Kako pridobiti dokumente s WordPressom

Kako podpisovati dokumente z WordPressom

Vsa e-poštna sporočila smo poslali naprej in nazaj, da se dokument večkrat podpiše – in ponavadi se konča tako, da mora nekdo dokument natisniti, podpisati in skenirati, preden ga pošlje nazaj. Kljub jasnim prednostim elektronskega pristopa je papir še vedno bistven del našega sveta.

Na srečo je na voljo več vtičnikov WordPress, ki strankam pomagajo podpisati dokument v elektronski obliki, brez tiskanja. Z nekaj popravki lahko stranki pošljete profesionalni obrazec ali dokument in se podpisuje neposredno z mesta WordPress. Dobrodošli v prihodnosti! Če pa s konceptom niste seznanjeni, boste morda želeli izvedeti več o tem e-podpis pred potapljanjem na naš seznam orodij za WordPress E-podpise.

V tem članku bo predstavljenih sedem uporabnih vtičnikov, ki vam bodo pomagali podpisovati dokumente in tako vam kot vašim strankam prihranili ogromno časa. Začnimo!

1. E-podpis WP od podjetja ApproveMe

WP vtičnik za e-podpis iz podjetja Approveme
Če želite podpisati dokumente prek spleta z WordPressom, Odobrite e-podpis WP-ja WP je prednjačilec. Ta premijski vtičnik je zasnovan tako, da vam omogoča zakonito podpisovanje dokumentov z lastnim spletnim mestom WordPress.

Podobno kot storitve e-podpisa, kot sta DocuSign in HelloSign, vam WP E-podpis omogoča nalaganje dokumentov in pošiljanje strankam na podpis. Imate lahko neomejene dokumente in neomejeno podpisnikov, ki jih vse upravljate na svojem spletnem mestu. E-podpis WP je UETA in ESIGN združljivi, zato so podpisi pravno zavezujoči in jih je mogoče uveljaviti na sodišču.

Če za podpisovanje dokumentov v WordPressu potrebujete pravno zavezujočo rešitev, je očitna izbira WP E-podpis. Prihranjeni čas in brezskrbnost sta, čeprav dragocena, zagotovo vredna stroškov.

2. Spletna pogodba WP

WP spletni vtičnik

WP Spletna pogodba je popoln vtičnik za upravljanje pogodb. Z več kot 1000 prodajnimi ocenami in 4,4 zvezdicami si ustvari nišo zase. S tem vtičnikom lahko ustvarite, upravljate in shranjujete pogodbe v spletu in svoje stranke podpišete iz katere koli naprave.

WP Online Contract vam omogoča, da ustvarite svoje predloge za pogodbe s pomočjo vgrajenega urejevalnika WordPress, shrani IP naslov in časovne žige, ko je pogodba podpisana, in vam zagotovi revizijsko sled. Vtičnik se prek dodatkov integrira tudi z več plačilnimi prehodi.

Spletna pogodba WP je odlična rešitev, če v WordPressu iščete platformo za upravljanje pogodb vse v enem. Vendar pa boste morda želeli raziskati še eno možnost, če potrebujete sodno izvršljive pogodbe.

3. Kontaktni obrazec 7 Podpis Addon (brezplačno)

Kontaktni obrazec 7 Podpis Addon
Kontaktni obrazec 7 je eden najbolj znanih in najbolj priljubljenih vtičnikov za ustvarjanje brezplačnih obrazcev, z več kot 1.000.000 aktivnimi namestitvami. Čeprav je bil prvotno ustvarjen za obrazce za stike, se je razširil tudi preko tega, zlasti s pomočjo dodatkov, kot je ta brezplačen dodatek za podpise, ki ima 1.000 aktivnih namestitev in 4,2 zvezdice.

Podpisno polje je dodano v vaš obrazec s pomočjo oznak kratkih kod, kot katero koli drugo polje, in ga lahko prilagodite z uporabo CSS.

Če že uporabljate kontaktni obrazec 7 in vam je všeč njegov vmesnik, bo ta dodatek kot nalašč za dodajanje podpisov na vaše spletne obrazce. To ni pravno zavezujoča rešitev, vendar lahko deluje za manj stroge aplikacije.

4. Grozljiv podpis obrazcev

Oblikovni obrazci Podpis Addon

Obrazcem lahko dodate prilagodljivo polje podpisa s tem dodatkom Obrazljivi obrazci.

V svetu graditeljev proste forme, Oblikovne oblike je močan kandidat z več kot 300.000 aktivnimi namestitvami. Uporabnost oblikovalca obrazcev je razširjena s premijskimi dodatki, kot je njihov dodatek za podpise. Za posamezno spletno mesto se začne pri 19 dolarjih, poleg tega pa jih lahko dobite tudi z višjimi licenčnimi premijskimi licencami.

Polje za podpise je dodano v obrazec kot katero koli drugo polje in ima nekaj možnosti za prilagoditev. Ko je podpis podan, se pretvori v sliko in shrani s podatki obrazca.

Če ste ljubitelj Fordable Forms, bo ta dodatek olajšal zbiranje podpisov. Vendar pa ni posebej varna rešitev, prav tako ni zares oblikovana za pravno zavezujoče situacije.

5. Podpis Super obrazcev

Dodatek za podpis Super Forms

Super Forms je sorazmerno nov proizvajalec obrazcev za vlečenje in spuščanje, ki je v nekaj mesecih od uvedbe dobil visoke ocene. Ustvarjalci Super Forms so zagotovili dodatek za podpis premium, ki vam omogoča, da v obrazce dodate polje za podpise.

Ko dodate polje za podpis, lahko prilagodite debelino črte in nastavitve slike v ozadju. Za dodajanje podpisa ne bodo potrebni nobeni vtičniki brskalnika, ki bodo pretvorjeni v sliko in shranjeni s podatki o predložitvi obrazca..

Če ste že uporabnik Super Forms in želite enostaven način zbiranja podpisov prek spleta, je ta dodatek morda vredno razmisliti, vendar upoštevajte, da ne gre za pravno zavezujočo rešitev.

6. Dodatek za podpis za vtičnik ARForms WordPress

Oblikuje podpis Addon

Če ga še niste seznanili, je ARForms dobro ocenjen vtičnik za oblikovanje premijskih obrazcev z več kot 3000 prodajo. Ustvarili so dodatek za podpis premium, s katerim lahko zajamete podpise na spletu, tako da preprosto dodate polje v obrazec.

Preprost za uporabo vmesnik povleci in spusti poenostavi dodajanje polja za podpisovanje obrazcem. Uporabniki vašega spletnega mesta ne bodo potrebovali nobenih posebnih vtičnikov brskalnika, da bi dodali svoj podpis, ki ga bodo pretvorili in shranili kot datoteko PNG s predložitvijo obrazca.

Če potrebujete pravno zavezujočo rešitev, to morda ne bo pristop za vas. Če pa ste že uporabnik ARForms in želite preprost način zbiranja podpisov, preverite to.

7. Swift Signature Free WordPress Vtičnik

Swift Signature vtičnik
Hitri podpis je nadobudni udeleženec v svetu spletnega podpisovanja. Ta brezplačni vtičnik je del poslovnega nabora storitev SwiftCloud in je zasnovan tako, da lahko sporoči katero koli stran WordPressa. Če želite uporabiti vtičnik, ustvarite brezplačni račun SwiftCloud, v prihodnosti pa prihaja premium možnost – zato preizkusite zdaj brezplačno, medtem ko lahko.

Swift Signature lahko uporabljate na eni strani ali kot del večstopenjskega pretoka – in se integrira z vsemi obstoječimi storitvami SwiftCloud. Vsi podpisani dokumenti so arhivirani in shranjeni s pravno zavezujočimi časovnimi žigi za revizijsko sled. To bi lahko bila uporabna rešitev, če iščete integriran nabor storitev.


Podpisovanje dokumentov je lahko pogosto mučen in dolgotrajen postopek, še posebej, če ne morete osebno sedeti s stranko. E-poštna sporočila, poslana naprej in nazaj, se končajo s potrebo po tiskanju, podpisovanju in skeniranju dokumenta, preden ga pošljete nazaj po e-pošti, da dokončate postopek.

WordPress ponuja več rešitev, ki vam bodo pomagale elektronsko podpisovanje dokumentov, zato si povzamemo sedem vtičnikov, predstavljenih v tem članku:

  1. E-podpis WP podjetja ApproveMe
  2. WP spletna pogodba
  3. Kontaktni obrazec 7 Podpis Addon
  4. Podpisan obrazec
  5. Podpis Super obrazcev
  6. Podpis Addon za ARForms
  7. Hitri podpis

Prepričani smo, da bo eno od teh zadostilo vašim potrebam, čeprav vsekakor priporočamo WP E-podpis kot vsestransko trdno rešitev.

Ali je elektronsko podpisovanje dokumentov ključnega pomena za vaše podjetje in če ne, ali bi to lahko uporabili v prihodnosti? Delite svoje vpoglede v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me