Kako dodati Push Obvestila na svoje mesto WordPress

Kako dodati Push Obvestila na svoje mesto WordPress

Vsak spletni podjetnik, ki sem ga srečal, sanja o tem, da bi na njihovo spletno mesto privabil več prometa. Tako kot vi, so ponavadi pripravljeni storiti vse, kar je potrebno, da privabite več obiskovalcev. V nekaterih primerih se začetniki zatečejo k tehnikam SEO tehnik, ki prinašajo kratkoročne dobitke, vendar vodijo k Googlovim kaznim navzdol, kar je samo žalostno.

Dobra novica je, da obstaja veliko zakonitih načinov za usmerjanje ustreznega prometa na vaše spletno mesto. Če vas usmerimo v pravo smer, običajne metode pridobivanja več bralcev in kupcev vključujejo trženje po e-pošti, SMS, SEM, whitehat SEO, PPC, trženje družbenih medijev in – razmeroma novo na trgu – potisna obvestila.

Če želite s potisnimi obvestili privabiti več prometa na svoje spletno mesto WordPress, vam bo ta objava všeč. V današnjem prikazovanju vam pokažemo, kako natančno dodate potisna obvestila na svoje WordPress spletno mesto s pomočjo priljubljenega OneSignal storitev. Z drugimi besedami, postavili smo brezplačne Vtičnik OneSignal WordPress in celotno stvar konfigurirate tako, da pošlje obvestilo o preizkusnem pritisku, tako da boste lahko zadeli tla.

Če to zveni kot nekaj, kar bi radi naredili, napolnite svojo skodelico, ker se je treba veliko naučiti. V komentarjih delite svoje pomisleke, najboljše marketinške nasvete in splošne misli.

Kaj so Push Obvestila?

predogled enoosebnih potisnih obvestil

Potisna obvestila so obvestila, ki jih je mogoče klikniti, ki jih vaše spletno mesto pošlje v računalnik ali mobilno napravo. Gre za razmeroma nov marketinški kanal, ki vam omogoča, da obiskovalcem vaše spletne strani pošljete marketinška sporočila dolgo potem, ko zapustijo vaše spletno mesto ali zaprejo brskalnike..

Trženje s Push notifikacijami postaja vse bolj priljubljeno, saj obiskovalec ne potrebuje, da navede e-poštni naslov ali katero koli drugo podrobnost o stiku, da se naroči. To je nova oblika prekiniti trženje z višjimi stopnjami prijav in klikov kot druge oblike trženja, kot je e-pošta.

Tako je potisna obvestila zelo priljubljena, da blagovne znamke z velikimi imeni, kot sta Facebook in Pinterest, med drugim uporabljajo taktiko, s katero se uporabniki vračajo k več vsebine. Spodnja slika prikazuje Facebook potisna obvestila v akciji.

push obvestila facebook primer

Vendar ne sprejmite moje besede, tukaj je nekaj zanimivih dejstev o potisnih obvestilih v skladu s člankom, objavljenim na SendX.

  • Push obvestila imajo povprečno stopnjo odobritve od 7 do 10%
  • Stopnja klikov potisnih obvestil je 4 do 8-krat večja od CTR e-pošte
  • Push ima povprečno stopnjo odjave 10%
  • Spletna mesta za e-trgovino vodijo po paketu, kar zadeva sprejemanje potisnih obvestil, ki mu sledijo spletna mesta medijev in podjetja SaaS
  • Za finančna spletna mesta ima spletna potisna stopnja dovoljenja 15%, CTR pa 30%. Stopnja prijav in CTR za spletna mesta za igre na srečo znaša 20% oziroma 15%. E-trgovine imajo dovoljeno stopnjo in CTR 10%.

Kako to s potisnimi obvestili potisnete naprej svoj poslovni načrt naprej?

Kako uporabljati Push Obvestila

Potisna obvestila so uporabna v številnih scenarijih. Neznano je mnogim začetnikom, obstaja nekaj primerov uporabe za potisna obvestila.

  • Pošiljanje časovno občutljivih opozoril, ki vključujejo prodajne dogodke, obvestila o poletih, najnovejše novice, posodobitve športnih rezultatov itd.
  • Vzpostavljanje angažiranosti s pošiljanjem uporabnikov obvestil o novi spletni vsebini, objavah v blogih, študijah primerov, belih knjig in tako naprej
  • Ponovno ciljanje s pošiljanjem posodobitev na zalogi in obvestil o opustitvi vozička
  • Zadrževanje strank s pošiljanjem potisnih obvestil o ciljnih popustih in povratnih akcijah

TL; DR: Push notification marketing ponuja številne prednosti, vključno z visokimi stopnjami prijav, nizkimi stopnjami naročnine, primeri večkratne uporabe, boljšo dostavo, povečano angažiranost in – kot smo že omenili – višji CTR kot številne druge oblike trženja.

Ker trženje potisnih obvestil ne deluje kot tujerodna tehnologija, nastavimo in konfiguriramo storitev potisnega obveščanja OneSignal na vašem spletnem mestu WordPress.

Kako namestiti OneSignal Push Obvestila

OneSignal Free Push Notifications Plugin

Za vzpostavitev storitve obveščanja o potisnem pritisku OneSignal uporabljamo eleganten vtičnik OneSignal WordPress. Vtičnik je na voljo v skladišču vtičnikov WordPress.org, kar pomeni, da ga lahko namestite znotraj nadzorne nadzorne plošče WordPress admin.

Uporabljamo tudi SSL-ime domene in vas spodbujamo, da storite isto. Poleg tega SSL povečuje varnost vaše spletne strani WordPress in pomeni dobre stvari za vaše SEO prizadevanja.

Kako pa nastavite OneSignal push obvestila? Brez skrbi, enostavna je kot pita – stvari četrtih grederjev, sami pa vam ne bodo morali žvečiti tipkovnice kot dude na zgornji sliki. Ali pa luknjajte svoj prenosnik, karkoli prej pride ��

Iti naprej.

Prijavite se na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo kot je prikazano spodaj.

namestitev novega vtičnika wordpress

S tem vas pripelje do Dodajte vtičnike stran, na katero lahko namestite vtičnike iz računalnika ali neposredno iz repo vtičnika WordPress.org. Na tem zaslonu v polje za iskanje ključnih besed vnesite »OneSignal« in ko najdete vtičnik, pritisnite na Namestiti zdaj gumb, kot smo podrobneje opisani na spodnji sliki.

namestitev oneignalnega WordPress vtičnika

Počakajte na namestitev in končno pritisnite na Aktivirajte gumb, kot je prikazano spodaj.

aktiviranje oneignalnega vtičnika wordpress

Aktiviranje vtičnika doda novo OneSignal Push postavko v skrbniški meni WordPress.

Kako konfigurirati obvestila Push OneSignal

Medtem ko storitev OneSignal push notifications ponuja številne funkcije, je konfiguracija in uporaba precej preprosta. Če želite konfigurirati potisna obvestila OneSignal, kliknite OneSignal Push v skrbniškem meniju WordPress, kot smo poudarili v spodnji sliki zaslona.

točka menija wordpress push notifications

S tem se pripeljete na stran z nastavitvami OneSignal, prikazano na spodnjem posnetku.

stran z enimizijskimi nastavitvami v wordpress administratorju

Ste opazili obvestilo na samem vrhu strani? No, to vam omogoča, da veste, kaj morate storiti, tako kot navodila, prikazana pod Nastaviti zavihek, kot je prikazano na zgornji sliki. The Konfiguracija poleg nje prikazan zavihek omogoča povezavo storitve push-notifikacije OneSignal s svojim WordPress spletnim mestom.

Spodnja slika prikazuje možnosti, ki so na voljo pod Konfiguracija zavihek; možnosti, ki jih uporabljate za konfiguriranje, nadzor in prilagajanje potisnih obvestil.

stran za konfiguriranje vtičnikov wordignal push obvestil

Ustvarite brezplačen račun OneSignal

Delaš kar dobro, do zdaj tako dobro. Zdaj pa se lotimo dela in ustvarite delujočo spletno aplikacijo. Če želite to narediti, morate najprej ustvariti brezplačen račun OneSignal.

Kako?

Na Nastaviti kliknite zavihek OneSignal povezavo, kot je prikazano na spodnjem posnetku zaslona.

povezava za ustvarjanje računa v WordPressu

Lahko pa brskalnik preprosto usmerite na oneignal.com. Vse skupaj s klikom na zgornjo povezavo odpre uradno spletno mesto OneSignal v novem zavihku. Nato kliknite na Prijavite se gumb, kot ga poudarimo na spodnji sliki.

uradno spletno mesto oneignal

To vodi do preprostega in kratkega obrazca za prijavo. Izpolnite obrazec z e-poštnim naslovom, geslom in imenom podjetja in nato pritisnite Ustvari račun gumb. Lahko pa se prijavite s pomočjo GitHub, Googla ali Facebooka, kot ponazorimo na spodnji sliki.

obrazec za ustvarjanje računa

Ob uspešni registraciji vas bo OneSignal pozval, da preverite svojo e-pošto, da aktivirate svoj račun.

Prijavite se v nabiralnik in kliknite na Kliknite tukaj, da potrdite svoj račun gumb, kot je prikazano na spodnji sliki.

e-poštni račun, ki aktivira e-pošto

S klikom na zgornji gumb se potrdi vaš račun in odpre nadzorna plošča OneSignal na novem zavihku. OneSignal vas pozdravlja z ogledom na krovu, ki ga lahko zapeljete ali preskočite, kot je prikazano spodaj.

startna turneja oneignalne nadzorne plošče

Ne glede na to, ali se boste odpravili na ogled ali ne, boste na koncu na preprosti nadzorni plošči OneSignal, prikazani na naslednji sliki.

enaignalna armaturna plošča

Ustvarite spletno potisno aplikacijo

Zdaj, ko imate aktiven račun OneSignal, nam omogočimo, da ustvarimo vašo prvo spletno aplikacijo. Kliknite na Dodaj aplikacijo gumb na nadzorni plošči OneSignal, kot smo poudarili na spodnji sliki.

Dodajte ime aplikacije, da ga boste naslednjič zlahka našli prek pojavnega okna, ki se prikaže in pritisnite na Dodaj aplikacijo gumb, kot je opisano spodaj.

poimenovanje oneignal spletna aplikacija

Na naslednjem zaslonu izberite Spletna potisk in kliknite na Naslednji gumb, kot ga poudarimo na spodnjem posnetku zaslona.

Po tem kliknite na WordPress Plugin ali Builder spletnih strani in nato WordPress kot je prikazano spodaj.

Nato se pomaknite proti dnu strani, izpolnite obrazec, naložite ikono in pritisnite Shrani gumb, kot je prikazano spodaj.

S tem shranite spletno aplikacijo za potiskanje in izpostavi ID APP in API KEY na spletno mesto WordPress morate dodati potisna obvestila OneSignal. Za podrobnosti glejte sliko spodaj.

Kopiranje ID-ja APP in API-ja morate kopirati v ustrezna polja Konfiguracija zavihek. Preprosto se pomaknite do OneSignal Push> Konfiguracija in kopirajte in prilepite ID APP in API, kot smo poudarili spodaj.

Po tem na isti strani izberite želene nastavitve. Nato se pomaknite proti dnu strani in pritisnite na Shrani gumb, kot je prikazano spodaj.

In to je to! Zdaj vaše spletno mesto pritiska na obvestila v vseh podprtih brskalnikih, razen Safariju. Preizkusite novo funkcijo za obveščanje o potiskih, tako da obiščete spletno mesto v novem oknu brskalnika brez beleženja zgodovine. Preizkusil sem celo brskalnik Opera in evo, kar imam.

Ni slabo za približno 10 minut konfiguriranja storitve OneSignal push notifications. Kaj misliš?

Konfiguriranje obvestil Push OneSignal za brskalnik Safari

Za konfiguracijo potisnih obvestil za brskalnik Safari morate ustvariti spletni ID Safari. Kako? Odprite nadzorno ploščo OneSignal in kliknite spletno aplikacijo za potiskanje, kot je prikazano spodaj.

urejanje oneignal spletne aplikacije

Nato kliknite Nastavitve kot prikazuje spodnji posnetek zaslona.

Po tem kliknite na Apple Safari zavihek, kot smo poudarili spodaj.

Nato izpolnite pojavno okno, ki se prikaže, in pritisnite na Shrani gumb, kot smo podrobneje opisani spodaj.

Po tem kliknite na Apple Safari še enkrat, kot je prikazano spodaj (opazite, da je označeno AKTIVNO).

S tem se prikaže pojavno okno s spletnim ID-om Safari, kot je prikazano na naslednji sliki.

Zgornji spletni ID morate kopirati v polje Konfiguracija kot smo storili s ID-jem APP-ja in tipko API, kot je prikazano spodaj.

Pomaknite se proti dnu zgornje strani in pritisnite na Shrani gumb. Zdaj so vaša pushS obvestila OneSignal aktivna in podprta v vseh večjih brskalnikih. Najboljši del je brezplačni račun OneSignal, ki podpira do 30.000 spletnih naročnikov. Brezplačni račun podpira neomejeno število mobilnih naročnikov.

Če potrebujete več moči, lahko vedno vzmetete za a premium paket, od 99 dolarjev na mesec. Vedno vas spodbujamo, da izberete možnost, ki deluje za vaše podjetje.


Potisna obvestila so odličen način za ohranjanje stika z obiskovalci vaše spletne strani. In ker obiskovalci predhodno soglašajo s potisnimi obvestili, ste prepričani, da ljudi, ki se naročijo, dejansko zanima, kaj ponujate.

Prednosti push obvestil omogočajo ta tržni kanal donosen in precej učinkovit. Nastavitev potisnih obvestil s pomočjo vtičnika in storitve OneSignal WordPress je neverjetno enostavna, zato morate biti pripravljeni in delovati v manj kot 15 minutah.

Imate vprašanje o push-notifikacijah? Kakšne komentarje o tej objavi na splošno? Prosimo, delite z nami v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me