Kako pridobiti povratne informacije uporabnikov na svojem mestu WordPress

Zberite povratne informacije uporabnikov na svojem mestu WordPress

Najdragocenejši vir katere koli spletne strani so njeni obiskovalci. Do njih lahko stopite v stik z njimi, če pošljete povratne informacije o vašem spletnem mestu na splošno ali še posebej o katerem koli njegovem vidiku. Prejeti povratni podatki vam bodo pomagali sprejeti pomembne odločitve za usmerjanje spletnega mesta v pravi smeri. Povratne informacije bodo tudi pomagale, da se bo spletno mesto izboljšalo in bolje prilagodilo potrebam ciljne publike. Dolgoročno bo to dodalo vrednost spletnemu mestu, prešlo v širšo publiko in koristilo tako spletni strani kot njenim bralcem.

Google Analytics je eden od načinov zbiranja podatkov, vendar vam le posreduje informacije, trende in vzorce njihovega dogajanja. Za razlago teh trendov in vzorcev ali “zakaj” za njimi bi morali zbrati povratne informacije bralcev in jih sestaviti skupaj, da bi jih smiselno razumeli.

Veliko se lahko naučite tako, da uho držite za tla in držite jezičke na niši, v kateri delate. Vendar vam lahko pomaga tudi WordPress. Tako kot pri večini drugih funkcij ima tudi WordPress vtičnike za zbiranje povratnih informacij uporabnikov. Vtičniki lahko to naredijo hitro, učinkovito in brez preveč motečega bralca. Glede na zbiranje zbranih informacij imajo spletna mesta lahko dokaj jasno predstavo o tem, kaj imajo bralci.

Vedno imate na voljo možnost, da dodate standardni obrazec za stike na ločeno stran na svojem WordPressu in se na ta način popolnoma izognete vtičniku. Toda namenski vtičnik lahko to opravi bolj učinkovito. Bralci lahko nagovorijo, da se odzovejo in vam povratno posredujejo povratne informacije, kar vam olajša uporabo.

Povratne informacije lahko pridejo na več načinov – predlogi, ocene, komentarji ali celo glasovanje o komentarjih. Ali pa lahko obiskovalci oddajo hrošče ali opravijo ankete. Če šele začenjate s svojim spletnim mestom, morda celo napišete prilagojena sporočila svojim prvim strankam in poiščete povratne informacije. Počutili se bodo dovolj privilegirani, da vam bodo dali dragocene predloge.

Naj vas popeljem skozi nekaj vtičnikov, ki jih lahko uporabimo za zbiranje povratnih informacij uporabnikov o vašem WordPressu.

WordPress Form Builder

WordPress Form Builder je celovit vtičnik za zbiranje prilagojenih povratnih informacij obiskovalcev, shranjevanje v bazi podatkov in dostop do nje na nadzorni plošči.

Obrazci so lahko inteligentno strukturirani in uporabna je pogojna logika, da bo zbiranje podatkov čim manjše. Nastavitve, postavitev in elemente obrazcev lahko prilagodite brez potrebe po kodi. Te obrazce uporabite za kvize, ankete, zbiranje podatkov in povratne informacije uporabnikov.

WP Builder obrazcev

Za večjo interakcijo lahko uporabniki spremljajo svoje prispevke na portalu, ga urejajo ali naložijo datoteke z njim. Uporabnikom se lahko dodelijo ocene in uvrstitve. Uporabnikom, ki dosegajo različne uvrstitve, je mogoče utripati različna sporočila. Vtičnik je integriran s kakovostnimi ponudniki e-poštnih storitev, na podlagi točkovanja ali drugih meril pa lahko uporabnikom z različnimi stopnjami rezultatov pošljejo različna e-poštna sporočila..

Vse te funkcije omogočajo prejemanje povratnih informacij, ločevanje obiskovalcev na podlagi rezultatov in nato pošiljanje ustreznih e-poštnih sporočil vsaki vrsti obiskovalcev. Ta priljubljeni vtičnik lahko kupite v CodeCanyonu za 35 dolarjev.

Obrazec za povratne informacije in kontaktni obrazec Usernoise Pro

Obrazec za povratne informacije in kontaktni obrazec Usernoise Pro doda svoj modalni obrazec in prilagodljiv gumb za povratne informacije v WordPress. Vsak element, ki se pojavi v javnem vmesniku, je mogoče prilagoditi. To vam omogoča, da oblikujete in oblikujete vprašanja glede na vaše natančne potrebe. Vključena je tudi koda za vstavljanje obrazca v objavo ali stran.

Povratne informacije lahko prejmete v 4 kategorijah, ki jih je mogoče urejati. Z Akismetom sodeluje pri odvračanju od neželene pošte. Vtičnik je združljiv z več mesti in lokalizacija je pripravljena. Prav tako je združljiv s katero koli predlogo spletnega mesta. Ta vtičnik je mogoče kupiti v CodeCanyonu za 12 dolarjev.

Feedweb

Feedweb je preprost vtičnik, ki lahko doda gradnik v katero koli objavo, ki jo izberete. Omogočil vam bo, da svojim obiskovalcem postavite kakršno koli vprašanje. Vprašanja so omejena na obliko Da / Ne. Z natančnim oblikovanjem vprašanj lahko dobite natančne povratne informacije o objavi. Vprašanja, ki jih postavite enkrat, so shranjena in jih je mogoče pozneje uporabiti.

Feedweb

Ko je vtičnik nameščen, je mogoče biti bolj interaktiven z bralniki. Lahko glasujejo, pošiljajo povratne informacije z oceno, odgovarjajo na vprašanja, odkrivajo novo vsebino in povečajo čas, preživet na spletnem dnevniku. Gradnik je animiran in kodiran HTML5, kar zagotavlja varnost in zasebnost. Pripomoček bo treba vsaki objavi dodati ročno. Lahko ga dodate v stransko vrstico z vstavitvijo kratke kode. Vtičnik je na voljo v treh različicah – Free, Plus in Pro.

Spletna povezava

Ankete o izdelkih, ankete o generaciji svinec, ankete o zadovoljstvu strank ali ankete o pričakovanjih kupcev so vsi običajni načini, na katere industrija zbira povratne informacije od javnosti. Spletna povezava vam lahko pomagajo voditi te ankete na svojem spletnem mestu in jih analizirati z uporabo modulov poročanja in analitike. Skrbniki spletnega mesta lahko spremljajo vse povratne informacije in zbrane podatke ali e-poštna sporočila, prejeta na priročni konzoli, in odgovarjajo na vse predloge ali druge povratne informacije neposredno s konzole..

Odzivi na povratne informacije ne smejo biti standardni. Možna so potisna obvestila s popusti ali brez, vsako obvestilo pa se spremlja analitično, zato so na voljo cene cen ali profil obiskovalcev.

Povezave za naročnino na e-pošto lahko dodate na seznam MailChimp. Na voljo so brezplačni in plačani načrti z 14-dnevnim preizkusom plačanih načrtov.

JotForm

Če gre za pojavni obrazec za povratne informacije, za katerega menite, da bi moral olepšati vaše spletno mesto, odjavite JotForm. Pojavno okno se prikaže s klikom na gumb, ki se bo pojavil na vseh straneh, ko je vtičnik vklopljen. Obrazec je mogoče sestaviti z intuitivno funkcijo povleci in spusti. Obrazec in gumb lahko prilagodite.

Gumb za povratne informacije JotForm

Odlična oblika obrazca za povratne informacije je, da uporabniki lahko izpolnijo povratne informacije, ne da bi zares zapustili stran, na kateri so bili. Po izpolnitvi obrazca lahko obiskovalec nadaljuje tam, kjer je odšel. Uporabniki lahko prejmejo tudi e-poštni odgovor.

Ta vtičnik lahko brezplačno uporabite do 100 predlogov vsak mesec, nato pa boste morali nadgraditi na premijski načrt.

Mačke

Resnično uporabniku prijazen vtičnik za zbiranje povratnih informacij je Mačke. Je brezplačen, odlično se integrira z WordPressom in pri namestitvi ni potrebnega truda. Preprosto prenesite in aktivirajte. Na vaše spletno mesto ne vgradi nobene blagovne znamke.

Mačke

Uporaba vtičnika je tudi enostavna. Preprosto ustvarite obrazec za anketo in ga objavite. Zberite vse povratne informacije, ki jih prejmete. Poleg tega je Feedback Cat 100% brezplačen in odprtokoden. Tako lahko spremenite kodo, da jo prilagodite, če želite.

Več vtičnikov za povratne informacije

Če menite, da zgornji vtičniki niso za vas ali če želite, da vtičnik v glavnem zbira minimalne povratne informacije, kot je vprašanje da / ne, ali sistem za ocenjevanje zvezd, poglejte vtičnike, ki sledijo,

 • Vtičnik za zahtevo in povratne informacije za WordPress: To je odprtokodni vtičnik in prihaja enkratno v znesku 17 USD. Lahko ga postavite kamor koli ali ga celo skrijete. Ustvarijo se lahko povratne kategorije in uporabniki lahko komentirajo ali glasujejo o povratnih informacijah. Najbolj izglasovani komentar je postavljen na vrh.
 • Anketa o WordPress Queryz: Če želite na vsako spletno stran dodati preprost pojavni obrazec, poskusite s anketo Queryz WordPress. Ankete so lahko oblikovane kot več potrditvenih polj, obsega ali preprosto besedilo. Vtičnik je brezplačen, vendar se morate registrirati in ustvariti uporabniški račun za svoj WordPress.
 • Preprost pripomoček za povratne informacije: Želite postaviti samo eno vprašanje svojih obiskovalcev? Preprost pripomoček za povratne informacije vam bo pomagal narediti prav to. Po aktiviranju vtičnika spremenite privzeto vprašanje na vprašanje, na katerega želite odgovoriti, nato pa počakajte, da odgovori preplavijo vašo pošto. Če uporabniku vprašanje postane moteče, lahko preprosto klikne rdeči znak »X« ob vprašanju in ga bo skrivalo 7 dni.
 • Občutljive reakcije: Slikovne reprezentacije vedno dobijo boljši odziv, Feelback Reaction pa bralcu predstavi nabor 5 čustev. Z enim klikom uporabnika lahko spletna stran ustvari veliko povratnih informacij. Vedeli boste, katera čustva ohranjajo obiskovalce na vašem spletnem mestu in katera čustva jih spodbujajo k skupni rabi na družbenih medijih. Na podlagi njihovega odziva bo predlagana vsebina.
 • Reakcijski gumbi: Ta vtičnik doda priročne gumbe na dnu vaše objave ali kjer koli drugje. Uporabniki lahko kliknejo gumb, ki se jim zdi najbolj primeren. Gumbi so lahko konfigurirani tako, da vsebujejo katero koli besedilo, kot je “Všeč mi je”, “Zanimivo” ali kar koli drugega. Gumbi spremljajo, kolikokrat so kliknjeni, zato jih lahko uporabite za zbiranje zanimivih povratnih informacij.
 • Univerzalna ocena zvezd: Če želite dodati klasično oceno s petimi zvezdicami, ki jo vidite na številnih blogih, namestite in aktivirajte Universal Star Rating. Podatkom, objavam, izdelkom in storitvam lahko dodate možnost ocenjevanja in gledalci to ocenijo.
 • Gradnik za ocenjevanje: Rating Widget v vaš WordPress doda tudi sistem ocenjevanja s petimi zvezdicami. To lahko dodate na strani, v objavo, v izdelke WooCommerce, uporabnike BuddyPress, na forum bbPress, pa tudi na avtorje.
 • WP-PostRatings: Veliko preneseni vtičnik, WP-PostRatings lahko doda vašo objavo ali stran ocenjevalni sistem AJAX. Lahko ga dodate vsem ali izbranim objavam in stranem.
 • Ocena več: Če želite oceniti posamezne objave po več merilih in različnih vprašanjih, poskusite z Multi Rating. Omogoči ga lahko za vrste objav in strani po meri. Vsaki bonitetni postavki se lahko dodelijo uteži, da se prilagodijo skupni rezultati ocenjevanja.
 • Ocene kupcev WP: To je priljubljen vtičnik, ki ga lahko uporabite za nastavitev ločene strani na svojem blogu za bralce in stranke, da pustite pregled ali komentar. Je združljiv z več spletnimi stranmi in več uporabniki, zato je bil že večkrat prenesen.
 • Ankete in ocene ankete: Preizkusite ta vtičnik za upravljanje anket in ocen na nadzorni plošči WordPress. Ustvarite lahko več anket, izberete končne datume za ankete in izberete, da bodo rezultati zasebni ali objavljeni.
 • MyEffecto-Instant Visual Feedback: To je preprost pripomoček, ki ga lahko postavite pod vašo objavo in bralci lahko ponudijo povratne informacije na podlagi čustev.
 • Spletna stran: Webay vam bo pomagal zbrati povratne informacije z vašega eBay računa in ga postaviti v vrtiljak v vašem WordPressu.
 • Ali vam je bilo to v pomoč: Kot ugibate, bo ta vtičnik postavil preprosto vprašanje, če je bil članek koristen. Vse, kar je potrebno, je preprost odgovor da / ne.

In končno

Vedno je dobro prejemati povratne informacije o katerem koli delu, ki ga opravljate. Najboljši ljudje, od katerih lahko prejmete predloge za izboljšanje vašega spletnega mesta, so ljudje, ki ga obiščejo. Izberite vtičnike glede na vsebino vašega spletnega mesta, splošni profil obiskovalcev, ki pristanejo tam in obseg potrebnih povratnih informacij. Pazite, da obiskovalcev ne preobremenite s preveč možnostmi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me