Prihranite čas in vključite obiskovalce z drsniki vsebine

Vsebine drsnikov so danes povsod povsod! Lahko so tudi zelo polarizirajoči. Toni ljudi jih imajo radi, drugi pa jih prezirajo. Pomembno pa je zavedati se, da drsniki niso zdravilo, ampak le orodje. To pomeni, da jih je treba pravilno uporabiti in na njih napolniti veliko vsebine, da boste spoznali njihove glavne prednosti.

Ne zamenjujte potenciala orodja s slabimi rezultati zaradi manjših izvedb. Če se pravilno uporabljajo, so drsniki vsebine učinkoviti elementi interakcije, ki lahko povečajo obiskanost, razumevanje in hrambo informacij.

Ta objava zajema glavne razloge, zakaj bi morali razmisliti o uporabi drsnika o vsebini in na katere točke so lahko najučinkovitejše pri izboljšanju izkušenj obiskovalcev ob obisku. Skočimo noter!

Prednosti drsnih vsebin

Prednosti drsnika glede vsebine

Prednosti drsnikov o vsebini segajo od prihranka prostora do omogočanja večjemu obisku spletnega mesta. Spodaj si oglejmo nekatere posebne prednosti.

PRIHRANITE PROSTOR

 • Drsniki vsebine združijo več kosov vsebine v majhen prostor na vašem spletnem mestu, kar vam omogoča, da v vsakem trenutku namestite več na zaslonu.

SPODBUJANJE UPORABNIKOV UPORABE

 • Dobro izvedeni in zasnovani drsniki vsebine pritegnejo obiskovalce spletnega mesta in jih spodbudijo, da ostanejo na strani dlje.
 • Delujejo kot pit-stop na dolgi poti in uporabniku omogočajo odmor, preden nadaljuje.

DOBRO ZA USPEŠNOST NA MEDIJSKO-BOŽIČNI STRANI

 • S konsolidacijo medijev na enem mestu dajete uporabniku možnost osredotočenja.
 • Slike odvrnejo od besedila, zato s postavitvijo vaše vizualne vsebine v drsnik uporabniku omogočite, da izbere, kdaj bo pozornost usmeril na sliko / bogato vsebino, namesto da bi prekinil njihov bralni tok. Uporabnikom omogoča, da se osredotočijo na diskretne dele vsebine.

UPORABLJENO UPORABNIKOM (MOŽNO)

 • Uporabnik lahko nadzoruje večino drsnikov vsebine, kar pomeni, da lahko napredujejo skozi vsebino s svojim tempom, kar pomaga pri njihovem razumevanju in hrambi informacij, ki jih posredujete.

Ali se lahko vaše spletno mesto izboljša s katero od zgornjih ugodnosti?

Kdaj uporabljati drsnike vsebine

Vrste diapozitivov po meri

Drsnike za vsebino lahko uporabljate na več načinov. Kot pri večini stvari, je tudi pred začetkom poti najbolje imeti cilj, kje želite priti. Glede na to si oglejte nekaj spodnjih možnosti, kdaj je najbolje uporabiti drsnik vsebine. Če ena ali dve točki izstopata, je morda čas, da razmislite o dodajanju drsnika vtičnik na svoje spletno mesto.

UVODITE SVOJO spletno stran

 • Ko uporabniki prvič prispejo na vaše spletno mesto, morajo vedeti, zakaj so tam in kaj lahko storijo. Drsniki v vsebini so priljubljeni elementi domače strani zaradi preprostega dejstva, da so odlični pri predstavitvi jedrnatega pregleda namena spletnega mesta in omogočanju klika za več informacij.

AŽURIRANJE VSEBINE DINAMIČNO

 • Če pogosto objavljate posodobitve, jih boste pogosto želeli izpostaviti na svojem spletnem mestu in jih tako opozoriti. Če pa je vaša količina posodobitev velika, vsaka od njih dobi le omejeno izpostavljenost obiskovalcev vaše spletne strani. Dinamično posodobljen drsnik za vsebino daje vsaki svoji objavi priložnost, da zasije.

KONSOLIDIRANJE RAZLIČNIH VRST MEDIJ

 • Vsak diapozitiv je zgolj posoda, zato se lahko z vsebino v vsakem dobite precej pametno. To pomeni, da so slike, videoposnetki, bogati interaktivni mediji, kot so Google Maps in obrazci za prijavo, pripravljeni!

SVETLO SVETLOBO RAZLIČNIH SLIKA ALI VIDEO POSNETKI V GALERIJAH

 • Drsniki za vsebino so bili prvotno zasnovani za združevanje slik in videov v interaktivne galerije. To je bilo storjeno delno zaradi prihranka prostora, predvsem pa za lajšanje trenja brskanja po medijih.

POVEDATI ZGODBO

 • Dobra zgodba teče in je neprekinjena. Zato v spletu opažamo širjenje modelov strani z dolgim ​​drsanjem. Preprosta vdelava niza slik ali videov v članek ali stran prekine ta tok in uporabnikom oteži nadaljevanje tam, kjer so ostali. Dober drsnik za vsebino omogoča medijem, da se pretakajo navznoter z ostalo vsebino.

NASLEDNJI SEKVENCIJALNI KORAKI (E.G. PROIZVODNI PROIZVODI, DELI, NAVODILA, RECEPTI, ETC.)

 • Večina programskih podjetij ve, da lahko velik drsnik z vsebinami močno izboljša izkušnjo obiskovanja izdelka, kar na koncu privede do večje prodaje.
 • Drsniki so zaradi svoje usmerjene in osredotočene narave odlična metoda za sprehod obiskovalcev po vrsti sočasnih korakov.

Če želite uporabiti drsnike z vsebinami, lahko izboljšate njihovo učinkovitost na vašem spletnem mestu.

Kaj iskati v drsnem vtičniku

Poleg zgornjih točk je nekaj ključnih elementov, ki jih morate upoštevati pri izbiri drsnika.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

 • Moral bi ga uporabiti kjer koli na vašem spletnem mestu. Drsnik mora biti enostavno postavljen na domačo stran, kontaktno območje ali celo prikrito stran na vašem spletnem mestu. Odločitev nikakor ne bi smela biti omejena.

ODGOVORNO

 • Mora biti sposoben ravnati z vsemi vrstami vsebine. Idealen drsnik naj ima možnost samodejnega spreminjanja velikosti, da se lepo prilega strani. Ne glede na to, ali gre za namizje, pametni telefon ali tablični računalnik, spreminjanje velikosti na kateri koli zaslon ali napravo je velik korak do boljšega učinka in vizualnega priklica drsnika..

POMOČNA PODPORA

 • Nujna je dostopna in učinkovita servisna ekipa, ki podpira izdelek. Večina izdelkov je res tako dobra kot ekipa, ki stoji za njimi. Odlična podpora pomaga vašim potrebam, hkrati pa zagotavlja stalno pomoč za izdelek, ki ste ga kupili.

Zavijanje

Drsniki, ki se pravilno uporabljajo, lahko zagotovo pozitivno vplivajo na uporabniško izkušnjo vašega spletnega mesta. Hitro poiščemo prednosti uporabe drsnika in najboljši čas za njegovo uporabo.

PREDNOSTI

 • Prihranite prostor
 • Spodbujajte sodelovanje uporabnikov
 • Dobro za uporabnost na medijsko bogatih straneh
 • Uporabniško usmerjeno (večinoma)

NAJBOLJŠI ČASI ZA UPORABO SLIDERJA

 • Predstavljamo vaše spletno mesto
 • Dinamično posodabljanje vsebine
 • Utrditev različnih vrst medijev
 • Označevanje več slik v videoposnetkih ali galerijah
 • Pripovedovanje zgodbe
 • Po zaporednih korakih

Po premisleku o prednostih, opisanih v zgornjem prispevku in o najboljših časih za uporabo drsnika, je moje priporočilo za vtičnik za vsebine drsnik SlideDeck. S sposobnostjo mešanja in ujemanja vrst vsebin, enostavnega urejevalnika WYSIWYG in funkcije povleci in spusti, SlideDeck2 zadene vse opombe, ki so potrebne za kvaliteten drsni vtičnik. SlideDeck2 vsebuje tudi naslednje funkcije:

 • Leče: visoko oblikovani prednastavljeni slogi, ki pomagajo, da bo vaša vsebina videti čudovito. Uporabite jih lahko takoj iz polja ali pa izberete nabor prilagodljivih delov, ki najbolje ustrezajo vašemu spletnemu mestu.
 • Drsna vsebina: Izbirate lahko med načinom dinamičnega vira (prikaz vsebine iz vaših najljubših zunanjih virov) in prilagojeno vsebino (kot nalašč za domače strani, izlete po izdelkih in predstavitve). Obe metodi sta enostavni in zmogljivi za uporabo.
 • Prilagoditev: lahko spremenite pomemben del drsnika, vključno z besedilno vsebino, pisavo, navigacijo, prehodi in številnimi drugimi elementi.
 • Uporaba: SlideDecks postavite kamor koli. Odlično delujejo v aplikacijah v polni velikosti, kot so domače strani, ogledi izdelkov in portfelji za pomanjšana območja, kot so dodatki za stransko vrstico in nogo.
 • Podpora in posodobitve: Podpora SlideDeck je na voljo od ekipe, ki jo je dejansko zgradila. Ta ekipa vedno išče nove leče, dodatne vire in funkcije v svoj vtičnik.

SlideDeck 2 Poletna razprodaja

Z veseljem vas seznanimo s posebno poletno ponudbo na SlideDeck2. Če vas zanima nakup tega vtičnika, lahko za omejen čas prihranite do 50 USD. Kakšne misli imate o drsnikih z vsebino? Prosimo, delite v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me