Aabaco recensie

Voordat Google op het toneel verscheen om de bestaande koningen van zoekmachines uit te dagen, was Yahoo! was er. Iedereen die de geschiedenis van het internet wil volgen, weet hoe invloedrijk Yahoo destijds was. Het verhaal is lang en meeslepend, maar gelukkig zijn we hier niet om in het verleden te graven, maar eerder over Aabaco te praten en de betrouwbaarheid van hun webhosting te beoordelen.

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat een zoekmachine of online directory te maken heeft met webhosting. Welnu, Google lijkt het web te domineren, maar als er één service is waar ze niet echt op zijn afgestemd, is webhosting. Yahoo! Anderzijds wist van te voren het belang van webhosting voor bedrijven en particulieren die online zichtbaar wilden zijn. Om een ​​website volledig functioneel te laten zijn, heeft deze een betrouwbare webhost nodig. Voor duurzaamheid, vooral voor kleine bedrijven, is er behoefte aan betaalbaarheid van de webhostingservices. Dit zijn factoren die Yahoo! wist en profiteerde toen het Yahoo! introduceerde Klein bedrijf.

Van Yahoo! Small Business to Aabaco Small Business

Yahoo! Small Business was toegewijd aan het aanbieden van webhostingservices op maat en verpakt voor eigenaren van kleine bedrijven die hun aanwezigheid online wilden vestigen. In tegenstelling tot andere aanbieders van webhostingservices die een breed scala aan hostingpakketten aanbieden, biedt Yahoo! Small Business bood een gepersonaliseerde oplossing op maat die vol zat met zeer nuttige functies om nieuwkomers aan te spreken.

Webhostingcritici hebben de functies die ze noemen als algemeen en niets bijzonders bagatelliseren. Naarmate de jaren vorderden, begonnen klanten te klagen over de eenvoudige klantenservice die ze ontvingen en dit was het keerpunt van Yahoo! Klein bedrijf. In een verrassende beweging zetten ze hun webhostingservice over om iets te creëren waarvan ze hoopten dat het veel beter zou zijn en noemden ze het Aabaco Small Business. In wezen waren ze alleen hetzelfde team dat ze onder een andere naam hadden.

Momenteel biedt Aabaco Small Business webhosting aan met dezelfde passie als die van Yahoo! Klein bedrijf.

Aabaco Small Business

Qua activiteiten gaat Aabaco Small Business verder waar Yahoo Small Business was gebleven. Met de set tools en services waarmee het is uitgerust, kan het veel betere ondersteuning bieden aan groeiende bedrijven. Wanneer u zich bij hen aanmeldt, volgen hier enkele dingen die u zult ervaren.

 • Flexibele webdesignoplossingen om u in staat te stellen e-commerce websites bouwen die er professioneel uitzien.
 • Toegang tot een breed scala aan strakke en mooi ontworpen sjablonen. Ze stellen u ook in staat om uw online winkel aan te passen met behulp van een ingebouwde editor en een wizard.
 • U krijgt toegang tot software van derden die u helpt bij het bouwen van een online winkel. Sommige van de software die tot uw beschikking staat, zijn Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver en andere HTML-bewerkingshulpmiddelen.
 • Omdat Aabaco Small Business helemaal draait om startups en groeiende bedrijven, hebben ze een ontwikkelaarsnetwerk klaar om u te helpen bij het aanpassen van uw e-commerce website met de nodige functies en functies voor uw bedrijf.
 • Met behulp van wizards kunt u webpagina’s maken die SEO-vriendelijk zijn en uw inhoud optimaliseren, zodat u goed kunt scoren in zoekmachines.

Het is belangrijk op te merken dat Yahoo Small Business al voordat de overgang plaatsvond al een webhostingprovider was, hoewel niet zo bekend als de andere merken. Een verklaring hiervoor was dat ze wat laat binnenkwamen. Zeker, Aabaco Small Business is niet de beste optie voor elk bedrijf en elke persoon die er is. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele opwindende functies die verpakt zijn in Aabaco Small Business-hostingplannen die de moeite van het bekijken waard zijn.

Een ding dat moet worden gewaardeerd, is dat Aabaco Small Business deel uitmaakt van een bedrijf met een enorme expertise en ervaring op dit gebied en dat ze nu een deel van deze kennis en voordelen van ervaring doorgeven aan hun klanten. Ze streven ernaar hun reputatie te beschermen door de beste webhostingservices te bieden.

Aabaco Small Business Web Hosting-abonnementen

De core business van Aabaco ligt in het aanbieden van e-commerce en webhostingoplossingen. Op de webhostingplannen zijn ze allemaal shared hosting. Hieronder vindt u de details van deze twee belangrijkste productlijnen voor Aabaco.

Gedeelde webhosting

Vergelijkbaar met iPage, eHost, BlueHost en HostGator, biedt Aabaco Small Business drie verschillende hostingplannen onder gedeelde hosting. Dit zijn Basic, Advanced en Premier.

Basisplan

Als u een persoonlijke website of een kleine site voor uw bedrijf bouwt waar het verkeer niet veel zal zijn, is het basisplan het beste plan om mee te beginnen. De prijzen voor dit abonnement beginnen bij $ 5,99 per maand. Echter, Aabaco gooit meestal van tijd tot tijd kortingen en wanneer dat gebeurt, kunnen de prijzen zo laag worden als $ 3,75 per maand als u zich ertoe verbindt om ten minste 5 jaar bij Aabaco te blijven.

Het basisplan biedt u 250 e-mailaccounts, 100 GB schijfruimte, een gratis domein om u op weg te helpen en tot 1000 GB per maand aan gegevensoverdracht. Bovendien krijgt u toegang tot Aabaco-tools voor het ontwerpen van sites, wat een enorme opluchting is voor een persoon of een bedrijf dat geen budget heeft voor het bouwen van een site. Met deze ontwerptools kunt u uw eigen site bouwen en deze aanpassen zonder ooit de code aan te raken.

Geavanceerd plan

Het opstarten van een bedrijfssite is een onderneming die middelen nodig heeft in termen van geld, tijd en expertise. Vaak besteden bedrijven een groot deel van hun budget aan het uitbesteden van hun webactiviteiten. Met het gedeelde abonnement van Aabaco Small Business Advanced hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u online gaat, ze zullen u daarheen brengen. Dit plan begint bij $ 9,99 per maand, maar met een verbintenis van vijf jaar kunnen uw maandelijkse kosten dalen tot $ 5,99 per maand. Naast wat het basisplan biedt, biedt het geavanceerde plan u 500 GB opslagruimte, bandbreedte tot 5.000 GB per maand voor enorme gegevensoverdrachten en onbeperkte databases.

Hoewel Aabaco geen beheerde WordPress-hosting biedt, kunt u WordPress-bloggen over dit plan. Ze hebben ook een tool voor het bouwen van sites van derden toegevoegd om u te helpen coole websites voor uw bedrijf te bedenken. Op het gebied van beveiliging is het plan geïntegreerd met gedeelde SSL-certificaten met codering op bankniveau.

Premier-abonnement

Afhankelijk van de aard van uw website, kunt u het hele jaar door veel verkeer of seizoenspieken ervaren. Hoe dan ook, u hebt een hostingplan nodig dat uw verkeersactiviteiten kan accommoderen en afvlakken, zodat geen van hen gefrustreerd raakt door downtime en vertragingen van de site. Premier hosting is het beste dat Aabaco Small Business heeft op de gedeelde abonnementen. Zonder vast te houden aan Aabaco, moet u $ 14,99 per maand betalen, maar dit bedrag kan laag worden tot ongeveer $ 8,99 per maand als u een verbintenis van vijf jaar met hen aangaat.

Een van de opvallende kenmerken van het Premier Plan is dat het u onbeperkte schijfruimte en onbeperkte bandbreedte geeft. De combinatie van deze twee functies zorgt ervoor dat uw gegevensoverdracht naadloos verloopt en dat uw site altijd met een verwaarloosbare of eventuele uitvaltijd actief is. De e-mailaccounts die u op dit hostingplan kunt instellen, zijn 1.000, wat het beeld schetst van een enorme organisatie. U hebt ook toegang tot gedeelde SSL-certificaten voor sitebeveiliging, wat belangrijk is als u een e-commerce website heeft waar klanten hun gevoelige persoonlijke informatie achterlaten.

Alle gedeelde hostingplannen geven u een advertentietegoed ter waarde van $ 100 in de vorm van een kortingsbon. Aabaco gedeelde hostingplannen ze draaien allemaal op het Unix / Linux-besturingssysteem en op Apache-servers. Als je de voorkeur geeft aan Windows OS en andere servers, is het raadzaam om het ergens anders te proberen.

Kenmerken van Aabaco Hosting

Als je dieper in de hostingtas van Aabaco kijkt, zijn er tal van andere functies en services die het een fluitje van een cent maken om je site draaiend te krijgen. Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste functies die u leuk zult vinden wanneer u zich abonneert op hun webhosting.

Aanpassingsmogelijkheden van de site

De gedachte om met een website te komen wordt vrijwel direct onderbroken door het feit dat je misschien geen expert bent in code. Maar als je erover nadenkt, weet niet iedereen die een succesvolle website heeft hoe codering werkt of er zelfs uitziet. Dit komt omdat websitebouwers in beeld zijn gekomen om het gebruikers gemakkelijk te maken om hun eigen websites te ontwerpen door middel van zeer eenvoudige processen. Ook hierbij blijven Aabaco Small Business niet achter. Ze hebben gebruiksvriendelijke webdesigntools waarmee u uw eigen website kunt maken met behulp van de beschikbare sjablonen.

Als u het te druk heeft om uw website vanaf de grond op te zetten, hoeft u zich geen zorgen te maken, want Aabaco staat voor u klaar. Het is een van de weinige webhosts die hun klanten professioneel ontworpen sjablonen aanbieden die ze vrij kunnen aanpassen om snel hun websites te bouwen. Elk van de sjablonen heeft flexibele pagina’s en paginalay-outs die zijn afgestemd op het soort bedrijf dat u aan het opzetten bent. In termen van webdesigning is dat geld dat kan worden bespaard en ergens anders goed kan worden gebruikt.

Online bedrijfsanalysetools

Tenzij u omwille van het internet online wilt gaan, zouden veel bedrijven willen weten hoe het met hen gaat op het gebied van verkeer en klantbetrokkenheid. Dit is waar analyses in beeld komen. Ze geven u een voorbeeld van het reilen en zeilen op en rond uw site, zodat u weet waar u moet aanpassen om uw website in de juiste richting te wijzen. Er zijn veel handige analysetools die Aabaco aan zijn klanten biedt om hen te helpen hun sitestatistieken te controleren en te analyseren voor prestatieverbetering.

U kunt Google Analytics en Yahoo Web Analytics aan uw website toevoegen om de prestaties bij te houden en nuttige inzichten te verkrijgen over belangrijke marketingstatistieken. Bij het instellen van de analytische accounts moet u dit apart doen. Daarnaast heeft Aabaco nog andere geweldige analysetools zoals de Live Insights-app waarmee u de producten die uw klanten kopen en de pagina’s die ze bezoeken in realtime kunt bekijken. Om Live Insights een persoonlijk tintje te geven, is er een livechat-systeem geïntegreerd om u te helpen in contact te komen met uw klanten.

Het bedenken van zoekwoorden waarmee u uw zichtbaarheid kunt vergroten, is geen eenvoudige taak en veel bedrijven vallen buiten de boot. Aabaco via Live Insights helpt u om in één oogopslag de beste zoekwoorden en de meest verwijzende sites te kiezen. Via de interface heeft u een idee waar het verkeer naar uw site vandaan komt en welke van uw marketinginspanningen u het beste rendement op uw investering opleveren. Wat meer! Live Insights kan gratis worden gedownload op je iPhone of desktop.

E-mailfuncties

Met Aabaco krijgt u onbeperkte e-mailopslag, postkantoorprotocol (POP) en ondersteuning voor eenvoudig e-mailoverdrachtprotocol (SMTP), doorsturen van e-mail, compatibiliteit met andere e-mailsoftware zoals Outlook, web- en mobiele e-mailtoegang, Norton Antivirus en persoonlijke agenda anderen. Elk hostingpakket wordt geleverd met een catch-all mailbox waarmee u e-mail kunt ontvangen die naar uw domein is verzonden en die mogelijk verkeerd is geadresseerd of verkeerd is gespeld.

 Interactieve multimediafuncties

Als u klantonderzoeken wilt doen, heeft Aabaco volledig aanpasbare formulieren om u te helpen feedback te verzamelen. Er is ook een kaart met routebeschrijving om uw klanten te helpen uw bedrijf te bereiken. Dit is zeker een pluspunt voor fysieke bedrijven. De fotovergelijkingspagina toont voor en na afbeeldingen, wat handig is bij het verfraaien van afbeeldingen voor uw webgebruik. Andere multimediatools zijn onder meer badges voor het koppelen van al uw sociale media-accounts, doneren, nu betalen, nu kopen en PayPal-knoppen.

Kijkend naar vergelijkbare webhostingbedrijven, onderscheidt Aabaco zich door de rijkdom aan functies in hun gedeelde hostingplannen. De prijsstelling is ook geweldig, vooral voor startups.

E-commerce webhostingoplossingen

Als je dacht dat je veel had gezien in gedeelde webhostingplannen van Aabaco, heb je nog niets gezien! De e-commerce webhostingoplossingen zorgen ervoor dat Aabaco zich echt onderscheidt van hun collega’s. E-commercesites, ongeacht hun grootte en type, zijn ondergebracht binnen de Aabaco Small Business-familie. Abonneren op een Aabaco e-commerce hostingplan betekent:

 • Stabiliteit – Uw site of online winkel is 24/7 beschikbaar zonder onderbrekingen, zelfs niet tijdens de drukke vakantieseizoenen.
 • Schaalbaarheid – Pieken in het verkeer zijn voor veel webhostingbedrijven bijzonder uitdagend. Bij Aabaco hebben ze de ervaring met het omgaan met grote verkeerspieken en beweren ze de afgelopen 5 jaar 100% te hebben behaald. Wanneer de vraag naar webbronnen toeneemt, wordt uw site automatisch opgeschaald om tegemoet te komen aan het verkeer.
 • Beveiliging – Als u weet hoe u met gevoelige klantinformatie moet omgaan, krijgt u online geloofwaardigheid. Omdat e-commerce draait om transacties en klantgegevens, vond Aabaco het juist en handig om alle betalingsuitjes te beveiligen en ervoor te zorgen dat ze PCI- en CISP-compatibel zijn.

Om ervoor te zorgen dat niemand achterblijft, heeft Aabaco hun e-commerce hostingplan gepersonaliseerd en onderverdeeld in drie subplannen: Basic, Professional en Premier.

Basisplan

Dit plan is ideaal voor online startups. Het begint bij $ 26 per maand en is gericht op winkels die eenvoudige websites willen bouwen. Het plan omvat een mobiele winkel, een gratis domein, 10 zakelijke e-mailaccounts voor externe en interne communicatie, $ 100 aan advertentietegoed van Bing, 1,5% transactiekosten, wat betekent dat u meer geld overhoudt, eersteklas SEO-tools voor zichtbaarheid, en PayPal-ondersteuning.

Professioneel plan

Als u een groeiend bedrijf bent en u vanwege een groter aantal producten onbeperkte opslag wilt, kan het professionele abonnement dat begint bij $ 69 per maand uw antwoord zijn. Dit plan bouwt voort op het aanbod van het basisplan en omvat bovendien API-toegang voor oplossingen van derden, 1% transactiekosten en 30 zakelijke e-mailaccounts.

Premier Pan

Dit is het beste van de e-commerce pakketten die worden aangeboden door Aabaco Small Business. Het is niet goedkoop, maar geeft je zoveel functionaliteit. Als u zich op dit plan abonneert, betaalt u elke maand $ 249. Het doel voor dit pakket zijn e-commercesites met extreem hoge prestatieniveaus.

De tools die tot uw beschikking staan ​​in dit plan zijn meer dan voldoende om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je hebt toegang tot maar liefst 1.000 zakelijke e-mailaccounts, een extreem lage transactiekost van slechts 0,75% en bovendien krijg je voorrang bij telefonische ondersteuning. Het voelt prettig wanneer u een aangewezen accountmanager heeft toegewezen om u te helpen bij het afhandelen van uw vragen en om u inzicht te geven in hoe u uw website beter kunt beheren.

Een ding om op te merken is dat Aabaco hun plannen jaarlijks factureert. Dit betekent dat uw inzet minimaal 12 maanden moet zijn.

Kenmerken van de e-commerceplannen

Aabaco is erop gericht u de nodige tools te geven om uw bedrijf op internet te laten groeien. Net als bij shared hosting krijg je zeer aanpasbare sjablonen waarmee je snel en gemakkelijk een online winkel kunt bouwen. De websites die u op Aabaco ontwerpt, zijn mobielvriendelijk en dit is niet alleen belangrijk als ranking-signaal, maar ook als platform om interacties van shoppers op mobiel en tablets mogelijk te maken. In uw online winkel kunt u betalingen accepteren via verschillende gateways zoals American Express, Mastercard, Visa, PayPal en Discover Network. Dankzij verzendingsintegraties met kant-en-klare verzendservices zoals UPS, kunt u verzendkosten instellen, etiketten afdrukken en nog veel meer in uw online winkel.

Andere kenmerken zijn onder meer:

Krachtige apps om uw bedrijf te laten groeien

Er is een verzameling apps op het Aabaco e-commerceplatform waarmee u zinvolle betrokkenheid kunt krijgen en de verkoop kunt sluiten zonder al te veel zweet te breken. Enkele van de apps zijn:

 • Live verkoop – Hiermee kunt u chatten met uw klanten en verkopen sluiten
 • Google Shopping – Met deze app kunt u de kracht van Google gebruiken om uw productadvertenties weer te geven
 • Retargeting – Dit maakt gebruik van de kracht van display-advertenties om bezoekers naar uw website te halen.
 • T-Hub Online – Dit is een ordermanager geïntegreerd met QuickBooks voor eenvoudige boekhouding.
 • Justuno Social Bribery – Deze app geeft je gebruiksvriendelijke widgets waarmee je snel sociale fans kunt krijgen.

Andere handige apps zijn Olark voor chats en bezoekersmonitoring en Cinsay voor video-e-commerce.

Controlepaneel

Iedereen kent het cPanel redelijk goed. Als u echter de kans krijgt om te communiceren met het Business Control Panel van Aabaco, vergeet u misschien zelfs cPanel. Via dit configuratiescherm hebt u toegang tot de meeste, zo niet alle tools die worden aangeboden onder de paraplu van Aabaco-weboplossingen. De interface is gebruiksvriendelijk en via het bedieningspaneel kunt u eenvoudig pagina’s verwijderen of toevoegen, ontwerpen aanpassen aan uw voorkeuren en de lay-outs naar believen wijzigen.

Topvoordelen van Aabaco Small Business

Hoewel hierboven veel is besproken, zijn er drie belangrijke voordelen waarvan u zeker zult genieten wanneer u zich abonneert op Aabaco e-commerce of shared hosting-oplossingen. Onder hen zijn:

Gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid – Aabaco heeft de reputatie stabiele hostingservices te bieden. Dit is belangrijk voor online geloofwaardigheid. Als uw klanten weten dat uw site altijd actief is, zullen ze de neiging hebben uw site voorrang te geven aan anderen.

30 dagen tevredenheidsgarantie – Als u zich abonneert op Aabaco-hostingplannen en om een ​​of andere reden niet tevreden bent met hun diensten, kunt u uw hosting annuleren en zij zullen uw geld terugbetalen zolang het binnen de 30-dagen valt.

Klantenondersteuning – Aabaco heeft e-mailtickets, videohandleidingen en een kennisbank waarmee klanten kunnen communiceren terwijl ze meer leren over hoe ze het gebruik van de verschillende hostingfuncties kunnen personaliseren of optimaliseren..

Vonnis

Afgezien van het feit dat Aabaco geen beheerde WordPress-hosting, Windows Os-hosting en Live Chat-faciliteit biedt, zijn ze er grotendeels in geslaagd om veel gebruikers ervan te overtuigen dat ze een webhostingbedrijf bij uitstek zijn. De vele functies die ze hebben, zowel onder de gedeelde plannen als bij e-commerce hostingplannen, zijn uiterst handig voor bedrijven die zich online opzetten.

7.5 Algemene beoordeling
Aabaco recensie

Aabaco richt zich op kleine bedrijven. Het heeft oplossingen ontwikkeld die rijk zijn aan functies, maar scherp geprijsd zijn om startups die online willen opzetten een voorsprong te geven. Hun gedeelde hostingplannen: Basic, Advanced en Premier en hun eCommerce-abonnementen: Basic, Professional en Premier zijn aangepast om deze bedrijven gemak te bieden bij het online lanceren.

PROS
 • Functierijke en betaalbare shared hosting- en eCommerce-abonnementen
 • Intuïtieve analysetools beschikbaar op desktop en mobiel
 • Interactieve webbouwers en professioneel ontworpen sjablonen
 • Een overvloed aan eCommerce-tools
 • Gebruiksvriendelijk en interactief bedieningspaneel
CONS
 • Mist toegewijde, VPS en beheerde WordPress-hostingplannen
 • WordPress-installatie is alleen beschikbaar op premier- en geavanceerde abonnementen
 • Slechte klantenondersteuning en lange wachtrijen
 • Kan verkeerspieken niet competent opvangen
 • Werkt alleen met Linux / Unix-besturingssysteem. Geen Windows-besturingssysteem