Povečajte verodostojnost spletnega mesta z McAfee SECURE za WordPress

Povečajte verodostojnost spletnega mesta z McAfee SECURE za WordPress

Verodostojnost spletnega mesta je pomemben dejavnik, ki ga bralci upoštevajo pri obisku svojega spletnega dnevnika WordPress, spletnega mesta ali trgovine za e-trgovino. Bralci se ne bodo počutili udobno pri nalaganju brezplačnih virov, naročanju na novice ali posredovanju osebnih podatkov za nakup, če se vaše spletno mesto ne zdi zanesljivo. Eden najlažjih načinov, da olajšate misli svojih obiskovalcev, je zaščitni znak McAfee SECURE.

Kaj je McAfee VARNO?

Kaj je McAfee VARNO?

McAfee je znan po izdelkih za spletno varnost, ki jih potrošniki po vsem svetu uporabljajo za varno brskanje po spletu. To vključuje programsko opremo za protivirusno zaščito, požarni zid, šifriranje, varnost e-pošte in drugo. Glede na spletno varnost uporabnikov je McAfee razširila svoje in razvila blagovno znamko McAfee SECURE. To vključuje različna orodja za spletno varnost, ki so na voljo vsem, ki brskajo po spletu.

Ta sklop orodij vključuje tri glavne segmente. The Zaščitni znak McAfee SECURE katera spletna mesta lahko uporabijo za potrditev, da njihove strani ne vsebujejo virusov, zlonamerne programske opreme in druge nevarne kode. The McAfee VARNO razširitev brskalnika Chrome ki v vaš brskalnik doda ščitnik McAfee, s katerim boste vedeli, da varno brskate po spletu in vas bo opozoril na vsa obiskana spletna mesta, ki bi lahko bila v nevarnosti. In nazadnje McAfee VARNOSTNA zaščita identitete kritje, ki kupcem zagotavlja do 100.000 dolarjev zaščite pred krajo identitete, ko kupujejo na spletnem mestu s certifikatom McAfee SECURE (uporabniki preprosto morajo upoštevati korake v aktivacijskem e-poštnem sporočilu, prejetem po zaključku nakupa).

Čeprav so vse to ogromno bogastvo za spletne uporabnike, McAfee SECURE zaupni znak lastnikom spletnih strani nudi dodatno vrednost, še posebej, ker je orodje, ki ga je mogoče uporabiti za povečanje zanesljivosti in verodostojnosti spletnega mesta.

Če na spletno mesto WordPress dodate McAfee SECURE?

Zdaj, ko veste, kaj je McAfee SECURE, ga potrebujete za svojo spletno stran? Preprosto povedano, večini spletnih mest bi lahko koristilo dodajanje zaupnega znaka, ki bi bralcem pokazalo, da je spletno mesto dejansko varno.

Če imate spletni dnevnik ali spletno mesto vrste podjetja, na katerem ne zbirate nobenih uporabniških podatkov, boste morda želeli pretehtati prednosti in slabosti, preden na spletno mesto dodate še kaj dodatnega. Če pa imate spletno mesto za e-trgovino ali če zbirate uporabniške podatke, je verjetno dodajanje McAfee SECURE dobra ideja. Če dodate zaupni znak na vaše spletno mesto, boste olajšali vsaka oklevanja, ki bi jih lahko imel uporabnik pred posredovanjem osebnih podatkov za registracijo. In če upravljate spletno trgovino, je dodana McAfee SECURE zaščita identitete bonus funkcija, ki jo lahko uporabite za oglaševanje strankam, tako da se lahko počutijo samozavestno, ko vam bodo zagotovili finančne podatke.

Kako nastaviti McAfee SECURE za WordPress

Če se McAfee SECURE zdi pravilno za vas, mora biti nastavitev razmeroma enostavna, saj se vse začne z namestitvijo brezplačen vtičnik McAfee SECURE WordPress. Če želite namestiti dnevnik vtičnikov na nadzorno ploščo WordPress, pojdite na Vtičniki> Dodaj novo in poiščite »McAfee«.

Vgradnja vtičnika McAfee SECURE

McAfee SECURE bi moral biti prvi rezultat. Kliknite gumb »Namestite zdaj« in nato »Vključi« vtičnik.

Varnostna namestitev vtičnika McAfee

Zdaj za nastavitev vtičnika. McAfee je to zelo olajšal tako, da je na nadzorno ploščo dodal obvestilo, da bo aktiviral vtičnik. Če iz nekega razloga ne vidite obvestila, preprosto pojdite na stran za vklop vtičnika s klikom na novo postavko menija McAfee SECURE na vaši glavni nadzorni plošči WordPress. Kliknite na gumb “Aktiviraj zdaj.”

McAfee SECURE brezplačen račun

V skladu z enostavnimi trendi nastavitve bi se vam moralo odpreti pojavno okno za ustvarjanje vašega brezplačnega računa McAfee SECURE. Obrazec se samodejno izpolni z URL-jem vašega spletnega mesta in e-pošto, ki se uporablja za ustvarjanje vašega uporabniškega računa WordPress. Samo preverite svoje podatke in kliknite »Aktiviraj zdaj«.

McAfee VARNOSTNA potrditev

To bo odprlo potrditev, da je bilo vaše spletno mesto dodano, in osvežilo nadzorno ploščo WordPress za prikaz vaših nastavitev McAfee SECURE. Če želite urediti svoj profil McAfee SECURE, kliknite rdeči gumb, sicer pa samo zaprite pojavno okno, da se vrnete na svojo nadzorno ploščo WordPress.

Brezplačno McAfee SECURE brezplačno nadzorno ploščo

Ob predpostavki, da je vaše spletno mesto varno, bi morali videti zeleno potrditev za varnost, da ste uspešno prestali vse teste (hooray!) In da je vaš certifikat certifikat vse dober. Ko obiščete sprednji del svojega spletnega mesta, morate v spodnjem desnem kotu brskalnika nalepiti McAfee SECURE znak zaupanja. To je bilo prav?

McAfee SECURE Trustmark

Z McAfee VARNOST prost načrtujete, da bo znamka zaupanja prikazovana prvim 500 obiskovalcem vsak mesec, lahko zberete do 100 TrustedSite mnenj (ki jih lahko uporabniki prekličejo prek trustedsite.com imenik ali potrditveno okno za Chrome SafeBrowsing) in vaše spletno mesto bodo redno spremljali zlonamerno programsko opremo. To je veliko za manjša ali povsem nova spletna mesta, vendar če imate spletno mesto vzpostavi velik promet ali veliko spletno mesto za e-trgovino nadgradi na Pro načrt je obvezen.

McAfee SECURE Pro

McAfee SECURE Pro ponuja neomejena uporaba zaupnega znaka in neomejeno mnenj TrustedSite za vaše spletno mesto, pa tudi dodatne funkcije, kot so oddaja iskalnika, spletna diagnostika in več. Velike blagovne znamke, kot so PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop in številne druge, zaupajo McAfee SECURE. Zakaj? Ker preprosto ponuja nekaj najboljših orodij v spletu, s katerimi lahko ohranijo varnost svojih spletnih mest in se njihove stranke počutijo varne.

McAfee VARNOSTNO Označevanje iskanja

Značilna lastnost blagovnih znamk je, da se ob nadgradnji na Pro McAfee SECURE ščit ne prikazuje samo na vašem spletnem mestu, temveč tudi v poudarjeno iskanje rezultati za uporabnike SiteAdvisorja. To pomeni, da ko oseba, ki uporablja SiteAdvisor (in jih je več kot 50+ milijonov), vidi vaše spletno mesto v rezultatih iskanja v Googlu, Yahooju ali Bingu, bo poleg njega videla tudi znak zaupanja McAfee SECURE..

Pro člani imajo možnost dodati tudi McAfee Varno zaupanje zaupanja kjer koli, ne le na dnu brskalnika. To je koristno za prodajalne v e-trgovini, ki želijo na strani izdelkov prikazati oznako zaupnosti poleg gumba »Dodaj v košarico« ali za spletna mesta, ki želijo znamko zasidrati v nogi, namesto da bi se poravnala z oknom brskalnika..

McAfee VARNOSTNA zaščita identitete

Kot smo že omenili, ponuja tudi McAfee SECURE Zaščita identitete do 100.000 USD. To je funkcija načrta Pro, nad katero bi se morali navdušiti vsa spletna stran za e-poslovanje ali premium članstvo. S tem vi in ​​vaše stranke prejmete popolno zaščito pred krajo identitete, vse kar morate storiti je, da na stran za potrditev nakupa dodate malo kode, tako da bodo vaše stranke po obdelavi plačila prejele e-poštno sporočilo. Če vaša trgovina uporablja WooCommerce, je to še lažje – koda se samodejno doda. Samo omogočite možnost na nadzorni plošči računa McAfee.

Prepričan sem, da se morate po tem, ko vidite vse, kar vam ponuja, vprašati, koliko naredi Strošek McAfee SECURE Pro? Trenutno se program certificiranja Pro začne od 19 dolarjev na mesec (in se poveča na podlagi vašega prometa), če pa se odločite za plačilo letno, boste prejeli 2 meseca brezplačno, in če ste dobrodelna organizacija 501 (c) 3, se lahko obrnete prodaja tudi za poseben popust. Samo funkcije zaščite identitete so vredne cene, zato je zagotovo koristna naložba za vaše spletno mesto.

Naša končna ocena

Ocena zvezd

Na splošno nam je zelo všeč McAfee SECURE za WordPress. Navdušeni smo bili nad enostavnostjo namestitve (dobesedno je pripravljena, da gre takoj iz škatle), kot tudi s celovitim seznamom funkcij, ki je na voljo članom Pro. Ta vtičnik dajemo 5 od 5 zvezdic. Vtičniki za vtičnike in McAfee SECURE so popolni in tako enostavni za uporabo. Pregleda zlonamerno programsko opremo. Bralcem sporoča, da je vaše spletno mesto varno. In prihaja celo z zaščito identitete. Zdaj je koristen vtičnik!

Preprosti nasveti za verodostojnost spletnega mesta

Poleg tega, da na svojem spletnem mestu prikažete znak zaupanja McAfee SECURE, da preverite varnost spletnega mesta, lahko uporabite tudi druge preproste korake, s katerimi lahko povečate svojo verodostojnost pri svojih bralcih in povečate njihovo zaupanje v svoje spletno mesto..

Najprej zagotavljajo resnične in uporabne vsebine za vaše bralce in ga redno objavljajte. Ne samo, da ima vaša edinstvena vsebina dobra za iskalnike, ampak tudi razpored časa, ko objavljate, je super za vzpostavitev bralne baze, ki se bo vrnila na vaše spletno mesto, saj verjamejo, da boste objavljali novo vsebino.

Prepričajte se, da imate stran s pogoji in pogoji. To je pomembno iz pravnih razlogov, kot so lastništvo blagovnih znamk, pogoji zasebnosti, posodobitve vsebine, opis opravljenih storitev in še več. Poleg tega bralcem pokaže, da ste resnično podjetje (ali samostojni podjetnik), ki upošteva pravila (+1 za zaupanje).

Tudi, če je bilo vaše spletno mesto ali vaš izdelek predstavljen kjer koli delite svoje dosežke. Če lahko rečem, da ste bili “predstavljeni na Forbesu to vrhunsko” ali del “BusinessWeek’s top that”, gre daleč do ugotavljanja verodostojnosti vaše blagovne znamke. Enako velja za vse nagrade, ki ste jih morda osvojili. Ustvarite stran ali dodajte opombo v nogo in tako delite svoje dosežke z bralci.

Nazaj k tebi

Upajmo, da ste našli ta pregled in priročnik v pomoč! McAfee SECURE je za ponovni zajem odličen način za povečanje verodostojnosti vašega spletnega mesta z dodajanjem zaupanja vrednim znamkam v vaše objave, strani in izdelke. Brezplačna različica je odlična za manjša spletna mesta, medtem ko je Pro različica dovolj robustna za uveljavljene blagovne znamke. Na splošno smo zelo všeč vtičnik in upamo, da ga preizkusite. Če imate kakršna koli vprašanja o brezplačnem WordPress vtičniku McAfee SECURE ali čemur koli dodate naš vodnik, spodaj pustite komentar. Hvala za branje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me