustvarijo milijone zadetkov in vodijo bloge WordPress z več deset milijoni ogledov? Bi radi slišali, kaj imajo razvijalci programa WordPress Core o teh pošastnih blogih WordPress? Ta vadnica odgovarja na ta in druga vprašanja.


32WordPress otroške teme: Kaj morate vedeti
Kaj ali koliko veste o otroških temah? Otroške teme omogočajo prilagajanje spletnega mesta brez urejanja matične teme. Tako lahko nadgradite nadrejeno temo kadarkoli, ne da bi skrbeli, da boste izgubili prilagoditev. Še nekaj, otroške teme so lahko varnostne kopije. Ta vadnica bo zasvetila luč na otroške teme WordPress, da boste bolje razumeli.


336 nasvetov za povečanje prometa na spletnem mestu WordPress
Vlečenje prometa na vaše spletno mesto ni lahka naloga. To je zelo nezaupljivo, če potrebujete promet za izgradnjo trajnostnega spletnega poslovanja. Ta tečaj za WordPress SEO vam pokaže, kako pritegniti več prometa na svoje WordPress spletno mesto.


34Kako dovoliti uporabnikom, da pošljejo objave na svoje mesto WordPress
Če želite svojim uporabnikom dati priložnost, da prispevajo na vašem spletnem mestu, vam bo v tej vadnici WPBeginner pokazal, kako to storiti.


izboljšanje WordPress-uporabniške izkušnje

354 Najboljši nasveti za uporabniško izkušnjo za izboljšanje spletnega mesta WordPress
Tom vam pokaže, kako optimizirati spletno mesto WordPress in tako zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo. No, če niste imeli pojma, je sodelovanje uporabnikov vse, če poskušate ustvariti dobičkonosno spletno podjetje.


36Uporaba izbirne poizvedbe za odzivne postavitve, ki jih poganja stolpec
Benjamin Intal iz Tuts + razloži, kako uporabiti medijske poizvedbe. Medijske poizvedbe so koristne pri ustvarjanju odzivnih spletnih mest, in če ne živite pod skalo, že veste, da je odziven dizajn pot prihodnosti. Tukaj je, da ostane.


37Kako izbrati odlično barvno shemo za svoje spletno mesto
Barve, ki jih uporabljate na svojem spletnem mestu WordPress, bodo vplivale na uporabnikovo udejstvovanje. Prepustite to Timothyju Bowersu, da vam pokaže, kako doseči pravo ravnovesje. Ve, kaj deluje in kaj ne.


38Kako enostavno prilagoditi WordPress Admin
Znano tudi kot zaledje, skrbniško področje WordPress ni ena izmed lepih strani WordPress-a. Vendar pa je preprosto prilagoditi uporabo php funkcije, ki jih je v tej vadnici prikazal Aurelien Denis.


39Kako ustvariti ločeno stran za blog objave v WordPressu
Objave v spletnem dnevniku so privzeto konfigurirane za prikazovanje na domači strani. To predstavlja težavo, če in kdaj želite ustvariti domačo stran po meri. Ta vadnica vam bo pomagala ustvariti ločeno stran za lepe objave na spletnem dnevniku.


40Kako opraviti A / B split testiranje v WordPressu z uporabo Google Analytics
Google Analytics vam pomaga, da ostanete v koraku s svojimi statistikami. Preizkušanje po delih vam pomaga ugotoviti, kateri elementi oblikovanja in strani vplivajo na uspešnost vašega spletnega mesta in koliko. Ta vadnica vam bo pomagala opraviti A / B delitev testiranja, da boste razumeli, kaj morate spremeniti, da izboljšate učinkovitost svojega spletnega mesta WordPress.


Nazaj k tebi…

Tukaj je, štirideset (40) vadnic navzdol. Zajeli smo številne različne vadnice, od razvoja teme do vtičnikov in SEO, če jih omenimo le nekaj. Žoga je zdaj na vašem igrišču. Preizkusite te vadnice in postanite najboljši razvijalci WordPress-a, ki ste bili usojeni biti. Se vidimo okrog ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me