Kako postati uspešen blogpreur in zaslužiti z WordPressom

Postati bloger v vikendih ni več kaj početi. To je življenjski slog in čedalje več blogerjev postaja blogerje, tako da izkorišča svoje priljubljene objave za gradnjo spletnih podjetij. Kaj je torej blogpreur? To se lahko razlikuje glede na to, koga vprašate, vendar je to neuradno naša uradna definicija slovarja WPExplorer:

Blogpreur
/ bläɡprəˈnər /

samostalnik; oseba, ki blog vodi kot podjetje, ki svoje interese in strast spreminja v kariero za polni delovni čas, pogosto pa tvega finančno tveganje

Blogpresuri so povsod po spletu in zelo verjetno je, da vsak dan obiščete številne njihove spletne strani, ko raziskujete poslovne nasvete ali med lagodnim brskanjem po spletu. In vsi so našli način, kako zaslužiti z WordPressom.

Primeri blogpreurjev

Če ste še vedno nejasni, kaj je blogpreur, je nekaj primerov, ki vam bodo pomagali ponazoriti. Prvi je WPExplorer – to je prav. Začeli smo kot preprost blog, kjer smo delili nasvete in novice WordPress. Od takrat smo postali lastna blagovna znamka z lastnimi WordPress izdelki.

Še en odličen primer (ki si ga lahko samo prizadevamo) je Podjetnik vžgan. Sprva strastni projekt Johna Leeja Dumasa je EOF prešel iz majhnega dnevnega podcasta v humongous mrežo najbolj ocenjenih podcastov, webinarjev, delavnic in še več. Neverjetno je, kaj lahko naredite s spletnim dnevnikom in z malo osredotočenosti!

Kako lahko postanete blogpreur

Čeprav ne morem zagotoviti uspeha, vam lahko dam osnovne korake za začetek. Obstajajo trije glavni koraki, ki vključujejo odstranjevanje lastnega spletnega dnevnika, gojenje prometa in seveda iskanje načinov, kako ustvariti denarni tok iz svojega bloga. Vkopljemo se!

1. korak: Ustvarite svoj spletni dnevnik

Večkrat smo že govorili o ustvarjanju spletnega dnevnika, tukaj pa je zgoščena različica. Najprej si priskrbite nekaj odlično WordPress gostovanje. Uporabljamo in toplo priporočamo WPEngine, saj omogočajo upravljano gostovanje, ki se ukvarjajo z vašim strežnikom, tako da vam nikoli ni treba skrbeti. Poleg tega ponujajo odlične dodatke, kot so varnostne kopije spletnih strani, urejanje spletnih mest in resnično odlična podpora, vse za 29 USD na mesec. Če imate proračun, je Flywheel še en velik upravljan strežnik WordPress, ki ponuja podobne ugodnosti za 15 dolarjev na mesec. In če ste res na ogledu, ima Bluehost prvo promocijo za prvo leto s samo 3,49 USD na mesec.

noir-tema

Če gostite na strani, potrebujete super blogging tema z odličnimi lastnostmi. Priporočamo Noir-odziven WordPress Blog & Shop tema. Noir je na voljo s funkcijami, kot so možnosti postavitve strani, pripomočki po meri (približno, družabna, Instagram, Facebook stran, glasilo itd.), Oblikovani formati objav za video in avdio blog, 700+ možnosti pisave Google, prilagojene izbire barv za tone teme elementi za ustvarjanje barvne sheme po meri, združljivost z WooCommerce, podpora za jezike RTL, prilagojena polja avtorjev s socialnimi povezavami in še več. Ima vse ambiciozni blogpreur potrebuje.

Ko imate svojo temo, začnite blogati. Ustvarite na tone edinstvene in kakovostne vsebine. Napišite ocene. Ustvarite, kako vodnike. Delite lepotne nasvete. Komentirajte novice. Toda prosim, karkoli storite, napišite, kaj veste in kaj vas zanima. Če poskušate začeti blog o nečem, česar niste strastni, boste verjetno precej hitro izgubili zagon.

2. korak: sestavite naslednje

To je morda najtežji del blogerja. Potrebujete promet in za njegovo zagotovitev boste morali vložiti čas in trud (razen če je vaš BFF Kim Kardashian; v tem primeru pa naj bo njen tweet povezava do vašega spletnega dnevnika… in ena do naše v redu?). Ob predpostavki, da med vikendi ne delujete z A-lističi, lahko naredite nekaj stvari, s katerimi lahko ustvarite svoje naslednje.

družbena delitev

Bodite družabni
Svojo vsebino morate dobiti na spletnih mestih družbenih medijev, prek svojih računov in z ekološkimi obiskovalci vašega spletnega mesta, ki si delijo vašo vsebino. Noir ima vgrajeno socialno skupna raba objav, zato morate le prepričati, da ste ustvarili privlačne naslove objav, ki bodo zanimali druge ljudi na Twitterju, Facebooku ali Googlu+.

glasilo-gradnik

Začnite glasilo
Prej ko nastavite glasilo, tem bolje. Ljudje se bodo naročili in večina uporabnikov se nikoli ne odjavi (samo poglejte v vašo prejeto pošto, ali imam prav?). Priporočamo MailChimp, saj uporabljamo in imamo radi, poleg tega pa za začetek MailChimp-a imamo odličen vodnik za začetnike. Uvod je brezplačen, kar je odlično za novega blogerja z nizkim proračunom, in če uporabljate temo Noir, obstaja vgrajen pripomoček za novice za MailChimp. Preprosto prilepite API za glasilo in bralci se lahko začnejo naročiti!

3. korak: Nekaj ​​prodajte

Z delom “blog”, ki je zajet v prvem koraku, se morate lotiti “preneurja”. Če želite biti podjetje, morate ustvariti denarni tok iz svojega bloga. Do tega zadnjega kosa je mogoče pristopiti na dva načina.

oglasi

Oglaševanje
Če uporabljate temo, kot je Noir, lahko prodajate in dodate  oglasi na vaše spletno mesto z vgrajeno domačo stranjo, objavami v blogih in področjih gradnikov. Pojdite na orodje za prilagajanje tem (na nadzorni plošči WordPress kliknite Videz> Prilagodi> Splošne nastavitve teme> Oglasi) in prilepite kodo pasice od svoje podružnice, Adsense ali ustvarite svojo sliko s povezavo.

Pridružite prodajo
Na spletu lahko promovirate tudi druge izdelke in storitve, da ustvarite dohodek. Tako se preživlja večina YouTuberjev, lepotnih blogerjev in celo WordPress gurujev. Pridružite se partnerskemu programu in vam nato dodajte edinstveno partnerske povezave pri dajanju priporočil. Uporabite lahko tudi brezplačni vtičnik Precej povezava za ustvarjanje povezav po meri s svojim URL-jem.

woocommerce-trgovina

Prodaja izdelkov in storitev
Edino, kar je boljše od promocije izdelkov drugih ljudi, je promocija lastnih izdelkov z ustvarjanjem Spletna trgovina. Ustvarite svojo e-knjigo, digitalno blago, majice, pakete za seminarje ali kaj drugega. Ustvari nekaj, za kar veš, da si bodo bralci želeli. Če ste življenjski bloger, ustvarite načrt vadbe ali knjigo receptov za prodajo. Če pišete o borzi, sestavite vrhunsko zbirko svojih najboljših nasvetov za naložbe. Karkoli želite prodati, tema Noir WordPress prihaja s popolno podporo in prilagojenim slogom WooCommerce tako lahko dobite naše in tam prodate, prodajate, prodajate!

Zavijanje

To so naša priporočila za začetek! Izberite svoj program gostovanja v WordPressu, pridobite super temo, kot je tema Noir WordPress, promovirajte spletno mesto in ustvarite ali delite izdelke z drugimi. Seveda si nenehno prizadevajo, da bi postali blogpreur. Redno boste morali ustvarjati sveže vsebine, spreminjati ponudbo izdelkov, ustvarjati sezonske promocije, omrežja z drugimi blogpeurji na vašem trgu itd. Če pa začnete s temi tremi koraki, boste postavili trdne temelje in se usmerili v pravilna smer uspeha!

Ste tudi vi blogpreur? Imate kakšne koristne nasvete za druge naše bralce? Vaše nasvete ali izkušnje bi radi slišali v spodnjem razdelku s komentarji!