Kako uporabljati Elementor za izgradnjo spletnih strani na daljavo

Kako uporabljati Elementor za izgradnjo spletnih strani na daljavo

V teh časih gospodarske negotovosti in socialne distanciranja si podjetja prizadevajo za razvoj lastnih spletnih prisotnosti zdaj bolj kot kdaj koli prej.

Če iščete svoje podjetje v spletu ali če ste samostojni podjetnik, ki ustvarja spletna mesta za podjetja, ki želijo spletno povezati, vam lahko Elementor učinkovito pomaga na daljavo zgraditi spletno mesto, ki je cenovno dostopno in enostavno za vzdrževanje.

Elementor je vizualni ustvarjalec strani WordPress, s katerim povlečete in spustite, kar pomeni, da lahko ustvarite čudovite zasnove, ne da bi vam bilo treba pogledati eno kodo. Če želite na splošno izvedeti nekaj več o vtičniku, lahko brskate po celotnem pregledu Elementorja za WPExplorer.

V tej objavi bom razložil malo več o tem, zakaj je Elementor najboljše orodje za gradnjo spletnih mest na daljavo. Nato vas bom vodil skozi korake na visoki ravni, kako uporabiti Elementor za oblikovanje spletnega mesta.

Če želite več podrobnosti o uporabi Elementorja za daljavo za izdelavo spletnih mest, Akademija HubSpot in Elementor v sodelovanju s ponudbo brezplačnega spletnega tečaja, ki zajema vse, od nastavitve gostovanja do izdelave in zagon vašega spletnega mesta WordPress.

Zakaj uporabljati Elementor za gradnjo spletnih mest na daljavo

Elementor Pro

Info & DownloadView Demo

Z uporabo Elementorja za izdelavo spletnih mest lahko:

 • Prihranite si čas in vam pomagajo hitreje oblikovati in ponavljati svoje spletne strani.
 • Zmanjšajte kompleksnost svojih spletnih mest, odpravite napake in ustvarite lažji postopek vzdrževanja, ko gre za posodobitve in testiranje.
 • Prihranite denar in poenostavite stroške, da boste lahko bolje določili ceno za projekt.

Poglejmo podrobneje o prednostih.

Prihranite čas in se izognite kodi

Ne glede na to, ali ste oblikovalec, razvijalec ali samo navaden uporabnik WordPress-a, lahko Elementor pospeši vaš potek dela s svojim vizualnim vmesnikom povleci in spusti.

Nove zasnove lahko hitro zavrtete tako, da dodate vsebinske gradnike. Dobili boste tudi številne možnosti oblikovanja in postavitve, da ustvarite popolne sloge in postavitve slikovnih pik.

V celotni izkušnji vam nikoli ni treba neposredno komunicirati s kodo … razen če želite. Če želite malo več nadzora, lahko preprosto uporabite svoj CSS po meri, kjer je to potrebno.

Končno, če želite resnično prihraniti nekaj časa, ima Elementor na stotine vnaprej izdelanih predlog, ki jih lahko uvozite. Vse, kar morate storiti, je, da uvozite predlogo, ki vam je všeč, uredite vsebino, da se ujema z vašo blagovno znamko, in že ste končali

Te ugodnosti vam lahko prihranijo tudi čas, ko morate ponoviti. Na primer, če stranka zahteva spremembo, lahko stvari hitro preklopite, ne da bi se v kodo zataknili.

Zmanjšajte zapletenost in odpravite napake

Z običajnim spletnim mestom za WordPress je končni izdelek običajno obliž vtičnikov različnih razvijalcev.

Ta ločena orodja nimajo skupaj skupaj, razen časa in truda, ki ste jih uporabili za njihovo izdelavo kohezivnega spletnega mesta.

Trenutno je v redu, vendar lahko to povzroči morebitne težave na poti, ker bo vsak razvijalec neodvisno spremenil in posodobil svoj vtičnik.

Na primer, lahko razvijalec vtičnika drsnik spremeni spremembo, ki povzroča težave z oddelkom o junaku domače strani (ki ste ga zgradili z drugim vtičnikom).

Z Elementorjem dobite dostop do vseh pomembnih orodij pod eno streho.

Na primer, z Elementor in Elementor Pro dobite orodja, s pomočjo katerih lahko ustvarite:

 • Drsniki
 • Kontaktni obrazci
 • Obrazci svinčeve generacije
 • Galerije
 • Popadki
 • Portfeljni seznami / mreže
 • Tabele s cenami
 • … Veliko več

Elementi Pro widgeti

Vsa ta orodja prihajajo v istem vtičniku istega razvijalca, zato ste lahko prepričani, da sprememba obrazcev za ustvarjanje potencialnih strank ne bo nikoli povzročila težave s pojavnim oknom, v katerem prikažete obrazec.

Še več, to vam olajša življenje, ko pride čas za posodobitev spletnih mest. Namesto da bi morali za preizkus kopice različnih vtičnikov v različnih obdobjih uporabljati prizorišče, morate samo preizkusiti in posodobiti posamezno orodje.

V bistvu lahko Elementor uporabite kot temelj svojega spletnega mesta, da poenostavite vse, nato pa se razdelite za doseganje določenih poslovnih ciljev, kot je uporaba brezplačni vtičnik HubSpot WordPress za ustvarjanje potencialnih strank prek obrazca, klepeta v živo in pojavnih oken, ki se vse napajajo v brezplačnem HubSpot CRM.

Prihranite denar in poenostavite stroške

Končno vam lahko Elementor pomaga prihraniti denar in lažje ceniti projekte.

Tako kot dostop do pomembnih orodij v enem vtičniku zmanjša kompleksnost vašega spletnega mesta, pa tudi zniža ceno, ki jo morate plačati.

Elementor ima brezplačno različico za graditelja jedrov. Nato za dostop do dodatnih funkcij, kot so obrazci, drsniki, pojavna okna in drugo, morate plačati le eno pavšalno ceno.

Za različne funkcije ni treba doplačati ali kupiti različnih vtičnikov, kar znižuje stroške.

S tem so tudi vaši stroški jasni in olajšajo cenovne projekte strank. Namesto da bi morali v svojem predlogu ceniti kup različnih orodij, lahko stvari naredite veliko bolj preprosto in se osredotočite na tisto, za kar ste zaslužili svoj čas in strokovno znanje, ne pa na svoja orodja.

Kako uporabljati Elementor za izdelavo spletnih strani

Zdaj, ko poznate nekaj razlogov, zakaj je Elementor odličen pripomoček za oddaljeno gradnjo spletnih mest, poglejmo, kako uporabiti Elementor za izdelavo odličnega spletnega mesta.

1. Izberite svojo temo

Elementor je vtičnik, zato boste še vedno morali izbrati temo, da se seznanite z Elementorjem.

Skupaj povleci in spusti WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ker boste uporabljali Elementor za nadzor nad vsem / večino zasnove vašega spletnega mesta, se želite osredotočiti na iskanje teme, ki ponuja potrebne funkcije, kot tudi popolno podporo funkcijam Elementorjeve gradnje strani. Če želite na primer dodati osebje, pričevanja in portfelj, izberite temo s temi vrstami objav – kot je tema Total WordPress.

Pozdravljena tema Elementor

Najbolj lahka osnova je Pozdravljena tema Elementor. V bistvu je Hello Elementor 100% prazno platno za vaše elemente Elementor.

Ker tema Hello Elementor ne vsebuje nobenih lastnih stilov ali funkcij, bo vaše končano spletno mesto lažje in hitro se bo nalagalo.

Če bi radi imeli temo, ki ima svoje sloge, morda za nadziranje glave spletnega mesta ali izkušnje pri nakupu v trgovini WooCommerce, si lahko ogledate to zbirko najboljših tem Elementor WordPress.

2. Izberite svoj Elementor Elementor

Elementor prihaja v obeh brezplačno različico na WordPress.org, kot tudi premium različica, ki doda veliko več funkcij, imenovane Elementor Pro.

Z brezplačno različico Elementorja lahko spletna mesta oblikujete drug za drugim. Na primer, lahko ustvarite en dizajn za svojo domačo stran, drugega za stran »O strani« in nato za vsako postavko portfelja ustvarite ločene strani..

Za preprosto spletno brošuro z vsebino, ki je večinoma nastavljena in pozabljena, je to morda vse, kar potrebujete.

Če želite preseči to, boste morda želeli razmisliti o Elementor Pro.

Elementor Pro vam ne daje samo več orodij za oblikovanje, kot so drsniki in obrazci, temveč vam omogoča tudi povsem nov način za izdelavo spletnih strani s Theme Builder.

Z Elementor Theme Builder lahko ustvarite predloge in jih uporabite na vseh ali nekaterih straneh. Na primer, lahko oblikujete svoje spletno mesto:

 • Glava
 • Arhiviraj strani (npr. stran, ki vsebuje vse vaše objave na spletnem dnevniku)
 • Posamezne strani (npr. posamezna objava bloga)
 • Spodnja noga
 • Izdelki WooCommerce

V svoje zasnove lahko vključite tudi dinamično vsebino, kot je vsebina, ki ste jo dodali s polji po meri.

Ker lahko ustvarite eno samo predlogo, ki velja za vso ali nekaj vsebine, ima Elementor Pro še posebej veliko možnost za dinamična spletna mesta.

Uporabna je tudi za druge vrste spletnih mest zahvaljujoč novim pripomočkom za vsebino, kot so:

 • Obrazci
 • Drsniki
 • Galerije
 • Portfelji
 • Tabele s cenami
 • … Veliko več

To spet poenostavlja vaše spletno mesto in vaše cene (ker Elementor Pro vključuje vsako funkcijo za isto ceno).

3. Začnite graditi z Elementorjem

Ko izberete pravo temo in različico Elementor za svoj projekt, ste pripravljeni začeti graditi.

Če želite oblikovati svojo vsebino, lahko začnete s prazne strani ali uvozite eno od vnaprej izdelanih predlog, ki so priložene elementu Elementor.

Če želite hitro sestaviti celotno povezano spletno mesto, lahko uporabite celo enega od elementov Elementor, ki so niz predlog za vsako stran na spletnem mestu, tudi do strani 404.

Ne glede na to, ali začnete iz prazne plošče ali vnaprej izdelane predloge, boste na koncu v Elementorjevem vizualnem vmesniku, povleci in spusti.

Na desni bo prikazan predogled zasnove v živo – natančno boste videli, kaj bodo videli obiskovalci vašega spletnega mesta.

Nato lahko na strani na levi strani dodate in konfigurirate elemente vsebine in postavitve.

Elementor vmesnik

Na primer, če želite svojemu dizajnu dodati gumb, ga povlečete s stranske vrstice. Nato lahko prilagodite njegove nastavitve z isto stransko vrstico.

Če želite podrobneje pogledati, kako deluje vmesnik Elementor, si oglejte spodnji video:

Izdelajte spletna mesta z Elementorjem danes

Zdaj, bolj kot kdaj koli prej, podjetja želijo razviti spletno prisotnost.

Ne glede na to, ali želite začeti svojo spletno prisotnost ali strankam pomagate vzpostaviti spletno povezavo, učenje uporabe Elementorja za izdelavo spletnih mest ne bo samo omogočilo izdelavo lepih in učinkovitih spletnih mest, ampak tudi:

 • Prihranite čas in odpravite potrebo po neposrednem delu s kodo.
 • Odpravite težave z združljivostjo in poenostavite vzdrževanje tako, da vam na enem mestu ponudite vsa najpomembnejša orodja.
 • Prihranite denar in poenostavite stroške, tako da odpravite potrebo po nakupu veliko ločenih vtičnikov za ključne funkcije.

Če želite preveriti, ali je Elementor pravi za vas, lahko namestite brezplačno različico WordPress.org in začnete graditi svoje prvo spletno mesto na daljavo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me