6 krachtige gratis tools om een ​​hostingservice te analyseren

Er zijn duizenden webhostingproviders in het VK. Voordat u degene kiest die het beste bij u past, kunt u ons artikel lezen over factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een webhosting koopt en deze gratis tools gebruiken om hun statistieken te evalueren. Zorg ervoor dat je Maak een bladwijzer van deze pagina dus je kunt terugkomen wanneer je iets wilt testen over je hostingservice of je vergelijkt hostingproviders. Dit zijn de tools die we gebruiken in onze top 10 beoordelingen:

1. Controleer verschillende hostingparameters met de Hosting Checker gereedschap

hostingchecker2Met HostingChecker.com kunt u een aantal belangrijke zaken over een hostingprovider analyseren. Typ gewoon de URL van de hostingservice zelf of een website waarvan u weet dat ze deze leveren en klik op de parameters. Zo simpel is het.

U kunt deze snelle en gratis tool gebruiken om erachter te komen hoe snel de Serverreactie is om de hostinginformatie te krijgen, zoals locatie (belangrijk voor SEO en snelle levering van inhoud), ISP en IP-bereik. Een van de belangrijkste factoren die zoekmachines gebruiken om een ​​domein te rangschikken, is de leeftijd van het domein. Gebruik deze tool voor domeinleeftijd om de leeftijd van elk domein te vinden, u kunt ook het domein whois controleren.

Gratis on-page SEO-checker voor website Deze SEO-analyzer controleert uw URL en genereert een Search Engine Optimization-testrapport, score van de site.

2. Analyseer de paginasnelheidstest en laadtijd met Pingdom

pingdom-toolJe kunt gebruiken Pingdom-tools om te analyseren hoe uw pagina op veel verschillende manieren presteert. Om de prestaties van de webhosting te controleren, typt u de domeinnaam die wordt gehost op de server die u onderzoekt en klikt u op Nu testen. Wanneer de resultaten klaar zijn, toont het u de server waarvan het test, het gemiddelde prestatieniveau, verzoeken, tijd en downloadsnelheid.

Hostingwise is de belangrijkste factor op de eerste regel. Wanneer u erop zweeft, kunt u zien hoeveel tijd MS nodig heeft om verbinding te maken, de DNS te vinden, enzovoort. Deze statistieken zijn belangrijk wanneer u een lijst met hostingproviders heeft om te vergelijken en te analyseren.

Meer nuttige informatie hier kan u het tabblad Pagina-analyse geven. Het toont veel informatie over hoe snel elk domein laadt, wat het van elk domein laadt, de bestanden, enzovoort, zodat u kunt zien wat er moet worden geoptimaliseerd.

3. Zoek eventuele hosting- en servergerelateerde problemen MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-toolDeze tool werkt op de automatische piloot. Ga gewoon naar de SuperTool pagina en typ het domein dat u wilt analyseren en klik op de knop MX Lookup. Vervolgens ziet u een groene knop met de tekst Zoek problemen. Klik erop en de tool analyseert veel factoren die verband houden met uw hosting – Blacklist, Mailserver, WebServer, DNS en andere gerelateerde problemen.

Als er een fout of een waarschuwing is, kunt u op de meer details klikken en zien waar dit over gaat en kunt u contact opnemen met uw hostingprovider om dit te verhelpen of als u overweegt hosting van hen te kopen, om de ondersteuning te e-mailen en hen te vragen naar die problemen.

4. Gratis stresstest van uw hosting vanaf Impact laden

mxtoolbox-toolDe Impact laden stresstester is een best lief hulpmiddel. Het is gratis en vereist zelfs geen aanmelding. Ga gewoon naar de pagina en voer het domein in. Het zal de test starten en u laten zien wat er zal gebeuren met de laadtijden van uw pagina of degene die u onderzoekt als er meerdere gebruikers op de pagina zijn. De test gaat tot 150.

Op die manier kunt u inschatten wat er met de gebruikerservaring zal gebeuren als u een boost krijgt van bezoekers door een campagne of een virale post toe te voegen. Of wanneer uw blog of site erg populair wordt. Het is een van de belangrijke factoren die u moet testen als u van plan bent iets serieus op internet te doen.

5. Uptime-bewaking vanaf Monitor.us

monitorus-toolDit is een zeer praktisch hulpmiddel. Het is gratis voor de uptime-monitor. U moet zich bij hen aanmelden met een gratis account en vervolgens inloggen en het domein toevoegen dat u wilt controleren. Je hoeft niets anders van ze te kopen. Er is de link naar de monitor.us tool.

Waarom is deze tool nuttig? Veel van de hostings adverteren dat ze 99,9% uptime bieden en dat uw inhoud bijna altijd online is, ze bieden ook een geld-terug-optie als ze dat niet leveren. Maar de meeste mensen weten dat niet omdat ze hun sites op geen enkele manier monitoren. Krijg een gratis account op monitor.us en houd de uptime van uw server in de gaten.

6. Alles in één serverinfo check met Mega Check

mega-check-toolMega Check is een alles-in-één tool die erg snel is met een simpele rechttoe rechtaan interface.

Het heeft drie hoofdcategorieën: Domain Tools, IP Tools en Network Tools. Typ in de domeintools en het netwerk het webadres en de informatie wordt weergegeven. De WhoIs-zoekopdracht is zeer gedetailleerd.

Voor de IP-tools heeft u het IP-adres van het domein of de server nodig die u kunt controleren, die u kunt gebruiken http://www.ipchecking.com/ voor deze. Ga het domein in, druk op de pijl en je krijgt het IP-adres te zien. Gebruik het dan in de Mega Check om te controleren op spam, IP-informatie of Trace-route.

We gebruiken deze tools om de webhostingbedrijven die we op onze site vermelden te controleren, dus als u tijd wilt besparen, kijk dan op onze pagina met de beste Britse webhostingrecensies en kies gewoon een serviceprovider die het beste bij u past. Als u een suggestie heeft over een tool waarvan u denkt dat deze nuttig is en goed op onze lijst past, stel deze dan voor in de opmerkingen of op onze Google + profiel.

En een bonustool van Google – PageSpeed ​​Insights

Typ uw url in en Google analyseert de paginasnelheid en de UX van de pagina. Controleer de reactietijd van de server wanneer de resultaten klaar zijn. Als het groter is dan 200mx, bekijk dan dit artikel van Google over hoe de reactietijd van de server verbeteren en overweeg een planhostingplan met meer middelen te kopen of naar een andere hosting te verhuizen.

Nu kunt u deze tools gebruiken om de website-hostingbedrijven uit onze beste lijst met Britse webhostingrecensies te analyseren en de webhost te vinden die het beste bij u past.

Een van de belangrijkste factoren die zoekmachines gebruiken om een ​​domein te rangschikken, is de leeftijd van het domein. Gebruik deze tool voor domeinleeftijd om de leeftijd van elk domein te vinden, u kunt ook het domein whois controleren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me