10 geweldige gratis en premium WordPress Facebook-plug-ins

Sinds Facebook in 2004 werd gelanceerd, bracht het een heel nieuw soort sociale media voort. Nu is het de grootste sociale gemeenschap ter wereld, met miljoenen mensen die het elke dag gebruiken. En omdat het het krachtigste sociale mediaplatform is dat er is, is het absoluut noodzakelijk dat u uw WordPress-website verbindt met Facebook, zodat u een nog groter publiek kunt aanboren.

Als u wilt dat uw klanten en prospects u beter leren kennen en op elk moment contact met u kunnen houden, heeft u een paar plug-ins nodig om het een stuk eenvoudiger te maken. Hieronder vindt u een lijst met 10 geweldige gratis en premium WordPress Facebook-plug-ins die u kunt gebruiken voor het integreren van Facebook in uw website. Kijk hoe ze je kunnen helpen.

Genieten!

reEmbed

reEmbed biedt websites met aangepaste videospelers, realtime analyses en inhoudsaanbevelingen met behulp van een enkele regel code. Hierdoor kunnen de websites de controle krijgen over al hun video’s, inclusief alles dat is ingesloten van YouTube, Facebook, Vimeo en Dailymotion.

Facebook chat

Facebook Chat is een geweldige gratis WordPress Facebook-plug-in waarmee je een Facebook-chatsysteem in je website of blog kunt integreren. Het voegt een balk toe die vergelijkbaar is met Facebook-chat, die in de rechterbenedenhoek van uw site verschijnt. Gebruikers kunnen inloggen met hun Facebook-account en beginnen met chatten. Het is zo simpel!

Link toevoegen aan Facebook

Deze WordPress-plug-in werkt door automatisch links toe te voegen naar berichten of pagina’s die worden gepubliceerd op uw Facebook-muur, pagina’s of groepen. Het is gemakkelijk te gebruiken en in te stellen. U kunt zelfs de manier aanpassen waarop links op uw Facebook-account worden weergegeven. De URL-titel is de titel van het bericht, terwijl de linkbeschrijving het uittreksel is (of een deel van de berichttekst als die er niet is). U kunt ook een linkafbeelding configureren of u kunt Facebook er een voor u laten kiezen.

PlayPops voor WordPress

PlayPops voor WordPress gebruikt de kracht van Facebook en YouTube om je publiek snel te laten groeien. De plug-in toont een pop-upvenster voor je YouTube-video en vraagt ​​je gelezen om lid te worden van je Facebook-pagina wanneer ze de video pauzeren. Het is een leuke manier om ze te vragen je pagina leuk te vinden!

Alles in één Facebook

Met deze WordPress-widget kun je een aanpasbaar frame weergeven dat sociale plug-ins van Facebook samenbrengt, met de optie om ze wel of niet weer te geven in je zijbalk of widgetgebied. Deze plug-in wordt geleverd met shortcodes voor zo ongeveer alles wat u in uw bericht wilt plaatsen. Het wordt ook geleverd met een Like and Share-functie, evenals integratie van Twitter-feed.

NextGEN Facebook

NextGEN Facebook is een gratis WordPress Facebook-plug-in die ervoor zorgt dat u uw inhoud op de best mogelijke manier presenteert, ongeacht hoe uw bericht wordt gedeeld op verschillende sociale mediasites – of het nu gaat om het delen van knoppen op de pagina, browser-add-ons / extensies, of links die rechtstreeks worden gedeeld in tijdlijnberichten en privéberichten. Deze plug-in geeft u volledige controle over de informatie die crawlers van sociale websites nodig hebben, waardoor de positie van Google op uw site wordt verbeterd, evenals de sociale betrokkenheid en klikfrequenties op Facebook en andere sociale mediaplatforms. Bovendien biedt het veel van de populaire knoppen voor sociaal delen!

Facebook Recente reacties Widget voor WordPress

Met deze premium WordPress Facebook-plug-in kunt u een lijst met de nieuwste Facebook-opmerkingen van uw website, op uw startpagina of in uw widgetgebied weergeven.

Facebook Like Button van BestWebSoft

Met de Facebook Like-knop kun je op de eenvoudigste manier een volgknop toevoegen. Dus als uw bedrijf of leven nauw verbonden is met uw Facebook-account, dan is deze plug-in de perfecte keuze voor u. Het wordt geleverd met eenvoudige en gebruiksvriendelijke functies en opties. Met slechts een paar klikken kun je een Facebook Like-knop toevoegen aan je website of blog.

Multi FaceBook-pagina’s en groepsberichten

Dit is een andere premium WordPress-plug-in waarmee u recente berichten op Facebook-pagina’s kunt weergeven in de zijbalkwidget van uw website. U kunt zoveel Facebook-pagina’s toevoegen als u wilt en u kunt zelfs de kleur van de widget, het frame, de tekst en de URL aanpassen. Het is compatibel met Internet Explorer, Chrome, Firefox, Operan en Safari.

Aangepaste Facebook Fan Gate

Custom Facebook Fan Gate is een premium WordPress-plug-in waarmee je een overlay-pop-up over de startpagina en op berichten op je website of blog kunt toevoegen. Deze plug-in helpt je je fanbase op te bouwen. Met een grote schare fans kun je meer bezoekers naar je website trekken.

Bonus: FB Viral Downloader

Deze gratis WordPress-plug-in is een krachtige marketingtool waarmee uw eindgebruikers bestanden van uw website kunnen downloaden, zodat uw inhoud viraal kan gaan op internet. De downloadlink stuurt gebruikers naar een Facebook-inlogpagina waar ze het bestand kunnen downloaden en uw inhoud op Facebook kunnen delen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat elke download je inhoud viraal maakt. Het is een eenvoudige maar krachtige methode om via Facebook op grote schaal populair te worden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me