10 beste AI-chatbots

Beste AI-chatbots

Denkt u erover om een ​​door AI aangedreven chatbot toe te voegen aan uw website of berichtenplatform? Of misschien wilt u een bestaande chatbot-oplossing upgraden naar een met kunstmatige intelligentie?

Dat is een geweldig idee.

Om te bepalen welke de beste AI-chatbot-oplossing voor u is, moet u een aantal factoren in overweging nemen:

 • Begroting – omdat kunstmatige intelligentie en automatisering een prijs hebben.
 • Kanalen – heeft u hulp nodig op uw website, app, sociale media, e-mail of berichtenplatform?
 • Doel – b.v. verkoop- en marketingautomatisering, klantenondersteuning, eenvoudige hulp bij vragen en antwoorden.
 • Instellen van chatbot en zijn workflows – zodat u indien nodig rekening kunt houden met de kosten van een ontwikkelaar.
 • App-integratie – zodat uw chatbot bestaande klantgegevens kan gebruiken en verbeteren.

Met de juiste chatbot aan uw zijde kunt u veel meer gedaan krijgen … en ook effectiever. Dus welke kies je?

Hieronder vind je onze aanbevelingen voor de 10 beste AI-chatbots die momenteel op de markt zijn.

De beste AI-chatbots voor uw website

Een chatbot kan erg handig zijn als het gaat om het managen van de klantervaring. Een bot aangedreven door machine learning en natuurlijke taalverwerking kan daarentegen een echte game-changer zijn.

Dat komt omdat kunstmatige intelligentie ons de mogelijkheid geeft om een ​​mensachtige stem en verwerkingsmogelijkheden te geven aan wat anders gewoon een ander stuk software zou zijn.

Als gevolg hiervan kunnen klanten beter worden bediend terwijl u wordt vrijgemaakt om meer te doen dan verzanden door steeds opnieuw dezelfde vragen te beantwoorden.

Dit veronderstelt natuurlijk dat uw chatbot goed is ontworpen. Door te beginnen met een van de beste AI-chatbots, ben je een deel van de weg daar naartoe. Het is dan aan jou om de chatbot te bouwen waar je klanten en je bedrijf het meeste profijt van zullen hebben.

Laten we proberen erachter te komen met welke u dat het beste kunt doen:

1. ManyChat (Freemium)

ManyChat - een van de beste AI-chatbots van 2020ManyChat is een marketingdienst voor Facebook Messenger. Hoewel de chatbot het kernelement is, kunt u meer doen met deze software, waaronder het verzenden van sms-berichten en het uitvoeren van door AI aangedreven Facebook-advertenties.

Aan de kant van de chatbot zijn er veel dingen die je kunt bereiken. Uw messenger-bot kan:

 • Start chatbot-gesprekken met nieuwe bezoekers.
 • Kwalificeer leads met een reeks vragen.
 • Geef offertes aan geïnteresseerde prospects.
 • Stuur coupons naar trouwe klanten.
 • Boek afspraken en reserveringen.
 • Verkoop uw producten of diensten en verwerk betalingen.

Kortom, een ManyChat-chatbot kan u helpen klantrelaties op te starten, te koesteren en vast te houden – allemaal via Facebook Messenger.

Dat gezegd hebbende, ManyChat is geen op zichzelf staande oplossing. Het integreert met andere tools die u gebruikt, zoals Google Drive, Shopify, MailChimp, HubSpot, Stripe en Zapier.

Om te beginnen is het een fluitje van een cent. U kunt uw bot bouwen op basis van een vooraf ontworpen sjabloon of u kunt de bouwer met slepen en neerzetten gebruiken om uw eigen chatbot en flow te maken.

Als je nieuw bent bij chatbots, kun je met het gratis abonnement alles instellen wat je nodig hebt, inclusief druppelsequenties, doelgroepsegmentatie en een visuele flowbuilder.

Als u op zoek bent naar een upgrade, kost het Pro-abonnement $ 10 per maand en wordt het geleverd met geavanceerde sjablonen, onbeperkte toegang tot marketingtools en integratie met andere kanalen (zoals sms, Facebook-advertenties en e-mail).

2. Intercom (Premie)

Intercom - Chatbot-oplossingIntercom is een totaaloplossing voor zakelijke communicatie. Centraal staat de Business Messenger, het chatproduct.

Business Messenger is echter geen standaard chatbot. U kunt workflows bouwen om een ​​aantal taken uit te voeren.

U kunt bijvoorbeeld overwegen om uw startscherm aan te passen aan verschillende gebruikers (bijv. Nieuwe bezoekers versus gekwalificeerde leads). Laat de bot vervolgens aangepaste berichten naar elk verzenden.

Je kunt je chatbot ook programmeren om met mensen in de juiste context te praten. Met zijn geavanceerde targetingfunctie kan het bijvoorbeeld leads met een hoge intentie identificeren, relevante informatie van hen verzamelen en ze vervolgens naar een live vertegenwoordiger sturen om de deal te sluiten.

De AI-chatbot kan ook leren anticiperen op vragen van gebruikers door ze te matchen met vragen die eerder zijn opgelost. Het hoeft ook geen reeks vragen te zijn. Het kan anticiperen op de vragen en proactief antwoorden delen door alleen de woorden die de gebruiker typt.

En het kan gegevens ophalen en uitwisselen met al uw belangrijkste zakelijke apps, zoals Slack, Google Calendar, Stripe, Jira, Zoom. Om er een paar te noemen.

Het ontwerpen van een Intercom-chatbot is net zo eenvoudig als het configureren van een contactformulier in WordPress. Er is geen code nodig. Configureer gewoon elk van de instellingen, programmeer uw vragen en publiceer uw bot.

Om toegang te krijgen tot de chatbot-oplossing van Intercom, moet u zich abonneren op de Start-, Grow-, Accelerate- of Scale-plannen.

 • De prijzen van Start beginnen bij $ 39 per maand en het is voor eenvoudige chat en uitgaande berichten.
 • De prijzen van Grow beginnen bij $ 99 per maand. U kunt er een leadkwalificatiebot of een artikelsuggestiebot mee maken.
 • Versnellen begint bij $ 499 per maand en schaal begint bij $ 999 per maand. Beide geven je de mogelijkheid om aangepaste bots te maken.

Als u geavanceerde klantenondersteuning of leadgeneratie wilt bieden, heeft u een extra upgrade nodig.

Het goede nieuws van deze chatbot is dat deze wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen. Op die manier hoeft u zich niet vast te leggen op een duur stuk software zonder het eerst te proberen.

3. ChatBot voor LiveChat (Premie)

ChatBot voor LiveChatLiveChat is een volledig klantenserviceplatform. Als je echter de voordelen van AI-automatisering wilt, moet je investeren in de ChatBot-integratie.

Met ChatBot voor LiveChat maak je geen bot om basisvragen en -vragen in te vullen. Dit is bedoeld als hulpmiddel om uw bestaande klantenservice te verbeteren. Als zodanig kunt u bots maken die:

 • Verwijder spam-opmerkingen uit de wachtrij.
 • Ondersteuning bieden buiten kantooruren.
 • Kwalificeer en leg leads vast.
 • Plan verkoopafspraken met leads.
 • Tag conversaties zodat ze naar de juiste zakelijke apps in je arsenaal worden gestuurd (die je via Zapier kunt programmeren) en de gegevens correct worden opgeslagen.
 • Maak supporttickets met de eerste intake al afgehandeld.
 • Triage problemen met hoge prioriteit aan live agents via LiveChat.

Een ander voordeel van ChatBot is dat je het kunt programmeren om te werken op al je klantenserviceplatforms: je WordPress-website, Facebook Messenger, WhatsApp, Apple Business Chat, sms en meer.

Kortom, het verandert uw klantenservice in een echte omnichannel-oplossing.

Je hebt een aantal opties als het gaat om het bouwen van je chatbot.

U kunt een sjabloon gebruiken die speciaal is gebouwd voor de taak die u moet uitvoeren. U kunt de chatbot-builder met slepen en neerzetten gebruiken om uw eigen te maken. Of u kunt de open API van ChatBot gebruiken om iets echt op maat te maken.

Het is ook gemakkelijk om ‘Verhalen’ of gespreksstromen te maken. Het leuke van deze functie is dat je hiermee elk verhaal kunt kopiëren naar meerdere berichtenplatforms, zodat je veel tijd kunt besparen bij het programmeren van je chatbot.

ChatBot heeft drie plannen om uit te kiezen:

 • Het startersplan begint bij $ 50 per maand en geeft je 1 chatbot, 1.000 chats en basisfuncties.
 • Het teamplan begint bij $ 149 per maand en geeft je 5 chatbots, 5.000 chats en geavanceerde functies.
 • Het bedrijfsplan begint bij $ 499 per maand en geeft je onbeperkte bots, 25.000 chats en geavanceerde functies.

Elke gebruiker van ChatBot krijgt een proefperiode van 14 dagen om te beginnen. Daarna betaal je voor een abonnement op basis van hoeveel chatbots je maakt, hoeveel chats er gedurende de maand plaatsvinden en welk niveau van functies je nodig hebt.

4. Chatbrandstof (Freemium)

Chatfuel Facebook Messenger ChatChatfuel is een goede optie als het uw doel is om uw Facebook Messenger-gesprekken met leads en klanten te automatiseren.

Kijk eens naar de website en je zult zien dat Chatfuel de drijvende kracht is geweest achter enkele zeer bekende merken en hun Messenger-marketingcampagnes.

 • LEGO verlaagde hun conversiekosten met 71%.
 • Leeds Beckett University genereerde in slechts één dag $ 3,1 miljoen aan collegegeld.
 • HelloFresh heeft de wachttijd van klanten met 76% verminderd.

Als u weet dat uw beoogde gebruikers zich op Facebook bevinden en bereid en bereid zijn om met uw merk om te gaan, kan Chatfuel uw inspanningen voor leadgeneratie en klantenservice daar realistisch omhoogschieten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat een Chatfuel-bot niet alleen vragen beantwoordt en ondersteuningsverzoeken triage. Met Chatfuel kun je het volgende doen:

 • Voer A / B-tests uit om uw chatbotstromen te verfijnen.
 • Herinner kopers eraan wanneer ze artikelen in hun winkelwagentje hebben achtergelaten.
 • Creëer lookalike en aangepaste doelgroepen voor Facebook-advertentiecampagnes en analyseer vervolgens de resultaten met uw bot.

En als u een bureau bent dat Facebook-marketing voor klanten afhandelt, kunt u Chatfuel een whitelabel geven, zodat uw klanten alleen zien wat u wilt in het dashboard.

Chatfuel biedt een gratis plan voor beginnende bedrijven. Dus als u verwacht minder dan 1.000 abonnees te hebben en niet veel meer nodig heeft dan de standaard botfuncties, kan dat voor u werken.

Het Pro-abonnement begint bij $ 15 per maand (afhankelijk van hoe groot uw team is). Er is geen abonneelimiet en je krijgt toegang tot geavanceerde functies en prioriteitsondersteuning.

Er is een Premium-abonnement beschikbaar, maar u moet bij Chatfuel informeren naar de prijzen. Dit is de beste optie voor bureaus die extra ondersteuning, white labeling en andere gespecialiseerde functies nodig hebben.

5. Ada (Premie)

Ada automatisering chatbotAda noemt zijn door AI aangedreven chatbot-platform de frontlinie van de klantenservice.

Dat komt omdat het integreert met uw bestaande live chat-providers zoals Salesforce of Zendesk, waardoor uw agenten de vervelende taak van het beantwoorden van repetitieve vragen aan de chatbot kunnen overdragen. En je kunt het vrijwel overal gebruiken: Twitter, Facebook, Twilio, WhatsApp en meer.

Zoals je je kunt voorstellen, is dit niet alleen handig om de klantenservice te stroomlijnen en de kosten voor chatondersteuning laag te houden, maar het kan ook de werktevredenheid verbeteren omdat het werk van je live-agenten uiteindelijk zinvoller wordt.

Naast het bieden van klantenondersteuning, kan Ada chatbot ook op andere gebieden helpen.

U kunt het bijvoorbeeld programmeren om klanten up- en cross-sell te geven. U kunt ook voorspellende suggesties gebruiken om uw chatbot te trainen om antwoorden te geven voordat klanten zelfs maar hun vragen hebben gesteld.

En het kan dit in meer dan 100 talen doen.

Er is geen codeerkennis nodig om een ​​chatbot te bouwen. Met bouwstenen met slepen en neerzetten is het voor iedereen eenvoudig genoeg om gespreksstromen op te bouwen, te bewerken en te dupliceren.

Dat betekent dat u uw klantenservice-professionals – degenen die uw klantinteracties van binnen en van buiten kennen – in staat stelt om geautomatiseerde workflows te bouwen op basis van wat klanten gaan vragen en wat voor soort antwoorden ze nodig hebben.

Prijzen zijn niet openbaar beschikbaar voor Ada. Voor meer informatie moet je een demo plannen.

6. Stroom XO (Freemium)

Flow XO automatiseringschatplatformFlow XO is een automatiseringsproduct dat het maken van chatbots vereenvoudigt en tegelijkertijd uw vermogen om leads en klanten te bedienen verbetert.

Met Flow XO creëer je de workflows die je nodig hebt. Bijvoorbeeld:

 • Geef een welkomstbericht weer om nieuwe bezoekers te begroeten.
 • Bied interessante feiten of leuke GIF’s om de aandacht op je chatbot te vestigen en laat ook de persoonlijkheid van het merk zien.
 • Verzamel informatie van leads en laat conditionele logica bepalen waar het gesprek naartoe gaat.
 • Geef antwoorden op veelgestelde vragen.
 • Accepteer betalingen voor producten, facturen en services.
 • Overgang leidt of klanten naar een realtime chat met een vertegenwoordiger wanneer dat nodig is.

Flow XO kan worden geïntegreerd met meer dan 100 apps, dus er zijn talloze manieren om dit aan te passen aan uw bestaande workflows en om de uitwisseling van gegevens tussen al uw platforms te automatiseren.

Er is ook flexibiliteit in termen van waar je het gebruikt. Flow XO-chatbots kunnen onder andere worden geplaatst in websites, apps, Facebook Messenger, Slack en Twilio.

En hoewel er enorm veel mogelijkheden zijn in termen van waar en hoe u uw chatbot gebruikt, is het bouwen ervan heel eenvoudig. Met behulp van een drag-and-drop-builder kunt u snel uw workflows opbouwen en deze via API’s verbinden met de relevante platforms.

U heeft twee mogelijkheden om u aan te melden.

 • Het gratis abonnement zorgt voor 500 interacties, 2 weken chatlogs en 5 chatbots.
 • Het standaardplan kost $ 19 per maand en zorgt voor 5.000 interacties, 3 maanden chatlogs en 15 bots.

Als u een van deze limieten overschrijdt, zijn er extra kosten van toepassing.

7. LivePerson (Premie)

LivePerson conversational AILivePerson is, zoals de naam al doet vermoeden, een livechat-oplossing. Het is bedoeld om bedrijven te helpen de klantenservicekosten ter plaatse laag te houden door externe verkoop- en ondersteuningsteams de tools te bieden die ze nodig hebben om contact te leggen en klanten te converteren.

Hoewel LivePerson het voor vertegenwoordigers gemakkelijker maakt om hun meerkanaalsgesprekken te beheren, wordt het ook geleverd met een conversationele AI-functie.

De LivePerson-chatbot werkt op een groot aantal platforms:

 • Websites en apps
 • sms
 • Facebook messenger
 • WhatsApp
 • Twitter
 • Apple Business Chat
 • Google Rich Business Messaging (RBM)

Volgens LivePerson kan ongeveer 70% van de gesprekken die klanten voeren met een chatwidget worden geautomatiseerd, dus het is een goed idee om er een te hebben die AI combineert met menselijke ondersteuning.

De mogelijkheden van kunstmatige intelligentie van deze bot zijn ook behoorlijk indrukwekkend.

Het begint met de eigen AI van LivePerson, genaamd Maven. Het gebruikt natuurlijk taalbegrip om gebruikersintentie te leren kennen en te detecteren. Vervolgens worden vragen dynamisch doorgestuurd naar het juiste kanaal – of het nu een AI-chatbot of een live-agent is.

Natuurlijke taalverwerking is wat de bot in staat stelt om de vragen van uw klanten te beantwoorden en de juiste antwoorden te geven op basis van de gebruikte woorden en verstrekte gegevens.

Intent Manager bewaakt realtime chatgesprekken en helpt de reacties ter plaatse te optimaliseren. Het kan ook workflows automatiseren als het een manier identificeert om dit te doen.

Het is niet alleen aan de AI.

Het dashboard biedt u gegevens over gebruikersintentie, tevredenheid, sentiment en conversieratio’s. Terwijl u wrijving of hiaten in het proces identificeert, kunt u aanpassingen maken en de prioriteiten dienovereenkomstig wijzigen.

Je bent misschien nerveus dat zoiets geavanceerd moeilijk te gebruiken is, maar dat is verrassend genoeg niet. LivePerson wordt geleverd met bot-sjablonen die speciaal zijn gebouwd voor gebruik in de industrie, voorgeprogrammeerde consumentenintenties, vooraf geschreven gesprekken en app-integraties. Of u kunt er zelf een bouwen als u niet vindt wat u zoekt.

Prijzen voor LivePerson zijn niet beschikbaar op de website. Als u meer wilt weten over deze AI-software en een offerte op maat wilt ontvangen, maak dan een afspraak.

8. Drift Chatbot (Premie)

Drift geautomatiseerde chatbot-assistentDrift is een veelzijdige communicatieoplossing die e-mail, video, livechat en chatbot-software omvat.

Hoewel u Drift Chatbot kunt gebruiken om alledaagse taken op uw website uit te voeren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen van bezoekers en het bieden van elementaire navigatiehulp rond uw site, wordt deze het best gebruikt om uw verkoopinspanningen te ondersteunen.

De chatbot kan het volgende doen:

 • Kwalificeer en scoor leads. Voeg die gegevens vervolgens toe aan uw CRM en andere marketingsoftware.
 • Maak afspraken op dagen en tijden dat uw verkopers daadwerkelijk beschikbaar zijn.
 • Route leidt naar de juiste persoon op basis van factoren zoals bedrijfsgrootte, territorium enzovoort.
 • Leid bestaande leads terug naar de vertegenwoordiger waarmee ze al bezig waren.
 • Geef VIP-leads een omweg zodat ze het invullen van formulieren kunnen overslaan en meteen met iemand kunnen praten.
 • Bied ondersteuning rechtstreeks vanuit uw ondersteuningsportal of kennisbank.

Drift kan worden geïntegreerd met tientallen bedrijfs- en verkooptools, waarvan er vele niet worden ondersteund door andere intelligente chatbots in deze lijst. U vindt apps zoals MadKudu voor leadscores, Optimizely voor split-testen en Front om al uw zakelijke communicatie te centraliseren.

Drift wordt ook geleverd met AI-e-mailassistenten.

Bedenk hoeveel het zou kosten om te betalen voor virtuele assistenten om al het verkeer en inkomende chats van je kanaal de klok rond te volgen. Natuurlijk zou u een deel van uw investering terugverdienen met de extra verkopen die u zou sluiten, maar uw winstmarges zouden klein zijn.

Drift Chatbot is een dure tool. Het is echter lang niet zo duur als een team van agenten en assistenten die elke lead of klant proberen bij te staan.

Het is belangrijk op te merken dat u niet alleen betaalt voor geavanceerde AI-mogelijkheden. Je betaalt voor de expertise van Drift.

Wanneer u zich aanmeldt, werkt Drift met u samen om de perfecte workflows voor uw virtuele assistent te creëren.

Het team importeert en analyseert eerdere klantgesprekken. Identificeer vervolgens patronen en categoriseer ze dienovereenkomstig.

Het Annotatieteam werkt met u samen om uw bot te trainen om intentie te detecteren en de perfecte antwoorden te geven – niet alleen de juiste antwoorden, maar in de taal die u zou gebruiken.

Zoals eerder vermeld, is Drift Chatbot prijzig.

 • Het essentiële plan begint bij $ 400 per maand en omvat leadroutering en CRM-integraties.
 • Het Premium-abonnement begint bij $ 1.500 per maand en omvat marketingautomatisering.

Je moet ook extra betalen voor chatstoelen en agenda-stoelen, dus houd daar rekening mee.

9. ChatCreate (Premie)

ChatCreate add-on voor chatbotOm een ​​ChatCreate AI-assistent te bouwen en te gebruiken, moet je al klantenondersteuning bieden via een platform zoals ZenDesk, Chatfuel, ManyChat of LiveChat. Je kunt het ook verbinden met andere platforms met behulp van een API.

Omdat dit een add-on is die speciaal is gebouwd voor ondersteuningsplatforms, is het heel eenvoudig om het te installeren, omdat de verbinding er al is. Het is aan jou om je bot te maken.

Wat betreft hoe deze chatbot werkt, het is vrij eenvoudig.

De gepatenteerde SuggestionsAI van ChatCreate identificeert veelvoorkomende onderwerpen en vragen die naar voren komen in uw klantuitwisselingen. Het laadt die vragen en antwoorden in het systeem en dat is wat uw chatbot aankan. Meer complexe onderwerpen worden naar uw live-agenten gestuurd.

Dat gezegd hebbende, SuggestionsAI houdt nooit op met het volgen van uw gesprekken. Dus als het merkt dat klanten beginnen te vragen naar iets nieuws en het gebeurt vaak genoeg, wordt de vraag toegevoegd aan uw geautomatiseerde workflows.

Als je je aanmeldt, ontvang je een gratis proefperiode van zeven dagen. Daarna heb je de keuze tussen twee plannen.

 • Het Essentials-plan begint bij $ 99 per maand voor elke 1000 gesprekken die je bot heeft.
 • Het Enterprise-plan vereist dat u een demo plant om een ​​offerte op maat te krijgen. Maar als u behoefte heeft aan automatiseringssuggesties, API-toegang, verbeterde codering en meer ondersteuning, is het de moeite waard om te verkennen.

10. Freshchat (Premie)

Freshchat-chatplatform voor klantenFreshchat is software voor klantenondersteuning die deel uitmaakt van de Freshworks-suite met bedrijfstools. Dus als je al een Freshworks-gebruiker bent, is dit misschien wel de beste van de beste AI-chatbots voor jou.

Met Freshchat kunt u zowel live chat als een door AI aangedreven chatbot toevoegen aan uw website, mobiele app of social messenger-services. En het kan verschillende taken uitvoeren:

 • Stuur nauwkeurige antwoorden op veelgestelde vragen.
 • Leid klanten door een gespreksstroom om de juiste handelwijze te bepalen.
 • Bereik proactief gerichte gebruikers op basis van demografie, gedrag, verlaten winkelwagens, enzovoort.
 • Kwalificeer leads en laat ze plannen om te chatten met een verkoopvertegenwoordiger.
 • Leid klanten naar een klantenservicemedewerker om complexere zaken af ​​te handelen.
 • Gegevens uitwisselen tussen de apps die u al gebruikt (zowel binnen als buiten Freshworks).

Wanneer u een Freshchat-bot gebruikt, profiteert u van de voordelen van technologie voor machine learning en natuurlijke taalverwerking. Dit is wat uw bot in staat stelt om de intentie en het sentiment van de berichten van uw klanten te lezen en te reageren met de juiste antwoorden of begeleiding.

Dat gezegd hebbende, heb je wat meer controle over hoe je chatbot werkt dan sommige van de andere producten hier.

In plaats van het te laten om te studeren, te leren en te anticiperen op het gedrag van uw klanten, kunt u regels maken die ervoor zorgen dat het op een bepaalde manier reageert. U kunt bijvoorbeeld berichten activeren op basis van segmentaties zoals:

 • Bezochte pagina’s
 • Tijd doorgebracht op de site
 • Geografische locatie
 • Gebruikt apparaat
 • Bedrag uitgegeven

U kunt ook plannen dat uw chatbot met hen in gesprek gaat, net zoals een vertegenwoordiger of klantenservicemedewerker zou doen als ze de site actief zouden volgen.

Als het gaat om het bouwen van een Freshchat-bot, is het vrij eenvoudig. Hoewel er geen slepen en neerzetten is, is het ontwerpen van uw stromen en berichten eenvoudig genoeg met een teksteditor en instellingenconfiguratie.

Om toegang te krijgen tot Freshchat’s AI-aangedreven chatbot “Freddy”, begin je met een gratis proefperiode van 21 dagen. Daarna heb je twee keuzes:

 • Het Forest-plan kost $ 69 per gebruiker per maand als u jaarlijks betaalt (het tarief gaat omhoog als u van maand tot maand gaat).
 • The Forest Omnichannel geeft u nog meer kunstmatige intelligentie, maar kost $ 139 per gebruiker per maand. Als uw website en boodschappers spraakgestuurde bots, spraakbots, chatbots met antwoorden en stromen, agentassistentie en witte lijst nodig hebben, heeft u deze upgrade nodig.

Afsluiten

Hoe beter u uw AI-chatbot ontwerpt, hoe meer mensen ermee aan de slag gaan.

Hoe meer mensen ermee bezig zijn, hoe groter uw opslagplaats van gegevens en interacties zal worden.

En hoe meer gegevens u heeft, hoe beter uw chatbot zal zijn om inkomende vragen te behandelen en te anticiperen op wat uw klanten nodig hebben.

Dit maakt het op zijn beurt veel gemakkelijker voor uw verkoop-, marketing- en klantondersteuningsteams om zich te concentreren op het oplossen van complexere problemen en zinvollere interacties met leads en klanten. Hoewel een eenvoudige chatbot je misschien een deel van de weg daarheen brengt, is AI de sleutel om deze extra productiviteit en succes te ontgrendelen.

Nu u meer weet over de beste AI-chatbots, welke kiest u?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me