Biedt BlueHost een Website Builder aan?

BlueHost biedt een aantal geweldige website-bouwers om hun klanten te helpen professioneel ogende blogs en websites te bouwen, zelfs zonder een enkele regel code aan te raken. Ze gebruiken WordPress en de Weebly Website Builder, die beide verschillende functies bieden om hun klanten te helpen hun eigen websites te ontwikkelen.

Zowel WordPress als Weebly zijn perfect voor degenen die geen technische vaardigheden en kennis hebben om hun eigen website te bouwen. Ze worden allebei geleverd met vooraf gemaakte thema’s / sjablonen, dus gebruikers hebben tal van opties om hun site aan te passen.

Maar wat is een website builder eigenlijk??

Simpel gezegd, een websitebouwer wordt gebruikt om websites te maken zonder dat de gebruiker handmatig code moet bewerken. Website-builders zijn ofwel webgebaseerde eigen tools of komen in de vorm van computersoftware. Meestal worden deze webgebaseerde tools geleverd door webhostingproviders. Ze zijn bedoeld voor gebruikers om privé-websites te bouwen.

Weebly Website Builder-functies

De Weebly Site Builder is een van de vele programma’s die BlueHost aanbiedt om de kwaliteit van hun diensten te verbeteren. Op dit moment bieden ze twee versies aan: Basic en Pro.

De Basic-editie is gratis te gebruiken voor alle BlueHost-accounthouders. Het ondersteunt 6 webpagina’s en biedt video-ondersteuning voor YouTube en Adobe Flash. Bovendien wordt het onderhoud uitgevoerd aan blogs, formulieren, standaard zoekmachineoptimalisatie (SEO) en RSS-feed.

Voor degenen die meer geavanceerde functies nodig hebben, kunt u kiezen voor de Pro-versie met ondersteuning voor onbeperkte webpagina’s. Het stelt gebruikers ook in staat wachtwoorden in te stellen voor een extra laag van websitebeveiliging. Degenen die upgraden naar de Pro-versie kunnen websitesjablonen / thema’s aanpassen.

De Weebly Site Builder bevat de volgende functies:

 • Honderden vooraf gemaakte sjablonen voor maatwerk
 • Opmaakmodules (bijv. Afbeeldingen, video, tekst) als add-on op de website van de klant
 • Geïntegreerde afbeeldingseditor, blogondersteuning en trackingtools
 • Tools die het maken van websites vereenvoudigen

Functies van WordPress Website Builder

WordPress is misschien wel de meest populaire sitebouwer die u online kunt vinden. Hiermee kunt u binnen enkele minuten een professioneel ogende website maken. U kunt elk type site maken, van een eenvoudige persoonlijke blogsite tot een complete website met meerdere pagina’s.

Met WordPress kunnen gebruikers hun website aanpassen zoals ze willen. Het wordt geleverd met tal van thema’s die inspelen op verschillende niches en industrieën. Het heeft ook veel plug-ins die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Deze thema’s en plug-ins kunnen gratis of betaald zijn, afhankelijk van de ontwikkelaars en de functies die ze aanbieden.

Dit is waarom je WordPress moet gebruiken voor het bouwen van een website:

 • Het is simpel en makkelijk te gebruiken. Veel mensen gebruiken het liever boven elk ander platform vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Met WordPress kunt u eenvoudig foto’s, video’s en andere soorten inhoud aan uw website toevoegen.
 • Het is up-to-date en goed ingeburgerd. WordPress wordt voortdurend bijgewerkt door het technische team en is altijd geïntegreerd met de nieuwste webdesign en -ontwikkeling.
 • Je hebt keuze te over met honderdduizenden thema’s. De WordPress-community is enorm, met veel geweldige thema-ontwikkelaars die gratis en premium thema’s aanbieden die je voor elk type website kunt gebruiken. Dit is een enorm voordeel voor de klanten. Bovendien kunt u het uiterlijk van uw site gemakkelijk aanpassen wanneer u maar wilt.
 • SEO-vriendelijke websites. Op WordPress gebaseerde websites zijn gemaakt rond SEO, waarmee u een nog breder publiek kunt aanboren en de online zichtbaarheid van uw site kunt verbeteren.
 • Het heeft Content Management System (CMS). Dit is een welkome aanvulling voor iedereen die verschillende taken aan een team wil delegeren. WordPress is een CMS waarmee je snel en eenvoudig je website kunt uitbreiden.
 • Het heeft eersteklas klantenondersteuning en een vriendelijke gemeenschap.

Hoe krijg ik toegang tot de sitebouwers op mijn BlueHost-account?

Elke BlueHost-accounthouder kan Weebly en WordPress gebruiken. Volg deze instructies om toegang te krijgen tot deze sitebouwers:

 1. Log in op uw BlueHost-account. U wordt dan doorverwezen naar het configuratiescherm.
 1. Van de Website sectie, u zult zien Installeer WordPress en Gebruik Weebly. Selecteer de sitebouwer van uw voorkeur.
 1. Selecteer de domeinnaam die u het liefst voor uw website gebruikt en begin met bouwen!

Snel en gemakkelijk, toch? Dus kies vandaag nog voor BlueHost voor al uw website-behoeften!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me