Brezplačno ustvarite napredne obrazce brezplačno z vtičnikom Visual Form Builder WordPress

Visual Form Builder je vtičnik WordPress, ki vam omogoča izdelavo obrazcev po meri, s katerimi lahko vaši obiskovalci stopijo v stik z vami in vam pošljejo informacije. Poleg tega, da vam omogoča izdelavo standardnih obrazcev za stik za vaše spletno mesto, ima Visual Form Builder celo vrsto funkcij, ki olajšajo zgraditi veliko bolj napredne oblike za različne namene. V tem priročniku boste izvedeli, kaj lahko naredite z Visual Form Builder-om in kako lahko to obliko WordPress vtaknete, da ustvarite skoraj katero koli vrsto obrazca za svoje spletno mesto.

Kaj lahko naredite z ustvarjalnikom vizualnih obrazcev

Nekateri izmed razlogov, zaradi katerih boste morda želeli dodati obrazec na svoje spletno mesto, so, da obiskovalci olajšajo, da vam pošljejo sporočilo, rezervirajo sestanke, pošljejo datoteke, pošljejo vprašanja in vas celo najamejo.

Vtičnik Visual Form Builder je na voljo v dveh različicah: prost in premijo. V tem priročniku vam bomo pokazali, kaj lahko naredite z brezplačno različico in kako lahko hitro ustvarite obrazec po meri pridobiti pravo vrsto sporočil in informacij svojih obiskovalcev Z brezplačno različico programa Visual Form Builder lahko izbirate med impresivno izbiro vrst polj, ki jih želite dodati v obrazce, vključno z:

 • Besedilo: idealno za vnos ene vrstice besedila
 • Področje besedila: uporablja se za vnos daljšega sporočila
 • Potrditveno polje: na seznamu označite več možnosti
 • Izbirni gumb: s seznama izberite samo eno možnost
 • Izberi seznam: s seznama izberite predmete
 • Naslov: fizična lokacija, vključno z ulico, mestom itd.
 • Datum: z izbiro datuma
 • E-pošta: e-poštni naslov pošiljateljev
 • URL: naslov spletnega mesta
 • Valuta: denarna vrednost
 • Številka
 • Čas: 12 ali 24 ur
 • Telefon: ameriški in mednarodni formati
 • HTML
 • Nalaganje datoteke
 • Navodila: navadno besedilo ali HTML

Visual Form Builder prav tako omogoča, da obiskovalci do vsakega polja obrazca vnesejo pravilne podatke samodejno jih potrdi.

Validator polja

Druga zelo uporabna funkcija tega vtičnika za oblikovanje obrazcev WordPress je, da je to doda preverjanje neželene pošte do obrazcev. To polje od uporabnikov zahteva, da izvedejo preprost, ki ga morajo pravilno izpolniti, preden lahko pošljejo obrazec.

Preverjanje proti smehu

Tako boste preprečili, da bi pošiljatelji neprimerno zlorabili vaš obrazec v upanju, da bodo vašo mapo preplavili z neželeno e-pošto, kar bi se hitro zgodilo, če ne bi vključili neke oblike preverjanja ljudi. Druge uporabne lastnosti brezplačne različice programa Visual Form Builder vključujejo:

 • Shranite prispevke v podatkovni bazi WordPress
 • Izvozi vloge kot datoteko CSV
 • Pošljite predložitve na več e-poštnih naslovov
 • Uporabnike preusmerite na stran ali URL ob oddaji
 • Uporabnikom pošljite potrdila o potrditvi
 • Podvojite obrazce, da prihranite čas
 • Polja razvrstite v stolpce
 • Prilagodite obrazec s CSS

Kot lahko vidite, lahko z ustvarjalnikom vizualnih obrazcev veliko storite zunaj standardnih funkcij osnovnega vtičnika za kontaktne obrazce.

Vodnik za uporabo Visual Form Builderja

Ko gledamo brezplačno različico Visual Form Builderja, jo je mogoče namestiti na vašo spletno stran neposredno prek vašega upravnega območja WordPress. Preprosto se prijavite na nadzorno ploščo in pojdite na Vtičniki> Dodaj novo.

Dodajte vtičnik

Tam poiščite Visual Form Builder in kliknite gumb Namestite zdaj, nato pa povezavo Aktiviraj zdaj, da jo dodate na svoje spletno mesto. Po aktiviranju boste v meniju stranske vrstice videli nov element z naslovom Visual Form Builder. Od tam lahko konfigurirate vtičnik, izvozite obrazce, si ogledate predložitve obrazcev in dodate nov obrazec. Ker Visual Form Builder ne vsebuje nobenih vnaprej izdelanih obrazcev, je prvi korak ustvarjanje novega s klikom na element menija Dodaj nov obrazec..

Ustvarjanje novega obrazca

Prva faza ustvarjanja novega obrazca je, da mu daste ime, vnesete svoje ime, nastavite odgovor na e-pošto, zadevo e-poštnega sporočila, ki bo poslano, in na kateri e-poštni naslov pošljete obrazec.

Dodaj nov obrazec

Ko vnesete osnovne stvari, lahko nadaljujete na ustvarjanje obrazca. Naslednji korak je, da kliknete gumb z nastavitvami na vrhu strani za oblikovanje obrazcev.

Nastavitve oblikovalca vizualnih obrazcev

Od tu lahko določite, kdo bo prejel kopijo oddaje, kaj se bo zgodilo z uporabnikom, ko bo predložil obrazec, in tudi ali uporabniku pošljite e-poštno obvestilo potrdijo njihovo predložitev.

Korak 1

Ko je obrazec nastavljen, lahko polja dodate. Dodajanje različnih vrst polj v obrazec je tako enostavno, kot da kliknete eno od možnosti, ki so na voljo na levi strani. Ko je polju dodano polje, je lahko tudi povlekel in spustil na svoje mesto. Polja obrazca lahko prilagodite tudi vašim potrebam s klikom na ikono za razširitev.

2. korak

To vam omogoča dodajte oznake po meri uporabnikom naročiti, kaj naj vnesejo v vsako polje. Če želite kadar koli videti, kako bo izgledal vaš obrazec, ko bo objavljen na vašem spletnem mestu, morate najprej shraniti in nato vstaviti v objavo ali stran.

Objava obrazcev

Visual Form Builder omogoča lažji vnos obrazca v objavo ali stran zahvaljujoč gumbu, ki je dodan urejevalniku WordPress objav.

3. korak

Ko kliknete gumb Dodaj obrazec, lahko nato izberete vse obstoječe obrazce, ki so bili ustvarjeni, in jih nato vstavite v objavo ali stran. Če morate spremeniti lokacijo obrazca, lahko preprosto izrežite in prilepite kratko kodo. Če si želite ogledati nov obrazec, kliknite gumb Predogled objave in si oglejte akcijo.

Primer obrazca

Če obrazec ni videti pravilno, lahko vrnete ustvarjalnik obrazcev nazaj in izvedete potrebne spremembe.

Oglejte si Oddaje obrazcev

Poleg pošiljanja obrazcev na izbrane e-poštne naslove po želji, Visual Form Builder tudi shranjuje prispevke v vaši bazi podatkov WordPress. To pomeni, da se lahko preprosto vrnete nazaj in si ogledate vse vnose obrazca na enem mestu znotraj svojega skrbniškega prostora WordPress, namesto da iščete poštni nabiralnik. Ob ogledu posameznih prispevkov dobite tudi možnost, da jih natisnete.

Oglejte si shranjene prispevke

Lahko tudi izvozite shranjene vnose obrazca v datoteko CSV za ogled v aplikaciji, kot je Excel. Tako zelo enostavno filtrirate prispevke, jih delite s sodelavci ali jih varnostno kopirate.

Izvozi predložitve obrazcev

Ta funkcija je lahko zelo koristno za svobodnjake in ponudnike storitev ki ga lahko uporabijo za hitro sestavljanje seznama preteklih poizvedb potencialnih strank, s katerimi se lahko obrnejo, da ustvarijo več podjetij.

Zaključek

Visual Form Builder je idealna izbira za vse, ki želijo sestaviti bolj napredne obrazce kot osnovni kontaktni obrazec za svoje spletno mesto. Vendar, kot je tako enostaven za uporabo, tudi tisti, ki iščejo preprosto rešitev obrazca za stik, se jim zdi primerna izbira, ki jim daje možnost izdelave bolj zapletenih obrazcev, ko njihove potrebe rastejo.

Za tiste, ki potrebujejo še več funkcij, profesionalna različica in njeni dodatki naredijo že uporaben vtičnik še bolj uporabnega in ga je vredno preveriti.

Pridobite brezplačni vtičnik WordPress Builder za vizualne obrazce

Za kaj nameravate uporabiti napredni obrazec? Prosim delite svoje misli v komentarjih spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me