33 manieren om inkomsten te genereren met een website / blog

geld verdienen met een websiteGeld verdienen met uw website is geen mythe. Het is door iedereen te doen.

In feite is het veranderen van een parttime, hobbyblog of website in een inkomstengenererende asset vrij normaal met een beetje geluk en wat hard werken.

U zou op zijn minst voldoende moeten kunnen verdienen om uw basiskosten voor een domein en hosting te dekken. Misschien kunt u zelfs uw inkomen vervangen (en dan wat meer verdienen).

Houd er rekening mee dat de onderstaande strategieën variëren van eenvoudig en passief tot strategieën die veel werk vereisen (dus zorg ervoor dat u iets kiest dat past bij uw site en levensstijlvoorkeuren).

Er zijn 33 tips in totaal in deze handleiding, maar laten we beginnen met de tien meest populaire (en voorspelbare) tips voor het genereren van inkomsten met de site.

Als u een website wilt maken waarmee u inkomsten wilt genereren, kunt u deze stapsgewijze handleidingen gebruiken om uw eigen zelf-gehoste website te maken tegen de goedkoopste kosten.

10 meest voorkomende manieren om geld te verdienen met uw website

Geld verdienen met uw website is niet eenvoudig. Deze tien tips zijn waarschijnlijk de beste keuze om aan de slag te gaan.

1. Affiliate marketing (.. en affiliate links)

Affiliate marketing (methode 1)
Voorbeelden van een succesvolle affiliate-site: Booking.com

Affiliate marketing is een van de meest populaire (en niet te vergeten de snelste) manieren om geld te verdienen met je website of blog.

Begin met het vinden van een product dat je leuk vindt en zou aanbevelen. Vervolgens onderschrijft u het product op uw website en promoot u het bij uw websitebezoekers en e-mailabonnees. Als het product of de service resoneert met deze mensen, klikken ze op uw affiliate link, het product kopen (terwijl u een deel van de verkoopprijs krijgt).

De commissie kan ergens tussen de 30% van de product- of serviceprijs liggen, tot wel 70%. Als de splitsing bijvoorbeeld 50% is en u promoot een e-boek dat $ 100 kost, krijgt u $ 50 voor eenvoudig verwijzend de koper. Behoorlijk lief, hè?!

Waar kan ik producten vinden om te promoten?

  • Knooppunt van de Commissie – biedt betrouwbare producten met tijdige betalingen.
  • ShareASale – voornamelijk kleding, accessoires en andere offline goederen.
  • Clickbank – hoge uitbetalingen, maar er is een gebrek aan GOEDE producten om te promoten.

2. ‘Pay Per Click’-advertenties (Google Adsense)

AdWords zijn de advertenties die bovenaan de zoekresultatenpagina’s van Google worden weergegeven.

AdSense is het omgekeerde, waardoor uitgevers kunnen profiteren van het immense advertentienetwerk van Google, zodat andere adverteerders advertenties op hun website kunnen weergeven.

Het beste van dit systeem is hoe eenvoudig alles is.

Zodra u zich aanmeldt, plaatst Google een eenvoudige code op uw website die de inhoud van uw site identificeert en relevante advertenties weergeeft. Als uw site bijvoorbeeld over huisdieren (honden en katten) gaat, zal Google AdSense uw bezoekers advertenties laten zien voor kattenvoer, hondentraining en meer.

Elke keer dat iemand op de advertentie klikt, wordt u betaald. (Ja, het is echt zo makkelijk!)

Uw verlaging kan ergens tussen de $ 0,50 en $ 5 per klik bedragen. Als uw site voldoende bezoekers heeft, kunt u elke maand honderden (zo niet duizenden dollars) verdienen.

Hoe u Google Adsense aanvraagt?

  • Vraag AdSense aan – Zorg ervoor dat u, voordat u zich aanmeldt, op de hoogte blijft van hun laatste Servicevoorwaarden. Google heeft zeer strikte regels, dus het is moeilijk om goedgekeurd te worden (en te blijven).

3. Verkoop advertentieruimte

InAdvertentieruimte verkopen (methode 3)het adverteren van Google’s AdSense op uw website is slechts één manier om geld te verdienen met online advertenties.

Een andere manier is om eenvoudig uw eigen advertentieruimte rechtstreeks te verkopen aan bedrijven die verschillende blogs willen sponsoren. U kunt voor elke ruimte een prijs bedenken, bijvoorbeeld: advertising_on_website‘Zijbalk banner-advertenties kosten $ xxx per maand“.

U kunt betaald krijgen, afhankelijk van hoeveel bezoekers u krijgt. Meestal wordt het vermeld als een dollarbedrag per duizend vertoningen (of CPM). U ziet het misschien als een CPM van € 5. Als de website 100.000 bezoeken per maand krijgt, vertaalt die advertentieprijs zich in $ 500 dollar.

Het goede aan deze aanpak is dat als uw site veel verkeer van verschillende bronnen ontvangt, uw eenvoudige banneradvertentieprijzen kunnen oplopen tot wel $ 5000 per maand! Het voor de hand liggende nadeel is dat als uw site niet veel verkeer ontvangt, u ook niet veel kunt verdienen.

De andere veelgebruikte methode om advertentieruimte rechtstreeks vanaf uw website te verkopen, is eenvoudig directe prijs. U noemt gewoon een prijs (op basis van wat u denkt dat het waard is, in verhouding tot wat de concurrentie mogelijk in rekening brengt) en wordt aan het begin van elke maand vooraf betaald. Deze prijzen zijn over het algemeen ook een eenvoudig vast bedrag, niet gebonden aan kosten per klik zoals AdSense.

Waar kan ik anderen laten weten dat mijn website advertentieruimte verkoopt?

  • BuySellAds – De meest populaire omgeving om iedereen te laten weten dat u advertentieruimte verkoopt.

4. Verkoop je eigen digitale product (Ebook bijvoorbeeld)

Digitaal product verkopen (methode 4)U heeft het potentieel om per verkoop het meeste geld te verdienen als u uw eigen geld direct kunt verkopen.

Dat komt omdat er geen tussenpersoon of persoon is tussen jou en de koper die een ‘korting’ krijgt van het verdiende geld.

Deze aanpak lijkt redelijk eenvoudig, omdat u deze producten eenvoudig rechtstreeks via uw website kunt verkopen en direct betaald krijgt. Helaas is het in werkelijkheid niet zo eenvoudig.

Het maken van goede producten die goed zijn gemaakt en gepolijst, vereist veel tijd en extra middelen (zoals ontwerp, inhoud, enz.). Er zijn veel ‘verborgen kosten’ in zowel de bestede tijd als de aannemers om mee samen te werken. Het verkopen van uw eigen producten op uw site brengt ook problematische problemen met zich mee, zoals betalingsgateways, verzending en belastingen.

Als het nog niet genoeg werk lijkt, heeft u ook een goed ontworpen, overtuigende bestemmingspagina nodig om ervoor te zorgen dat uw product een hoge conversieratio heeft. Een lijst met de beste bouwers van bestemmingspagina’s is hier te vinden.

Extra middelen:

Hoe u producten op uw website kunt verkopen.

5. Accepteer donaties van bezoekers

Donaties accepteren (methode 5)Als u niet veel maandelijkse bezoeken heeft, maar wel een sterke, betrokken community? Vraag uw lezers gewoon om te doneren!

Het accepteren van eenmalige donaties is geen snelle weg naar rijkdom, maar het kan u helpen om op korte termijn de kosten te dekken als mensen het leuk vinden wat u te zeggen heeft en uw reis willen ondersteunen.

PayPal biedt bijvoorbeeld kleine donatieknoppen die slechts ongeveer tien minuten nodig hebben om aan uw website toe te voegen. Deze knoppen bieden u een snelle manier om terug te verdienen wat u zou willen uitgeven aan goede webhosting, nieuwe productcreatie, onderzoek en alle andere kosten om een ​​gezonde, actieve blog te onderhouden. H

Bijvoorbeeld, web.archive.org verdient veel geld met donaties (waarschijnlijk vanwege hun miljoenen bezoekers per maand).

Hoe donatieknoppen in te stellen?

6. Verkoop gesponsorde berichten (… maar gebruik Nofollow-tag)

Gesponsorde berichten en artikelen (methode 6)Een van de meest voorkomende manieren om meer geld te verdienen met uw website, is het verhogen van die bezoekersaantallen.

Als u eenmaal het harde werk heeft gedaan om met een betrokken community constant verkeer naar uw site te genereren, zijn er een paar verschillende manieren om geld te verdienen met uw harde werk.

Veel bedrijven doen er bijvoorbeeld alles aan om blogs te zoeken met hun gesponsorde inhoud. ‘Native reclame‘Dit werkt goed omdat het overeenkomt met de primaire inhoud van uw site en het komt als relevant en transparant over.

U kunt de producten van een bedrijf ook beoordelen in een ‘advertorial’ die deels inhoud, deels advertentie is. Als uw website bijvoorbeeld alles te maken heeft met de nieuwste iOS-games voor iPhones en iPads, zou de maker van een van die advertenties er dol op zijn om u te laten beoordelen en hun app aan uw fans te laten zien.

Als dit goed is gedaan, kan dit een win / win-scenario creëren. Maar – slecht gedaan, met irrelevante of niet-authentieke site-inhoud, kan het de goede wil van de lezer aantasten waaraan je in de eerste plaats zo hard hebt gewerkt om te creëren.

Voor verder lezen:

7. Genereer ‘Leads’ voor andere bedrijven

Leads naar andere bedrijven halen (methode 7)Bedrijven gedijen op nieuwe leads die binnenkomen om te informeren naar hun producten of diensten.

Het is geen verrassing dat ze dat zijn altijd op zoek naar creatieve manieren om nieuwe bronnen van leads te vinden om hen te helpen groeien.

Bijvoorbeeld:

Stel dat u een website heeft over het aanleren van wiskundige vaardigheden. De informatie van uw lezer (zoals hun e-mailadres of telefoonnummer) zou van grote waarde zijn voor verschillende online scholen die hun cursussen willen verkopen aan enthousiaste, proactieve studenten.

In feite verbind je de stippen; matchmaker spelen door twee partijen te introduceren die elkaar kunnen helpen. Hoewel het lijkt op hoe affiliate marketing werkt, maakt het in dit geval niet uit of uw lezer uiteindelijk zijn product koopt of niet. Ze zijn op dit moment alleen op zoek naar een introductie.

Waar kan ik dergelijke aanbiedingen vinden?

8. Bouw een ‘E-maillijst’

Maak een e-maillijst (methode 8)Besteed elke tijd aan het lezen van tips voor bloggroei en je zult zeker mensen tegenkomen die zeggen:het geld staat in de lijst‘.

Ze verwijzen naar uw e-maillijst, die uw trouwste lezers bevat. Het doel is om zoveel mogelijk vreemden die uw site voor het eerst bezoeken om te zetten in gepassioneerde volgers die op de hoogte willen blijven van uw laatste werk of inhoud.

Toegegeven, dit is een langetermijnstrategie (en je wordt zeker niet van de ene op de andere dag rijk). Maar het is een van de beste langetermijnmethoden om uw blog winstgevend te laten uitgroeien tot een volwaardige, geld verdienende onderneming.

Verlies nooit de relatie met je volgers uit het oog. Het aanbieden van geweldige informatie of gratis hulp is een perfecte manier om te beginnen. Mensen spammen met ongevraagde aanbiedingen is een van de snelste manieren om het vertrouwen van de lezer te misbruiken en uw langetermijndoelen te saboteren.

Hoe werkt het PRECIES?

9. Zet een e-commerce site op (hard werken is vereist)

Stel een e-commercesite in (methode 9)Websites hoeven niet alleen over inhoud te gaan. Ze kunnen worden gecentreerd rond tools of producten in een online winkel.

Wees gewaarschuwd:

Er zijn letterlijk honderdduizenden e-commerce websites of online winkels. Zorg ervoor dat de jouwe een unieke niche vult, met een gedetailleerde strategie en de nieuwste marketingtechnieken zich te onderscheiden van de massa.

Hoe creëer ik een succesvolle online winkel / winkel?

  • Hoe maak je een WooCommerce Shop (WordPress)
  • Hoe Shopify E-commerce Store te maken (Shopify)

10. Flip uw websites (maken -> verkopen -> herinvesteren)

Verkoop uw website (methode 10)Geloof het of niet, er is bijna altijd wel een markt voor uw website.

Dat betekent dat als je een aanhang hebt opgebouwd (of mogelijk zelfs een paar producten hebt verkocht of advertenties op je site hebt opgenomen), je deze mogelijk aan iemand anders kunt verkopen en een Snel geld verdienen.

Om eerlijk te zijn, raden we mensen meestal niet aan om hun website of blog om te draaien (we zijn een grotere fan van iets maken voor de lange termijn).

Je kunt niet ontkennen hoe lucratief het kan zijn. Als uw website bijvoorbeeld $ 500 per maand verdient door advertentieruimte te verkopen, kunt u de site mogelijk verkopen voor $ 5.000 – $ 10.000 (dat is ongeveer 12x – 22x maandelijks inkomen).verkoopwebsite

Een andere interessante optie is verkopen kant-en-klare sites, Deze zijn VEEL goedkoper, maar er is nog wat geld te verdienen.

Waar kan ik mijn site verkopen??

Inmiddels hebben we enkele van de meest populaire manieren afgeteld om geld te verdienen met uw website.

Toch zijn we nog steeds alleen gewoon krassen op het oppervlak.

Hieronder staan nog eens 23 manieren om geld te verdienen met uw website.

(Houd er rekening mee dat sommige van hen enigszins zijn verbonden met de bovenstaande maar toch zijn ze klein ‘uit de doos ‘.)

Nog 23 manieren om inkomsten te genereren met uw website

23 manieren om geld te verdienen met uw website11. Tekstlinkadvertenties verkopen (NIET AANBEVOLEN) – Er is nog steeds een vraag naar advertenties met tekstlinks (geloof het of niet). Maar houd er rekening mee dat deze schenden Servicevoorwaarden van Google (wat betekent dat je het risico loopt bestraft te worden).

Om dit te voorkomen, houdt u gewoon de ‘nofollow‘.

12. ‘Infolinks’ instellen – Infolinks zijn een geweldig alternatief voor AdSense-advertenties, die heel eenvoudig in te stellen zijn. Het nadeel is dat ze niet hoog zijn in het converteren en dat de uitbetalingen (per klik) ook vrij klein zijn.

13. Gebruik widgets voor het genereren van inkomsten – Deze lijken ook erg op Google Adsense, dus ze zijn het waard om als alternatief uit te proberen.

14. Stel RSS-feedadvertenties in. – Precies zoals ze klinken. Advertentieruimte te koop in lijn met inhoud van een RSS-feed.

15. Geef premium content weg voor extra $$$ – Als je aan het produceren bent verbluffend, geweldige inhoud waar bezoekers geen genoeg van kunnen krijgen … je kunt ze altijd proberen te vragen om een ​​deel ervan te betalen! (Gek concept, hè ?!) Ik vind het persoonlijk prima om voor te betalen premium inhoud. Houd in gedachten: vraag mensen niet meteen te betalen. Blijf in plaats daarvan gefocust op het eerst laten groeien van een publiek en bezoekers.

16. Start een privéforum of coachingles (sen) – De meesten van ons hebben unieke vaardigheden waar anderen van kunnen profiteren. Het opzetten van een eenvoudig forum of lessen is een gemakkelijke manier om anderen te helpen en tegelijkertijd een terugkerend inkomen te genereren.

17. Maak een vacaturesite – Het opzetten van een vacaturesite op uw website is een andere eenvoudige, gemakkelijke manier om extra geld te verzamelen wanneer mensen verschillende vacatures van verschillende bedrijven of individuen accepteren.

18. Advies aanbieden – Het aanbieden van adviesoptredens en het verlenen van diensten kan u helpen behoorlijke sommen geld binnen te halen, terwijl andere vormen van ‘passieve’ inkomsten wat tijd vergen. U kunt deze diensten aanbieden via e-mail, forum of zelfs Skype.

19. Voeg de “huur mij” -pagina op uw website toe – Je nieuwe website of blog is ook een perfecte plek om je freelancingservices te gebruiken. Door voorbeelden of bewijs van eerder werk te presenteren, vergroot u uw kansen om aangenomen te worden aanzienlijk.

20. Verkoop of verhuur interne pagina’s – Deze komen niet vaak voor, maar u zult er misschien versteld van staan ​​waar mensen bereid zouden zijn om geld te huren of uit te geven!

21. Pop-upadvertenties weergeven – Pop-ups kunnen extreem vervelend zijn. Ze zijn echter ook een andere gemakkelijke manier om te maken sommige snel geld.

22. Gebruik content lockers – ‘Contentvergrendeling is vergelijkbaar met het verbergen of beschermen van inhoud totdat een bezoeker actie onderneemt om deze in te wisselen. Misschien wilt u bijvoorbeeld dat ze een klein bedrag betalen of misschien klikt u op een advertentie.

23. Audio-advertenties weergeven – Deze zijn relatief nieuw en komen steeds vaker voor. Persoonlijk heb ik het niet geprobeerd. Maar ik heb wat artikelen gelezen en het ziet er zeker veelbelovend uit.

24. Verkoop een e-book – Deze is een goed idee. Veel mensen verkopen e-books via hun site. Een paar voorbeelden: Als u een website heeft over recepten en koken, kunt u eenvoudig uw eigen receptenboek maken en verkopen. Hetzelfde geldt voor bijna elke niche.

25. Maak een conferentie rond uw website – Veel werk, maar ook een enorme potentiële uitbetaling.

26. Stel een lesprogramma op – Een beetje als een kruising tussen het verkopen van uw eigen inhoud en het aanbieden van advies of diensten.

27. Host betaalde webinars – Vergelijkbaar met de laatste tip, die grotendeels een mix is ​​van consulting door middel van inhoud en een lesprogramma.

28. Maak een lidmaatschapssite – Nog een ander niveau in het ‘info-business’ -model dat als bijkomend voordeel heeft dat het terugkerende inkomsten oplevert.

29. Bied coupons aan (met gelieerde links) – Mensen zijn gretig op zoek naar kortings- en promotiecodes voor alles, van kleding tot reisvakanties. Als u een geldige kunt (vinden en) aanbieden, kunt u ook een korting op die inkomsten krijgen.

30. Host opiniepeilingen op uw website – Moeilijk te geloven, maar makkelijk te doen!

31. Bied schrijfconcerten aan – U kunt gemakkelijk $ 20 – $ 30 per artikel van 500 woorden schrijven voor andere bedrijven of individuen. Er is ook een enorm potentieel voor vloeiende sprekers van verschillende talen, aangezien veel bedrijven willen dat hun websites worden vertaald door degenen die de moedertaal spreken.

32. Maak een betaalde directory / bedrijfspagina – U brengt mensen kosten in rekening voor het vermelden van of zich abonneren op de pagina.

33. Kopieer gewoon wat anderen doen – Onze persoonlijke favoriet! ��


P.S.. Als u deze infographic op uw website wilt gebruiken, kunt u dat gerust doen.

  • Download hier de volledige infographic (.png)

P.S.S.. Als je andere manieren kent om inkomsten te genereren met websites, laat het me dan weten in het opmerkingengedeelte. We voegen het toe aan de lijst en crediteren u door uw naam eronder te plaatsen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me