Ustvarite spletno trgovino s Shopify za WordPress

Ko razmišljate o WordPressu in e-trgovini, verjetno verjetno obstaja le nekaj možnosti. WooCommerce je podarjena, saj je brezplačno izbran vtičnik na trgu za vedno zavladal na trgu, na drugem in tretjem mestu pa sta brezplačna vtičnika, kot sta Easy Digital Downloads in iThemes Exchange. Čeprav so sprva brezplačni, vsi trije vtičniki zahtevajo številne premium dodatke, če želite dostopati do njihovega celotnega seznama funkcij.

Če v spletu resno gledate, morda nimate časa ali potrpljenja za nakup, namestitev in konfiguriranje vseh teh dodatkov. Drugi strokovnjaki, kot je Daymond John FUBU in Tina Roth Eisenberg iz Tattly tudi za to nimate časa. Zato se za ustvarjanje svojih spletnih trgovin zanašajo na Shopify.

Shopify – zmogljivo e-poslovanje, poenostavljeno

Shopify je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti e-trgovine na spletu, in to ne samo za velika imena, kot je FUBU, ampak tudi za male fante. Zakaj? Ker ne samo, da je super plačan način prodaje izdelkov prek spleta, temveč je tudi neverjetno enostaven za delo in cenovno ugoden zagon, zato skoraj četrt milijona spletnih strani trenutno aktivno uporablja Shopify.

Zmogljive prodajne možnosti

Shopify: Zmogljive možnosti e-trgovine

Shopify je odlična možnost za prodajo preko spleta. Zakaj? Navidez nič ne more narediti te platforme. Lahko preprosto sestavite Spletna trgovina z neomejenim številom izdelkov. Lahko promovirate in prodajate svoje izdelke na socialnih medijih zahvaljujoč podpori Shopify za Facebook, Pinterest “kupljive” zatiče in Twitter. S programom Shopify lahko katero koli od svojih izdelkov dodate na katero koli spletno mesto Kupi gumb, in lahko celo vzamete spletno trgovino v svojo trgovino z opeko in malto Shopify POS da se prodaja iz oči v oči.

Preprosta namestitev

Shopify tudi olajša začetek. Dodajanje izdelkov je prepir. Samo dodajte svoje opise, slike ali celo prenesite datoteke (za digitalno blago). In nebo je meja – Shopify ne omejuje števila izdelkov, ki jih lahko dodate. Poleg tega obstajajo vgrajene možnosti za dodajanje SEO oznake, kategorije izdelkov, prodaja, cene, prodajalci, različice izdelkov itd.

Ker vsi vaši izdelki gostijo strežnike Shopify, vam ni treba skrbeti za določene protokole za spletno varnost ali upravljanje podatkov o strankah. To vključuje pomembne dejavnike, kot so varnostne kopije, SSL certifikacija, varnost kreditne kartice (PCI 1. stopnje skladnost), obdelava povračil, računi strank in drugo. Shopify naredi vse za vas.

Shopify + WordPress

Shopify eCommerce WordPress vtičnik

Če še niste slišali za Shopify ali ste že opazili, da je v naših člankih tukaj na WPExplorerju že manjkalo, je to verjetno zato, ker do zdaj še ni bilo jasnega načina za integracijo zmogljive nakupovalne platforme z našim ljubljenim WordPressom. Toda zdaj je – spoznajte močan vtičnik za e-trgovino Shopify za WordPress.

S tem vrhunskim orodjem je enostavno integrirati svoje izdelke Shopify s svojim spletnim mestom, ki ga poganja WordPress! Zdaj imate lahko vse čudovite funkcije programa WordPress, ki jih poznate in ljubite (na primer popoln nadzor nad lastnim spletnim mestom, množico tem in vtičnikov in več) ter moč Shopifyja! Plus Shopify je dodajanje izdelkov tako enostavno, kot dobesedno klikanje gumba.

Po namestitvi vtičnika bo na nadzorno ploščo WordPress dodan nov razdelek Shopify. Tu lahko hitro ustvarite svoje gumbe za nakup WordPress-a, s katerimi se WordPress poveže z vašimi izdelki Shopify. Ko ustvarite gumbe za nakup, jih lahko začnete vstavljati v objave in strani s preprostim gumbom Dodaj izdelek:

Dodajanje izdelkov s storitvijo Shopify

Seveda boste še vedno potrebovali članstvo v Shopify, saj z vsemi svojimi izdelki upravljate in gostite na njihovih strežnikih, vendar ta vtičnik omogoča integracijo vaše trgovine Shopify na katero koli ali vse vaše WordPress spletne strani tako enostavno. To je še posebej super, če za promocijo posameznega izdelka uporabite več ciljnih strani ali če že imate trgovino Shopify in želite svoje izdelke razstaviti na svojem spletnem mestu ali v objavah na spletnem dnevniku (tako da strank ne preusmerjate po vsem spletu ).

Več o tem in pridobite Shopify

Zavijanje

Navdušeni smo nad tem, kako razvijalci tem in WordPress uporabniki v prihodnjih mesecih integrirajo Shopify v svoje zasnove in spletna mesta. Shopify je odlična možnost za mala in velika podjetja. Želimo pa slišati od vas! Ste že uporabljali Shopify? Ste navdušeni nad poskusom Shopify za WordPress? Ali menite, da bi moral WPExplorer sprostiti WordPress temo za Shopify? Sporočite nam vaše misli spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me