Kako omejiti vsebino člana v WordPressu

Ali želite omejiti / omejiti dostop do določenih delov spletnega mesta WordPress? V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko omejite vsebino svojega spletnega mesta glede na to, kdo je prijavljen na vaše spletno mesto s priljubljenimi vtičniki WordPress. Z drugimi besedami, kako nastaviti a članstvo spletno mesto v slogu z WordPressom.

Obstaja veliko razlogov za oblikovanje spletnega mesta za članstvo. Vključujejo, vendar niso omejeni na njih,

  • Razviti močno skupnost.
  • Povečajte sodelovanje in pogovor na svojem spletnem mestu.
  • Omeji dostop do svoje vsebine na ravni članov.

Priznati moram, da je za izdelavo spletnega mesta za članstvo veliko več kot zgolj omejevanje dostopa do vaše vsebine na podlagi članstva. Obstaja pa veliko število spletnih mest, ki delujejo po modelu članstva ali naročnine. Časopis Wall Street Journal je odličen primer spletnega mesta, ki deluje na naročniškem modelu. Ko se naročite na ekskluzivno vsebino njihovega spletnega mesta, veljate za člana in imate dostop do premium vsebine.

Spletno mesto za članstvo ne samo, da spodbudi občutek skupnosti med bralci, ampak vam tudi pomaga prodati in unovčiti nekatere ali vse vsebine. Odločiti se boste morali, koliko vsebine želite narediti ekskluzivno samo za plačane člane, to je treba upoštevati za vsak primer posebej. Veliko je odvisno tudi od panoge, za katero je vaše spletno mesto specializirano.

Potencialni dobiček za vaše bralce od naročnine mora biti finančno merljiv in dovolj pomemben, da ga lahko kupite. Ljudje nikoli ne bodo kupili vaše vsebine, če se jim ne zdijo nujno potrebne. Nekaj ​​težkih vprašanj, na katera boste morali odgovoriti,

  • Ali lahko povsod drugje na spletu najdem brezplačno repliko moje ali podobne vsebine ?
  • Ali potencialni dobiček za uporabnika odtehta stroške nakupa ?

Cene, ki so previsoke, ne bodo prinesle le manjše naročnine, ampak tudi veliko vroče vode, če svojim naročnikom ne boste mogli zagotoviti prave vrednosti. Če se vam zdi, da z uvedbo modela članstva na naročilu na svojem spletnem mestu verjetno ne boste veliko zaslužili, lahko trgujete z dostopnostjo vsebine za družbene deleže.

Omejevanje vsebine s strani člana, ki uporablja kodo (glejte spodnja priporočila o vtičnikih)

Preden začnete z različnimi vtičniki, ki vam lahko pomagajo omejiti vsebino na vašem spletnem mestu, si najprej oglejmo neko kodo, ki jo lahko uporabite, če ste razvijalec, in preverite, ali je za trenutno vrsto uporabnika, in jih ustrezno omejite (saj je zelo enostavno!). Oglejte si dva odlomka, pod katerima bi lahko uporabili za navdih

// Primer za omejitev celotnih strani samo za prijavljene uporabnike
funkcija wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Pridobite globalno objavo
globalni $ post;

// Prepreči dostop do strani z ID-jem 2 in vsem otrokom te strani
$ page_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id))) {

// Privzeto nastavite preusmeritev na true
$ redirect = res;

// Če ste prijavljeni, ne preusmerite
// Tu lahko / postavite dodatne preglede na podlagi uporabniških vlog ali uporabniške meta
če (is_user_logged_in ()) {
$ preusmeritev = napačno;
}


// Preusmerite ljudi brez dostopa do domače strani
če ($ preusmeritev) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
dodajanje ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Primer za omejevanje določene vsebine glede na vlogo uporabnika
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> vloge? $ user-> vloge [0]: napačno;

if ('naročnik' == $ user_role) {
odmev 'Pokaži nekaj tukaj';
}

Ok, zdaj, ko smo to odpravili, poglejmo nekaj vtičniki, ki pomagajo omejiti dostop na vašo vsebino.

Omeji vsebino Pro za WordPress

Precej morda najboljši vtičnik, ko gre za omejevanje dostopa do vsebine. Razlog, da priporočam ta vtičnik nad morebiti bolj funkcijsko bogatimi vtičniki, je preprostost. Izberete lahko, katere vaše objave / strani ali deli vaših strani / objav so dostopni različnim nivojem članov.

Pippin001

Ko gre za ravni naročnin, lahko nastavite poljubno število ravni naročnine in jim dodelite različne ravni dostopa do vsebine. To vam omogoča, da delate po različnih cenah za različne ravni dostopa. Ko ustvarite različne ravni naročnin in omogočite javno naročnino, začne veljati mehanizem plačila. In vtičnik deluje s Paypal, Stripe in Braintree.

PopustiPip

Poleg tega vtičnik omogoča ustvarjanje popustov in učinkovito poroča o vašem zaslužku. Kar zadeva popuste, vtičnik ustvari kratko kodo, ki aktivira popuste, kar omogoča drugim spletnim mestom, da delijo svoje popuste posebej na spletna mesta s kuponi. Lahko določite določen odstotek popusta in določite datum poteka veljavnosti tudi za popuste. Če želite, lahko določite omejitev števila uporabnih kod za popust.

Podatki so zelo koristno sredstvo za vsako podjetje, zlasti spletno storitev ali blog. Vse podatke, ki jih ustvari vtičnik, lahko izvozite prek datoteke CSV za vsakega člana ali vsako plačilo ali oboje. Podatke lahko uvozite tudi v priljubljene vtičnike za novice, kot sta aWeber ali MailChimp. Obrazec za registracijo je precej enostaven za uporabo in zelo preprost.

RegFormPip

Pridobite omejitev vsebine Pro

Zasebni vsebinski vtičnik WordPress

Na svojem spletnem mestu lahko skoraj zaščitite vse vrste vsebine, vključno z lonci, strani, meniji in celotnimi kategorijami. Obstaja celo zaklepanje spletnega mesta z enim klikom, ki preprečuje dostop do vsebine na vašem spletnem mestu.

PC

Vtičnik pomaga organizirati vaše uporabnike in jih razvrstiti z notranjimi filtri iskanja in kategorij. Vgrajeni čarovnik za kratke kode vam olajša skrivanje vsebine.

Nastavitve računalnika

Omejitvena funkcija tega vtičnika je uporabna za vse dele vašega spletnega mesta WordPress, vključno s meniji. Lahko blokirate vrste objav in taksonomije po meri. Na voljo imate nekaj prednastavljenih predlogov, vendar prilagajalec kože po meri pomaga pri prilagodljivosti predloge blokirane vsebine.

Obrazec za registracijo z dvema možnostma postavitve je bil utrjen za zaščito pred neželeno pošto. Ta vtičnik je bil ustvarjen kot vtičnik Contents Restrict Pro, katerega glavni namen je omejiti dostop do vsebine na spletnih mestih WordPress.

Tukaj lahko naložite zasebno vsebino

Če iščete dodatni vtičnik za bogato članstvo z omejevanjem vsebine kot del arzenala, priporočam dva dodatka..

Članstvo WordPress ServiceMouse

MemberMouse je močan sistem upravljanja članstva za spletna mesta WordPress. Ta sistem upravljanja članstva pomaga prodajati digitalne izdelke, programsko opremo kot storitev, deluje kot portal za spletno trgovino na drobno in dobro deluje tudi pri prodaji naročniških vsebin.

MemberMouse

Izdelan je bil za lažje odstranjevanje zamudnih postopkov brez dodajanja vrednosti. Čeprav za vaše podjetje zagotavlja avtomatizacijo podpore, upravljanje strank in poročanje ter analitiko, nas zanima njegova sposobnost zaščite vsebine.

Na svojem spletnem mestu lahko preprosto ustvarite območja, ki so samo za člane, strani za zaščito z geslom in drugo vsebino. Vtičnik ustreza tudi ustvarjanju poskusnih ponudb, popustov in kuponov. Deluje z 8 plačilnimi omrežji, kar pomeni, da je vsak potencialni kupec pokrit.

MemberMouse je morda najbolj drag za 19,95 USD / mesečno za njihov najosnovnejši načrt, vendar ostaja odlična možnost, če želite zgraditi namensko spletno mesto za članstvo na platformi WordPress.

Tukaj si oglejte članMouse!

MemberPress WordPress vtičnik

MemberPress je še en močan vtičnik za upravljanje članstva za spletna mesta WordPress. MemberPress je enostaven za nastavitev in začetek delovanja, zato je bil zasnovan tako, da omogoča natančen nadzor dostopa do vsebine na podlagi stopnje članstva. S programom MemberPress lahko omejite dostop do strani, objav, otroških strani, objav po meri, oznak, kategorij in vse druge datoteke ali vsebine, gostovane na vašem spletnem mestu.

Članica

Ustvarite lahko kupone in premium forum za člane svoje skupnosti. Za poslovni načrt je bistveno cenejši kot MemberMouse v višini 99 USD na leto.

Pridružite se članstvu na svojem spletnem mestu

Plačljive naročnine

Prenesite članarino in omejitev vsebine - plačane članske naročnine

Hitro dodajte plačana, ponavljajoča se članstva s plačanimi naročninami za člane. Ta vtičnik vključuje enostavne možnosti za nastavitev vaše strani za registracijo, naročniške načrte, prijavo po meri, omejeno vsebino in še več. Celo združuje se z WooCommerce, da svojim članom ponudite ekskluzivne izdelke ali popuste.

Pridobite plačljive naročnine

Omejen dostop do spletnega mesta Prosti WordPress vtičnik

RestrictedSiteAccess

Preprost vtičnik, ki omejuje dostop do vašega spletnega mesta za obiskovalce, ki so prijavljeni ali dostopajo do vsebine spletnega mesta iz določenega obsega naslovov IP. Obiskovalci, ki nimajo dostopa, se lahko preusmerijo na drugo stran, vključno s stranjo za prijavo, ali pa lahko pokažejo sporočilo.

Prenesite omejen dostop do spletnega mesta

Ultimate Member Free WordPress Vtičnik

UltMember

Ultimate Member je preprost in hkrati učinkovit vtičnik, ki omogoča enostavno oblikovanje obrazca za registracijo in gradnjo novih skupnosti v spletu. Ustvarite lahko vloge po meri uporabnikov in tudi omejite vsebino na svetovni ravni in na podlagi objave / strani. Razlikuje med tremi kategorijami – prijavljeni uporabniki, odjavljeni uporabniki in vsi.

Prenesite končnega člana

Uporabniki Ultra Member Free WordPress Vtičnik

Uporabniki Ultra Članstvo

Ponovno uporaben pripomoček za oblikovanje naprednih spletnih skupnosti ima ta vtičnik veliko več na področju funkcij socialne integracije. Vtičnik podpira delno omejitev vsebine in razlikuje med prijavljenimi uporabniki in uporabniki s posebnimi članskimi paketi.

Prenos uporabnikov Ultra Member

Zaključek

Upam, da je bil članek koristen in ste našli vtičnik za omejevanje vsebine, ki deluje najbolje za vaše spletno mesto WordPress. Prosimo, naročite se na blog WPExplorer za več novic, vadnic in veliko več iz sveta WordPressa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me