Ustvarite predstavitvene strani izdelkov WordPress s predstavitvijo Ninja Demo

Če ne uporabljate Ninja Demo za izdelek WordPress je vaše demo mesto verjetno zanič in zaradi tega izgubljate prodajo. Ne poskušam se boriti; Navajam samo trdna dejstva. Kako vem? Ker je bilo do pred nekaj tedni tudi moje demo mesto zanič.

Večina nas, ki prodajamo izdelke WordPress, prejme na stotine prošenj, da jih preizkusimo pred nakupom. Demo mesto je odlična rešitev za to, vendar le, če je vse pravilno. Problem je v tem, da nihče od nas tega ni naredil prav. Vsi imamo svoje pristope, vendar na koncu dneva vsi trpimo zaradi istih pomanjkljivosti.

Kako trenutno počnemo predstavitvena spletna mesta

Zelo hitro naj poskusim opisati, kaj vse trenutno počnemo. Če znamko popolnoma pogrešam, me prosim sporočite v komentarjih, vendar mislim, da je to dokaj blizu vsaj 99% predstavitvenih mest danes.

 1. Ustvarjamo svojo vsebino, uporabnike in oblikujemo tako, kot želimo, da se predstavi naše predstavitveno mesto.
 2. Izdelamo varnostno kopijo baze podatkov.
 3. Napišemo cron, ki bazo podatkov posodablja vsako uro ali v kakšnem drugem intervalu.
 4. Skupaj kličemo niz odrezkov kode in vtičnikov, da omejimo, kateri odseki skrbnika so dostopni in katera dejanja se lahko izvajajo.

Nekateri od nas avtomatizirajo ta postopek bolje kot drugi, vendar na koncu dneva imajo vse naše rešitve velike pomanjkljivosti.

Zakaj demo strani trenutno niso na voljo

Obstaja veliko razlogov, da sesata, vendar naj pokrijem le dva. Obljubim, da sta edina dva, ki ju boste potrebovali.

demo-težave z problemom

1. Korupcija vsebine uporabnika

Vsi naši uporabniki poskušajo hkrati preizkusiti iste podatke.

Cron, ki vsako uro obnavlja varnostno kopijo baze podatkov, tega ne reši. Pravzaprav povzroča le več zmede. Uporabnik nekaj minut nekaj preizkuša, nato pa nenadoma delo, ki ga je opravil, popolnoma izgine.

Trenutne demo rešitve vse uporabnike postavljajo v isto namestitev WordPress-a, urejanje iste vsebine in spreminjanje istih nastavitev. Če imate več uporabnikov, ki hkrati preizkušajo iste stvari, vam lahko obljubim le eno: ne bo šlo za nobenega od njih. V “svetu izdelkov” to pomeni, da bo večina uporabnikov samo domnevala, da je vaš izdelek pokvarjen in nadaljuje.

2. Trudne vsebinske posodobitve

Skočiti moramo več obročkov, da posodobimo demo vsebino.

Ne glede na to, kako dobro je vaše demo spletno mesto, ga bo treba pogosto posodabljati. WordPress in vtičniki morajo biti posodobljeni. Ko bo izdelek zorel, bo vaša vsebina nedvomno postala zastarela in potrebovala bo natančno nastavitev. Glede na to, kako trenutno ustvarjamo predstavitvena mesta, razmislimo, kako zahtevno je dejansko posodobiti predstavitveno mesto.

 • Ne moremo zgolj spremeniti vsebine, ker so uporabniki morda ali trenutno urejali predstavitveni prikaz. Vsekakor ne želimo vsega tega nereda v naši novi varnostni kopiji.
 • Trenutne uporabnike moramo preprečiti in jim preprečiti, da bi lahko med posodabljanjem karkoli spreminjali.
 • Demonstracijo moramo obnoviti v čisto varnostno kopijo, tako da imamo novo izhodišče, kamor bomo dodali svoje spremembe.
 • Ko so naše spremembe izvedene, moramo narediti novo varnostno kopijo.
 • Izpustiti moramo omejitve za uporabnike, da bo demo spletno mesto spet dostopno svetu.

To se ne zdi preveč slabo kot lep in urejen seznam, toda če bi to morali storiti na lastnem demo mestu večkrat, veste, da gre za ogromno ubijanje pišk. Vaše demo mesto bi moralo biti igrišče, kjer lahko ljudje vidijo, kako super je vaš izdelek. To se ne bo zgodilo, če ga boste videli kot neke vrste opravilo. Sčasoma bo vaše demo mesto verjetno zanemarjeno.

Prihodnost predstavitvenih mest WordPress

Ni nujno, da je to vaša prihodnost. To je dejansko lahko vaše darilo z Ninja Demo.

Demo Ninja smo zgradili za reševanje dveh glavnih izzivov, o katerih smo pravkar govorili, in številnih drugih. Z naše perspektive, dokler niso bili obravnavani, je naš demo verjetno naredil več škode kot koristi.

1. Uporabniki vse preizkusijo vaš izdelek v svojem peskovniku

To je bilo ključno. Želim, da uporabnik lahko svoje izdelke izkusi, kot da bi delal na svojem spletnem mestu WordPress.

spletna stran ninja-demo

Ko se uporabnik odloči, da bo preizkusil predstavitev, bo uporabil moč multisitea WordPress, je za njih ustvarjen popolnoma nov peskovnik. Vse ima enako vsebino in nastavitve kot glavno predstavitveno mesto, vendar je vidno samo njim To jim omogoča, da spremenijo želene spremembe in temeljito preizkusijo izdelek, ne da bi to vplivalo na koga drugega. Prav tako nanje ne bo vplival nihče drug.

Druga velika stvar je, da se peskovniki ne vsrkajo v nekem intervalu. V živo ostanejo tako dolgo, dokler uporabnik v svojem brskalniku ne odpre odprtega spletnega mesta. Tako lahko izdelek preizkusijo 10 minut ali 10 ur in vse njihove edinstvene spremembe bodo ohranjene.

Ko uporabnik dokonča in zapre predstavitveni postopek, bo v eni uri sprožil čiščenje peskovnika. Ne bo vam preostalo nereda, saj se peskovniki brez brisa popolnoma izbrišejo..

2. Glavno mesto v omrežju je varnostna kopija

Varnostno kopiranje verjetno ni pravi izraz. Glavno mesto vašega omrežja je vsa vaša demo vsebina. Ko se ustvari peskovnik, to spletno mesto preprosto podvoji v kakršnem koli stanju. Na ta način, ko želite spremeniti, se morate prijaviti na glavno mesto in narediti kakršne koli spremembe. Vsi novi peskovniki bodo samodejno dobili te spremembe.

Ker sem jaz tisti, ki na splošno vzdržuje našo demo stran, mi je to všeč. Pravzaprav sem navdušen nad sanjarstvom o novih načinih promocije našega izdelka v demonstraciji, saj je spreminjanje tako enostavno in so takoj na voljo.

3. Uporabnik lahko dostopa le do tistega, kar mu dovolite

ninja-demo peskovnik

Varnost in dostop sta vedno težava s predstavitvenim mestom. Če želite pravilno preizkusiti svoj izdelek, morajo uporabniki pogosto imeti dostop do skrbnika WordPressa. Ne želimo, da bi uporabniki zmogli vse pod soncem; želimo le, da izdelek v celoti preizkusijo.

Ninja Demo ima popoln odsek o nastavitvah seznamov, kjer lahko izberete, do katerih oddelkov lahko dostopajo uporabniki vašega skrbnika. To ne spremeni zmogljivosti vašega demo uporabnika, tako da bo celo v razdelku s seznama na seznamu uporabnik lahko izvajal dejanja te vloge.

Odlična stvar tega je, da lahko različnim demo uporabnikom omogočite dostop do istih odsekov, vendar bodo še vedno imeli samo tiste zmogljivosti, ki jih te vloge omogočajo.

Druga dobra stvar Ninja Demo je, da ima samo Super Admin dostop do glavnega mesta v vašem omrežju. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, da se bo vaš uporabnik demo skrbnika zmešal s privzeto vsebino. Prav tako je demo bolj varen, saj številne zmogljivosti, ki jih administrator običajno ne more, niso mogoče namestiti v omrežno namestitev.

Predstavitev izdelka ni nujno samo za preizkušanje izdelka

Če je Ninja Demo kdajkoli načrtoval reševanje “demo” težave, menimo, da bi bil to zelo fantastičen izdelek. Nastavitev je enostavno Posodabljati je enostavno. In kar je najboljše od tega, da naredi samo tisto, kar naj bi počel. Še vedno pa mislimo, da lahko vaš demo naredi več.

Tukaj je le nekaj stvari, za katere menimo, da bi lahko vaše demo spletno mesto pripomoglo k izboljšanju izdelka in povečanju prodaje:

 1. Zberite podatke o tem, kako uporabniki preizkušajo vaš izdelek, in si največ ogledajo strani in funkcije.
 2. Pridobite povratne informacije od uporabnikov o določenih delih vašega izdelka.
 3. Uporabnikom predstavite različne različice svojega izdelka (testiranje A / B), da vidijo, kaj jim je bolj všeč.
 4. Uporabite predstavitev kot orodje za usposabljanje, tako da uporabnikom omogočite voden ogled vašega izdelka.

Vse te stvari in še več prihajajo v Demo Ninja. Hvala, ker ste jo prenesli skozi steno besedila in upamo, da jo boste dali Ninja Demo priložnost, da vaš demo sesa manj, vaši izdelki pa še boljše.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me