Naučite se, kako narediti teme WordPress: vsi najboljši viri

WordPress je odličen. Namestite ga preprosto, na voljo pa je množica brezplačnih in vrhunskih tem. Ali pa si lahko vedno sami naredite temo. Ne veste, kako kodirati? Brez problema, imamo vas pokrite! Vsi so v nekem trenutku začetniki, z WordPressom pa več virov, tem bolje. Na srečo obstaja veliko krajev, na katere se lahko obrnete po pomoč in navodila, ne da bi vam bilo treba zapustiti svojo mizo. Spodaj so knjige, vadnice, začetne teme in nekaj dodatnih predmetov, za katere menimo, da so odlični za učenje, kako kodirati WordPress. Pojdite naprej in začnite – kodirali boste v nobenem trenutku!

Knjige

Kako biti oblikovalec Rockstar WordPress

Kako biti oblikovalec besedila Rockstar WordPress je odlična knjiga s številnimi informacijami, ki so odlične za začetnike kodiranja. Knjiga vas vodi skozi tri teme WordPress, da vam pokaže, kako razviti trden portfelj, blog in splošna mesta WordPress. In ko boste skozi vsako vadbo, ki jo gradita drug na drugem, postopoma širili vašo kodo spretnosti za kodiranje. Vse datoteke Photoshop, HTML, CSS in WordPress PHP so vključene, tako da boste imeli veliko referenčnega materiala, edini pogoj pa je, da ste bili izpostavljeni HTML / CSS.

Kopanje v WordPress

Tu je začetek in celo smo napisali Digging Into WordPress Review o tem. Ta knjiga ponuja praktično znanje in nasvete za preoblikovanje iz začetnika WordPressa v mojstra kodiranja. Knjiga vas nauči osnov namestitve, nastavitve, anatomije teme, razvoja tem / vtičnikov, komentarjev za ustvarjanje, varnosti spletnega mesta in kako ohraniti zdrav blog. Obstaja na tone odličnih nasvetov, ki jih drugje morda ne boste našli, pa tudi življenjska doba posodobitev. Vsakič, ko izide nova izdaja Digging Into WordPress, boste imeli dostop do vseh novih informacij in vadnic.

Izdelava WordPress tem iz nič

Izdelava WordPress tem iz programa Scratch vas popelje skozi postopek kodiranja WordPress-a. Ko boste skozi vadbe, se boste naučili, kako kodirati WordPress temo, ki izhaja iz predloge HTML / CSS, kako ustvariti vrste objav po meri, razvijati možnosti teme in pripomočke, pa tudi kako sestaviti vtičnike in drugo. Za to knjigo je potrebno znanje v HTML, CSS, PHP, MySQL in JavaScript, zato bi rekel, da gre za začetnike višje stopnje ali tiste, ki imajo vmesna znanja o spletnem razvoju.

Vadnice

Razvoj svoje prve WordPress teme avtor WP Tuts+

Razvoj prve teme za WordPress je trodelna vadnica, ki je odličen kraj za začetek, če niste novi v razvoju tem WordPress. Navodila po korakih vas naučijo osnov o WordPressu, razvoju in oblikovanju. In ko boste končali serijo, boste ustvarili svojo zelo popolno WordPress temo.

Učna kolesa za razvoj teme WordPress avtor WP Tuts+

S programom WordPress Training Wheels vas vodite skozi vrsto vadnic in ustvarite svojo temo WordPress. Ta serija je zasnovana za začetnike in vas popelje skozi postopek preoblikovanja predloge HTML v delujočo temo WordPress. Vadnice so osnovne in jih je enostavno slediti – kot nalašč za vse novorojenčke.

Kako sestaviti odzivno temo WordPress s programom Bootstrap pri Treehouse

Ta vadnica o Kako sestaviti odzivno temo WordPress s programom Bootstrap izkoristi Bootstrap in vas vodi skozi ustvarjanje odzivne teme WordPress. Bootstrap je močna osnova za učenje ustvarjanja odzivnih tem, in edini pogoj za to vadnico je, da imate izkušnje z dodajanjem objav in nameščanjem vtičnikov kot skrbnik. Vključene teme in teme vključujejo: oblikovanje domače strani, stran, kontaktno stran, novice s komentarji in stransko vrstico.

Kako ustvariti WordPress temo 2. izdaja avtorja ThemeShaper

To podrobno Vadnica za temo WordPress avtor ThemeShaper vam pokaže, kako sestaviti WordPress temo od začetka do konca in celo razloži, zakaj so nekatere metode prednostne pred drugimi. Zaradi podrobnosti gre za trenutno 16-delno serijo in vredno je, da jo preverite. Avtor celo potrjuje, da bi morali do konca vadbe narediti skoraj vse, kar je WordPress Theme povezano, kar želite.

Ustvarjanje otroške teme za WordPress avtor WP Tuts+

Ustvarjanje preproste otroške teme za WordPress je odlična vadnica, ki vas vodi do tega, kako ustvariti otroško temo za WordPress. Ker vam WordPress omogoča ločevanje dizajna od vsebine, lahko obdržite temo in spremenite oblikovanje z uporabo otroške teme. Po zaključku te vadnice bi morali imeti možnost ustvariti preprosto otroško temo.

Začetne teme za referenco

Dvanajst dvanajst WordPress tema

Privzeto Dvanajst dvanajst WordPress tema je odlična začetniška tema, ki se je je treba učiti. Z dizajnom golih kosti, osnovno strukturo in omejenimi funkcijami je dobro začeti, če želite izbrati dobro kodirano temo.

Podčrtana (_S) tema

The Podčrtava WordPress temo je še ena močna začetniška tema podjetja Automattic. Za razliko od dvajset dvanajstih ni vključen slog / oblikovanje – obstajajo samo predloge HTML5. To temo naj bi urejali in razširili, da bi razvili lastno temo in izboljšali svoje veščine kodiranja.

Drugi koristni viri

WordPress varalica

Ta sočna majhna sitnica je WordPress varalica, ki povzema kup uporabnih funkcij WordPress. Natisnite ga in zalepite na mizo ali ga nastavite kot ozadje namizja – vedno boste imeli hiter napotek, ko ga potrebujete!

Tema Anatomy Cheat Sheet

Ta tematski anatomski list je preprost diagram tega, kar predstavlja temo. Ali je potreben vsak element? Ne. Ali obstajajo še drugi elementi, ki jih morda želite vključiti v temo? No ja. To je Enostavna varalica, ki prikazuje osnovne kosti večine tem WordPress, in to je odličen vir za hiter pogled, ki ga lahko uporabite pri sestavljanju nove teme.

Predloga Hierarchy Cheat Sheet

Ta osupljiv mali varalni list vizualno določa hierarhijo predlog WordPress. Hierarhija prikazuje datoteke s predlogi znotraj vaše teme in vrstni red, v katerem so naložene. To je še posebej koristno pri načrtovanju ustvarjanja različnih postavitev za različne vrste vsebine v vaših temah.

WordPress Codex

Kot vedno se lahko sklicujete na WordPress Codex za vse, česar drugje ne najdete. V kodeksu je na voljo vrsta koristnih nasvetov in lekcij, ki vam bodo zagotovo pomagale v nekem trenutku. In ker vadnice prihajajo neposredno iz WordPressa, veste, da so zakonite.

Vaša priporočila o virih

S katerimi viri ste imeli uspeh? Če ste uporabili katerega koli od zgornjih virov ali če ste v spletu našli druge, bi radi slišali, kateri so bili v pomoč. Sporočite nam vaše izkušnje v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me