Kako narediti obrazec za prijavo po meri za WordPress (in zakaj bi ga morali)

Kako narediti stran za prijavo po meri za WordPress (in zakaj bi to morali)

Verjetno ste vložili veliko dela v izdelavo svojega spletnega mesta WordPress in poskrbeli, da bo na sprednjem delu videti dobro. Morda boste ignorirali en ključni vidik: vaš obrazec za prijavo v WordPress.

Obstaja veliko razlogov za prilagajanje obrazca za prijavo v WordPress, na primer za izboljšanje varnosti, povečanje prepoznavnosti blagovne znamke in izboljšanje uporabniške izkušnje. Vsak od teh razlogov bi moral biti dovolj, da vas prepriča, da se preklopite s privzetega prijavnega zaslona za WordPress. Ta preprosta sprememba je presenetljivo odličen način za izboljšanje vašega spletnega mesta.

V tej objavi bomo razpravljali o prednostih ustvarjanja prijavnega obrazca za WordPress po meri. Nato bomo predstavili nekaj orodij, s pomočjo katerih boste lažje opravili to nalogo, vključno z najboljšimi vtičniki za prijavo po meri, ki jih lahko izbirate. Začnimo!

Zakaj obrazec za prijavo po meri WordPress koristi vašemu spletnemu mestu

Kot lastnik spletnega mesta WordPress skoraj zagotovo poznate privzeti obrazec za prijavo v WordPress. Po videzu je popolnoma funkcionalen, vendar ima gole kosti. Glej razstavo A:

Glavni obrazec za prijavo v WordPress

Prav tako ne ponuja nobenih posebnih varnostnih funkcij, s katerimi bi hekerje in druge neželene izdelke izven skrbniškega področja preprečevali, razen osnovnih varnostnih nastavitev WordPressa (kot močna gesla). Zaradi tega si vaš obrazec za prijavo zasluži toliko pozornosti kot katero koli drugo območje vašega spletnega mesta.

Tukaj je le nekaj prednosti prilagoditve obrazca za prijavo v WordPress:

 1. Boljša varnost. Svojo prijavno stran lahko zaščitite tako, da prijavni obrazec preusmerite na edinstven URL, kar hekerjem otežuje iskanje prijavne strani. Poleg tega lahko določite omejitev, kolikokrat se lahko oseba prijavi, ali celo dodate večfaktorno overjanje.
 2. Doslednost blagovne znamke. Razširitev blagovne znamke na obrazec za prijavo vam omogoča, da ohranite skladnost z ostalim spletnim mestom, tako da bodo vaši uporabniki in člani ekipe imeli kohezivno izkušnjo. Če v WordPress dodate družabne prijave, boste bralci ali člani še lažje prijavili in delili svojo vsebino.
 3. Izboljšana navigacija. Uporabite lahko svoj prijavni obrazec za dodatno navigacijo za končne uporabnike. Lahko se povežete s profili družabnih medijev ali celo prikažete posebne ponudbe neposredno na prijavnem zaslonu.
 4. Izboljšana uporabniška izkušnja. Obrazec za prijavo lahko prilagodite tako, da končne uporabnike popeljete na katero koli stran, ki jo izberete, na primer na stran s profilom po meri ali specializirano promocijo ali pa ustvarite sporočila po meri.

To je le nekaj koristi, ki jih lahko izkoristite s prijavnim obrazcem po meri. Prvo pa je najpomembnejše. Pri odločanju o kakršnih koli spremembah spletnega mesta morate biti vedno na prvem mestu varnost in v tem primeru jo lahko močno izboljšate z nekaj preprostimi preobrati.

Koristna orodja za izdelavo obrazca za prijavo v WordPress po meri

Do zdaj ste že razumeli razloge, zaradi katerih boste morda želeli spremeniti obrazec za prijavo v WordPress. Na srečo obstaja veliko vtičnikov, ki vam lahko pomagajo (poleg tega jih lahko uporabite tudi za prilagajanje drugih WordPress obrazcev). Naslednje možnosti so nekatere izmed najboljših, ki so na voljo, z odličnimi nabori funkcij in slovesom za zanesljivost.

Registracija uporabnika ProfilePress, vhodna prijava in uporabniški profil WordPress Vtičnik

Registracija uporabnika ProfilPress

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

ProfilePress je priročen vtičnik, ki vam omogoča, da prilagodite svojo prijavo, registracijo, ponastavitev gesla in urejanje obrazcev profila po WordPressu. Z njim lahko ustvarite tudi uporabniške profile, ki so edinstveni za vsakega uporabnika.

Ni vam treba ponovno izumiti kolesa, tako da sestavite obrazce iz nič in se lotite preverjanja, overjanja in avtorizacije na strani strežnika. Naj ProfilPress obravnava vse to in še več za vas. Omeniti velja, da ProfilePress uporablja kratke kode. Torej namesto kodiranja obrazcev v HTML, kot običajno, preprosto prilepite v kratko kodo. Prilagodljivost kratkih kod omogoča, da je možen obrazec za prijavo na spodnji sliki.

ProfilPress ponuja celo lepe predloge, ki so že pripravljene za uporabo. Uporaba teh vnaprej izdelanih predlog je zelo enostavna; preprosto kopirajte in prilepite kratko kodo predloge na stran WordPress in jo nato shranite. Predogled si lahko ogledate v obrazcu. Enostavna kot pita.

ProfilPress vključuje tudi številne druge razburljive funkcije, med drugim: moderiranje registriranih uporabnikov, družabna prijava prek Facebooka, Twitterja, LinkedIn, Google, GitHub in VK.com, prijava uporabnika brez gesla, integracija z BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Multisite itd.

Ključne funkcije:

 • Omogoča prilagoditev obrazcev za prijavo, obrazcev za registracijo in obrazcev za ponastavitev gesla
 • Omogoča predogled v živo za lažji postopek oblikovanja
 • Omogoča vam preusmeritev prijav, registracij in ponastavitev gesla na strani po meri
 • Ponuja večstransko integracijo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje novih spletnih mest prek prijavnega obrazca
 • Uporabnikom omogoča nalaganje avatarjev in ponuja moderiranje in funkcije, povezane z družabnimi mediji, (premium različica)

Stran za prijavo po meri Customizer Free Vtičnik WordPress

Stran za prijavo po meri Customizer Free Vtičnik WordPress

Če iščete hiter in enostaven način za prilagoditev obrazca za prijavo v WordPress, potem je orodje za prilagajanje strani po meri odlična možnost. Uporablja znani Customizer v živo s preprostimi možnostmi za spreminjanje vašega logotipa, ozadja, oblazinjenja, polja obrazca in gumba. Poleg tega lahko za naprednejše spremembe vedno dodate še malo CSS-ja po meri.

Ključne funkcije:

 • Enostavne možnosti oblikovanja
 • Poznan vmesnik za prilagajanje
 • Pred prikazovanjem sprememb si oglejte spremembe

Stran za prijavo po meri za Admin Prosti vtičnik za WordPress

Vtičnik za prijavo po strani za skrbnika po meri

Vtičnik Prilagodi stran za prijavo v WordPress poenostavi prilagoditev obrazca za prijavo, tako da izgleda ravno prav. Omogoča vam spreminjanje barv, dodajanje slike ozadja in celo ustvarjanje diaprojekcije ozadja. Ta vtičnik je poleg funkcij za prilagajanje odziven za mobilna mesta in integriran z Googlovimi pisavami.

Ključne funkcije:

 • Omogoča vam, da uporabnike preusmerite na URL obrazca za prijavo po meri
 • Omogoča prilagoditev obrazca za prijavo z barvami in nosilci ozadja
 • Vključuje funkcije povezovanja v socialnih medijih

LoginPress Custom Login Page Customizer Free WordPress Vtičnik

CustomPress CustomPrimer za prijavo WordPress po meri

LoginPress omogoča prilagoditev obrazca za prijavo v WordPress preprost in intuitiven. Omogoča vam urejanje prijavne strani neposredno na nadzorni plošči WordPress in dodajanje prilagojenih polj in sporočil uporabnikom. Poleg tega je na voljo veliko oblikovno naravnanih funkcij, ki vam pomagajo uskladiti blagovno znamko in slog ostalega spletnega mesta.

Ključne funkcije:

 • Omogoča dodajanje logotipov in ozadij po meri v obrazec za prijavo
 • Omogoča spreminjanje barv gumbov in drugih elementov
 • Ponuja možnost za ustvarjanje sporočil o napakah po meri in dobrodošlice

Blagovne znamke z belimi nalepkami za vtičnik WordPress Premium WordPress

Blagovne znamke z belo oznako za WordPress

Info & DownloadView Demo

Ta vrhunski vtičnik vam omogoča, da prilagodite ne le prijavni obrazec, temveč celotno skrbniško območje WordPress-a. Z znamko White Label Branding lahko uporabite tudi WordPress za nadzor nad tem, kaj vidi vsak uporabnik glede na dodeljeno vlogo, na primer urejevalnik ali avtor, in da po potrebi skrijete določena področja. To ustvarja dragoceno dodatno raven varnosti za vaše spletno mesto.

Ključne funkcije:

 • Omogoča, da popolnoma prilagodite svoje skrbniško področje WordPress na podlagi uporabniških vlog
 • Omogoča uporabo prilagoditve za prijavni obrazec in zadnji del, vključno z logotipi, črkami, glavo in nogo
 • Ponuja vizualni urejevalnik CSS

Prilagojena prijava Stran za prijavo po meri Premium WordPress Vtičnik

Prilagojen vtičnik za prijavo na stran po meri

Informacije in prenos

Vtičnik Prikrojeni prijav ima vgrajen upravitelj stilov za obrazec za prijavo in ponuja široko paleto možnosti prilagajanja. Omogoča vam dodajanje dodatnih pripomočkov, poleg tega pa lahko prilagodite ozadja, glave, gumbe in drugo za svoje območje za prijavo. Vtičnik je del članstva v iThemes, ki vključuje premijsko podporo in forum skupnosti.

Ključne funkcije:

 • Ponuja upravitelja stilov, ki vam omogoča prilagajanje barv, pisav in območij pripomočkov
 • Ponuja prilagodljive obrazce za prijavo z urejenimi glavami, podnožji, gumbi in povezavami
 • Omogoča, da na svojo prijavno stran dodate največ dve področji pripomočkov
 • Bonus: Ta vtičnik je na voljo kot del dodatka iTheme’s Plugin Suite, tako da če že imate paket ali vas zanimajo nekateri izmed drugih super modelov iTheme, bi to lahko bilo veliko

Kako prilagoditi obrazec za prijavo v WordPress

Zdaj, ko ste videli nekaj koristnih orodij, ki jih lahko uporabite za spreminjanje obrazca za prijavo v WordPress, tukaj je kratki pogled, kako to dejansko storiti. Seveda bodo ti koraki različni za vsakega od zgoraj omenjenih vtičnikov. Če izberete vtičnik, bogat z funkcijami, z veliko nastavitvami in možnostmi, lahko traja nekaj več časa, da nastavite obrazec za prijavo v WordPress, za zdaj pa vam bomo pokazali eno najpreprostejših možnosti.

1. korak: Namestite vtičnik za prijavni obrazec

Namestite vtičnik za prilagajanje obrazca za prijavo

Za začetek izberite vtičnik, nato ga namestite in aktivirajte. Če je vtičnik, ki vam je všeč, v skladišču WordPress.org, ga lahko najdete neposredno na nadzorni plošči WordPress pod Vtičniki> Dodaj novo z uporabo iskalnega polja. Na primer, odločili smo se, da gremo z Orodje za prilagajanje strani po meri.

Če je vaš vtičnik s spletnega mesta tretje osebe, boste še vedno želeli odpreti Vtičniki> Dodaj novo nato pa kliknite na gumb »Naloži vtičnik«. Od tam sledite pozivom na zaslonu, da naložite zip datoteko in jo namestite.

2. korak: Poiščite nastavitve obrazca za prijavo

Nastavitve uporabnika obrazca za prijavo

Z nameščenim in aktivnim vtičnikom zdaj poskusite najti stran z nastavitvami vtičnika. Za orodje za prilagajanje strani za prijavo po meri najdete pod Videz> Customizer za prijavo. Druge vtičnike lahko najdete pod Orodja, Nastavitve ali celo pod novim zavihkom menija, ki je dodan na nadzorno ploščo WordPress.

3. korak: Začnite s prilagajanjem obrazca za prijavo v WordPress

Stran s prijavo v živo po meri

Ko najdete svoje nastavitve, je čas, da začnete delati! Če imate na strani z nastavitvami možnosti, jih začnite spreminjati. Za vtičnik za prilagajanje strani za prijavo po meri, ki ga uporabljamo, morate najprej klikniti gumb »Začni prilagajanje«, ki bo odprl program WordPress Customizer.

Možnosti prilagajanja v živo na strani za prijavo po meri

Ta posebni vtičnik uporablja že znane možnosti oblikovanja za barve, ozadja, oblazinjenje in drugo.

Prilagajanje strani v živo po meri strani za prijavo po meri

Preprosto poiščite razpoložljive možnosti in ustvarite svoj lastni obrazec za prijavo v WordPress.

CSS-jeva stran za prijavo v živo po meri

Oh, in če potrebujete (ali želite) spremeniti nekaj, kar ni na voljo kot vgrajena možnost, vedno lahko uporabite malo prilagojenega CSS-ja, da ga prilagodite. Vtičnik za prilagoditev strani za prijavo na strani po meri vključuje lastno ploščo CSS, v privzetem programu za prilagajanje WordPress-a pa je razdelek »Dodatni CSS«. Hitro iskanje v Googlu je običajno najlažji način, kako ugotoviti, kako napisati nekaj vrstic CSS, če pa niste prepričani, lahko vedno vidite, ali vam bo razvijalci vtičnikov pomagal.

Ko končate, ne pozabite shraniti. Po tem naj bo nov in uporabniški obrazec za prijavo v WordPress pripravljen in deluje!

Zaključek

Ko gre za vaše spletno mesto WordPress, želite posvetiti toliko pozornosti pri nastavitvi območja svojega skrbnika, kot to počnete s sprednjim delom. Če prilagodite obrazec za prijavo, boste z blagovno znamko pripomogli k dodatni milji in lahko zagotovili večjo varnost in izboljšano uporabniško izkušnjo.

V tem članku smo predstavili pet vtičnikov, s pomočjo katerih lahko ustvarite WordPress obrazec za prijavo po meri da se ujemajo z vašim spletnim mestom, morda pa smo pogrešali vaše najljubše. Ali obstajajo še kakšni dodatki za prijavo po meri, za katere menite, da jih je vredno preveriti? O njih nas obvestite v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me