SiteGround Dedicated Hosting Review 2020 [Få 70% AVSLAG]

PROS OF DITICATED HOSTING FOR SITEGROUND
1. Rangerte delt 1 serververt i flere Facebook-avstemninger, og regnes også som den beste dedikerte verten
2. Mye mer pålitelig sammenlignet med delt og sky server hosting
3. Vert for alle typer nettsteder med et dedikert vertsmiljø, root server-tilgang og gratis cPanel & WHM
4. Premium 24/7 dedikert VIP-støtte med 99,99% oppetidsgaranti
5. Håndterer nettsteder med tunge trafikkpikes med tilleggsutstyr for ytelsesforsterker
6. Lynrask lastetid for nettstedet med SiteGround’s overlegne serverhastighetsteknologi
7. Din dedikerte serververtskonto inkluderer en gratis dedikert IP-adresse og en gratis privat DNS
8. Tilpasset brannmur som tilbys med dedikerte SiteGround-servere, kan hjelpe deg med å håndheve retningslinjene for tilgangskontroll
9. Fleksibilitet og sikkerhet på høyere nivå når det gjelder å legge til / endre programvare og server konfigurasjoner
CONS OF DITICATED HOSTING SITEGROUND
1. Mange brukere kan synes SiteGround dedikerte hostingplaner (priset til $ 229 / måned) ganske kostbare sammenlignet med skyserverplanene deres
2. Engangsavgift på $ 99 er belastet for å sette opp din SiteGround dedikerte server
SITEGROUND DETIKATERT BOLIGVISNING
SiteGround dedikert serververt
Oppetid og pålitelighet
5.0/5.0
SiteGround dedikert serververt
Hastighet og ytelse
5.0/5.0
SiteGround dedikert serververt
Funksjoner og belastningsbalanse
5.0/5.0
SiteGround dedikert serververt
Sikkerhet og Anti-Hack-beskyttelse
5.0/5.0
SiteGround dedikert serververt
Priser og verdi
4.0/5.0
SiteGround dedikert serververt
Kundeservice
5.0/5.0
HELE RETNING 4.8/5.0
SITEGROUND DETIKATERT BOLIGOVERSIKT Sammendrag
SiteGrounds dedikerte hostingplan for inngangsnivå brukt til å koste deg 229 dollar per måned som ser dyrt ut, men det er verdt prisen spesielt for de rike funksjonene, ytelsen, servicekvaliteten, lynraskt hastighet og VIP teknisk support du får. Hvis du er ute etter en kvalitetsstyrt dedikert hostingleverandør for nettstedet ditt, kan du prøve SiteGround’s Cloud-hosting-tjeneste uten å nøle, da SiteGround har kansellert deres dedikerte hostingplaner for en tid tilbake. Dessuten er skyplanene deres budsjettvennlige, da de bare vil koste deg $ 80 månedlig og kan passe dine behov ganske komfortabelt.

Ser du etter en dedikert server hosting-lignende løsning som tilbyr deg plattformen med serverressurser for å bygge et nettsted med høy tilgjengelighet og tung trafikkbelastning?

MERK: SiteGround har avviklet den dyre, men likevel kraftige dedikerte hostingløsningen og har erstattet den med deres billigere, men svært skalerbare Cloud Hosting Service og med deres skreddersydde Enterprise Server Hosting-løsning.

DU KAN Sjekk ut deres lukkede planer som er billigere, mer fleksible og bedre sted-dedikerte vertshus ALTERNATIV…

ELLER DU KAN OGSÅ Sjekk ut vår dybde …

Så må jeg fortelle deg at du er på rett sted, da vi skal gjennomgå SiteGround dedikerte serverhotellplaner for å gi deg beskjed om det er verdt å være vertskap for nettstedet ditt på deres dedikerte servere eller ikke?

En dedikert serververtjeneste skal hovedsakelig fokusere på å gi nettstedet ditt et jernbelagt fundament som tåler høyt trafikkvolum og pigger for å gi deg full kontroll over dens aktiviteter.

SiteGround er en populær uavhengig drevet dedikert hostingleverandør som er involvert i 24/7 overvåking maskinen din og reagerer umiddelbart (i tilfelle det er noe problem). Deres dedikerte hostingplaner er fullstendig administrert og dermed betyr det at SiteGround alltid vil beholde sin programvare oppdatert.

Det er så mange typer hostingalternativer tilgjengelig at det blir ganske forvirrende og vanskelig å velge riktig løsning for bedriften din. Så la oss komme inn på detaljene om dedikerte hosting-tjenester som tilbys av SiteGround.

Hva er SiteGrounds dedikerte hosting?

Dedikert hosting-tjeneste av SiteGround (også populært kjent som en dedikert server eller administrert serververtstjeneste) er en type hostingalternativ der et selskap vil kunne leie en hel server (vanligvis plassert i et datasenter). Nettverten tilbyr ikke bare serververktøyene, men kan også tilby administrasjon og andre avanserte tjenester.

I motsetning til de delte serververtsordningene, er Dedicated server hosting service en veldig fleksibel form for serverarrangement, ettersom den gir klienten / organisasjonen total kontroll over serveren, programvaren og sikkerhetssystemene. Dette er grunnen til at dedikert serververt er ganske dyrt fordi det er pakket og overlegen hosting type.

Hvorfor velge Siteground dedikert hosting fremfor delt serververt?

SiteGround dedikerte hostingfordeler fremfor delte hosting-servere

Det er for mange dedikerte hostingleverandører i markedet akkurat nå, men ikke alle av dem tilbyr så rike serverfunksjoner til en overkommelig pris. Hvis du tenker å kjøpe en ny dedikert hostingplan eller endre typen av hosting fra den grunnleggende delte serveren eller billige skyserveren til en dedikert server, er SiteGround dedikerte serverhotell et godt valg! Du kan også klikke her for å sjekke SiteGround’s Cloud Server-hostingplaner.

1. Fullt administrert Premium Server Hosting

SiteGround hjelper deg med å sette opp din egen dedikert server hvor du kan være vert for nettstedet ditt på en dedikert maskin som er administrert og satt opp av deres ekspertteam. Med SiteGrounds dedikerte serverhosting vil du bli utstyrt med mye innovativ proprietær programvare for å øke serverytelsen og gi deg mer funksjonalitet på servernivå enn noen andre.

2. Dedikerte servere over 3 kontinenter

SiteGround har lansert serverplasseringer utenfor USA ved å legge til et antall servere i Europa og til slutt i Asia-Pacific region. Ikke bare SiteGround-delt serververtkunder, men også deres semi-dedikerte, skybrukere og dedikerte hostingtjeneste kan nå kjøpe en server på noen av disse stedene.

3. Proprietær ytelsesforsterker

Du kan forbedre SiteGrounds dedikerte server bare ved å legge til en ytelsesforsterker som har en spesiell serveroppsett. Dette fungerer som en valgfri kraftig og kostnadseffektiv programvare for å oppnå høyere ytelse (ellers mest bare på dyre maskinvarer).

4. Nerdig programvare uten ekstra kostnad

Hver dedikerte serverkonto kan omfatte unike SiteGround-utviklede verktøy gratis som vi har utviklet Joomla og WordPress Autoupdates, Joomla & WordPress server staging miljø, Cloudflare CDN, SSH & WP-CLI, Git integrert og mye mer. Den eneste betingelsen for gratis tilbudet er at når en bruker mottar slik proprietær programvare, skal deres root-tilgang tilbakekalles.

5. VIP-støtte 24/7

SiteGround tilbyr alltid kundene sine raske VIP-support med sine dedikerte hostingplaner av godt trente eksperter. Med ingen holdtid på chat eller telefon for deres dedikerte hostingkunder og mindre enn 10 minutter svartid på billetter, du kan ikke be om noe mer. Kan du?

Klikk her for å kontakte SiteGround kundeservice

Siteground dedikert hosting priser, planer og funksjoner

Med 3 typer dedikerte serververtsplaner gjør SiteGround det enkelt for deg å kjøpe en dedikert server i henhold til forretningsbehov og budsjett. Her er noen av de viktigste funksjonene og spesifikasjonene i alle dedikerte hostingplaner for SiteGround:

1. Entry Server Plan (priset til $ 229,00 / mo.)

»960 GB SSD diskplass
»5 TB båndbredde
»4 GB DDR3 RAM
»Intel Xeon E3-1230 CPU
»3,20 GHz CPU klokkehastighet
»4 CPU-kjerner
»8 CPU-tråder
»8 MB CPU-hurtigbuffer

2. Power Server Plan (priset til $ 329,00 / mo.)

»960 GB SSD diskplass
»5 TB båndbredde
»16 GB DDR3 RAM
»Intel Xeon E3-1270 CPU
»3,50 GHz CPU klokkehastighet
»4 CPU-kjerner
»8 CPU-tråder
»8 MB CPU-hurtigbuffer

3. Super Power Server Plan (priset til $ 429,00 / mo.)

»2 x 960 GB SSD-diskplass i RAID 1
»5 TB båndbredde
»16 GB DDR3 RAM
»2 x Intel Xeon E5-2620 CPU
»2,00 GHz CPU klokkehastighet
»2 x 6 CPU-kjerner
»2 x 12 CPU-tråder
»15 MB CPU-hurtigbuffer

MERK: SiteGround-prisene kan variere litt avhengig av hvilken dedikert serverplassering du velger. I tillegg belastes SiteGround $ 99 som en engangsavgift for å sette opp din SiteGround dedikerte serververtkonto. Privat DNS er imidlertid inkludert gratis på alle dedikerte servere kontoer.

Siteground dedikert hosting-rabatt (kuponger og kampanjekoder)

Dessverre tilbyr SiteGround ingen kupongkoder med sine dedikerte hostingplaner. Men du kan få en liten rabatt hvis du kjøper mer enn en måned av deres dedikerte hostingabonnement på forhånd. I motsetning til deres dedikerte server (nå avviklet) og hosting-planer for Cloud Server, vil du motta en stor rabatt på SiteGround’s Shared server hosting-planer.

SiteGround Cloud vs dedikert server: Skal jeg velge SiteGround dedikert hosting eller Cloud hosting plan?

SiteGround Cloud Server Hosting vs dedikert serververt (gjennomgang og sammenligning 2020)

SiteGround’s Cloud Hosting og Dedicated Server Hosting er ganske forskjellige hostingløsninger når det kommer til serveroppsett og styring. SiteGround dedikerte serververt gir deg mye mer frihet, og dermed vil du kunne bestille det med rot tilgang til SiteGround-vertskontoer og WHM. cPanels WHM som er inkludert i SiteGround dedikerte serverplan, kan hjelpe deg med å opprette, fjerne eller administrere hostingkontoer selv, og det også på servernivå.

Deres dedikerte serververtsplan lar deg også gjøre globale endringer i hostingserverkonfigurasjonen. Dessuten er SiteGround dedikerte serververt mye kraftigere enn deres Cloud-hosting, og tilbyr også mange serverressurser for hosting av nettstedet ditt.

Hvis serverressursen til nettstedet ditt ikke kan oppfylles av SiteGround’s delte server og du ikke engang har nok midler til å kjøpe deres dedikerte serverhotellplan, kan Cloud Hosting-planene deres også være en veldig rimelig løsning. SiteGrunds delte serververtsplaner er gode for nybegynnere eller nettsteder med begrenset trafikk. Men for nettsteder med mye trafikk er det behov for flere serverressurser, og det er derfor fornuftig å enten gå med på budsjettet SiteGround skyhotell eller dedikerte serververtsplaner. Så til slutt trenger du å ringe mellom de to (Cloud eller dedikert server) ved å vurdere budsjettet ditt som en avgjørende avgjørende faktor.

Så det handler om SiteGround Dedicated Hosting Review (2020) som nå er avviklet, og det er grunnen til at du kan gå med Cloud Hosting-tjenesten deres, da den er like kraftig og skalerbar for å matche de voksende behovene til bedriften din. Og hvis du er i tvil eller dedikerte / Cloud / Enterprise-serverrelaterte spørsmål, kan du kontakte SiteGround 24/7 VIP-supportteam.

ELLER DU KAN OGSÅ Sjekk ut …