Kako dodati klepet v živo na svoje WordPress spletno mesto

Kako dodati klepet v živo na svoje WordPress spletno mesto

Pred nekaj minutami sem na klepetu v živo dobil vso pomoč, ki sem jo lahko dobil v zvezi s tehnično težavo, ki sem jo imel pred umikom. Na srečo za vaš resnično, moj ponudnik storitev je bil v živo (na spletu), kar pomeni, da sem rešil svojo težavo in spet začel poslovati v manj kot 10 minutah. Zdaj sem en srečnejši pisatelj.

Toda kaj ima to veze s tabo? Prvi odstavek je poskus osvetlitve neposredne koristi, ki jo uživate, ko na svoje WordPress spletno mesto dodate klepet v živo. S klepetom v živo zagotavljate boljšo in hitrejšo podporo.

V tej kratki vadnici bomo zajeli:

 • Prednosti in slabosti klepeta v WordPressu v živo
 • Kako dodati klepet v živo na svoje WordPress spletno mesto
 • Hiter seznam vtičnikov za klepet WordPress v živo

V eni vrstici želimo ponuditi nasvete in orodja, ki jih potrebujete za dodajanje funkcionalnega klepeta v živo na vaše WordPress spletno mesto v samo nekaj minutah. Če imate oblečeni plesni čevlji, naj bo tango mi amigo.

Prednosti in slabosti klepeta v WordPressu v živo

Naj bo tako preprosto.

Prednosti prvega

Nastavitev klepeta v živo za WordPress je enostavna in poceni (če ne brezplačna). Drugič, aplikacijo za klepet lahko povežete s svojim spletnim mestom. Je kdo omenil udobje? Poglejte na ta način, klepet v živo je povsod, kjer greste. Zakaj? Hitrejša podpora pomeni, da obiskovalcu ne bo treba čakati.

Prihrani tudi čas; manj telefonskih klicev in e-poštnih sporočil. Internet je internet, podpora je veliko lažja pri klepetu v živo. Pomislite na nič motenj v storitvah, kar pomeni več chedda. In ne pozabite, en operater klepeta lahko služi več strankam.

Lahko tudi oddajate klepet v živo. Skupina talentov je impresivna. Kar pomeni, da lahko zlahka zagotovite standardno podporo celotnemu svetu 24/7.

Ciljni klepet v živo

Iz svojega vtičnika za klepet lahko zbirate analitike; informacije, ki vam pomagajo ponuditi boljšo podporo.

S pomočjo drugih analitičnih izdelkov lahko tržiš svoje druge izdelke prek klepetanja v živo. Kako je s tem, da z zanimivim klepetom ustavimo perspektivno pot na poti? Vidite, to pomeni, da lahko zberete tudi e-poštna sporočila, za vsakogar, ki vas zanimajo?

Praktično nadzorujete vtičnik za klepete in lahko prepovete, kdor ni v skladu s predpisi za klepet. Poleg tega je vedno zabavno klepetati s strankami, saj zbirate veliko povratnih informacij. WordPress klepet lahko upognete kamor koli želite, saj se ne bo zlomil.

Bottom line je, da lahko svetu zagotovite svetovno podporo kjer koli in kadar koli.

Če ima pro, mora biti kon. Torej, igrajmo se na srečo.

Proti

Če namestite klepet v živo in svojim strankam ne sporočite vaše razpoložljivosti, bodo zelo jezni, ko boste odložili. Ker ne morete večno brez spanja, oddajte zunanje vire ali postanite na voljo.

To pomeni tudi jasno navedbo ur razpoložljivosti. Ali pa uporabite vtičnik, ki spremeni klepet v živo v e-poštni obrazec za generiranje uporabnikov, ko greste brez povezave.

In imamo super nasilne stranke, ki izklopijo podporo, potem pa lahko prepovete vsakogar zmede z Zohanom ne upošteva pravil.

To je najboljše, kar sem si zamislil in poskusil. Veste še kakšne slabosti? Sporočite nam.

Ker je WordPress klepet v živo danes očiten zmagovalec, bomo na vaše spletno mesto dodali vtičnik za klepetanje v živo, da se boste lahko vozili. Ničesar ne smete izgubiti, vse je brezplačno.

Kako dodati klepet v živo na svoje WordPress spletno mesto

wp vtičnik za podporo klepetu v živo

Tukaj bomo uporabili WP Live Chat Support vtičnik WP-LiveChat in družba. V ta vtičnik imamo toliko zaupanja, in videli boste, zakaj. To bo zabavno.

Namestite in aktivirajte vtičnik za podporo WP Live Chat:

wp-live-chat-support-welcome-screen

Dva gumba dva jezička; Preskočite uvod, podporo, dobrodošlico in dobropise v tem vrstnem redu. Na zavihku dobrodošlice je nekaj lepih podrobnosti, če želite brati. Fantje, na seznamu Krediti, jasno povedo, da nudijo podporo, zato se ne zatikajte.

Na dnu zaslona dobrodošlice kliknite »V redu! Gumb Start in Voila! – za vas poteka klepet v živo:

wp-live-chat-support-plugin nameščen

Tako lahko ljudje na vaši strani WordPress v živo klepetajo z vami. Vtičnik za podporo WP Live Chat ima nekaj impresivnih funkcij, vključno z obvestilnimi obroči, piskami in drugimi.

Konfigurirajte klepet v živo

Kot zagotovo vidite, je povezava za prilagajanje vtičnika točno tam v ospredju. Kaj pa odkrivamo, kaj se skriva za to povezavo. Kliknite na spremembo nastavitev škatle:

wp zaslon nastavitev podpore v živo

Oh, poglej to. Videti je kot obsežen seznam funkcij in je samo brezplačna različica. Seveda obstaja pro različica s še več funkcijami. Poglejmo, kaj lahko storimo s klepetalnico. Kliknite element menija Chat Box:

wp nastavitve klepeta podpore v živo

No, no, no … kaj imamo tukaj? Vse, kar morate takoj poklepetati s svojimi potencialisti. Dodatne funkcije so zaklenjene v različici pro. Pro-načrti stanejo med 39 in 100 dolarjev. To je enkratna stvar; brez ponavljajočih se plačil, razen če obnovite licenco, kar storite ročno. Nazaj na funkcije je treba storiti še toliko.

Styling

Morate dodati barvo ali prilagoditi polje za klepet za svojo blagovno znamko? To je tako enostavno, samo pojdite na odsek za oblikovanje in oblikujte vsebino vašega srca:

wp-live-chat-support-styling-screen

Ste vedeli, da lahko s tem vtičnikom anketirate svojo publiko? Poleg tega lahko:

 • Dodajte agente
 • Prilagodite sporočilo brez povezave
 • Namestite CSS ali JS po meri
 • Uporabite API REST, dokler ne spustite
 • Blokirajte obiskovalce po naslovu IP samo zato, ker lahko
 • Po koncu klepeta uporabniki preusmerijo uporabnike na določeno stran
 • Pred začetkom seje klepeta dodajte povezave do svoje baze znanja
 • In še toliko več!

Na koncu postopka namestitve bi morali imeti gumb za klepet v živo, kot je ta:

wp-live-chat-support-live-chat-box

Ko uporabnik klikne gumb za začetek seje klepeta, prejmete obvestilo (vključno s potisnimi obvestili, najprej pa morate na svoje spletno mesto dodati potisna obvestila). Takole je videti nadzorna plošča skrbnika za klepet:

wp-live-chat-support-admin-chat-nadzorna plošča

In skrbniška seja klepeta izgleda tako:

wp-live-chat-support-admin-chat-window

Analytics

Kot lahko vidite, lahko zberete veliko informacij o uporabniku in celo vidite njihovo sliko, če uporablja gravatar. Vidite strani, na katerih so, od koder je bil klepet, IP naslov in še veliko več, odvisno od polj po meri, ki jih določite.

Uporabniška seja v klepetu z vidika uporabnika:

wp-live-chat-support-live-chat-box-live-live

Node strežnik lahko celo aktivirate, da s strežnika odstranite nalaganje več klepetov. To pomeni hitro spletno stran, kar je vedno dobra stvar.

Če želite brezplačni vtičnik za klepet v živo, vtičnik WP Live Chat Support zmaga na številnih področjih, čeprav so najboljše lastnosti zaklenjene v različici Pro. Med vami in mano sem padel za ta vtičnik in ga zdaj uporabljam. Kaj pa ti??

Častitljive omembe

Tukaj je seznam drugih WordPress vtičnikov za klepet v živo, ki jih je vredno omeniti, izbrane v naključnem vrstnem redu:

Zaključne besede

Klepet v živo vam pomaga, da povečate sodelovanje uporabnikov na svojem spletnem mestu, kar vodi k boljšim konverzijam navzdol. Vključuje malo vzdrževanja, saj lahko z odličnim timom, orodjem in časom na področju storitev za stranke osvojite velike rezultate.

Imate klepet v živo na svoji spletni strani WordPress? Kateri vtičnik uporabljate? Če na svojem spletnem mestu nimate klepeta v živo, kakšen izgovor imate za zadrževanje? Sporočite nam vaše misli. Hvala vnaprej!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me